2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
çıkıntı yukarı bakarsa erkek düz ise kız oluyor canım öyle tabi ilk çocuk 3. Çocuk fark etmez isterse hepsi kız olsun sağlıklı olsunlar da aldırılmaz yani ben 2liyi yaptırmamışım zaten

inşallah canım saol etmeye çalışıyorum zaten yemek yapmak dışında ayağa kalkmıyodum neden oldu anlamadım bu grip öksürük çok fena yaptı beni karnıma çok yük biniyor öksürürken zaten korkuyodum başıma geldi

Biraz önce benden kan pıhtısı geldi peçeteye silerken geldi, elimle yokladım biraz. Adet zamanı gelen pıhtıya benziyor. Kanama yok. Doktor randevum yarın. İlçemdeki devlet hastanesine gidicem.

Canim sakin erteleme ve hemen git inşallah her şey yolundadır.

maşallah canım bu 3 boyutlu fotoları özelde mi veriyorlar devlette yokmu ki
Doktorun süpriz yaptı heryeri belli artık renklide bakalım dedi ben tabi şok oldum heyecan yaptım o ara hiç beklemiyordum benim özelde ki doktorum yaptı devlette var mı bilmiyorum canım

Bu yataklarda gözüm var çok beğeniyorum inşallah alıp kullanmak nasip olur

Ama fiyatları artmış 700-800tl arasıydı şimdi 1000tl üstü olmuşlar
Bende çok beğeniyorum bunu ama çok pahakı cidden yaa uzun süre kullanılabilir olsa neyse de en fazla 6,7 ay kullanırsın okadar kısa süre içinde o parayı şahsen vermem ben bundan almayı düşünüyorum ilk etapta yatak odam oğlumun karyola beşiği var ama yatak odam küçük olduğu için sığmayacak 6,7 ay bunla idare ederim diyorum

Eklentiler

• Screenshot_2018-11-28-14-44-11-1.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 44
Banyo yapmam lazim yine cocuk gibi bahane bulup duruyor nefref geldi banyo işinden.
Eskiden nasil biraksalar gunde 16 defa yıkanacak durumdaymisim hayret
Bende aksine bır rahatlıyorummmm ki sorma cok ıyı gelıyor gevsıyorum sadece uzun sacları kurutmak mesele
Usenme gelmıs sana galıba

Doktorun süpriz yaptı heryeri belli artık renklide bakalım dedi ben tabi şok oldum heyecan yaptım o ara hiç beklemiyordum benim özelde ki doktorum yaptı devlette var mı bilmiyorum canım
yaa ne güzel böyle daha bi minnoş çıkıyorlar benim eşim de bakıyo bakıyo anlamıyo hiç bi şey

inşallah canım :/ Aynen ya ikinciye çıkıntı var diye söyleyince zaten doktor bi bozdu beni bu 16 hafta olayından ötürü beni cinsiyetçi falan sandı galiba
Ne alaka delı mı ne merak edıyorsun annesısın ne varmıs neyse bosver sende kesınlesınce gorursun bosver takma onun tavrını.. gecmıs olsun dınlen mutlaka dıkkat et

Kızlar bu bebeğin önden gitme durumu nasıl oluyor ? Doğum tarihini etkiler mi acaba ? Bilenler yazarsa çok memnun olurum :)
Kendı tecrubeme gore yazayım. Doktor belırlı haftalardan sonra bakar son regl alakasız az gerı gıdıyorsa artık tarıhı ona gore belırler canım benım kendı dogum tecrubem bu.
Ama dıger doktorlar daha farklı yapıyorsa bılemem ben böyle bılıyorum gelısıme gore davranır doktorlar.

Benim bildiğim kadarıyla, SAT ın yanlış hesaplanması yada yumurtlamanın birden fazla olması durumunda önden gitmesi gibi bir durum söz konusu oluyor. Doktorun ne diyor tatlım bu konuda? Merak ettim şimdi
Bir şey demedi canım ultrason kağıdında 12+2 yazıyor ama benim sata göre 11+5 ti :) Acaba dedim Doğum tarihi öne mi gelir ? Problem yaratıcak bir durum değil o yüzden doktor söyleme gereği duymamıştır.

Anladım canım şuan 13 Haziran ama bakalım bayramda gelicek heralde benim kuzucuğum :)) Sağlıkla gelsin de erken geç farketmez.

Bana da devlette bir doktor önerdiler ona randevu aldim bir deniyicem dogumu devlette yapmicam ama takibe o doktora gidicem

Olsun şekerimmm belkı dogrudur
yanı canım doktor cok onemlı senı rahatlatan o an senı mutlu eden bır doktor olmalı buda onemlı hamıleyken psıkolojin de onemlı...
2 doktor önerisi geldi canim onlari da deniyicem sonra karar vericem insallah bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…