2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben aldım diye düşünüyorum korkuma tartılmıyorum gece yeme isteği oluyo o olmuyo bişey yok ama dikkat etmem lazım

Yok kız boğa olur bence burçları :) 40. Haftada doğuran çok az hep 38-39 da oluyor genelde.
benim ikizler olaca gibi bir hafta da geriden geliyor ya o yüzden bakalım :)

Hiç kilo alamadım ben sinirlerim bozuluyor bu duruma.
Ancak 100 Gr 200 Gr belki..
Neden alamıyorum anlamadım yetmiyor mu yediğim yemekler
bende almadım hiç aksine 2 kilo vermiştim 1 kilosunu almışım ama onun dışında almıyorum ya hatta hamile kalmadan önce almaya başlamıştım hamile kalınca midem kötü oldu iştahsızlık derken verdim 2 kilo şimdi de her zamanki gibi yiyorum ama almıyorum bence almak için baya bi yemek lazım ta vücutta bebek için baya enerji harcıyor o yüzden ilk aylar zor çok çok yemek lazım bende günde 2 öğün yiyorum normalde de öyle yerdim onun dışında meyve falan geçiştiriyorum çok acıkırsam :))

62 ile hamile kaldım ama kilo verdim ben şu an 59-60 gidip geliyorum

Belkide almamışındır, bende hiç kilo almadığım dönemde annem kilo aldığımı iddia ediyordu Göbek çıkıyor ya öle zannediliyor dışardan bakınca
göbek bende çıktı sanki hiç çıkmaz diyordum ilkimde doğurmaya yakın portakal gibiydi şimdi daha 11 haftadan portakal gibi oldu

Hiç kilo alamadım ben sinirlerim bozuluyor bu duruma.
Ancak 100 Gr 200 Gr belki..
Neden alamıyorum anlamadım yetmiyor mu yediğim yemekler
Bende almadım canım göbeğimde hiç yok ama bebiş 6 gün önden gidiyormuş kilo iyi bişey değilki bebeğin haftasıyla uyumlu olsun yeter :))

Ben 1.5 kilo aldım şimdiye kdr. Ve benim 10. Haftada ciddi bi göbeğim çıktı o zaman daga kilo almamıştım. Buarada bulantım olduğunda bile yiyorum abur cubur fln yemiyorum ama iştahım çok arttı daha geç doyuyorum yani. Bu hafta iş yerimde birisi görür görmez anladı mesela hamile olduğumu o kadar kendini belli ediyor miniğim

Kızlar bende kiloma takıyorum şu aralar Rabbim çok şükür nasip etti hamile kaldım saglikli bir şekilde dogsun evladım başka bir şey istemem ama çok kilo da iyi değil 3 kilo birden aldığım zaman hamile kaldım 62 ydim 65 olduğum ay hamile kaldım şuan 67 yım dikkat edeyim diyorum bundan sonra göbeğimde çıktı gibi bı kaç gündür

Bugün kocaman bi bebek mağazasına girdim Allahıııımm harikaydı bebek arabaları park yataklar hiç çıkasım gelmedi
Bizde e bebekte gezdik. Içeri girer girmez o bebek kokusu yok mu Allah'ım içim gitti. Her şeyi alasım geldi tabi
Insallah ilerde tüm beğendiklerimizi alırız ❤

Ben bulantılar yüzünden 6 kilo verdim canım 56-57 arasıyım şuan 11. Haftam bitmek üzere

Bebisi ultrasonda hareket etmeyen özellikle erkek anaları aldanmayin bu masumluga o içerde uslu duran 5 senede beni böyle yapti o şapkayı huni olarak düşünün
Bizimki de en son gittiğinde hareket etmedi eşim tedirgin oldu doktor merak etmeyin dedi :) kalp atışını dinletti çok şükür tabi ben hep bi aksiyonla kanama vs. İle gittiğim için hastaneye adamcağızda tedirgin Rabbim hepimizin yavrusunu bağışlasın korusun

Amin canım Sağlıkla alalım kucagimiza

Ben 3 kilo aldım. İlk zamanlar iştahım çok açıktı şimdi değil ama 3 kilo kaldı tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…