2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kiz Eşim gitmiyor ki home Office yazılımcıyiz gece boyunca çalışıyoruz
Birde sabah tok diyor ya o sıkıntıya sokuyor..Dur bakam yarın doktoru arayıp sorayım kendi biyolojik saatime ayarlasam olur mu diye
Canım demır ılacından bahsetmıyor musun? Demır ılacı ac karna ıcılır yanı sen atıyorum 10da kalıyorsan saatı 8 e kurup ıcıp yatabılırsın. Yemeklerden 1,2 saat once ıcılmelı

Yanı doktor hersey guzel dedı ıyıdır herhalde senınde yakınmıs benle bacak arasına bakınca mı cıkıntı vardı?
Ay yersınn dogunca haahhaahah ustune dogru salıverır

Ya hani nube teorisinde bi çıkıntı görünüyor ya ultrason görüntülerinde aynı çıkıntı vardı. Doktor onun malum çıkıntı olduğunu düşündü Ama bence o çıkıntı yataydı o yüzden kız olmalı bu bebek diyemedim tabii doktora, doktor mu yoksa ben mi haklı çıkacağım merak ediyorum

Haahaha hee sen kız ıstıyorsunnnn anlasıldıııı doktor yanılmış olabılır ozaman

Canım demır ılacından bahsetmıyor musun? Demır ılacı ac karna ıcılır yanı sen atıyorum 10da kalıyorsan saatı 8 e kurup ıcıp yatabılırsın. Yemeklerden 1,2 saat once ıcılmelı

İkisinde de demir yazıyor ya kafami karıştırdı iyice ama dediğin gibi yapayım saatimi kurayim 10 a kalkip icip yatayim 12 de kalkayim.

Eklentiler

• IMG_20181128_200149.webp
    118,6 KB · Görüntüleme: 42
Canım gyno ferro bende kullanmıstım onu sabah ac karna ıc ıkı saat once al...
Dıgerı vıtamın onu yemekle alabılırsın

Tamamdır kuzum ayarladım saatimi baş ucumada suyumu koydum kalkar içerim diğerinide kahvaltıdan sonra içerim..
Ya ne pratikmis.
Akıllı hatunum ya işte zeka başka bir şey

Haahaha hee sen kız ıstıyorsunnnn anlasıldıııı doktor yanılmış olabılır ozaman

Evet bi tık kız önde ne yalan söliiim 11. Haftada kendi doktorum kız gibi görünüyor demişti, Bu doktor bilemedi İşin esprisi tabi ama kızda olsa erkekte olsa ultrasonda nasıl tatlı Allahım dönüyor oynuyor canımın içi, Allahım sağlık versin tüm bebeklere ve annelerine

Sende cinsiyeti tahminini açıkla bence merakla bekliyoruz

Tamamdır kuzum ayarladım saatimi baş ucumada suyumu koydum kalkar içerim diğerinide kahvaltıdan sonra içerim..
Ya ne pratikmis.
Akıllı hatunum ya işte zeka başka bir şey
Gece ıcen varmıs benım ıcın zor ac olmuyorum cunku
Oyle daha ıyı ben artık saat gıbı kalkıp ıcıp yatıyordm :) daha vermedı doktor esım sabah gıderken ıcerım kalkınca kahvaltımı yaparım. Hem ılacın etkısı daha guzel olur

Ins cnm benim guzel dualariniz icin cok tesekkur ederim Allah razi olsun hep beraber aliriz guzel haberi

Benim oksurugum zencefil bal karabiber sayesinde gecti sabah aksam 1 cay kasigi birde pekmez cok iyi geliyor canim

Anti Depresan
Senin oğlunun belli olan malûm yerlerini bütün aile gördük bugün maşallah ya ilk defa bir bebegin pipi değil de başka yerinden cinsiyetinin kesinlik kazandigini gördüm .
Kahvaltıdan önce demiri iç ,kahvaltıdan sonra diğerini

Son düzenleme:
Bence hıc kesın gıbı dusunme nasılsa bıraz daha buyucekler kesınlescek. Mesela ben ıkılıde bakarken bacak arasında cıkıntı goremedım ama 11 haftada fotoda vardı bunda baya olcum alınca bende ınceledım :) zaten ordan degıl baska acılardan tahmın edebılıyoruz kucuk oldukları ıcın yanlıs tahmınler olabılıyor yanılmamız pek yoktur dedı( ınsallah bana vurmaz)
Oyuzden sımdıden sevınıp sonra sok olmak ıstemıyorum kafamdan attım cınsıyetı
Ikı prenses annesi olmak hayalım ınsallah gerçek olur

S Serylady canim nasılsın? Nasıl oldu miden , iyi misin ?
Canim benim çok sukür sanirim hareketsizlikten ve yediklerimden midem bu halde malum surekli dinlenmem gerek havalarda soguk gidiyor su siralar yuruyuse de cikamadim ama 1 gün iyiyse 1 gün cok kötüyüm bilmiyorum insallah gecer diyorum sen nasilsin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…