- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
Hayr canım almazsın merak etme ozaman ben 9,5kg ıle tamamlamazdım.Ben dedim hiç kilo almadım diye adam da diyor merak etme önüne gecemeyeceksin bir süre sonra dedi
erkektir o zamanSoylımmı gorursem dedıyanılmamız pek olmaz dedı hahahaah ben tabı soylersenız cok sevınırım dedım ınsallah yanılmaz
Erken soyledı sankı sevınmıcem yınede beklıyorm ha
Sende cuma gorursun
Hayr canım almazsın merak etme ozaman ben 9,5kg ıle tamamlamazdım.
Verırsın verırsın bısey oolmaz ama cok alma bı faydası yokVallahi kaç alırsam alayım hiiic dert etmiyorum veririm ben
Nıye :)))erkektir o zaman
3,4 gündür migren ara ara vuruo çok zorlanmadığum sürece ilaç içmiyorum ilk defa bugün içtim. Bu yakı mentollü kremler warya onlar biraz olsun rahatlatıyor migrene pek yaramıyor gerçi ama normal baş ağrısıysa geçiriyoKızlar selam ;
Baş ağrısı yaşayan var mı sürekli,2 günde bir baş ağrısı yaşıyorum.Sürekli ilaç kullanmak da istemiyorum varmı bitkisel bir tedavisi
İkinci sorum da üçlü tarama için randevu alıcam ,Hacettepe Hastanesinden ,ancak oraya gidip almam gerekiyor,benim erkek kardeşim de tıbbı mümessil Hergün orda zaten,ona dosyamı versem,kimliği versem benim adıma randevu verirlermi sizce ?
erkenden görünmüş ya belki erkektir dedim :)Nıye :)))
Canım öncelikle Allah şifa versin. Ben yürürken birden gözüm karar elim ayağım boşalır bulunduğum yerde yığılır kalırdım. Tam böyle bayılma değil saniyelik olaylar ama o anda hiç birşey yapamazdım. Doktorlara gittim ani kalkıyorsundur tansiyonun düşüyordur galan dediler. Sonra ben kilo alamıyorum diye cerrahpaşaya gitmiştim orda herşeye bakarken doğuştan bir kalp rahatsızlığım olduğunu öğrendim ve bu yaşadıklarımada neden olurmuş. Çarpıntı oluyor mu hiç veya kalp doktoruna gittin mi?Merhabalar hanimlar
sassygirll cnm ben bugün gittim kbb ye hastaliginin benimle ilgisi yok dedi. Vertigo da göz kararması olmaz senin kulakla hiç bir alakan yok dedi dahiliye ye yönlendirdi tahliller EKG falan çekildi hiç bir sorun çıkmadı. Sonuç psikiyatri dedi ve ben 9 ay boyunca hergün aynı kabusu yasicam malesef
Sagol canımönce saglık sonrası ınsallah herkesın gonlunden geçen olsun evlat candır
Bende bıdaha kendı doktoruma gıttıgımde kesınlesır bugun bakaan bunun uzmanıydı.. hatta ayrıntılı ultrson yapılıyor ya onuda bu kısı yapıyor oyuzden bılemedım dogru olması cok yuksekdur heveslenmıcemmmmmm
Benimde doktorum bacak arası boş dedi ama boşsa dolar mı sonradan hiç bilmiyorumYaa oyle ama dur sımdı heveslenmek ıstemıyorm bılıyosun yanılmalar oluyorrrr
Neyse artık bırdaha gıttıgımde kafamda netlesır
Sagol canım benımmm
Kız demısmıydı sana? Canım bacak arasına gore degerlendırmıyorum dedı bu haftalar yanıltıyor dedı.... bilmiyorum kı o olcerken bende kendımce ınceledım hahahaBenimde doktorum bacak arası boş dedi ama boşsa dolar mı sonradan hiç bilmiyorumBende hemen heveslenmek istemiyorum ama bütün gün kızım kızım diye seviyorum nolcak bilmem :))
Erken haftalrda zaaten cıkıntı olur kı kızımda da vardı koskoca barız bunda da vardı 10 11 haftalar :))Yaaaa yerim senii kız dediyse bence kızdır çünkü ufak bi çıkıntı görse erkek deme ihtimali daha fazlaydıBenimkide Prenatalog‘du yanıldı diye takılıyorum ama tahmin falan desede Prof. kadın erkek dediyse erkektir herhalde yinede bir müddet daha kız gibi takılasım var işte
Sağol cnm. Sanada çok geçmiş olsun. Benimde aniden oluyor ben hissediyorum bayılacagimi hemen oturuyorum yada uzanıyorum.Canım öncelikle Allah şifa versin. Ben yürürken birden gözüm karar elim ayağım boşalır bulunduğum yerde yığılır kalırdım. Tam böyle bayılma değil saniyelik olaylar ama o anda hiç birşey yapamazdım. Doktorlara gittim ani kalkıyorsundur tansiyonun düşüyordur galan dediler. Sonra ben kilo alamıyorum diye cerrahpaşaya gitmiştim orda herşeye bakarken doğuştan bir kalp rahatsızlığım olduğunu öğrendim ve bu yaşadıklarımada neden olurmuş. Çarpıntı oluyor mu hiç veya kalp doktoruna gittin mi?
İlaçsız çok zor geçmiyor ,Allah yardımcımız olsun3,4 gündür migren ara ara vuruo çok zorlanmadığum sürece ilaç içmiyorum ilk defa bugün içtim. Bu yakı mentollü kremler warya onlar biraz olsun rahatlatıyor migrene pek yaramıyor gerçi ama normal baş ağrısıysa geçiriyo
Amin canım hamileliklerimin ikisinde de en korktuğum baş ağrısı ilkinde çok aşırı migren atakları geçirdim ağlıyordum sürekli bunda olmaması için dua ediyorumİlaçsız çok zor geçmiyor ,Allah yardımcımız olsun
Benimki çok kuduruk hareketler yaptı ben ağzım açık izledim inceleyemedimKız demısmıydı sana? Canım bacak arasına gore degerlendırmıyorum dedı bu haftalar yanıltıyor dedı.... bilmiyorum kı o olcerken bende kendımce ınceledım hahaha
Hayırlısı olsun canım yakında anlarız ınsallah gonlunden geçen olsunBenimki çok kuduruk hareketler yaptı ben ağzım açık izledim inceleyemedimSonra ısrar edince baya inceledi doktor büyük ihtimal kız dedi :)) Tabi o an havai fişekler falan patladı benim içimde :)) Birde nubdan anlayan iki arkadaşımızın fikrini aldım burdan ikiside kız dedi. Hatta ciddi bir çıkıntısı var benimde anladığım kadarıyla :)
saol canım pekmez hiç yemedim bak onu yiyim bariBenim oksurugum zencefil bal karabiber sayesinde gecti sabah aksam 1 cay kasigi birde pekmez cok iyi geliyor canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?