2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bende öyle düşünüyorum :) ama her zaman dedim allahım inşallah kızım olur ama hayırlısı değilse olmasın dedim demekki nasip buymuş canım :) sen neden öğrenemedin daha kız :))
erkekte pek kıymetli oluyor işte ben öğrenemedim ya hem utrasonda 1 hafta geriden geliyor gittiğimde 12+1 di çarşamba günü hemde doktor bidahakine söylerim kesin olur dedi

Dün akşam bal limon ve tarçın içtim sonra hepsini cok afedersuniz istifra ettim. Artık korkuyorum icmeye
ondan olmamıştır canım iç bir şey olmaz mideye iyi bile geliyor çıkarcağın varsa çıkarırsın zaten ilaçtan da iyi geliyor bana
Olur wala canım
özelden yazalım kızlar instaları nasıl yapıcaz birisi özelden topluca atsamı isteyenlere

Kızlaaar bugün balon patlattık dün doktor arkadaşımıza söylemişti cinsiyeti bugünde deniz kenarında balon patlattık vee oğluşumuz oluyormuuş İnşallah sizde bian önce öğrenirsiniz canlar :))
Canım gözün aydın saglikla kucagına aldigin gunleri goresin insallah heyecanlarınız ne güzel gençlik başka bişey :)

İyiakşamlar kızlar meraktan soruyorum göğüsteki değişiklikler ile cinsiyet tahmini yapılıyormus kız olursa daha fazla büyürmus sisermis erkeğe gore salgilanan hormandan dolayi benimkilerde baya büyüdü sizin nasıl acaba

Kızlaaar bugün balon patlattık dün doktor arkadaşımıza söylemişti cinsiyeti bugünde deniz kenarında balon patlattık vee oğluşumuz oluyormuuş İnşallah sizde bian önce öğrenirsiniz canlar :))
Yaa canim gozun aydin hayirli olsun sağlıkla gelsin oglusun
Bana da atsana azcik ucundan kenarından bizde kizima yapacagiz balonlu merasim kopya cekeyim

Sol daha buyukse uclar daha koyu renkse erkek diye duymustum bende.
Cidden ole benim tesadüftür muhtemelen

Benimkiler küçüktü hala küçük limondan portakala geçiş yaparm diye hevesleniyordm ama aynı kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…