2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar doğumum temmuz gösteriyor ama haziranin sonlarinda da olabilir
Bu yüzden sizleride takipteyim
Tüp bebekle hamile kaldım ben benim gibi olan var mı aranızda?

Sen doğumuda ordamı düşünüyorsun canım acaba ?

Henüz düşünmüyorum,kesin bir durum yok,eşim özelde yapmamı istiyor
Bizdede tam tersi eşim hacettepede istiyor ben özel taraftarıyım :). Bakalım nasıl olacak doktorlarını çok iyi duymuş eşim.

Bizdede tam tersi eşim hacettepede istiyor ben özel taraftarıyım :). Bakalım nasıl olacak doktorlarını çok iyi duymuş eşim.
Doktorları çok iyi,çok ilgililer benim eşimin iş durumundan dolayı,bizim zaten özel sağlık sigortamız var ,doğumumun da bir kısmını karşılıyor,rezillik çekmemi istemiyor,o da çok haklı.Böyle bir avantajım varken kullanmamı istiyor.Bakalım kısmet.Hacettepe’nin dezavantajı da işte randevuyu online ya da telefonla alamıyorsun,oraya gitmen gerekiyor.Ben bir ay sonraki randevuyu,yarın gidip alıcam.Dolmuşlar çok kalabalık(hastane bölgesi olduğu için )kimse yer vermiyor,çok zorlanıyorum ama napıyım sırf doktor için eziyete değer diyorum,gidiyorum

ANKARA için hangi özel hastaneler iyi hangilerini tavsiye etmezsiniz?
Çevrenizde doğum yapanların tecrübeleri vs

Zahide Küçük var canım Ankara’da bende instagrmadan takip ediyorum. Çok tatlı dilli Doğum yaptırıyor. :) Hangi hastanede bilmiyorum ama internetten bulabilirsin.

Medicana Sevtap Hanım ,arkadaşımın doğumunu yaptırdı,çok çok memnun kaldı,çok tatlı,çok bilgili bir bayan,hastane de 5 yıldızlı konfor sunuyor benim listemde ilk sırada

Şekerin düşüyor olabilir mi ?
Bu tarif ettiğin belirtiler düşük şeker gibi geldi bana. Bende de uzun süredir var bu durum hamilelikte iyice artmıştı.
Açlık tokluk şekerin ölçülmediyse bi baktır canım.
Eğer şeker düşüklüğü varsa beslenmene dikkat ederek çözebilirsin bunu

Merhabalar hanimlar

sassygirll cnm ben bugün gittim kbb ye hastaliginin benimle ilgisi yok dedi. Vertigo da göz kararması olmaz senin kulakla hiç bir alakan yok dedi dahiliye ye yönlendirdi tahliller EKG falan çekildi hiç bir sorun çıkmadı. Sonuç psikiyatri dedi ve ben 9 ay boyunca hergün aynı kabusu yasicam malesef

Güzel şeyler duymak mutluluk verici :) maşallah minik kuzuya

Yani sırf bunun için baktirmadim ama olcmuştum birkaç defa. Yok cnm bulamıyorlar bu haftalığı

320 gebelikte 2 taneyse 1 tanesi benim. Nasipte bu varmış. Kızlar moralinizi bozmayın sizin bebişlerinizin Maşallahı var. Ben yaş fsktörüm yüksek belki kanımda sorun var. Ben kan için hiç test yaptırmadım.
Kucağınıza sağ salim alıcaksınız bebişlerinizi

Ne alaka delı mı ne merak edıyorsun annesısın ne varmıs neyse bosver sende kesınlesınce gorursun bosver takma onun tavrını.. gecmıs olsun dınlen mutlaka dıkkat et
yok canım öyle çok ters algılamadım ben ya dinleniyorum elimden geldiğince sürekli yatmakta pek mümkün olmuyor ama

Mutlaka haber ver canim birsey yoktur icini ferah tut
canım kesede zorlanma olmuş hafif kese arkasında kanama var dedi artık ilişkiden sonra olduğunu söylemedim ilişkiden mi çok öksürüyorum dedim öksürükten zorlanmış olabilir dedi ilaç falan vermedi bol bol yat dedi zaten devamı normal akıntıydı inşallah bidaha olmaz

benim de 3 gündür kahve-sarı arası lekelenmem var ama her gün azcık azcık,geçer dedim ama geçmiyor,tehlikeli bi durum olabilir mi?yarın doktora mı gitsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…