- 18 Ekim 2018
- 877
- 1.052
- 28
- 36
Benim midem zaten artık yangın yeri gibi. Tüm kötü durumlar birleşti ayırt edemiyorum bile. Ama işte onu denedim bana dokunduyduOzellıkle yanma yuzunden ben ıstıfar etmek zorunda kalıyordum sıskınlık yapıyor oyuzden verdı bana ama demek kı senın farklı
İlaç iyi geliyosa yine iyi bence. O ilacı pazartesi içtim bi dokundu bana saatlerce mahvoldum. İnşallah yakın zamanda geçer iştah geri döner güzel günleri görürüz biz de :)Ben artık her gün içmeye başladım sabah erkenden çıkarmadan önce içiyorum :) bi düzen kurmaya çalışıyorum azda olsa yemeye zorluyorum ilaçsız asla ayakta bile duramıyorum. Ama dediğiniz gibi bazen de ilaç bile işe yaramıyor bi kaç hafta sonra geçer diyorlar İnşâAllah hayırlısı ile
Benim ilk ilacın içind3 de hamileler içmesin uyarısı vardı. Doktor yazdı diye içtim. Gerçi bana iyi gelmedi. Burda zofer yazan çok doktor olduMide yanması da çok rahatsız edici, geçmiş olsun, bana zofer yazdı ama üstünde hamilelere önerilmez yazınca kullanasım gelmedi
Canım ben 3-4 gündür premesis diye bi ilaç var ona başladım içinde b vitaminleri var ilk üç ay zaten folik asit alıyoruz bunda da folik asit varmış aynı miktarda sanki biraz fayda verdi doktoruna sor istersen bulantı ilacıda içiyorum her sabah zaten böyle böyle geçsin hayırlısı ile İnşâAllahİlaç iyi geliyosa yine iyi bence. O ilacı pazartesi içtim bi dokundu bana saatlerce mahvoldum. İnşallah yakın zamanda geçer iştah geri döner güzel günleri görürüz biz de :)
Bişey olmaz canım alma 12. Haftadan sonra başka şeyler başlanıyorİyi akşamlar kızlar folik ilacını kaç aya kadar içebiliyoz ben şuan 12 haftalık oldum buğün ilacım bitti dra randevümda üç gün sonra bir gün bile içmemenin zararı varmı acaba eczaneden mi aldırsam ama bu haftalarda hal devam ediliyor mu bilmediğimden almadımda napcam bilemedim kaçinca haftaya kadar içiyonuz
Haha bendensın :)))) benımde olmaz belkı olsunn napalım :))Aynen canım ben 2 çocuğumda olsa kız isterim eşimede söyledim herkes ikinciyi farklı isterya bende öyle bişey yok kız kız kız :)) ama çok istediğin bişey olmuyo işte genelde :)
Canım ben hergün içiyorum maalesef içim içimi de yese elimden hiç bişey gelmiyorMide yanması da çok rahatsız edici, geçmiş olsun, bana zofer yazdı ama üstünde hamilelere önerilmez yazınca kullanasım gelmedi
Bugün kontrolüm vardı. 10 hafta 5 günlük hamileyim ve bugün ikili tarama testi yapıldı bana şaşırdım sizce de biraz erken olmadı mı? bebeğin boyu 3,85cm
Canım bana içtiğim hiçbişey iyi gelmedi hatta fenaştım. İlacı değiştireyim bence de sinirlerim bozuldu iyice çünkü. Premesis bulantıya iyi geliyo yazıyo nette ben de alayım. Bulantı için başka ne içiyorsunCanım ben 3-4 gündür premesis diye bi ilaç var ona başladım içinde b vitaminleri var ilk üç ay zaten folik asit alıyoruz bunda da folik asit varmış aynı miktarda sanki biraz fayda verdi doktoruna sor istersen bulantı ilacıda içiyorum her sabah zaten böyle böyle geçsin hayırlısı ile İnşâAllah
Benim çıktı :) 14. Haftadayım.
Ben de aynı şeyi düşünüyorum doktorum yazmazdı diyorum ama işte kullanan birilerinden yorum almak içimi daha bi rahatlatır diye sormak istedim:)Zofer benim doktorum da yazmıştı. İlacı bulamadım ama zararlı olsa yazmadı doktorum bence
Kizlar ozeli bırakip devlete gecmeyi düsünüyorum bana devletle ilgili bilgi verebilirmisiniz ? Ya da sizce geceyim mi devlete ? Tavsiyelerinizi bekliyorum. Birde cep yakmayan özel tavsiyeniz varsa da alırim yine yazmistim ama kimse doktorunu paylasmak istemiyor sanirim
Daha önce adı geçti ama dikkat etmemişim yorumlara, önceki hamileliğimde dramamine yazmıştı o da hiç işe yaramamıştı, ilaçların çoğun da aynı ibare risk almak istemiyor ilaç firmaları ama işte bunu bilmsem de hamilelikte mantık gidiyor, bir arkadaşım hamilelerin beyni küçülüyor derdi gıcıklığına bazen diyorum harbiden öyleyimBenim ilk ilacın içind3 de hamileler içmesin uyarısı vardı. Doktor yazdı diye içtim. Gerçi bana iyi gelmedi. Burda zofer yazan çok doktor oldu
Az önce de yazdım aslında tüm ilaçların üstünde aynı şey yazıyor ilaç firmaları risk almak istemiyor ama bi sıkıntı olsa doktorlar yazmazdı da işte hamileyken mantık işlemiyor, Allah’ın izniyle bi şey olmaz ben de çok zor durumda kaldığımda kullanacağım artıkCanım ben hergün içiyorum maalesef içim içimi de yese elimden hiç bişey gelmiyoronu içince meyve falan yiyorum birde premesis diye bi ilaç var ona başladım nispeten biraz zofere ek olarak içiyorum İnşâAllah iyi gelir
Şişli mecidiyeköy civarindayim canim mutlaka beklerim tavsiyeleriniCanım hangi semtte oturuyorsun ona göre bir iki tavsiye de bulunabilirim yakınlarımdan duyduğuma bildiğime ve bana edilen tavsiyelere göre
2 hafta sonra gel dedi ben gitmedim canim sskya gitmistim bebeği de gormustum 1 hafta daha beklemeye karar verdim . Hala da gidesim yok cok sık gidince strese giriyorum canim benAmin canım. Beni drum çağırmıştı son gittiğimde. 2 hafta sonra gel diye . Seni ne zaman çağırdı drun?
İnş canım çok sağol
Geçmiş olsun canım. Bizler bi şekilde toparlanırızda Allah yavrularımızı korusun. Bu yıl erkek yılı mıymışgeçen seferde erkek yılıydı oğlum oldu Allah bağışlasın yine bana hüsran şaka bir yana sağlıklı olsunlarda, evlatın kızı erkeği yokmuş. Ben anladım
Telefonum bozuldu giremedim epey simdide hastaneyi degistirmek istiyoruum durmadan onu arastiriyorum resmen hala bulamadimarada gelıyorum canım sen nerelerdesınmm nasılsınnnnn
ahh kaç rujunu kaşla goz arası surdü sürüştürdükız cocugu ıste bayılıyor annesi gibi süslü olcak
Canım öyle tabı bende kız ıstıyorum yıne soylemıstım kızımda kız olcak adını prenses koycam dıyorona uzulurumm kucuk ya daha anlamıyor...belkı benım de tersı olacak hayırlısı neyse o olsunnn saglıklı olsun yavrummmmm....
Kuzenımın oglu var ama bak okadar sevıyorum kı ıcıme sokuyorummm boyleeee ozaman diyorumm bıde kendı oglum olsaaa allahhoyuzden kız erkek hıc farketmıyor dıyoruz ama her kadının gonlunde bır kız cocugu yatıyormus demek...
Benim suan gittigim doktor kendi giriyor dogums aslinda ama hastane politikasimidir nedir ona test buna randevu 1 ayda 1000 tl cikti cebimizden resmen yazik günah yaEki Görüntüle 2209896 ay bu Da çok aşırı sanki ne kadar değişik ya bebişler büyüklük olarak aynı ama göbekler nasıl değişiyor
ordaki devlet kötüyse bi araştırma hastanesine prof e falan fa gidebilirsin yada testler o kadar pahalı en azından testlerini devlette yaptır bence bende özellere pek güvenemiyorm ya çoğu sezaryenci para için ona yönlendiriyorlar falan bide bazı özellerde de ebeler doğum yaptırıyormuş
Bu konuda pek yorum yapmayı sevmıyorum ama bıraz ımkanın varsa gıtmemenı tavsıye ederım ozellıkle ıstanbulda...
Burda sımdı olumsuz seyler yazmak ıstemıyorum benım
Sen bana ozelden yazsana canim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?