Eger bu sigortayi alirsam florance gitmeyi dusunuyorum bakalimDemir hayat iki can sigortası.
Fiyat teklifi istiyorum dersin.
Onlar yönlendirir canım. İnternetten de araştır istersen öncesinde.
kız gibi :)Bana da bir nub ile cinsiyet tahmini lütfen :)
Kesinlikle hastane degil ticarethane resmenMantıklı bence . Bir sıkıntı yoksa 10 günde 1 gitmeye gerek yok para kazanacağız diye abartıyorlar.
Arkadasim çok geçmiş olsun sikica tutunur inşallah sana bebegin bir sıkıntı olmaz Allahın izni ile
Mutlaka haber ver canim birsey yoktur icini ferah tut11 de randevum vardı zaten canım tam üstüne denk geldi bakalım söylicem inşallah birşey yoktur ilk defa oldu
Sigortaciya tam olarak neler sormaliyim ?Benim sadece karından baktı ama hazırlıklı olmakta fayda var
Canım ben yaptırdım sorun olursa sorabilirsin. Hamileyken yapılıyor 8 muayene ve tüm tahlil testleri karşılıyor (ayrıntılı ultrason hariç)
Normal doğumda epiduralı karşılıyor ama sezeryanda karşılamıyor. Aklıma gelenler bunlar sorun olursa sorabilirsin..
Çok üzüldüm.. çok zor bi durum Allah istediğin zamanda sana tekrar sağlıklı bir gebelik nasip etsin
Canım inşallah güzel haberlerini alırız bekliyoruz çok dikkat et kendine
Gecmis olsun canim nasilsin peki ? Birsey solediler miKızlar benim yine kanamam başladıhastanedeyiz kan verdik bekliyoruz
Benim de yatak odam çok küçük ben de sepet beşiklerden almayı düşünüyordum,odası hazır zaten,oda mobilyalarını da İkea’dan almayı düşünüyorum.Dün arkadaşım sepet beşiği ben sana veririm,boştan yere alma,zaten içinde 6 ay yatıyorlar dedi.O yüzden almıycam,onun bebeği 6 aylık olunca benimki doğuyor,onunkini alırımBende çok beğeniyorum bunu ama çok pahakı cidden yaa uzun süre kullanılabilir olsa neyse de en fazla 6,7 ay kullanırsın okadar kısa süre içinde o parayı şahsen vermem ben bundan almayı düşünüyorum ilk etapta yatak odam oğlumun karyola beşiği var ama yatak odam küçük olduğu için sığmayacak 6,7 ay bunla idare ederim diyorum
:) doktorda geçen hafta ikili taramada öyle demişti ama kesin değil dedikız gibi :)
canım istediğin hastaneyi sor. nakit 5 veya 9 taksit yapıyolar. Allah korusun kayıp vs gibi bi durumda ne olacağını sorabilirsin. kullandığın muayeneleri düşüp ücretini yatırıyorlar diye biliyorum. düşündüğün doktoru mutlka sor çnkü tüm doktorlar bu sigorta ile çalışmıyor. çalışıyorsan %20 sini devletten geri alıyorsun sen çalışmıyorsan eşinde alabiliyor. 2li 3 lü testi kapsıyor fakat dediğim gibi ayrıntılı ultrason dahil değil. hastaneden bunun için fiyat alabilirsin. bunların dışında 1 göz 1 diş muayenesi 2 psikolog ve 2 diyetisyen randevunda sigortana dahil aklıma gelenler bunlar canımSigortaciya tam olarak neler sormaliyim ?
Çok sağol canım evet burda herkes kendine ve yediklerine dikkat etsin diye yazdım inşallah bi daha böyle şeyler yaşamayız hiç birimiz.Çok büyük geçmiş olsun. Bunlar hepimize tecrübe oluyor. Allah bundan sonra hep iyi şeyler yaşatsın inşallaho nasıl güzel bir pozdur annesi maşallah
Yok canım eklicem ekran fotoğrafı aldım bilgilerini eşim pcyi iş yerine götürdü getirmesini bekliyorum. Kimseyi eklememezlik yapmadım bu güne kadar sadece gecikti.Feeling07 arkadaşım bilgilerimde eksik mi var? Hâlâ adım Haziran annelerinde yok. Eğer eksik varsa tekrar bilgilerimi göndereyim. Yoksa kontenjan mi doldu?
Erkek diye hissettim canım :)Kızlar pazartesi doktora gitmiştim ama paylaşmaya bir türlü firsatım olmadı. Sat’a göre 1 hafta önden gidiyor bizimki. Doktor cinsiyeti gördü ama söylemiyeceğim dedi emin olamadım dedi ve söylemedi. Sizce ney Cinsiyet tahmini alayım
Birde miniğim çok fena hareketliydi ilk etapda uyuyordu sanırım, doktor uyandırdı cihazla bi kaç kez hafif hafif vurdu karnıma miniğimde tepkisiz kalmadı.
Ay ne güzel şanslısın canım boşuna para wermemiş olucanBenim de yatak odam çok küçük ben de sepet beşiklerden almayı düşünüyordum,odası hazır zaten,oda mobilyalarını da İkea’dan almayı düşünüyorum.Dün arkadaşım sepet beşiği ben sana veririm,boştan yere alma,zaten içinde 6 ay yatıyorlar dedi.O yüzden almıycam,onun bebeği 6 aylık olunca benimki doğuyor,onunkini alırım
inşallah canım. ilk zamanlar çok panik yapıyordum ama artık alıştım. Yarın sabahtan giderim.Canim sakin erteleme ve hemen git inşallah her şey yolundadır.
Kızlar günaydın . Belki bazılarınız kızacak şanslısın diyecek ama benim hamileliğe dair o kadar az belirtim var ki bazen acaba bir terslik mi var diye düşünmeden edemiyorum karnımda çıkmadığı için henüz hamile olduğumu hissedecek bir şey yok . Bebeğime bir şey mi oldu düşüncesi beni çok üzüyor
Baya iyiymis aslinda ya esimle bir konusayim bugünde arayip sigortayla konusayim olmazsa tesekkur ederim canim cok saolcanım istediğin hastaneyi sor. nakit 5 veya 9 taksit yapıyolar. Allah korusun kayıp vs gibi bi durumda ne olacağını sorabilirsin. kullandığın muayeneleri düşüp ücretini yatırıyorlar diye biliyorum. düşündüğün doktoru mutlka sor çnkü tüm doktorlar bu sigorta ile çalışmıyor. çalışıyorsan %20 sini devletten geri alıyorsun sen çalışmıyorsan eşinde alabiliyor. 2li 3 lü testi kapsıyor fakat dediğim gibi ayrıntılı ultrason dahil değil. hastaneden bunun için fiyat alabilirsin. bunların dışında 1 göz 1 diş muayenesi 2 psikolog ve 2 diyetisyen randevunda sigortana dahil aklıma gelenler bunlar canım
Doktorunla görüş en sağlıklı bilgiyi o verecektir tatlım ,kabul etmeden ücret yatıramazsın zaten.İlk önce kendini tanıt,anlat kabul etsin seni randevuna girmeden önce vezneye yatırırsın ücretini,yarın senden ücret almazlar,muayene ücreti de 125 lira,inşallah kabul ederlersassygirll canım ya sende hacettepeye gidiyordun bende yarın bi gitmeyi düşünüyorum. Kayınbabamın tanıdığı varmış prof. Doktorla bi görüşmek istiyorum muayene ücreti nekadar ödüyorsun sen? Birde acaba doğumdan sonra tek kişilik oda varmı varsa fiyatı nekadar? Ben normal odalar 2 kişilik hasta için diye duydum ayrıca refakatçı kabul etmiyormuş bunu duyunca biraz üzüldüm açıkcası. Doğum ücreti hakkında bilgi aldınmı?
Aynen canım ya tarihlerimiz çok yakın olduğu için çok iyi olduAy ne güzel şanslısın canım boşuna para wermemiş olucan
öyle tabı ne zaman oldugu onemlı degıl.. :)Anladım canım şuan 13 Haziran ama bakalım bayramda gelicek heralde benim kuzucuğum :)) Sağlıkla gelsin de erken geç farketmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?