2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bende öyle düşünüyorum :) ama her zaman dedim allahım inşallah kızım olur ama hayırlısı değilse olmasın dedim demekki nasip buymuş canım :) sen neden öğrenemedin daha kız :))

Gözün aydın canım. Ne guzel bir anı oldu size.
Saglıkla büyüsün oğluşun❤

Bu arada bi arkadas listede senin bebis icin erkek yaziyor sanmisti dimi? Dogru cikti

Kız dememişmiydi :) arkadaşıda etiketlemeye çalışıyorum ama olmuyo :) @4prenses1prens bu arkadaş demişti ama yanlışmı yazıyorum ki acaba:)

@4prenses
Kızlaaar bugün balon patlattık dün doktor arkadaşımıza söylemişti cinsiyeti bugünde deniz kenarında balon patlattık vee oğluşumuz oluyormuuş İnşallah sizde bian önce öğrenirsiniz canlar :))
Yaaa süpeeer canım.. Biraz anlatsana nasıl yaptınız. Ay ben de özendim aynısını yaparsam kızma

Yan yatması lazım. Biraz kıpırdataydın bebeğini bu arada ultrason fotosuna bittim yaa ayaklara bak
Ya maşallahhh nasıl anlıyorsun ultrasondan :) ben zor çözüyorum oldum olası ya hahah karıştırıyorum neresi nerde diye

Aman kızlar engellenmeyin. Boyle paylasimlar yasak diye biliyorum.
Aaa öyle mi canım benim buradan bir sürü arkadaşım var instagramımda fln
Aaa ben hiç bilmiyordum yasak olduğunu

Ben hiç bilmiyordum bunu nasıl da takip ediyorlar bak sen :)
Bende bilmiyordum düğün hazırlığı zamanında bir arkadaş grubumuz olmuştu hatta bi kaç kez fln buluştuk çook iyi oluyor kızlar
Bende öyle düşünüyorum :) ama her zaman dedim allahım inşallah kızım olur ama hayırlısı değilse olmasın dedim demekki nasip buymuş canım :) sen neden öğrenemedin daha kız :))

Canım özelden attım sana 2 kare :) minnosu
Kuzum sanada atayım mı özelden başka kim istiyodu burdan atamam
Aa canım bana da atar mısınn bana da fikir olsun :)

Kızlaaar bugün balon patlattık dün doktor arkadaşımıza söylemişti cinsiyeti bugünde deniz kenarında balon patlattık vee oğluşumuz oluyormuuş İnşallah sizde bian önce öğrenirsiniz canlar :))
Hayırlı olsunnnn saglıklaa kavus oglusuna ınsallah

Sende tahmınım dogru cıktııııı bakalım gerisi diğer bekleyenlere...

Ay ne güzel vefalı kızlar sizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…