2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kız dur belki benimki uslu oturduğu yerden kalkmayan bir erkek olucak valla şimdiye kadar ultrasonda hiç çok hareketli olduğunu görmedik doktor şok oluyor sürekli uyurmu bi bebek

Kızlaaar bugün balon patlattık dün doktor arkadaşımıza söylemişti cinsiyeti bugünde deniz kenarında balon patlattık vee oğluşumuz oluyormuuş İnşallah sizde bian önce öğrenirsiniz canlar :))
Gözün aydın cnm. Sağlıkla hayırla kucağına alışın inşallah

Hayırlı akşamlar hanimlar

Nasılsınız bakayım kötü olanlara geçmiş olsun

2,3 gündür hiç iyi değilim soğuk aldım ha bire serum yiyor um. Dr antibiyotik verdi. Aksef 500 mg kullansam bir zararı olurmu. Bu akşam bir tane aldım inşallah bişey olmaz

Feeling07 canım gözün aydınn ay ne güzel olmuştur oğluş geliyor demek sağlıkla gelsin banada hep erkek gibi geliyor ya hatta hamile kalmadan önce bile benm çocuğum olursa ilk çocuğum erkek olacak diyordum rüyalarımda falanda hep erkek bebek görürüm bide kız olurmuş şok olurum ağlarım kesin kız olursa kız evlat başka olur ya

Kızlaaar bugün balon patlattık dün doktor arkadaşımıza söylemişti cinsiyeti bugünde deniz kenarında balon patlattık vee oğluşumuz oluyormuuş İnşallah sizde bian önce öğrenirsiniz canlar :))
Yaa tebrikler:) balon fotonuz var mııı ? Videon varmış sanırım istersen videodan kare dondurabilirsin :) bize de fikir olur heycan olur

canım aksef bende kullanıyorum şu an idrar yolu enfeksiyonu + grip için bende içim rahat etmeye etmeye içiyorum

Gözün aydın canım. Ne guzel bir anı oldu size.
Saglıkla büyüsün oğluşun❤

Bu arada bi arkadas listede senin bebis icin erkek yaziyor sanmisti dimi? Dogru cikti

canım aksef bende kullanıyorum şu an idrar yolu enfeksiyonu + grip için bende içim rahat etmeye etmeye içiyorum
Benimde kırgınlık var heryerimde ağrı var. Ayağa bile zor kalkıyorum. Ne ysem cikariyorum. Mecbur içeceğim ve gargara yazdı Dr.
Geçmiş olsun cnm

Ben de üyeyim. Mail geliyor ama paket göndermediler

Cinsiyet için biraz daha büyüsün annesi bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…