Kızlar kilo almaya başlayan var mı? Kaç kilo aldınız? Şuana kadar Kaç kilo almamız normal?
1 kilo aldım ben, abur cubur yememeye dikkat ediyorum ama sık sık acıkıyorum, meyve, ceviz, badem geçiştiriyorum ama bıraksam dünyaları yiyecek gibiyim
bende almadım hiç aksine 2 kilo vermiştim 1 kilosunu almışım ama onun dışında almıyorum ya hatta hamile kalmadan önce almaya başlamıştım hamile kalınca midem kötü oldu iştahsızlık derken verdim 2 kilo şimdi de her zamanki gibi yiyorum ama almıyorum bence almak için baya bi yemek lazım ta vücutta bebek için baya enerji harcıyor o yüzden ilk aylar zor çok çok yemek lazım bende günde 2 öğün yiyorum normalde de öyle yerdim onun dışında meyve falan geçiştiriyorum çok acıkırsam :))
Kızlar kilo almaya başlayan var mı? Kaç kilo aldınız? Şuana kadar Kaç kilo almamız normal?
1 kilo aldım ben, abur cubur yememeye dikkat ediyorum ama sık sık acıkıyorum, meyve, ceviz, badem geçiştiriyorum ama bıraksam dünyaları yiyecek gibiyim
Ben 1.5 kilo aldım şimdiye kdr. Ve benim 10. Haftada ciddi bi göbeğim çıktı o zaman daga kilo almamıştım. Buarada bulantım olduğunda bile yiyorum abur cubur fln yemiyorum ama iştahım çok arttı daha geç doyuyorum yani. Bu hafta iş yerimde birisi görür görmez anladı mesela hamile olduğumu o kadar kendini belli ediyor miniğim
Kızlar bende kiloma takıyorum şu aralar Rabbim çok şükür nasip etti hamile kaldım saglikli bir şekilde dogsun evladım başka bir şey istemem ama çok kilo da iyi değil 3 kilo birden aldığım zaman hamile kaldım 62 ydim 65 olduğum ay hamile kaldım şuan 67 yım dikkat edeyim diyorum bundan sonra göbeğimde çıktı gibi bı kaç gündür
Bizde e bebekte gezdik. Içeri girer girmez o bebek kokusu yok mu Allah'ım içim gitti. Her şeyi alasım geldi tabi
Insallah ilerde tüm beğendiklerimizi alırız ❤
Ben ilk 2 ay 2 kilo aldım. 3.ayda almadım hiç. Ama göbeğim arada çıkıyor arada kayboluyor. Yemek yesem bile doyma hissi pek olmuyor. Yarım saat sonra deli gibi acıkıyorum. :)
Bebisi ultrasonda hareket etmeyen özellikle erkek anaları aldanmayin bu masumluga o içerde uslu duran 5 senede beni böyle yapti o şapkayı huni olarak düşünün
Bizimki de en son gittiğinde hareket etmedi eşim tedirgin oldu doktor merak etmeyin dedi :) kalp atışını dinletti çok şükür tabi ben hep bi aksiyonla kanama vs. İle gittiğim için hastaneye adamcağızda tedirgin Rabbim hepimizin yavrusunu bağışlasın korusun
Bulantım olmadığından belkide deli gibi yiyesim var, 1 kilo bişi değil aslında ben onu zaten ay içinde alıp veriyorum ama iştahım kadar yersem dünya kadar olucam
Bizimki de en son gittiğinde hareket etmedi eşim tedirgin oldu doktor merak etmeyin dedi :) kalp atışını dinletti çok şükür tabi ben hep bi aksiyonla kanama vs. İle gittiğim için hastaneye adamcağızda tedirgin Rabbim hepimizin yavrusunu bağışlasın korusun