2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
İlaç iyi geliyosa yine iyi bence. O ilacı pazartesi içtim bi dokundu bana saatlerce mahvoldum. İnşallah yakın zamanda geçer iştah geri döner güzel günleri görürüz biz de :)

İyi akşamlar kızlar folik ilacını kaç aya kadar içebiliyoz ben şuan 12 haftalık oldum buğün ilacım bitti dra randevümda üç gün sonra bir gün bile içmemenin zararı varmı acaba eczaneden mi aldırsam ama bu haftalarda hal devam ediliyor mu bilmediğimden almadımda napcam bilemedim kaçinca haftaya kadar içiyonuz

İlaç iyi geliyosa yine iyi bence. O ilacı pazartesi içtim bi dokundu bana saatlerce mahvoldum. İnşallah yakın zamanda geçer iştah geri döner güzel günleri görürüz biz de :)
Canım ben 3-4 gündür premesis diye bi ilaç var ona başladım içinde b vitaminleri var ilk üç ay zaten folik asit alıyoruz bunda da folik asit varmış aynı miktarda sanki biraz fayda verdi doktoruna sor istersen bulantı ilacıda içiyorum her sabah zaten böyle böyle geçsin hayırlısı ile İnşâAllah

Bişey olmaz canım alma 12. Haftadan sonra başka şeyler başlanıyor

Mide yanması da çok rahatsız edici, geçmiş olsun, bana zofer yazdı ama üstünde hamilelere önerilmez yazınca kullanasım gelmedi
Canım ben hergün içiyorum maalesef içim içimi de yese elimden hiç bişey gelmiyor onu içince meyve falan yiyorum birde premesis diye bi ilaç var ona başladım nispeten biraz zofere ek olarak içiyorum İnşâAllah iyi gelir

Bugün kontrolüm vardı. 10 hafta 5 günlük hamileyim ve bugün ikili tarama testi yapıldı bana şaşırdım sizce de biraz erken olmadı mı? bebeğin boyu 3,85cm

Benim ikili testimi 11+2de doktorum yaptığında bile erken yapıyorum ama ense kalınlığını yüksek bulduğum için demişti. İdeali 13. haftanın içinde, bebeğin boyu 5cm’i geçtikten sonra yapılmasıymış, sana da biraz erken yaptıklarını düşünüyorum

Canım bana içtiğim hiçbişey iyi gelmedi hatta fenaştım. İlacı değiştireyim bence de sinirlerim bozuldu iyice çünkü. Premesis bulantıya iyi geliyo yazıyo nette ben de alayım. Bulantı için başka ne içiyorsun

Canım hangi semtte oturuyorsun ona göre bir iki tavsiye de bulunabilirim yakınlarımdan duyduğuma bildiğime ve bana edilen tavsiyelere göre

Benim ilk ilacın içind3 de hamileler içmesin uyarısı vardı. Doktor yazdı diye içtim. Gerçi bana iyi gelmedi. Burda zofer yazan çok doktor oldu
Daha önce adı geçti ama dikkat etmemişim yorumlara, önceki hamileliğimde dramamine yazmıştı o da hiç işe yaramamıştı, ilaçların çoğun da aynı ibare risk almak istemiyor ilaç firmaları ama işte bunu bilmsem de hamilelikte mantık gidiyor, bir arkadaşım hamilelerin beyni küçülüyor derdi gıcıklığına bazen diyorum harbiden öyleyim

Az önce de yazdım aslında tüm ilaçların üstünde aynı şey yazıyor ilaç firmaları risk almak istemiyor ama bi sıkıntı olsa doktorlar yazmazdı da işte hamileyken mantık işlemiyor, Allah’ın izniyle bi şey olmaz ben de çok zor durumda kaldığımda kullanacağım artık

2 hafta sonra gel dedi ben gitmedim canim sskya gitmistim bebeği de gormustum 1 hafta daha beklemeye karar verdim . Hala da gidesim yok cok sık gidince strese giriyorum canim ben

Telefonum bozuldu giremedim epey simdide hastaneyi degistirmek istiyoruum durmadan onu arastiriyorum resmen hala bulamadim

Benim suan gittigim doktor kendi giriyor dogums aslinda ama hastane politikasimidir nedir ona test buna randevu 1 ayda 1000 tl cikti cebimizden resmen yazik günah ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…