2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Doktorların kesinleşmeden söylememesi lazım ama hepsi bu bilinçte olmuyor maalesef..
evet canım arkadaşımda şok oldu. 2 doktor kız demişti emin misiniz demiş pek cevap vermemiş ordaki doktor. devlette yaptırmış acaba bu mu yanlış gördü şimdi diyor. tekrar başka doktora gideecek bakalım

Insaallah sonuna kadar ayni olur her an kiskanclik geldi gelecek gelir mi diye bekliyoruz
İnan bazen hiç gelmiyor. Biz 3 kardeşiz mesela, ben ortancayım bir abim bir de kızkardeşim var. Abimle aramızda 1 yaş kardeşimle 12 yaş var. Bir gün bile birimiz diğerini kıskanmadı. Hatta kardeşim bizde tuhaflık mı var abla niye beni kıskanmıyorsunuz diye sorardı eskiden:)) ikisi de can yoldaşım oldu hep. Darısı size olsun canım :))

Benimde kardeşimle 3 yaa var ilk geldiginde burnuna uzum sokmusum cok cirkin begenmedim degistirin diye zor çıkarmışlar başkada bir gun olsun kiskanclik olmadi inanilmaz bagliyiz.insaallah kizimda ole.olur.kardeslik cok.harika cok degerli bir sey

Şöyle ki kardeşim eve geldi, 9 ay beklemişim aşırı heyecanlıyım. Bir baktım kırmızı mor arası ten rengi, bir de tüylü saçlı aman allahım dedim ben bunu mu bekledim 9 ay şimdi 20 yaşında bir prenses kendileri yeni doğan bebekler küçük yaştaki çocuklar için farklı olabiliyor galiba. İlk tepki biraz farklı olabilir :)))

Of cok zor.ben ilk haftalarda olmustum.bal karabiber limon kurtardi beni.bide doktor meyanballi pastile izin vermisti
Limon ve karabiber kokuyorum bence artık :) sesim o kadar kötü ki muhabbet kusumuz var o bile kaciyo benden :) azcık göbek yapmıştım gitti hep :) işin tuhafı artık bir doktorumda yok neyse gidip devletteki doktora sorayım bari pastil acayip iyi olur yani kullanabilirsin derse :)

Doğru diyorsun canım o doktor doğru demiş mantıklı :)

Evet özellikle regl tarihleri civarı oluyor, kendini, ayaklarını iyice sıcak tutman işe yarıyor.

inanıp ınanmıyor mus gıbı yapsam herkes soruyor zor duruyorum hahahahah
Kızım emzık alalım bıberon alalım dıyor bellı olsa da bıseyler alsak yaaaaa kuzumaaa

Kız olursa kıyafet açısından da şanslı olursun kızından kalanlar vardır kesin :) İnsan en çok alışverişe hevesleniyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…