- 12 Ağustos 2010
- 2.379
- 2.164
- 333
Canım senin ki Koç gibi erkek ,ben çıkıntıya değil biraz kemik yapısına baktımBenimde var iste deli deli bir iki tane : )bana da gunde 1 dedi.hatta kafeinsiz turk kahvesi aldim.ama haftada 3 4 iciyorum
Yillar oncesinden uyeydim zaten.simdi hamile olunca güncelledim.hafta hafta bebeğin gelisimiyle alakali mail vs de geliyor.oradan hediye urun vardi basvurdum.4 tane falan sanirim kizim actirmadi kardesine kendisi verecekmisAaa nasıl gönderdi üyelik filan mı yaptınız
Allah saglik versinde oncelikle : )ne olur ne olmaz dedim mavileri depolariz sonra supriz olmasinCanım senin ki Koç gibi erkek ,ben çıkıntıya değil biraz kemik yapısına baktım
Ben sık sık yaşadım canım rahim büyüyordur halada oturup kalkarken karın ağrısı aeada geçerim sters yapma şidetli değilse normal benim kardeşimin dr u ona hamileyken demiş eğer ki zaten hiç bişey hissetmiyorsan sıkıntı sonuçta bir can ve yavaş yavaş buyuyen bir bebek tabikide ağrısı acısı ve değişiklik yaşıycanKızlar bu arada birşey danışıcam benim bugüne kadar hiç ağrım sızım vs olmadı. Bugün karnımda sanki her an adet olcakmışım gibi bir ağrı var yada soğuk almışım gibi mi desem çok yoğun değil ama hissettiriyor. Doktora yazdım 1 parol iç geçmezse gel hemen dedi. Siz bu tip ağrılar yaşıyormusunuz?
Nereye üye olalım :)Yillar oncesinden uyeydim zaten.simdi hamile olunca güncelledim.hafta hafta bebeğin gelisimiyle alakali mail vs de geliyor.oradan hediye urun vardi basvurdum.4 tane falan sanirim kizim actirmadi kardesine kendisi verecekmis
Uye olup deneyin sizde
Henüz küçük ve bende hiç birşey anlamadığımdan yazmadım canımAynen bende öyleyim daha servikal yetmezlik le alakalı yazmıştım yine kimse görmedi şimdi resimle geldim yine tık yok insan doktor sonrası nasıl mutlu mutlu yazıyor cvp alamayınca tuhaf oluyor
Ayyy maşallah oluruz tabiki canım bir taneden daha ne olcak gönlümüzde yer çok yeterki sağlıklı mutlu olsunlarBenim kizkardesim yok hazir bebisime teyze olmuşken kizimada oluverin gitsin
Çok geçmiş olsun canımKizlar nasılsınız Bayadır yokum oku oku anca bitirdimbugün bebeğimin tam 100.günü cinsiyet öğrenenler var baya allah sağ saglim kucağımıza almayı da nasip etsin ogrenemeyenlerde umarım öğrenir en kısa zamanda merak çok fena çünkü :) o kadar hasta oldum ki burun boğaz ateş derken yeni gözümü açıyorum resmen şimdide sesim gitti böyle böyle bitecek inanıyorum randevum haftaya ayın 5 inden sonra ilk müsait olduğum zaman o zaman 15 + larda olucaz bakalım bizim oğlanın da cinsiyeti aynı kalacak mı :)
Üye falan mı oldun canımPrima dun bana deneme paketi gondermis.bide e bebek philips aventin bazi urunlerinde indirim yapmis ama yeni dogam biberon yok icinde.yinede haberiniz olsun
Sağol canım bence hamileler hastalıktan muaf olmalı ya :) oturduğum yerde uyuyakaliyorum bitkinlikten :)Cok gecmis bir an once tamamen atlatirsin ins.hastalik zaten kotuyken bu durumda insani yoruyor iyice : (
Sırf mailler için bile üye olurum galiba teşekkür ederim :) sizin kıza zaten kocaman bir maşallah, bu kadar mı mükemmel bir abla olunur yahuYillar oncesinden uyeydim zaten.simdi hamile olunca güncelledim.hafta hafta bebeğin gelisimiyle alakali mail vs de geliyor.oradan hediye urun vardi basvurdum.4 tane falan sanirim kizim actirmadi kardesine kendisi verecekmis
Uye olup deneyin sizde
Sağol canım :)Çok geçmiş olsun canım
olmaz mı canım. dün ultrason fotoğrafını atınca görümcem ayy çok güzel işte tıpkı ben " dedi ben şok.. hiç bişey belli değilki nesini kendine benzettin dedim ben de.Kızlar hamilelikte çevreden yaşadığım ve rahatsız olduğum durumları yazdım,sizin de var mı böyle gereksiz tipler çevrenizde ???
benimde içimden geçen cinsiyet yok canım, istediğimde yok ikisine de çok mutlu olurum biri bile daha ağır basmıyor yaniKızlar öncelikle cinsiyeti öğrenenlere hayırlı olsun, sağlıklı hayırlı evlatlar olsun diliyorum
Cinsiyet konusunda benim içimden geçen bir şey yok. Ne kız ne de erkek hissediyorum. Ama öğrendikten sonra saçma yorumlara maruz kalmamak adına, cinsiyet soranlara tahmin et bakalım başarılı mısın bu konularda diyorum, bu şekilde öğrendikten sonra kendileri kazanmış ya da kaybetmiş hissetsinler bana bulaşmasınlar istiyorum. Ben her şekilde evladımı kazanmış olacağım nasılsa
benim 1 kez gaz ağrısı oldu çok fena. çok şükür başka da bi ağrı sızı yokKızlar bu arada birşey danışıcam benim bugüne kadar hiç ağrım sızım vs olmadı. Bugün karnımda sanki her an adet olcakmışım gibi bir ağrı var yada soğuk almışım gibi mi desem çok yoğun değil ama hissettiriyor. Doktora yazdım 1 parol iç geçmezse gel hemen dedi. Siz bu tip ağrılar yaşıyormusunuz?
https://www.prima.com.tr/kayit#Nereye üye olalım :)
ben de instagramda gördüm hemen başvurdum 2 gün önce. hemen göndermişler demekki çok iyiYillar oncesinden uyeydim zaten.simdi hamile olunca güncelledim.hafta hafta bebeğin gelisimiyle alakali mail vs de geliyor.oradan hediye urun vardi basvurdum.4 tane falan sanirim kizim actirmadi kardesine kendisi verecekmis
Uye olup deneyin sizde
Ayyy maşallah oluruz tabiki canım bir taneden daha ne olcak gönlümüzde yer çok yeterki sağlıklı mutlu olsunlar
Ben uyeydim zaten.hediye bolumunu doldurdum bebek bilgilerimi guncelledim.link verdim yasak mi bilemedim ama.oradan olabilirsinÜye falan mı oldun canım
Doktorların kesinleşmeden söylememesi lazım ama hepsi bu bilinçte olmuyor maalesef..Kızlar benim çok yakın bi arkadaşımda hamile 11. Haftada %80 kız dediler 16 haftada başka bi doktor kesin kız dedi dün ayrıntılıda erkek demiiş doktor şok oldu. Ya benimde gözüm korktu böyle olunca
Insaallah sonuna kadar ayni olur her an kiskanclik geldi gelecek gelir mi diye bekliyoruzSırf mailler için bile üye olurum galiba teşekkür ederim :) sizin kıza zaten kocaman bir maşallah, bu kadar mı mükemmel bir abla olunur yahu
Of cok zor.ben ilk haftalarda olmustum.bal karabiber limon kurtardi beni.bide doktor meyanballi pastile izin vermistiSağol canım bence hamileler hastalıktan muaf olmalı ya :) oturduğum yerde uyuyakaliyorum bitkinlikten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?