Uzanıkken net erkek gibi duruyo çıkıntıyi baksana büyük degilmiBana 100 de 100 erkek dedi ama simdi sonradan degismis birininEki Görüntüle 2210753 Eki Görüntüle 2210754 Eki Görüntüle 2210753 Eki Görüntüle 2210754 falan yazinca bi emin olamadim. Baktim baktim su asagida ki pipicik olamaz dimiteyzeleri bi bakin sizde.
Canım bu primanın sitesinden mi geldi bende kayıt oldum 15-20 gün oldu hala gelmedi
Canım bu primanın sitesinden mi geldi bende kayıt oldum 15-20 gün oldu hala gelmedi
Evet cok saglam kıyafetler var cok fazla degıl ama saglam olanları verdım bazıları atıldı vs...Kız olursa kıyafet açısından da şanslı olursun kızından kalanlar vardır kesin :) İnsan en çok alışverişe hevesleniyor zaten
Tatlım üye olduktan sonra kampanyalar kısmına girip, deneme ürünümü gönder diye seçmen gerekiyor. Yoksa göndermiyorlar diye biliyorum.Canım bu primanın sitesinden mi geldi bende kayıt oldum 15-20 gün oldu hala gelmedi
Evet cok saglam kıyafetler var cok fazla degıl ama saglam olanları verdım bazıları atıldı vs...
Ama zaten herseyı var bebek arabası,puset,anakucagı, otokoltugu, beşik, odaları, mama sandlyesı, yürüteç
ben bır kıyafet bır de ıste bıberon vs alcam alcak bısey kalmadı yahuuu ama nasıl heveslenıyorumm yavas yavas alayım barı
Evet cok saglam kıyafetler var cok fazla degıl ama saglam olanları verdım bazıları atıldı vs...
Ama zaten herseyı var bebek arabası,puset,anakucagı, otokoltugu, beşik, odaları, mama sandlyesı, yürüteç
ben bır kıyafet bır de ıste bıberon vs alcam alcak bısey kalmadı yahuuu ama nasıl heveslenıyorumm yavas yavas alayım barı
Benm saydıklarımda kız erkek kullanabılır oyle almıstım bılerek yanı hersey ortak yurutec harıc :)))Aynen beşik hariç diğer saydıkların var bende de hepsi. Bu da doğsun büyüsün de onları atayım vereyim artık ne çok yer kaplıyorlar :) Biberon, emzik vs, kıyafet benimde ihtiyacım oğlumdan kalanlar da pembe renk hariç rengarenk iyiki de öyle almışım hep.
Benım telefon acmadı o kısmı ya cerez onayı dıyor aksam bilgisayardan denerim sinir oldumTatlım üye olduktan sonra kampanyalar kısmına girip, deneme ürünümü gönder diye seçmen gerekiyor. Yoksa göndermiyorlar diye biliyorum.
Sol üstte menü sekmesi var, orda kuponlar ve kampanyalara tıkladım öyle sipariş ettim canım. Bu arada şu an iki ayrı beden için kampanya var ikisini de aynı anda sipariş edebiliyorsun ben yanlışlıkla yaptım ama iki ürün siparişi diye mail geldi tabi ikisini de gönderiler mi bilmiyorum :))Benım telefon acmadı o kısmı ya cerez onayı dıyor aksam bilgisayardan denerim sinir oldum1 yıllık falan yazıyor o kısım dmı
Oku bende yaptım ıkısınıde ekledım sepete ucretsız gelıyormus onayladım:)Sol üstte menü sekmesi var, orda kuponlar ve kampanyalara tıkladım öyle sipariş ettim canım. Bu arada şu an iki ayrı beden için kampanya var ikisini de aynı anda sipariş edebiliyorsun ben yanlışlıkla yaptım ama iki ürün siparişi diye mail geldi tabi ikisini de gönderiler mi bilmiyorum :))
Üye olunca ya da bilgilerini güncelleyince direk çekilişe katılıyormuşsun herhangi bir başvuru yapılmıyormuş. Kazanırsan san telefon ile haber veriyorlarmış ve akşam gazetesinde yayınlanıyormuş. Sıkça sorulan soruları didikledim az önceOku bende yaptım ıkısınıde ekledım sepete ucretsız gelıyormus onayladım:)
Ay ben ıkı sene prıma kullandım baska hedıyelerde gondersınlerhahaa
Bır cekılıs gıbı bısey daha var onu yapamıyorum yaa aksam denerım onada katılalım
Dur bıde guncelle dıye deneyeyım yenı oldugum ıcın degıldır dıye dusundum bakayım gelıyorumÜye olunca ya da bilgilerini güncelleyince direk çekilişe katılıyormuşsun herhangi bir başvuru yapılmıyormuş. Kazanırsan san telefon ile haber veriyorlarmış ve akşam gazetesinde yayınlanıyormuş. Sıkça sorulan soruları didikledim az önce
bak böyle olmuyorÜye olunca ya da bilgilerini güncelleyince direk çekilişe katılıyormuşsun herhangi bir başvuru yapılmıyormuş. Kazanırsan san telefon ile haber veriyorlarmış ve akşam gazetesinde yayınlanıyormuş. Sıkça sorulan soruları didikledim az önce
Benım telefon acmadı o kısmı ya cerez onayı dıyor aksam bilgisayardan denerim sinir oldum1 yıllık falan yazıyor o kısım dmı
Onu coktan yaptım tesekkurler :)) ama dıgerı olmuyor bende :)))1 yıllık yazan yere tıkladığımda benim açılmadı telefondan girdiğim için belki de
Prima'nın sitesine girdiğinde sol üst köşede çizgi şeklinde olan yere tıkladığında menü açılıyor tatlım
Açılan yerde "Kuponlar ve Kampanyalar" yazan yere tıklıyorsun. Orada "Deneme Ürün seçiniz" diyor.
Seçerek adresini felan kontrol ettikten sonra onaylıyorsun. Sonra mail adresine mail gönderiyorlar vee işlem tamamlanmış oluyoorrr
Onu coktan yaptım tesekkurler :)) ama dıgerı olmuyor bende :)))
Ayyyy ağzından bal damlıyooo kuzummmTatli bir kiz gibi
bak böyle olmuyorcerezı de yaptım olmadı neyse ya aksam denerım
Ay bende bende çok merak ediyorum mutlaka yazıcam çok teşekkür ederimmmEvet evet kız erkekse yaz lutfen cok merak ettım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?