2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Benimde var iste deli deli bir iki tane : )bana da gunde 1 dedi.hatta kafeinsiz turk kahvesi aldim.ama haftada 3 4 iciyorum

Teşekkürler
görülüyormuşum sevindim evet küçük biraz ben kafasını bile anlayamadım
çok yazıldığı için arada kaynayabiliyor. Ben nub fotoğrafını 2 kere attım mesela. Peki bununla sınırlı kalacak mıyım ?? hayıııırr.. herkes yazana kadar atıcam

çok yazıldığı için arada kaynayabiliyor. Ben nub fotoğrafını 2 kere attım mesela. Peki bununla sınırlı kalacak mıyım ?? hayıııırr.. herkes yazana kadar atıcam
Aynen bende öyleyim daha servikal yetmezlik le alakalı yazmıştım yine kimse görmedi şimdi resimle geldim yine tık yok insan doktor sonrası nasıl mutlu mutlu yazıyor cvp alamayınca tuhaf oluyor

Aynen bende öyleyim daha servikal yetmezlik le alakalı yazmıştım yine kimse görmedi şimdi resimle geldim yine tık yok insan doktor sonrası nasıl mutlu mutlu yazıyor cvp alamayınca tuhaf oluyor
bazen de bilinmeyen bir konu olduğunda cevap alınamayabilir. bilmiyorum demektense yazmamayı tercih ediyor çoğu insan, ben de öyle

Kizlar nasılsınız Bayadır yokum oku oku anca bitirdim bugün bebeğimin tam 100.günü cinsiyet öğrenenler var baya allah sağ saglim kucağımıza almayı da nasip etsin ogrenemeyenlerde umarım öğrenir en kısa zamanda merak çok fena çünkü :) o kadar hasta oldum ki burun boğaz ateş derken yeni gözümü açıyorum resmen şimdide sesim gitti böyle böyle bitecek inanıyorum randevum haftaya ayın 5 inden sonra ilk müsait olduğum zaman o zaman 15 + larda olucaz bakalım bizim oğlanın da cinsiyeti aynı kalacak mı :)

Cok gecmis bir an once tamamen atlatirsin ins.hastalik zaten kotuyken bu durumda insani yoruyor iyice : (

Arkadaşlar yazdıklarım gelmiyormu yazdıklarıma cvp alamıyorum ben çalıştığımdan sürekli yazamıyorum acaba az yazanlar YÖKmu sayılıyor eğer öyleyse boşuna yazmayayım
Görünüyor tabi yazdıkların ama mesela ben cinsiyet tahmini hiç yapamıyorum fal bakmak gibi olur benim için hiç anlamıyorum çünkü. Bazen de tam bir şey yazıldığı sıralarda hararetle konuşulan paylaşılan şeyler oluyor, o sırada gözden kaçabiliyor. Ben de yaşıyorum herkes yaşıyordur. Sağlıkla gelsin bu arada annesi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…