2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Aaa nasıl gönderdi üyelik filan mı yaptınız
Yillar oncesinden uyeydim zaten.simdi hamile olunca güncelledim.hafta hafta bebeğin gelisimiyle alakali mail vs de geliyor.oradan hediye urun vardi basvurdum.4 tane falan sanirim kizim actirmadi kardesine kendisi verecekmis
Uye olup deneyin sizde

Ben sık sık yaşadım canım rahim büyüyordur halada oturup kalkarken karın ağrısı aeada geçerim sters yapma şidetli değilse normal benim kardeşimin dr u ona hamileyken demiş eğer ki zaten hiç bişey hissetmiyorsan sıkıntı sonuçta bir can ve yavaş yavaş buyuyen bir bebek tabikide ağrısı acısı ve değişiklik yaşıycan

Nereye üye olalım :)

Çok geçmiş olsun canım

Sırf mailler için bile üye olurum galiba teşekkür ederim :) sizin kıza zaten kocaman bir maşallah, bu kadar mı mükemmel bir abla olunur yahu

Kızlar hamilelikte çevreden yaşadığım ve rahatsız olduğum durumları yazdım,sizin de var mı böyle gereksiz tipler çevrenizde ???
olmaz mı canım. dün ultrason fotoğrafını atınca görümcem ayy çok güzel işte tıpkı ben " dedi ben şok.. hiç bişey belli değilki nesini kendine benzettin dedim ben de.
benimde içimden geçen cinsiyet yok canım, istediğimde yok ikisine de çok mutlu olurum biri bile daha ağır basmıyor yani
benim 1 kez gaz ağrısı oldu çok fena. çok şükür başka da bi ağrı sızı yok

ben de instagramda gördüm hemen başvurdum 2 gün önce. hemen göndermişler demekki çok iyi kâr kârdır sonuçta

Kızlar benim çok yakın bi arkadaşımda hamile 11. Haftada %80 kız dediler 16 haftada başka bi doktor kesin kız dedi dün ayrıntılıda erkek demiiş doktor şok oldu. Ya benimde gözüm korktu böyle olunca
Doktorların kesinleşmeden söylememesi lazım ama hepsi bu bilinçte olmuyor maalesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…