2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Valla yaptigin cok mantikli esim ille ozele git diyor ama okadar parayi cocuk dogunca ona harcarim daha iyi ama dedigin gibi doguma ozel dusunuyorum hala

Ahh ahh ben onlara razıyım kız nolcak. Kız evlat bambaşkadır ama erkek evlatta benim sonuçta şükürler olsun sağlıklı. Kız olmazsa tabi içim üzülür biraz ama çok istediğin bişey olmaz zaten :) o yüzden hayırlısı olsun herşeyin diyorum uslu ahlaklı bi çocuk olsun inşallah.

Ben dr kız diyorum ama evlat evlattır ikiside çok seviliyor . En önemlisi sağlığı sıhhati yerinde olsunda fark etmez . Geçen bi arkadaş ta kız yılı senin kızın olur dedi . Ama kuzenlerim abimin eşi hep bebekleri erkek oldu bu yıl. Burdakiler dr erkek bakalim:) benim ki ni çok merak ediyorum

Belli olur artık bu gidişinde :)) hayırlısı olsun canım belki ikinci kız olur diye avutuyorum kendini çocuğum duymasında

Ne oldu canim gecmisler olsun insallah onceki yazismalara bakamadim cok mesaj dolmus iyisin degil mi
Tavuk yemiştim canım zehirlenmişim dün gece sabaha kadar ishal ve kusma oldu acile gittik serum taktılar doktorumda gel hemen bebeğe bakmam lazım dedi nasıl korktum gittk allaha şükür iyiydi kanımda enfenksiyon çıktı biraz yüksek onun tedavisini görücem inşallah atlatırım bir an önce.

14.haftada cogu insan ogreniyor seninki gostermiyor mu canim ?

Kolan bize cok yakin muayenesi 175 tl ama oraninda bizim burdaki ssk da berbat yakin cevreye bakiyorum artik ozelde olur ama gereksiz para alan ozel istemiyorum acikcasi
175 tlmi bizim burdaki 65 tl alıyor muayne ücreti bölge farkından değişio sanırım

Ayyy canim brnim ya o korkuyu suan ben bilr hissettim resmen insallah bian 9nce atlatirsin canim temizlenir gider kanindan Rabbim bebisi de senide korusun esirgesin insallah

Valla yaptigin cok mantikli esim ille ozele git diyor ama okadar parayi cocuk dogunca ona harcarim daha iyi ama dedigin gibi doguma ozel dusunuyorum hala
Benim durumum da o kadar müsait değil malesef aslında sadece tahliller için gitmiştim ama baktım kadın güleryüzlü tatlı tabi bir özel değil ama dedim burada devam edeyim rahat ettim açıkçası )
Belli olur artık bu gidişinde :)) hayırlısı olsun canım belki ikinci kız olur diye avutuyorum kendini çocuğum duymasında
Inşallah bakalim . Bende de seneler önce almışım kız kıyafetleri battaniye 3 4 takım. Erkek olursa 2.ye kız olur o giyer diye avutuyorum kendimi:))

14.haftada cogu insan ogreniyor seninki gostermiyor mu canim ?
Canim devlete ayda 1 gidiyorum haftaya randevum var 15 hafta olacak belki cinsiyet söylemezlerse 10 gün sonra falan ümraniye namazgah ta ümran tip var 1 kere gitmiştim oraya giderim diye düşündüm. 65 tl muayene ücreti

Bu konuda pek yorum yapmayı sevmıyorum ama bıraz ımkanın varsa gıtmemenı tavsıye ederım ozellıkle ıstanbulda...
Burda sımdı olumsuz seyler yazmak ıstemıyorum benım gorusum bu

Oynama değil ama 5 aylık göbek var bende
Eki Görüntüle 2209896 ay bu Da çok aşırı sanki ne kadar değişik ya bebişler büyüklük olarak aynı ama göbekler nasıl değişiyor
ordaki devlet kötüyse bi araştırma hastanesine prof e falan fa gidebilirsin yada testler o kadar pahalı en azından testlerini devlette yaptır bence bende özellere pek güvenemiyorm ya çoğu sezaryenci para için ona yönlendiriyorlar falan bide bazı özellerde de ebeler doğum yaptırıyormuş

Sen nerelerdesin ? Nasil gidiyor canim
arada gelıyorum canım sen nerelerdesınmm nasılsınnnnn

ahh kaç rujunu kaşla goz arası surdü sürüştürdü kız cocugu ıste bayılıyor annesi gibi süslü olcak

Canım öyle tabı bende kız ıstıyorum yıne soylemıstım kızımda kız olcak adını prenses koycam dıyorona uzulurumm kucuk ya daha anlamıyor...belkı benım de tersı olacak hayırlısı neyse o olsunnn saglıklı olsun yavrummmmm....

Kuzenımın oglu var ama bak okadar sevıyorum kı ıcıme sokuyorummm boyleeee ozaman diyorumm bıde kendı oglum olsaaa allahh oyuzden kız erkek hıc farketmıyor dıyoruz ama her kadının gonlunde bır kız cocugu yatıyormus demek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…