2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Valla ben öyle bulantı yaşıyorum ki unuttuğum gün çok oldu arada atladım ablalarım hiç kullanmamış mesela beni de onlar rahatlattı
Ben hiç unutmadım ama ilaç bitti ve bir kaç günün zararı olırmu dedim ama buğün dr a gittim artık gerek yok dedi ve kan İlacı yazdı. Rabbim bebişlerimizi korusun inşallah

Cnm benim yemekle alakası yok tok yada aç olmam fark etmiyor. Birde hamilelikte yapılan şeker yüklenmesin de çıkıyor mu acaba

Ben hiç unutmadım ama ilaç bitti ve bir kaç günün zararı olırmu dedim ama buğün dr a gittim artık gerek yok dedi ve kan İlacı yazdı. Rabbim bebişlerimizi korusun inşallah
İyi çok şükür canım İnşâAllah darısı başımıza
Kuru incir ve limon çok işe yarıyor bulantida canım dene istersen
valla zofer içiyorum yoksa su bile içemiyorum hiç bişey geçirmiyor yine de denerim canım sağol

Acaba tansiyonun mu düşüyo. Aile hekiminde tansiyon ölçtürmeye git bence

Rabbim gönlünüzden geçeni ve sağlıklı hayırlı bir gebelik yaşatsın inşallah allahım kabul eder ve bizlerde senin adına çok seviniriz

Dinlen bol bol birseyin kalmaz insallah kuzum yorma bu aralar kendini
zaten yormuyodum yemek dışında ayağa kalktığım yoktu ama işte bu öksürük beni maf etti :/

Güzel düşünmek lazım biraz . Çok sevindim canım bebeğin için maşallah kuzucuğa:)
saol canım aynen olumlu düşünelim onları melekler koruyor sağlıksız bir bebekse zaten önüne geçemeyiz keyfini çıkar :)

1,48 di ultrasonda da ensesi baya kalın göründü bana ama normal dedi doktor Buarada çıkıntı gördüm erkekte olabilir dedi, çıkıntısını yediğim
Yanı doktor hersey guzel dedı ıyıdır herhalde senınde yakınmıs benle bacak arasına bakınca mı cıkıntı vardı?
Ay yersınn dogunca haahhaahah ustune dogru salıverır

Saol canım bilgi için dikkat ederim bildiğim iyi oldu

Hamileliğin balayı dönemine geçmeyi beklerken bel ve kasık ağrım başladı
Ben 10 haftadayım bende de oluyor canım insan korkuyor ağrı oldukça yolunda mı herşey diye bende başından beri var hamileliğin ayakta durdukça daha çok oluyor dinlenince yatınca biraz daha iyi sanki ağrılar

Kızlar şimdi bende iki tane ilaç var demir ve vitamin ilacı fakat şöyle ki benim uyanma saatim 12 den sonra.

Vitamin ilacımi tok karnina , Demiri aç karnına almam lazım.

Saatleri nasıl ayarlasam bir yardımcı olur musunuz ?

Sabah tok diyor ama ben sabah asla uyanamam.

Cnm ben şöyle yapıyordum her sabah baya erken kalkıp ıcıp gerı yatıyordum. O sekılde ayarlamıstım sende saat kurup ıcebılırsın ya da esın gıderken verse sana ıcsen olur...

Cnm ben şöyle yapıyordum her sabah baya erken kalkıp ıcıp gerı yatıyordum. O sekılde ayarlamıstım sende saat kurup ıcebılırsın ya da esın gıderken verse sana ıcsen olur...

Kiz Eşim gitmiyor ki home Office yazılımcıyiz gece boyunca çalışıyoruz
Birde sabah tok diyor ya o sıkıntıya sokuyor..Dur bakam yarın doktoru arayıp sorayım kendi biyolojik saatime ayarlasam olur mu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…