2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Vallahi kaç alırsam alayım hiiic dert etmiyorum veririm ben
Verırsın verırsın bısey oolmaz ama cok alma bı faydası yok yanı gıdıp 25 30 kg almamaya dıkkat edelım elımızden gelırse tabı bazen odem modem sısırıyor :) ayyy hayırlısıylaaaaa yaz gelseeee dogursakk be

3,4 gündür migren ara ara vuruo çok zorlanmadığum sürece ilaç içmiyorum ilk defa bugün içtim. Bu yakı mentollü kremler warya onlar biraz olsun rahatlatıyor migrene pek yaramıyor gerçi ama normal baş ağrısıysa geçiriyo

Canım öncelikle Allah şifa versin. Ben yürürken birden gözüm karar elim ayağım boşalır bulunduğum yerde yığılır kalırdım. Tam böyle bayılma değil saniyelik olaylar ama o anda hiç birşey yapamazdım. Doktorlara gittim ani kalkıyorsundur tansiyonun düşüyordur galan dediler. Sonra ben kilo alamıyorum diye cerrahpaşaya gitmiştim orda herşeye bakarken doğuştan bir kalp rahatsızlığım olduğunu öğrendim ve bu yaşadıklarımada neden olurmuş. Çarpıntı oluyor mu hiç veya kalp doktoruna gittin mi?

Yaaaa yerim senii kız dediyse bence kızdır çünkü ufak bi çıkıntı görse erkek deme ihtimali daha fazlaydı Benimkide Prenatalog‘du yanıldı diye takılıyorum ama tahmin falan desede Prof. kadın erkek dediyse erkektir herhalde yinede bir müddet daha kız gibi takılasım var işte

Yaa oyle ama dur sımdı heveslenmek ıstemıyorm bılıyosun yanılmalar oluyorrrr

Neyse artık bırdaha gıttıgımde kafamda netlesır
Sagol canım benımmm
Benimde doktorum bacak arası boş dedi ama boşsa dolar mı sonradan hiç bilmiyorum Bende hemen heveslenmek istemiyorum ama bütün gün kızım kızım diye seviyorum nolcak bilmem :))

Benimde doktorum bacak arası boş dedi ama boşsa dolar mı sonradan hiç bilmiyorum Bende hemen heveslenmek istemiyorum ama bütün gün kızım kızım diye seviyorum nolcak bilmem :))
Kız demısmıydı sana? Canım bacak arasına gore degerlendırmıyorum dedı bu haftalar yanıltıyor dedı.... bilmiyorum kı o olcerken bende kendımce ınceledım hahaha

Erken haftalrda zaaten cıkıntı olur kı kızımda da vardı koskoca barız bunda da vardı 10 11 haftalar :))
Ay bılemıyorum hayırlısı dıyelım artık gorucezzzz

Sağol cnm. Sanada çok geçmiş olsun. Benimde aniden oluyor ben hissediyorum bayılacagimi hemen oturuyorum yada uzanıyorum.
Hiç çarpıntim yok cnm bugun EKG çekildi herhangi bir sıkıntı yok dedi.

Senin geçti mi sıkıntın iyisindir inşallah.

İlaçsız çok zor geçmiyor ,Allah yardımcımız olsun

Kız demısmıydı sana? Canım bacak arasına gore degerlendırmıyorum dedı bu haftalar yanıltıyor dedı.... bilmiyorum kı o olcerken bende kendımce ınceledım hahaha
Benimki çok kuduruk hareketler yaptı ben ağzım açık izledim inceleyemedim Sonra ısrar edince baya inceledi doktor büyük ihtimal kız dedi :)) Tabi o an havai fişekler falan patladı benim içimde :)) Birde nubdan anlayan iki arkadaşımızın fikrini aldım burdan ikiside kız dedi. Hatta ciddi bir çıkıntısı var benimde anladığım kadarıyla :)

Hayırlısı olsun canım yakında anlarız ınsallah gonlunden geçen olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…