Valla yaptigin cok mantikli esim ille ozele git diyor ama okadar parayi cocuk dogunca ona harcarim daha iyi ama dedigin gibi doguma ozel dusunuyorum halaBaşka devlet lere git bak duruma sen de benim gibi doğuma yakın olana kadar devlet te muayene ol . Bütçeni doğuma hazırla özelde. Ben de Özel e gittim 4 tane teste 300 deyince devlete geçiş yaptı.:)) 2 li yaptırmadım tercih etmedim . Hayırlısı. Benimde bütün çevrem erdem de yaptı hepsi memnun benim eve de 1 saat o.busle uzaklıkta ama idare ediyorum gene
Ahh ahh ben onlara razıyım kız nolcak. Kız evlat bambaşkadır ama erkek evlatta benim sonuçta şükürler olsun sağlıklı. Kız olmazsa tabi içim üzülür biraz ama çok istediğin bişey olmaz zaten :) o yüzden hayırlısı olsun herşeyin diyorum uslu ahlaklı bi çocuk olsun inşallah.Aaaa ya geçende atmıstın galıba ordada cok oyle hıssettım bu son attıgın cok benzıyor ne bıleyım belkı de degıldır ama erkege benzıyor
Parfumlerden rujlardan yırttın bak benım kı bulmus yıne sıkmıs kokla anne dıyor
Ben dr kız diyorum ama evlat evlattır ikiside çok seviliyor . En önemlisi sağlığı sıhhati yerinde olsunda fark etmez . Geçen bi arkadaş ta kız yılı senin kızın olur dedi . Ama kuzenlerim abimin eşi hep bebekleri erkek oldu bu yıl. Burdakiler dr erkek bakalim:) benim ki ni çok merak ediyorumNiyetim oydu canım allah biliyorya nasıl saklıyım ama ben hep dua ettim hangisi hayırlı ve sağlıklı olcaksa o olsun diye. Demekki hayırlısı buymuş birde baya erkek var bizim sitede yaa bu yıl erkek yılı sanırım :))
Ne oldu canim gecmisler olsun insallah onceki yazismalara bakamadim cok mesaj dolmus iyisin degil miÇok sağol canım amin inşallah hepimiz dikkat edelim..
Belli olur artık bu gidişinde :)) hayırlısı olsun canım belki ikinci kız olur diye avutuyorum kendini çocuğum duymasındaBen dr kız diyorum ama evlat evlattır ikiside çok seviliyor . En önemlisi sağlığı sıhhati yerinde olsunda fark etmez . Geçen bi arkadaş ta kız yılı senin kızın olur dedi . Ama kuzenlerim abimin eşi hep bebekleri erkek oldu bu yıl. Burdakiler dr erkek bakalim:) benim ki ni çok merak ediyorum
Tavuk yemiştim canım zehirlenmişim dün gece sabaha kadar ishal ve kusma oldu acile gittik serum taktılar doktorumda gel hemen bebeğe bakmam lazım dedi nasıl korktum gittk allaha şükür iyiydi kanımda enfenksiyon çıktı biraz yüksek onun tedavisini görücem inşallah atlatırım bir an önce.Ne oldu canim gecmisler olsun insallah onceki yazismalara bakamadim cok mesaj dolmus iyisin degil mi
14.haftada cogu insan ogreniyor seninki gostermiyor mu canim ?Ben dr kız diyorum ama evlat evlattır ikiside çok seviliyor . En önemlisi sağlığı sıhhati yerinde olsunda fark etmez . Geçen bi arkadaş ta kız yılı senin kızın olur dedi . Ama kuzenlerim abimin eşi hep bebekleri erkek oldu bu yıl. Burdakiler dr erkek bakalim:) benim ki ni çok merak ediyorum
175 tlmi bizim burdaki 65 tl alıyor muayne ücreti bölge farkından değişio sanırımKolan bize cok yakin muayenesi 175 tl ama oraninda bizim burdaki ssk da berbat yakin cevreye bakiyorum artik ozelde olur ama gereksiz para alan ozel istemiyorum acikcasi
Ayyy canim brnim ya o korkuyu suan ben bilr hissettim resmen insallah bian 9nce atlatirsin canim temizlenir gider kanindan Rabbim bebisi de senide korusun esirgesin insallahTavuk yemiştim canım zehirlenmişim dün gece sabaha kadar ishal ve kusma oldu acile gittik serum taktılar doktorumda gel hemen bebeğe bakmam lazım dedi nasıl korktum gittk allaha şükür iyiydi kanımda enfenksiyon çıktı biraz yüksek onun tedavisini görücem inşallah atlatırım bir an önce.
Benim yakin arkadasim oraya gidiyor suan 6.ayinda 175 oduyorum dedi ssk oldugu halde 65 olsa ucarak giderim sanirim175 tlmi bizim burdaki 65 tl alıyor muayne ücreti bölge farkından değişio sanırım
Benim durumum da o kadar müsait değil malesef aslında sadece tahliller için gitmiştim ama baktım kadın güleryüzlü tatlı tabi bir özel değil ama dedim burada devam edeyim rahat ettim açıkçası )Valla yaptigin cok mantikli esim ille ozele git diyor ama okadar parayi cocuk dogunca ona harcarim daha iyi ama dedigin gibi doguma ozel dusunuyorum hala
Inşallah bakalim . Bende de seneler önce almışım kız kıyafetleri battaniye 3 4 takım. Erkek olursa 2.ye kız olur o giyer diye avutuyorum kendimi:))Belli olur artık bu gidişinde :)) hayırlısı olsun canım belki ikinci kız olur diye avutuyorum kendini çocuğum duymasında
Canim devlete ayda 1 gidiyorum haftaya randevum var 15 hafta olacak belki cinsiyet söylemezlerse 10 gün sonra falan ümraniye namazgah ta ümran tip var 1 kere gitmiştim oraya giderim diye düşündüm. 65 tl muayene ücreti14.haftada cogu insan ogreniyor seninki gostermiyor mu canim ?
Arkadaşların dediği gibi kontrollere devlet doğumuda özel yap en iyisi oradaki kolanda doğum ücreti nekadar var mı bi bilginBenim yakin arkadasim oraya gidiyor suan 6.ayinda 175 oduyorum dedi ssk oldugu halde 65 olsa ucarak giderim sanirim
Bu konuda pek yorum yapmayı sevmıyorum ama bıraz ımkanın varsa gıtmemenı tavsıye ederım ozellıkle ıstanbulda...Kizlar ozeli bırakip devlete gecmeyi düsünüyorum bana devletle ilgili bilgi verebilirmisiniz ? Ya da sizce geceyim mi devlete ? Tavsiyelerinizi bekliyorum. Birde cep yakmayan özel tavsiyeniz varsa da alırim yine yazmistim ama kimse doktorunu paylasmak istemiyor sanirim
Ya ben bunu gormedımmmmm yazmamıs dıyormmmmmm
Mınnoosss teyzesıne el sallamıs bakkkkkkkk sennnnnnn demek erkek mişşmasallah kuzusss yaaa
Çok sağol canım allah razı olsun. Hepimizin bebişlerini korusun inşallah.Ayyy canim brnim ya o korkuyu suan ben bilr hissettim resmen insallah bian 9nce atlatirsin canim temizlenir gider kanindan Rabbim bebisi de senide korusun esirgesin insallah
Eki Görüntüle 2209896 ay bu Da çok aşırı sanki ne kadar değişik ya bebişler büyüklük olarak aynı ama göbekler nasıl değişiyorOynama değil ama 5 aylık göbek var bende
ordaki devlet kötüyse bi araştırma hastanesine prof e falan fa gidebilirsin yada testler o kadar pahalı en azından testlerini devlette yaptır bence bende özellere pek güvenemiyorm ya çoğu sezaryenci para için ona yönlendiriyorlar falan bide bazı özellerde de ebeler doğum yaptırıyormuşYa benim suan gittigim hastane çok pahalı cep yakacak cinsten birde testlerde falan amiyane tabirle resmen geciriyorlar insan kendini enayi gibi hissediyor. Istanbuldayim ben etrafa da sordum buraya sorayim dedim herkes devlete gitme diyor ama bilmiyorum kararsizim çok
arada gelıyorum canım sen nerelerdesınmm nasılsınnnnnSen nerelerdesin ? Nasil gidiyor canim
ahh kaç rujunu kaşla goz arası surdü sürüştürdüAhh ahh ben onlara razıyım kız nolcak. Kız evlat bambaşkadır ama erkek evlatta benim sonuçta şükürler olsun sağlıklı. Kız olmazsa tabi içim üzülür biraz ama çok istediğin bişey olmaz zaten :) o yüzden hayırlısı olsun herşeyin diyorum uslu ahlaklı bi çocuk olsun inşallah.
Hahahhaah bende boyle dıyorum ya sonra dıyorum ya erkekse alınır dıyorumBelli olur artık bu gidişinde :)) hayırlısı olsun canım belki ikinci kız olur diye avutuyorum kendini çocuğum duymasında
yeyim senin oğlunuuuuuuu annesi gibi tatlı olurrrrHe ya teyzesi dil bile çıkardı oğlum
Ellerini totosunu yediğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?