Kız bebek mi dedi ? Canimmm cok sevindim ikili test icin ne dedi ?Bence hıc kesın gıbı dusunme nasılsa bıraz daha buyucekler kesınlescek. Mesela ben ıkılıde bakarken bacak arasında cıkıntı goremedım ama 11 haftada fotoda vardı bunda baya olcum alınca bende ınceledım :) zaten ordan degıl baska acılardan tahmın edebılıyoruz kucuk oldukları ıcın yanlıs tahmınler olabılıyor yanılmamız pek yoktur dedı( ınsallah bana vurmaz)
Oyuzden sımdıden sevınıp sonra sok olmak ıstemıyorum kafamdan attım cınsıyetı
Ikı prenses annesi olmak hayalım ınsallah gerçek olur
1- Demir preparatları aç karna kullanılır, tok karna alınırsa midedeki gıdalar demir emilimini bozar. Yemeklerden 1 saat önce veya 2 saat sonra ve mutlak boş mideye verilmelidir.Ama bana eczacı gyno ferroyu tok al dedi
Saat kurabilirsin ac karnina olan icin geçici bir süre zorlasan uyanamazmisinKızlar şimdi bende iki tane ilaç var demir ve vitamin ilacı fakat şöyle ki benim uyanma saatim 12 den sonra.
Vitamin ilacımi tok karnina , Demiri aç karnına almam lazım.
Saatleri nasıl ayarlasam bir yardımcı olur musunuz ?
Sabah tok diyor ama ben sabah asla uyanamam.
Yaaaaa bendeeeee ınsallah yanılma sıfırdır. Canım sonucların guzel hersey ıyı dedı ense burun kafası va hepsı ıyı dedı kanda da ınsallah temız cıkar.Kız bebek mi dedi ? Canimmm cok sevindim ikili test icin ne dedi ?
Ben şükür iyiyim canım, ağzımda ekşi bir tat var , hiçbir yemek lezzetli gelmese de yiyorum bir şekilde. Midem çok iyi ama .Canim benim çok sukür sanirim hareketsizlikten ve yediklerimden midem bu halde malum surekli dinlenmem gerek havalarda soguk gidiyor su siralar yuruyuse de cikamadim ama 1 gün iyiyse 1 gün cok kötüyüm bilmiyorum insallah gecer diyorum sen nasilsin ?
Bu ilacı bana doktor kansız olduğum için vermişti,hamile kalmadan önce,aç karna iç demişti ,herkes bana çok kg aldırıyor dediği için içmedimİkisinde de demir yazıyor ya kafami karıştırdı iyice ama dediğin gibi yapayım saatimi kurayim 10 a kalkip icip yatayim 12 de kalkayim.
Bu ilacı bana doktor kansız olduğum için vermişti,hamile kalmadan önce,aç karna iç demişti ,herkes bana çok kg aldırıyor dediği için içmedim
Ben de almadım ,iki gündür 2 saatte bir acıkıyorum ,kıtlıktan çıkmış gibi yemek yaptımBen dedim hiç kilo almadım diye adam da diyor merak etme önüne gecemeyeceksin bir süre sonra dedi
Yok canım ya cihaz değil kulağınla dinliyor eşim 6 haftalikken doktora gittik kalp atışı yoktu daha doktor 2 hafta sonra çağırdı aradan bi kaç gün geçince öylesine aklıma geldi dinlesene bakalım atiyomu dedim evet atıyo dedi böyle suyun içinden yankilanirya öyle atıyo dedi çok derinden geliyo dedi bizim kalbimiz gibi değil yani sonra doktora gittik kalp atışı başlamıştı döndüğümüzde ben biliyordum zaten dedi hala ara sıra dinletirimNasıl duyabiliyorsunuz nasıl bir cihaz bu?
Bence hıc kesın gıbı dusunme nasılsa bıraz daha buyucekler kesınlescek. Mesela ben ıkılıde bakarken bacak arasında cıkıntı goremedım ama 11 haftada fotoda vardı bunda baya olcum alınca bende ınceledım :) zaten ordan degıl baska acılardan tahmın edebılıyoruz kucuk oldukları ıcın yanlıs tahmınler olabılıyor yanılmamız pek yoktur dedı( ınsallah bana vurmaz)
Oyuzden sımdıden sevınıp sonra sok olmak ıstemıyorum kafamdan attım cınsıyetı
Ikı prenses annesi olmak hayalım ınsallah gerçek olur
Canım böyle bişeyide ilk defa duydum :) stetoskop ile 5. Aydan itibaren dinlenirken çıplak kulakla dinlemek biraz ilginç geldi :)Yok canım ya cihaz değil kulağınla dinliyor eşim 6 haftalikken doktora gittik kalp atışı yoktu daha doktor 2 hafta sonra çağırdı aradan bi kaç gün geçince öylesine aklıma geldi dinlesene bakalım atiyomu dedim evet atıyo dedi böyle suyun içinden yankilanirya öyle atıyo dedi çok derinden geliyo dedi bizim kalbimiz gibi değil yani sonra doktora gittik kalp atışı başlamıştı döndüğümüzde ben biliyordum zaten dedi hala ara sıra dinletirim
Evet ama benim çok işime yarıyorCanım böyle bişeyide ilk defa duydum :) stetoskop ile 5. Aydan itibaren dinlenirken çıplak kulakla dinlemek biraz ilginç geldi :)
Kızlar selam ;
Baş ağrısı yaşayan var mı sürekli,2 günde bir baş ağrısı yaşıyorum.Sürekli ilaç kullanmak da istemiyorum varmı bitkisel bir tedavisi
İkinci sorum da üçlü tarama için randevu alıcam ,Hacettepe Hastanesinden ,ancak oraya gidip almam gerekiyor,benim erkek kardeşim de tıbbı mümessil Hergün orda zaten,ona dosyamı versem,kimliği versem benim adıma randevu verirlermi sizce ?
Sagol canımCanımmm inşallahhh gönlünden geçtiği gibi iki prenses olsun, birbirlerine can olsunlarBende çok isterdim bi kız kardeşimin olmasını, ne güzel düşünüyorsun
Dediğin gibi doktor kesin bişi demedi zaten, hatta ben kendi doktorumun kız olarak gördüğünü sölediğimde daha çok minik ama bi kaç hafta sonra kesin belli olur, bazı kızlarda da genital çıkıntısı fazla olabiliyor erkek diyerek yanılabiliyoruz yani kızda olabilir erkek olması sadece bir tahmin dedi. 15 Aralık’ta giderim artık kendi doktoruma 16 haftalık olmuş olacak bebiş kesin belli olur bende doğruuuuu alışverişe
Bin sükür en az senin kadar sevindim canim iki prenses annesi oldun sırtin yere gelmez artik seninYaaaaa bendeeeee ınsallah yanılma sıfırdır. Canım sonucların guzel hersey ıyı dedı ense burun kafası va hepsı ıyı dedı kanda da ınsallah temız cıkar.
Cok sukurr
Benim midem en bastan beri kötü hamilelikten öncede reflüm vardi onu tetikliyor galiba randevuya da gitmedimki sorayim saol canim sordugun icin cok tatlisinBen şükür iyiyim canım, ağzımda ekşi bir tat var , hiçbir yemek lezzetli gelmese de yiyorum bir şekilde. Midem çok iyi ama .
Senin birazda iyi olana sevindim canım
İnşallah daha iyi olursun .
Anladım canım şaka yaptım. Çok teşekkür ederim ilgilendigin için.Yok canım eklicem ekran fotoğrafı aldım bilgilerini eşim pcyi iş yerine götürdü getirmesini bekliyorum. Kimseyi eklememezlik yapmadım bu güne kadar sadece gecikti.
Yaa oyle ama dur sımdı heveslenmek ıstemıyorm bılıyosun yanılmalar oluyorrrrBin sükür en az senin kadar sevindim canim iki prenses annesi oldun sırtin yere gelmez artik senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?