Hayırlı olsun canım erkek annesi olmakta güzel. Sürekli enerji patlaması yaşayan bir erkek, koşan ,bağıran ,çiyuuuf çiyuuuf devamlı savaş oyunu oynama iç güdüsü olanbir erkeğe ömrünü adamak inanılmaz bir deneyim
Evladın kızı erkeği yok ama kız çocukları ile erkek çocukları çok farklılar
Kız dur belki benimki uslu oturduğu yerden kalkmayan bir erkek olucak valla şimdiye kadar ultrasonda hiç çok hareketli olduğunu görmedik doktor şok oluyor sürekli uyurmu bi bebek
Kızlaaar bugün balon patlattık dün doktor arkadaşımıza söylemişti cinsiyeti bugünde deniz kenarında balon patlattık vee oğluşumuz oluyormuuş İnşallah sizde bian önce öğrenirsiniz canlar :))
2,3 gündür hiç iyi değilim soğuk aldım ha bire serum yiyor um. Dr antibiyotik verdi. Aksef 500 mg kullansam bir zararı olurmu. Bu akşam bir tane aldım inşallah bişey olmaz
Feeling07
canım gözün aydınn ay ne güzel olmuştur oğluş geliyor demek sağlıkla gelsin banada hep erkek gibi geliyor ya hatta hamile kalmadan önce bile benm çocuğum olursa ilk çocuğum erkek olacak diyordum rüyalarımda falanda hep erkek bebek görürüm bide kız olurmuş şok olurum ağlarım kesin kız olursa kız evlat başka olur ya
Kızlaaar bugün balon patlattık dün doktor arkadaşımıza söylemişti cinsiyeti bugünde deniz kenarında balon patlattık vee oğluşumuz oluyormuuş İnşallah sizde bian önce öğrenirsiniz canlar :))
2,3 gündür hiç iyi değilim soğuk aldım ha bire serum yiyor um. Dr antibiyotik verdi. Aksef 500 mg kullansam bir zararı olurmu. Bu akşam bir tane aldım inşallah bişey olmaz
Yillar oncesinden uyeydim zaten.simdi hamile olunca güncelledim.hafta hafta bebeğin gelisimiyle alakali mail vs de geliyor.oradan hediye urun vardi basvurdum.4 tane falan sanirim kizim actirmadi kardesine kendisi verecekmis
Uye olup deneyin sizde
Eki Görüntüle 2210747
Slm bugün kontrolümüz vardı 10haftalık olmuş bebeğim 12.hafta 2li test için yeniden gidicem.bugün 2li test olur sanmıştım düşük sonrası hemen hamile kaldığımdan adet tarihi sıkıntılı ama en azından tahmini adet tarihine göre gelişim güzel ilerliyor
Resim yükledim kızlar ama ben bu usg Fotoğraflarından hiç bişi anlamıyorum başını poposunu bile ayıramıyorum ki nerde cinsiyet tahmini anlayanlardan yorum bekliyorum