Merhaba ;ben de 10.hafta da sol tarafımda hissetmiştim ,hatta annemler erkek bebek canlanır ,olur öyle demişlerdi.Dün de hem gündüz Hem gece hissettim,hatta gece olan hareketini eşime de dinlettim ama o anlamadı
3 günden beri akşam saatlerinde yarım saat arayla oluyor yatana kadar sağ alt kasığımda sürekli aynı noktada da oluyor ama bildiğin seğirme biraz tekme tarzı bebeğin harekleri olmadığı kesin ama belki genişlediği için kaslar felan seğiriyordur
Ben de bebek sağda diye düşünüyordum çünkü sağ tarafıma yatınca ve bir anda dönünce ya da kalkınca sağ kasığıma ağrı giriyor ondan sağ da diye düşünüyordum ama seyiren taraf sol taraf
Kızlar 3 gündür ağzımın ici yara dilim dudağım yanağım yara damaklarim şiş dün diş etlerim kanadı bu sorunu yaşayan var mı bu haftalarda 11+4 üz bugün bu arada kızımız geliyor kısmetse
Kızlar 3 gündür ağzımın ici yara dilim dudağım yanağım yara damaklarim şiş dün diş etlerim kanadı bu sorunu yaşayan var mı bu haftalarda 11+4 üz bugün bu arada kızımız geliyor kısmetse
Kıza benziyor faln demedi büyük ihtimalle kız dedi bir bildiği vardır diye düşünüyorum :) kısmet biz ikisine de eşit oranda sevinecegimiz için sorun yok :)
Kıza benziyor faln demedi büyük ihtimalle kız dedi bir bildiği vardır diye düşünüyorum :) kısmet biz ikisine de eşit oranda sevinecegimiz için sorun yok :)