2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Yani sırf bunun için baktirmadim ama olcmuştum birkaç defa. Yok cnm bulamıyorlar bu haftalığı
Kesinlikle baktır aynı şikayetlerle gittim açlık ve tokluk şekerime baktırmak istiyorum dedim ve reaktif hipoglisemi çıktı. Yani yemek yiyince şekerim düşüyor. Tabi sağlıklı beslenmezsem.
Bu kadar şey psikolojik değil yani insanlar naz yapıyosun sanıyolar

Allah yardımcın olsun canım benim ,ben de aynı belirtileri yaşadığım için bana Vertigo gibi gelmişti ,

Cok sükür ama bak bebis iyi en azindan bundan sonra dikkat edersiniz ilaclik bir durumunda yokmus

Embriyolar iyi kalitedeydi. Bende cok detayli sormadim açikcasi. Bazen cok bilmemek daha iyi oluyor.
Olumlu düşün, hep dua et. Allah gonlune gore versin canım.

benim de 3 gündür kahve-sarı arası lekelenmem var ama her gün azcık azcık,geçer dedim ama geçmiyor,tehlikeli bi durum olabilir mi?yarın doktora mı gitsem
gitmen lazım canım benimde bir kere geldi ama kesede kanama olmuş ilaçlık bir durum yok dedi ama belli olmaz acile falan git hatta imkânın varsa

canım bende senin gibiyim hiiç belirtim yok en son kontrole de bir ay önce gitmiştim göbeğimde hiç yok hatta sabahları falan içine göçüyordu temelli bugün kontrole gidene kadar aklımdan neler geçti anlatamam dedim kesin büyümedi bebel bir şey oldu hafifte lekelenme olunca ama gittim bebiş gayet sağlıklı o kadar içim rahatladı ki anlatamam şu iki gündür de göbeğimde hafif bir dolgunluk var yavaş yavaş belirtecek sanırım :))

Kızlar baş ağrısı için parol mu içebiliyoduk yanlış içmeyeyim migrenim tuttu yine

Canım dünyada yiyecek ekmeği varsa diyorlar ya gerçekten inanıyorum bende. İnşallah rabbim hayırlı bir evlat nasip etsin yeniden sağlıkla hayırlısıyla 320’de 2 gebelik bilimsel bir araştırmanın sonucu ama 1000’de 1’de olsa bize gelmeyeceğini elbette bilemeyiz Rabbimin takdiri. Ben çok kafaya taktım 1 haftadır, arkadaşta dert etmesin boşyere diye yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…