çıkıntı yukarı bakarsa erkek düz ise kız oluyor canım öyle tabi ilk çocuk 3. Çocuk fark etmez isterse hepsi kız olsun sağlıklı olsunlar da aldırılmaz yani ben 2liyi yaptırmamışım zatenÇıkıntı varsa kız mı oluyor :)) Ben hiç anlamıyorum canım bunlardan. Ama ilk çocuk olunca bence aldırmak gibi bir şey olmaz diye düşünüyorum bende. Doktorum banada ilk çocuğun kız olması evin bereketidir dedi acaba o yüzden mi söyledi diye düşündüm şimdi :) Kız da olsa erkek de olsa bize anneliği o tattırıcak o yüzden hertürlü baldan tatlı olucak :))
inşallah canım saol etmeye çalışıyorum zaten yemek yapmak dışında ayağa kalkmıyodum neden oldu anlamadım bu grip öksürük çok fena yaptı beni karnıma çok yük biniyor öksürürken zaten korkuyodum başıma geldigit canım mutlaka geç fln olur ben yarın gideceğim yine bakaym büyümüş mü yine :)
gözün aydın canım bebeğin sağlıklı olsunda. maşallah kuzuya. sen de çok dikkat et kendine inşallah olmaz artık leke vs
maşallah canım bu 3 boyutlu fotoları özelde mi veriyorlar devlette yokmu kiGeçen hafta cuma 10+1 haftalıkken yavrummmm
Biraz önce benden kan pıhtısı geldipeçeteye silerken geldi, elimle yokladım biraz. Adet zamanı gelen pıhtıya benziyor. Kanama yok. Doktor randevum yarın. İlçemdeki devlet hastanesine gidicem.
Doktorun süpriz yaptı heryeri belli artık renklide bakalım dedi ben tabi şok oldum heyecan yaptım o ara hiç beklemiyordum benim özelde ki doktorum yaptı devlette var mı bilmiyorum canımmaşallah canım bu 3 boyutlu fotoları özelde mi veriyorlar devlette yokmu ki
Sende bendensın bızım ıkı ama ortada bısey yoktümüne maşallahh
benim hiç çıkmadı daha
Bende çok beğeniyorum bunu ama çok pahakı cidden yaa uzun süre kullanılabilir olsa neyse de en fazla 6,7 ay kullanırsın okadar kısa süre içinde o parayı şahsen vermem ben bundan almayı düşünüyorum ilk etapta yatak odam oğlumun karyola beşiği var ama yatak odam küçük olduğu için sığmayacak 6,7 ay bunla idare ederim diyorumBu yataklarda gözüm var çok beğeniyorum inşallah alıp kullanmak nasip olur
Ama fiyatları artmış 700-800tl arasıydı şimdi 1000tl üstü olmuşlar
Bende aksine bır rahatlıyorummmm ki sorma cok ıyı gelıyor gevsıyorum sadece uzun sacları kurutmak meseleBanyo yapmam lazim yine cocuk gibi bahane bulup duruyor nefref geldi banyo işinden.
Eskiden nasil biraksalar gunde 16 defa yıkanacak durumdaymisim hayret
yaa ne güzel böyle daha bi minnoş çıkıyorlar benim eşim de bakıyo bakıyo anlamıyo hiç bi şeyDoktorun süpriz yaptı heryeri belli artık renklide bakalım dedi ben tabi şok oldum heyecan yaptım o ara hiç beklemiyordum benim özelde ki doktorum yaptı devlette var mı bilmiyorum canım
Ne alaka delı mı ne merak edıyorsun annesısın ne varmıs neyse bosver sende kesınlesınce gorursun bosver takma onun tavrını.. gecmıs olsun dınlen mutlaka dıkkat etinşallah canım :/ Aynen ya ikinciye çıkıntı var diye söyleyince zaten doktor bi bozdu beni bu 16 hafta olayından ötürü beni cinsiyetçi falan sandı galiba
Kendı tecrubeme gore yazayım. Doktor belırlı haftalardan sonra bakar son regl alakasız az gerı gıdıyorsa artık tarıhı ona gore belırler canım benım kendı dogum tecrubem bu.Kızlar bu bebeğin önden gitme durumu nasıl oluyor ? Doğum tarihini etkiler mi acaba ? Bilenler yazarsa çok memnun olurum :)
Bir şey demedi canım ultrason kağıdında 12+2 yazıyor ama benim sata göre 11+5 ti :) Acaba dedim Doğum tarihi öne mi gelir ? Problem yaratıcak bir durum değil o yüzden doktor söyleme gereği duymamıştır.Benim bildiğim kadarıyla, SAT ın yanlış hesaplanması yada yumurtlamanın birden fazla olması durumunda önden gitmesi gibi bir durum söz konusu oluyor. Doktorun ne diyor tatlım bu konuda? Merak ettim şimdi
benim umudum yok yine 8aya merdiven dayarım çıkarSende bendensın bızım ıkı ama ortada bısey yokhatta bugun ebe sen zayıflamıssın dedı yoo dedım sadece almadım ay ben bu durumdan memnunum ınsallah nazar etmem
Anladım canım şuan 13 Haziran ama bakalım bayramda gelicek heralde benim kuzucuğum :)) Sağlıkla gelsin de erken geç farketmez.Kendı tecrubeme gore yazayım. Doktor belırlı haftalardan sonra bakar son regl alakasız az gerı gıdıyorsa artık tarıhı ona gore belırler canım benım kendı dogum tecrubem bu.
Ama dıger doktorlar daha farklı yapıyorsa bılemem ben böyle bılıyorum gelısıme gore davranır doktorlar.
Hahaha yok yok 5 aydan sonra ıyıce bellı olurbenim umudum yok yine 8aya merdiven dayarım çıkar
benim zaten göbeğim var o bana yeter 9 aya kadar ondan belli değil olup olmadığıHahaha yok yok 5 aydan sonra ıyıce bellı olur
Bana da devlette bir doktor önerdiler ona randevu aldim bir deniyicem dogumu devlette yapmicam ama takibe o doktora gidicemBen Anadolu yakasındayım devlete gidiyorum muayene ve tahliller için özele para vermek pek mantıklı gelmiyor açıkçası şuan içinde bi sorun yaşamadım zaten randevunu alınca sıra beklemiyorsun vaktinde işlemlerini yaptırıp çıkıyorsun.
Ama doğum sırasındaki olumsuz yorumlar ve doğum sonrası özel oda olmamasından dolayı ilerleyen zamanlar için özel hastane arayışındayım :)
Vertigo belirtileri gibi geldi bana da hamilelikte de hemen hemen bu belirtiler olduğu için hamilelik sırasında çoğalması oyuzden olabilir canım KBB dr.undan randevu alıp baktır zaten tedavisi kolay kullanılan ilaçlarda yine hamileyken kullanılabilen mide bulantısı baş dönmesine karşı alınabilen ilaçlar.
2 doktor önerisi geldi canim onlari da deniyicem sonra karar vericem insallah bakalim
Olsun şekerimmm belkı dogrudur
yanı canım doktor cok onemlı senı rahatlatan o an senı mutlu eden bır doktor olmalı buda onemlı hamıleyken psıkolojin de onemlı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?