Amin canım. Beni drum çağırmıştı son gittiğimde. 2 hafta sonra gel diye . Seni ne zaman çağırdı drun?Insallah hayirli haberlerle donersin canim ben de randevu alcam ama hangi gune alsam kararsizim
İnş canım çok sağolHe ya anasına dil çıkardı birde
Canım hiç endişe etme bak bende bugün olana kadar heyecandan stresten mahvoldum ama sonuç çok şükür iyiydi..
Sende inşallah güzel haberlerle gelirsin dualarım seninle
Geçmiş olsun canım. Bizler bi şekilde toparlanırızda Allah yavrularımızı korusun. Bu yıl erkek yılı mıymışNiyetim oydu canım allah biliyorya nasıl saklıyım ama ben hep dua ettim hangisi hayırlı ve sağlıklı olcaksa o olsun diye. Demekki hayırlısı buymuş birde baya erkek var bizim sitede yaa bu yıl erkek yılı sanırım :))
İlk 3 ay beslenmeye çok takılmamanı öneririm, bulantılardan ötürü abuk sabuk şeyler yiyorum ben de, paketli gıdayı tamamen silmiştim şu an çikolata falan her gün simit poaça yiyorum maalesef ve günde 1-2 bardaktan fazla su içemiyorum, ceviz badem de yiyemiyorum almıyor midem. Ama bu süreç bitsin dikkat edeceğim tabiki, sen de eski düzenine dönersin zaten bebek henüz bizim yediklerimizden beslenmiyor ben kendimi böyle teselli ediyorumArkadaşlar merhaba konu çok alakasız olcak ama bu yemek meselesi canımı çok sıkıyor :/ ben hamileliğimden önce böyle organik beslenme taraftarı içerik okuyan biriydim mevsiMsiz sebze meyve asla yemezdim zorda kalmasam dışarda da yemezdim kendim yaparım yağını salçasını bilirim hakiki bahçemizden zeytinyağı ev salçası falan
Herneyse konuya gelecek olursam bulantıdan dolayı yemek yapamıyorum yalnızım kimsem Yok annem kaynanam eşimle işte idare ediyoruz ve mecbur dışarda çok yiyoruz ( fast food değil ama ) bir de hormonlu olduğunu bildiğim halde domates salatalık iyi geliyor kahvaltıda :/ bunları dengelemek için ceviz yumurta peynir tüketmeye çalışıyorum ama içim de çok buruk ...
Aynen canım ya ben ki 3-4 litre su içen çay kahve soda içmeden durmayan bir içiciyken:) şuan 1-2 bardak su içiyorum zorla . rahatlıyorum böyle konuşunca çok teşekkür ederim :)İlk 3 ay beslenmeye çok takılmamanı öneririm, bulantılardan ötürü abuk sabuk şeyler yiyorum ben de, paketli gıdayı tamamen silmiştim şu an çikolata falan her gün simit poaça yiyorum maalesef ve günde 1-2 bardaktan fazla su içemiyorum, ceviz badem de yiyemiyorum almıyor midem. Ama bu süreç bitsin dikkat edeceğim tabiki, sen de eski düzenine dönersin zaten bebek henüz bizim yediklerimizden beslenmiyor ben kendimi böyle teselli ediyorum
Arkadaşlar merhaba konu çok alakasız olcak ama bu yemek meselesi canımı çok sıkıyor :/ ben hamileliğimden önce böyle organik beslenme taraftarı içerik okuyan biriydim mevsiMsiz sebze meyve asla yemezdim zorda kalmasam dışarda da yemezdim kendim yaparım yağını salçasını bilirim hakiki bahçemizden zeytinyağı ev salçası falan
Herneyse konuya gelecek olursam bulantıdan dolayı yemek yapamıyorum yalnızım kimsem Yok annem kaynanam eşimle işte idare ediyoruz ve mecbur dışarda çok yiyoruz ( fast food değil ama ) bir de hormonlu olduğunu bildiğim halde domates salatalık iyi geliyor kahvaltıda :/ bunları dengelemek için ceviz yumurta peynir tüketmeye çalışıyorum ama içim de çok buruk ...
Çay tamamen midemi bulandırıyor, günde 1 tane Türk kahvesi içiyorum ki doktor içme demişti ama:) su ise kana kana içesim var ama midem almıyorAynen canım ya ben ki 3-4 litre su içen çay kahve soda içmeden durmayan bir içiciyken:) şuan 1-2 bardak su içiyorum zorla . rahatlıyorum böyle konuşunca çok teşekkür ederim :)
Tavuk yemiştim canım zehirlenmişim dün gece sabaha kadar ishal ve kusma oldu acile gittik serum taktılar doktorumda gel hemen bebeğe bakmam lazım dedi nasıl korktum gittk allaha şükür iyiydi kanımda enfenksiyon çıktı biraz yüksek onun tedavisini görücem inşallah atlatırım bir an önce.
Ben de aynen su an çok sagliksiz besleniyorum mevsimi bitti salatalik yedim hep
Su an bence normal
İleriki haftalarda daha dikkatli yeriz
Ben Türk kahvesine aşıktım resmen şuan koridorda kokusunu alsam içim tuhaf oluyor :/çay da aynı su da :/Çay tamamen midemi bulandırıyor, günde 1 tane Türk kahvesi içiyorum ki doktor içme demişti ama:) su ise kana kana içesim var ama midem almıyor
Geçmiş olsun canım hemen iyileşirsin inşallahKızlar merhaba nasılsınız? Ben hiç iyi değilim malesef. Allah beterinden korusun. Dün gece bulantım ve karın ağrım başladı uyuyamadım 2ye kadar kıvranıp durdum sonra ishal oldum afedersiniz. 3 kere gittim sonra dayanamadım eşime söyledim ben çok kötüyüm kalk diye eşim kalktı patates haşlaması yaptı onu bekledim neyse bi dilim yediydim öyle bi midem bulandıki lavaboya zor attım kendimi bi kustum daha hiç kusmamıştım hamileliğimde. Sonra eşime dedim hemen acile gidelim gittik serum taktılar sabaha kadar acildeydik geldik eve biraz uyudum sabah doktorumu aradım anlattım oda bebeği görmem lazım gel hemen dedi gittim baktı bebek çok iyi allaha şükür ama kanımda enfenksiyon çıkmış baya onun için tedavi başlıcak bakalım inşallah ilerlemez çok korktum dünden beri yaşadıklarım allah beterinden saklasın siz bari dikkat edin canlarım
Aynen canım ben 2 çocuğumda olsa kız isterim eşimede söyledim herkes ikinciyi farklı isterya bende öyle bişey yok kız kız kız :)) ama çok istediğin bişey olmuyo işte genelde :)arada gelıyorum canım sen nerelerdesınmm nasılsınnnnn
ahh kaç rujunu kaşla goz arası surdü sürüştürdükız cocugu ıste bayılıyor annesi gibi süslü olcak
Canım öyle tabı bende kız ıstıyorum yıne soylemıstım kızımda kız olcak adını prenses koycam dıyorona uzulurumm kucuk ya daha anlamıyor...belkı benım de tersı olacak hayırlısı neyse o olsunnn saglıklı olsun yavrummmmm....
Kuzenımın oglu var ama bak okadar sevıyorum kı ıcıme sokuyorummm boyleeee ozaman diyorumm bıde kendı oglum olsaaa allahhoyuzden kız erkek hıc farketmıyor dıyoruz ama her kadının gonlunde bır kız cocugu yatıyormus demek...
Evet canım evlat evlattır senin sonuçta :) yeterki akıllı uslu ahlaklı olsunlar. Allah gönlüne göre versin inşallh herkesin :)Amin canım. Beni drum çağırmıştı son gittiğimde. 2 hafta sonra gel diye . Seni ne zaman çağırdı drun?
İnş canım çok sağol
Geçmiş olsun canım. Bizler bi şekilde toparlanırızda Allah yavrularımızı korusun. Bu yıl erkek yılı mıymışgeçen seferde erkek yılıydı oğlum oldu Allah bağışlasın yine bana hüsran şaka bir yana sağlıklı olsunlarda, evlatın kızı erkeği yokmuş. Ben anladım
Ben içerde dışarda hiç bi zamam yemem artık canım :) çok sağol sanada geçmiş olsun..Çok geçmiş olsun
Tavuktan bende zehirlendim gecen haftalarda dışarda yemiştim kusma ve ishal oldu aynen
Tavuk sanki tehlikeli gebelikte özellikle dışarda
Bi daha da yemem
İnşallah canım çok sağol :)Geçmiş olsun canım hemen iyileşirsin inşallah
Zofer benim doktorum da yazmıştı. İlacı bulamadım ama zararlı olsa yazmadı doktorum benceBu arada kızlar ben daha önce de sordum ama arada kaynadı, aranızda bulantı için zofer kullanan var mı ?
Bence o dediklerini bile yiyosan çok iyi canım. Sulu yemek yenmiyo zaten. Ben de çok uyduruk şeyler yiyorum ama onu bile yediğime şükür midemde durmuyo çünküArkadaşlar merhaba konu çok alakasız olcak ama bu yemek meselesi canımı çok sıkıyor :/ ben hamileliğimden önce böyle organik beslenme taraftarı içerik okuyan biriydim mevsiMsiz sebze meyve asla yemezdim zorda kalmasam dışarda da yemezdim kendim yaparım yağını salçasını bilirim hakiki bahçemizden zeytinyağı ev salçası falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?