Kızlar aşırı gaz sorunum oluyor. Midem şiş gibi.. Aynı sorunu yaşayan var mı?? Neler yapmalıyım??
Kesinlikle baktır aynı şikayetlerle gittim açlık ve tokluk şekerime baktırmak istiyorum dedim ve reaktif hipoglisemi çıktı. Yani yemek yiyince şekerim düşüyor. Tabi sağlıklı beslenmezsem.Yani sırf bunun için baktirmadim ama olcmuştum birkaç defa. Yok cnm bulamıyorlar bu haftalığı
Kızlar aşırı gaz sorunum oluyor. Midem şiş gibi.. Aynı sorunu yaşayan var mı?? Neler yapmalıyım??
Allah yardımcın olsun canım benim ,ben de aynı belirtileri yaşadığım için bana Vertigo gibi gelmişti ,Merhabalar hanimlar
sassygirll cnm ben bugün gittim kbb ye hastaliginin benimle ilgisi yok dedi. Vertigo da göz kararması olmaz senin kulakla hiç bir alakan yok dedi dahiliye ye yönlendirdi tahliller EKG falan çekildi hiç bir sorun çıkmadı. Sonuç psikiyatri dedi ve ben 9 ay boyunca hergün aynı kabusu yasicam malesef
siz hangi haataneyi istiyordunuz gecerli degildi ?Umarim sana uyar benim istediğim hastanede geçerli değildi.
Şişli florence nightingale
Yard.doc.dr Yusuf Olgaç var onu çok duydum arastirabilirsin.
Cok sükür ama bak bebis iyi en azindan bundan sonra dikkat edersiniz ilaclik bir durumunda yokmusyok canım öyle çok ters algılamadım ben ya dinleniyorum elimden geldiğince sürekli yatmakta pek mümkün olmuyor ama
canım kesede zorlanma olmuş hafif kese arkasında kanama var dedi artık ilişkiden sonra olduğunu söylemedim ilişkiden mi çok öksürüyorum dedim öksürükten zorlanmış olabilir dedi ilaç falan vermedi bol bol yat dedi zaten devamı normal akıntıydı inşallah bidaha olmaz
Embriyolar iyi kalitedeydi. Bende cok detayli sormadim açikcasi. Bazen cok bilmemek daha iyi oluyor.Cnmm gunaydn cok tesekkur ederim guzel dileklerin ins yha bu sefer guzel haberi aliriz ruhen ve bedenen gercekten yiprandim hayirlisi tabikide haber veriririm embriyolarin hakkinda bilgi verilmismiydi kalitesi vs. Dondurulmuslarinda sansinin yuksek oldugu soleniyo
Maşallahselam teyzoşlar ben büyüyüp geldim tam 10 haftalık oldum bugünnn, anneme ayaklarımı gösterdim havaya dikmiştim ve oynatıyordum annem çok sevindi
aynen canım kalp atışını elini kolunu falanda gördük ya rahatladım kanamada geçer umarım yürürken bile tetikteyim :))Cok sükür ama bak bebis iyi en azindan bundan sonra dikkat edersiniz ilaclik bir durumunda yokmus
gitmen lazım canım benimde bir kere geldi ama kesede kanama olmuş ilaçlık bir durum yok dedi ama belli olmaz acile falan git hatta imkânın varsabenim de 3 gündür kahve-sarı arası lekelenmem var ama her gün azcık azcık,geçer dedim ama geçmiyor,tehlikeli bi durum olabilir mi?yarın doktora mı gitsem
canım bende senin gibiyim hiiç belirtim yok en son kontrole de bir ay önce gitmiştim göbeğimde hiç yok hatta sabahları falan içine göçüyordu temelli bugün kontrole gidene kadar aklımdan neler geçti anlatamam dedim kesin büyümedi bebel bir şey oldu hafifte lekelenme olunca ama gittim bebiş gayet sağlıklı o kadar içim rahatladı ki anlatamam şu iki gündür de göbeğimde hafif bir dolgunluk var yavaş yavaş belirtecek sanırım :))Kızlar günaydın . Belki bazılarınız kızacak şanslısın diyecek ama benim hamileliğe dair o kadar az belirtim var ki bazen acaba bir terslik mi var diye düşünmeden edemiyorum karnımda çıkmadığı için henüz hamile olduğumu hissedecek bir şey yok . Bebeğime bir şey mi oldu düşüncesi beni çok üzüyor
Kadıköy medicana da geçerli olsa iyi olurdu benim için.siz hangi haataneyi istiyordunuz gecerli degildi ?
Sen nereye gidiyorsun ? Acibadem altunizade iyiymis diyorlarKadıköy medicana da geçerli olsa iyi olurdu benim için.
Dinlen bol bol birseyin kalmaz insallah kuzum yorma bu aralar kendiniaynen canım kalp atışını elini kolunu falanda gördük ya rahatladım kanamada geçer umarım yürürken bile tetikteyim :))
Evet parol yada minoset içebiliyoruzKızlar baş ağrısı için parol mu içebiliyoduk yanlış içmeyeyim migrenim tuttu yine
Saol canımEvet parol yada minoset içebiliyoruz
320 gebelikte 2 taneyse 1 tanesi benim. Nasipte bu varmış. Kızlar moralinizi bozmayın sizin bebişlerinizin Maşallahı var. Ben yaş fsktörüm yüksek belki kanımda sorun var. Ben kan için hiç test yaptırmadım.
Kucağınıza sağ salim alıcaksınız bebişlerinizi
bence acile git canımbende var aynı sorun canım,hamileliğimin başından beri diyebilirim,midem sürekli taş gibi şiş bazı geceler uyuyamıyorum bile
Amin hepimizinki inşallah canımMaşallahsaglikla buyusun insallah annesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?