2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Merhaba ;ben de 10.hafta da sol tarafımda hissetmiştim ,hatta annemler erkek bebek canlanır ,olur öyle demişlerdi.Dün de hem gündüz Hem gece hissettim,hatta gece olan hareketini eşime de dinlettim ama o anlamadı
Erkek mi ki acaba :) 2 gündür baya hissediyorum ama oğlumda 17. Haftada hissetmiştim bilmiyorum arkadaşın yazdığı gibi belki gazdır

Aynı anlattığın gibi çok sık oluyor aynı nokta ama solda benim :)

Benim bebiş sağda sanırım önümüzde ki hafta hareket hisssedebilirim belki anlarım ozaman bebiş mi değil mi
Ben de bebek sağda diye düşünüyordum çünkü sağ tarafıma yatınca ve bir anda dönünce ya da kalkınca sağ kasığıma ağrı giriyor ondan sağ da diye düşünüyordum ama seyiren taraf sol taraf

Kesin mi konuştu canım kız için ? Bana 11+4te kız dediler şimdi 12+5 im erkek diyorlar değişiyor dikkatli olasın

Kesin mi konuştu canım kız için ? Bana 11+4te kız dediler şimdi 12+5 im erkek diyorlar değişiyor dikkatli olasın
Kıza benziyor faln demedi büyük ihtimalle kız dedi bir bildiği vardır diye düşünüyorum :) kısmet biz ikisine de eşit oranda sevinecegimiz için sorun yok :)

Kıza benziyor faln demedi büyük ihtimalle kız dedi bir bildiği vardır diye düşünüyorum :) kısmet biz ikisine de eşit oranda sevinecegimiz için sorun yok :)
Bana da kızo andırıyor benziypr demişti,alışveriş yapma diye diyim dedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…