- 1 Kasım 2018
- 1.939
- 3.209
- 53
- 32
hadi bakalım tutacakmı :)Erkek diye hissettim canım :)
Sen doğumuda ordamı düşünüyorsun canım acaba ?Doktorunla görüş en sağlıklı bilgiyi o verecektir tatlım ,kabul etmeden ücret yatıramazsın zaten.İlk önce kendini tanıt,anlat kabul etsin seni randevuna girmeden önce vezneye yatırırsın ücretini,yarın senden ücret almazlar,muayene ücreti de 125 lira,inşallah kabul ederler
Henüz düşünmüyorum,kesin bir durum yok,eşim özelde yapmamı istiyorSen doğumuda ordamı düşünüyorsun canım acaba ?
Doktorunla görüş en sağlıklı bilgiyi o verecektir tatlım ,kabul etmeden ücret yatıramazsın zaten.İlk önce kendini tanıt,anlat kabul etsin seni randevuna girmeden önce vezneye yatırırsın ücretini,yarın senden ücret almazlar,muayene ücreti de 125 lira,inşallah kabul ederler
Bizdede tam tersi eşim hacettepede istiyor ben özel taraftarıyım :). Bakalım nasıl olacak doktorlarını çok iyi duymuş eşim.Henüz düşünmüyorum,kesin bir durum yok,eşim özelde yapmamı istiyor
Doktorları çok iyi,çok ilgililer benim eşimin iş durumundan dolayı,bizim zaten özel sağlık sigortamız var ,doğumumun da bir kısmını karşılıyor,rezillik çekmemi istemiyor,o da çok haklı.Böyle bir avantajım varken kullanmamı istiyor.Bakalım kısmet.Hacettepe’nin dezavantajı da işte randevuyu online ya da telefonla alamıyorsun,oraya gitmen gerekiyor.Ben bir ay sonraki randevuyu,yarın gidip alıcam.Dolmuşlar çok kalabalık(hastane bölgesi olduğu için )kimse yer vermiyor,çok zorlanıyorum ama napıyım sırf doktor için eziyete değer diyorum,gidiyorumBizdede tam tersi eşim hacettepede istiyor ben özel taraftarıyım :). Bakalım nasıl olacak doktorlarını çok iyi duymuş eşim.
Zahide Küçük var canım Ankara’da bende instagrmadan takip ediyorum. Çok tatlı dilli Doğum yaptırıyor. :) Hangi hastanede bilmiyorum ama internetten bulabilirsin.ANKARA için hangi özel hastaneler iyi hangilerini tavsiye etmezsiniz?
Çevrenizde doğum yapanların tecrübeleri vs
Medicana Sevtap Hanım ,arkadaşımın doğumunu yaptırdı,çok çok memnun kaldı,çok tatlı,çok bilgili bir bayan,hastane de 5 yıldızlı konfor sunuyor benim listemde ilk sıradaANKARA için hangi özel hastaneler iyi hangilerini tavsiye etmezsiniz?
Çevrenizde doğum yapanların tecrübeleri vs
Umarim sana uyar benim istediğim hastanede geçerli değildi.Eg
Eger bu sigortayi alirsam florance gitmeyi dusunuyorum bakalim
bana da öyle geldi kuzum allah sağlıkla sıhhatle kucağına aldırsın :):) doktorda geçen hafta ikili taramada öyle demişti ama kesin değil dedi
Şekerin düşüyor olabilir mi ?Hayırlı akşamlar hanimlar
Benim bi sorunum var. İkinci oğlumda da aynı sorunları yaşadım ama Dr lar bir türlü bulamadi hastalığımı. Hamile iken artıyor hergün göz kararması, baş dönmesi, m ide bulantısı ile birlikte baygınlık uzanmasam bayiliyorum. Aynı zamanda kulak da çınlama oluyor. Sadece hamilelikte olan bi sorun değil ara ara böyle oluyor hastalıkta büyük bi sıkıntı da görülüyor bende. Ve ben çaresini arıyorum ama bir türlü bişey çıkmıyor. Acaba bilen var mı ya da böyle bi sıkıntısi olan var mı.
Böyle bi sıkıntı ile karşılaşan varsa yazsın lütfen
Güzel şeyler duymak mutluluk verici :) maşallah minik kuzuyaGünaydınnn, anne karnında bebek ölüm oranı sadece 0,006'ymış yani 320 gebelikten sadece 2 tanesiymiş. Endişe etmeyin bence herşey yolundadır inşallah. Bende çok panik oldum geçti belirtilerim diye, bugün 2’li testim vardı bebiş gayet iyi, kıpır kıpır oynuyorduDoktora Söledim belirtilerim geçti ben çok korktum diye, balayı dönemi ne güzel işte dedi
Yani sırf bunun için baktirmadim ama olcmuştum birkaç defa. Yok cnm bulamıyorlar bu haftalığıŞekerin düşüyor olabilir mi ?
Bu tarif ettiğin belirtiler düşük şeker gibi geldi bana. Bende de uzun süredir var bu durum hamilelikte iyice artmıştı.
Açlık tokluk şekerin ölçülmediyse bi baktır canım.
Eğer şeker düşüklüğü varsa beslenmene dikkat ederek çözebilirsin bunu
Günaydınnn, anne karnında bebek ölüm oranı sadece 0,006'ymış yani 320 gebelikten sadece 2 tanesiymiş. Endişe etmeyin bence herşey yolundadır inşallah. Bende çok panik oldum geçti belirtilerim diye, bugün 2’li testim vardı bebiş gayet iyi, kıpır kıpır oynuyorduDoktora Söledim belirtilerim geçti ben çok korktum diye, balayı dönemi ne güzel işte dedi
yok canım öyle çok ters algılamadım ben ya dinleniyorum elimden geldiğince sürekli yatmakta pek mümkün olmuyor amaNe alaka delı mı ne merak edıyorsun annesısın ne varmıs neyse bosver sende kesınlesınce gorursun bosver takma onun tavrını.. gecmıs olsun dınlen mutlaka dıkkat et
canım kesede zorlanma olmuş hafif kese arkasında kanama var dedi artık ilişkiden sonra olduğunu söylemedim ilişkiden mi çok öksürüyorum dedim öksürükten zorlanmış olabilir dedi ilaç falan vermedi bol bol yat dedi zaten devamı normal akıntıydı inşallah bidaha olmazMutlaka haber ver canim birsey yoktur icini ferah tut
Amin canım inşallah hepimize :)bana da öyle geldi kuzum allah sağlıkla sıhhatle kucağına aldırsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?