Ben hiç unutmadım ama ilaç bitti ve bir kaç günün zararı olırmu dedim ama buğün dr a gittim artık gerek yok dedi ve kan İlacı yazdı. Rabbim bebişlerimizi korusun inşallahValla ben öyle bulantı yaşıyorum ki unuttuğum gün çok oldu arada atladım ablalarım hiç kullanmamış mesela beni de onlar rahatlattı
Cnm benim yemekle alakası yok tok yada aç olmam fark etmiyor. Birde hamilelikte yapılan şeker yüklenmesin de çıkıyor mu acabaKesinlikle baktır aynı şikayetlerle gittim açlık ve tokluk şekerime baktırmak istiyorum dedim ve reaktif hipoglisemi çıktı. Yani yemek yiyince şekerim düşüyor. Tabi sağlıklı beslenmezsem.
Bu kadar şey psikolojik değil yani insanlar naz yapıyosun sanıyolar
Kuru incir ve limon çok işe yarıyor bulantida canım dene istersenValla ben öyle bulantı yaşıyorum ki unuttuğum gün çok oldu arada atladım ablalarım hiç kullanmamış mesela beni de onlar rahatlattı
Cok teşekkür ederim cnm.Allah yardımcın olsun canım benim ,ben de aynı belirtileri yaşadığım için bana Vertigo gibi gelmişti ,
Orada doğum ne kadar acaba bilginiz var mı?Kadıköy medicana da geçerli olsa iyi olurdu benim için.
İyi çok şükür canım İnşâAllah darısı başımızaBen hiç unutmadım ama ilaç bitti ve bir kaç günün zararı olırmu dedim ama buğün dr a gittim artık gerek yok dedi ve kan İlacı yazdı. Rabbim bebişlerimizi korusun inşallah
valla zofer içiyorum yoksa su bile içemiyorum hiç bişey geçirmiyor yine de denerim canım sağolKuru incir ve limon çok işe yarıyor bulantida canım dene istersen
Maşallah canımAhahaja bana kalırsa da öyle olacak gibi
Ama kızlar sonradan artışa geçip geçebilir diye düşünüyorum..
Şu kızlar gelsinde hayırlısı ile birinizle dünür olalım
Acaba tansiyonun mu düşüyo. Aile hekiminde tansiyon ölçtürmeye git benceMerhabalar hanimlar
@sassygirll cnm ben bugün gittim kbb ye hastaliginin benimle ilgisi yok dedi. Vertigo da göz kararması olmaz senin kulakla hiç bir alakan yok dedi dahiliye ye yönlendirdi tahliller EKG falan çekildi hiç bir sorun çıkmadı. Sonuç psikiyatri dedi ve ben 9 ay boyunca hergün aynı kabusu yasicam malesef
Rabbim gönlünüzden geçeni ve sağlıklı hayırlı bir gebelik yaşatsın inşallah allahım kabul eder ve bizlerde senin adına çok sevinirizKizlar hayirli aksamlar dun transfer oldum dualarinizi bekliyorum annis adaylari hamilelerin duasi kabul olurmus ole derlerdi isin garib kismi dogumgunumde transfer oldu ayarlasak drumla konussak belki denk gelmezdi drum bile sasirdi Allah in hediyesi belkide icim icime sigmiyo 2.denemem dondurulmuslarla guzel haberi bu sefer alirim ins saglicakla kalin
zaten yormuyodum yemek dışında ayağa kalktığım yoktu ama işte bu öksürük beni maf etti :/Dinlen bol bol birseyin kalmaz insallah kuzum yorma bu aralar kendini
saol canım aynen olumlu düşünelim onları melekler koruyor sağlıksız bir bebekse zaten önüne geçemeyiz keyfini çıkar :)Güzel düşünmek lazım biraz . Çok sevindim canım bebeğin için maşallah kuzucuğa:)
1,14 cıktı canım
Bel ağrısı bendede var iki gündürHamileliğin balayı dönemine geçmeyi beklerken bel ve kasık ağrım başladı
Yanı doktor hersey guzel dedı ıyıdır herhalde senınde yakınmıs benle1,48 di ultrasonda da ensesi baya kalın göründü bana ama normal dedi doktorBuarada çıkıntı gördüm erkekte olabilir dedi, çıkıntısını yediğim
Saol canım bilgi için dikkat ederim bildiğim iyi olduCanım minoset plusın minosetten farkı kafein içermesiymiş o yüzden minoset daha güvenli sanırım. Bazı doktorlar çaydan kahvedende aldığımızı o yüzden zararı olmayacağını bazıları ise kullanılmaması gerektiğini söylüyorlarmış. Aklında bulunsun seninde mümkünse plus içme
Insallah gonlunden geçen olurAma sen böyle yazarak benim merakımı tetikledin ki
Ben 10 haftadayım bende de oluyor canım insan korkuyor ağrı oldukça yolunda mı herşey diye bende başından beri var hamileliğin ayakta durdukça daha çok oluyor dinlenince yatınca biraz daha iyi sanki ağrılarHamileliğin balayı dönemine geçmeyi beklerken bel ve kasık ağrım başladı
Cnm Dr bugün ölçütü yüksek çıktı bende şaşırdım normalde düşüktürAcaba tansiyonun mu düşüyo. Aile hekiminde tansiyon ölçtürmeye git bence
Cnm ben şöyle yapıyordum her sabah baya erken kalkıp ıcıp gerı yatıyordum. O sekılde ayarlamıstım sende saat kurup ıcebılırsın ya da esın gıderken verse sana ıcsen olur...Kızlar şimdi bende iki tane ilaç var demir ve vitamin ilacı fakat şöyle ki benim uyanma saatim 12 den sonra.
Vitamin ilacımi tok karnina , Demiri aç karnına almam lazım.
Saatleri nasıl ayarlasam bir yardımcı olur musunuz ?
Sabah tok diyor ama ben sabah asla uyanamam.
Cnm ben şöyle yapıyordum her sabah baya erken kalkıp ıcıp gerı yatıyordum. O sekılde ayarlamıstım sende saat kurup ıcebılırsın ya da esın gıderken verse sana ıcsen olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?