2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Sigortaciya tam olarak neler sormaliyim ?

Benim de yatak odam çok küçük ben de sepet beşiklerden almayı düşünüyordum,odası hazır zaten,oda mobilyalarını da İkea’dan almayı düşünüyorum.Dün arkadaşım sepet beşiği ben sana veririm,boştan yere alma,zaten içinde 6 ay yatıyorlar dedi.O yüzden almıycam,onun bebeği 6 aylık olunca benimki doğuyor,onunkini alırım

sassygirll canım ya sende hacettepeye gidiyordun bende yarın bi gitmeyi düşünüyorum. Kayınbabamın tanıdığı varmış prof. Doktorla bi görüşmek istiyorum muayene ücreti nekadar ödüyorsun sen? Birde acaba doğumdan sonra tek kişilik oda varmı varsa fiyatı nekadar? Ben normal odalar 2 kişilik hasta için diye duydum ayrıca refakatçı kabul etmiyormuş bunu duyunca biraz üzüldüm açıkcası. Doğum ücreti hakkında bilgi aldınmı?

Sigortaciya tam olarak neler sormaliyim ?
canım istediğin hastaneyi sor. nakit 5 veya 9 taksit yapıyolar. Allah korusun kayıp vs gibi bi durumda ne olacağını sorabilirsin. kullandığın muayeneleri düşüp ücretini yatırıyorlar diye biliyorum. düşündüğün doktoru mutlka sor çnkü tüm doktorlar bu sigorta ile çalışmıyor. çalışıyorsan %20 sini devletten geri alıyorsun sen çalışmıyorsan eşinde alabiliyor. 2li 3 lü testi kapsıyor fakat dediğim gibi ayrıntılı ultrason dahil değil. hastaneden bunun için fiyat alabilirsin. bunların dışında 1 göz 1 diş muayenesi 2 psikolog ve 2 diyetisyen randevunda sigortana dahil aklıma gelenler bunlar canım

Çok büyük geçmiş olsun. Bunlar hepimize tecrübe oluyor. Allah bundan sonra hep iyi şeyler yaşatsın inşallah o nasıl güzel bir pozdur annesi maşallah
Çok sağol canım evet burda herkes kendine ve yediklerine dikkat etsin diye yazdım inşallah bi daha böyle şeyler yaşamayız hiç birimiz.

Feeling07 arkadaşım bilgilerimde eksik mi var? Hâlâ adım Haziran annelerinde yok. Eğer eksik varsa tekrar bilgilerimi göndereyim. Yoksa kontenjan mi doldu?
Yok canım eklicem ekran fotoğrafı aldım bilgilerini eşim pcyi iş yerine götürdü getirmesini bekliyorum. Kimseyi eklememezlik yapmadım bu güne kadar sadece gecikti.

Erkek diye hissettim canım :)

Ay ne güzel şanslısın canım boşuna para wermemiş olucan

Günaydınnn, anne karnında bebek ölüm oranı sadece 0,006'ymış yani 320 gebelikten sadece 2 tanesiymiş. Endişe etmeyin bence herşey yolundadır inşallah. Bende çok panik oldum geçti belirtilerim diye, bugün 2’li testim vardı bebiş gayet iyi, kıpır kıpır oynuyorduDoktora Söledim belirtilerim geçti ben çok korktum diye, balayı dönemi ne güzel işte dedi

Baya iyiymis aslinda ya esimle bir konusayim bugünde arayip sigortayla konusayim olmazsa tesekkur ederim canim cok saol

Doktorunla görüş en sağlıklı bilgiyi o verecektir tatlım ,kabul etmeden ücret yatıramazsın zaten.İlk önce kendini tanıt,anlat kabul etsin seni randevuna girmeden önce vezneye yatırırsın ücretini,yarın senden ücret almazlar,muayene ücreti de 125 lira,inşallah kabul ederler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…