2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben ilk 7 haftalıkken gitmiştim. Kalp atışını duymuştuk cok şükür. Şimdi de kan vitamin ve gereken takviyelere başlamak için gidiyorum. Tabi ki gösterirse cinsiyetini de öğrenmeye. Zaten düşük olan değerlerim iki aydır bir şey yiyememekle daha da dusstu eminim. İnslalah ilaçlara da başlarsam iyice toparlarım diye düşünüyorum. Ne de olsa balayı dönemindeyiz. Herkese hayırlı haberler arkadaşlar. Yarın gidip gelince detayları da paylaşırım. Kalbimdesiniz

Baş ağrısından ölüyorum şuan,ne içtin

Bugun bir gergin sinirli ve sıkılganim.disaridaydik yok sıkıldim eve gidelim dedim eve geldim azcik uyudum uyandim kizimla esim hala bıraktığım gibiler ne odev ne mutfak ne camasirlar ellememisler esime yemek soylettim yedim sonrada o koltuktan digerine o odadan digerine 5 dakikada bir yer degistirip duruyorum.daraldim afaganlar basti.

O ağrıyı çok iyi bilirim hamileliğimi öğrendiğim hafta çekmiştim ben de, geçmiş olsun tekrar inşallah bu süreçte bi daha hiç hasta olmayız

Kuşburnu ve ıhlamur bir küçük zencefil ve çubuk tarçın attım kaynattim. Ve sıcak havlu koy eğer sinuslerinden kaynaklanıyorsa agri
Evet benim de sinüzitim var o yüzden yapmayı düşünüyorum ama kuşburnu ıhlamur yok tarçın zencefil var ne yapsam

Kuzum sana çok yanlış Bilgi vermişler.Sezeryan yapacaksın ve yanında kimse olmayacak,hiçbir hastanede o şekilde bırakmazlar.Bir hafta önce arkadaşım Hacettepe de Doğum yaptı,epidural sezeryan oldu,gündüz annesi kaldı,gece de ablası kaldı,özel odada kaldı.2 gün sonra da taburcu oldular.Sen keşke hiçkimseyi dinlemeyip,hastaneye gitseydin.Çünkü ben bile yazdığım zaman sana en iyi bilgiyi doktorun verir dedim.12.haftayı geçiyorsun,almayabilirler(doktorları o konuda çok sert )randevu alabiliyorsan git en kısa zamanda doktorunla tanış bence

Çok teşekkür ederim canım benim Allah hepimizi sağlıkla kavuştursun

Kizlar ben 1 haftadir decavit kullaniyorum.bu saatlerde iciyorum gunduz yada sabah icersem iştahım daha fazla acilir diye.ama sanki uykumu kaciriyor.olabilir mi.zaten gece milyon defa uyaniyordum simdi dalamiyorumda uykuya

Kizlar Mide bulantısı yaşayıp halen yemek yiyemeyenler var mı ?
Ben varım canım zoferle yaşamaya çalışıyorum
Bulantım olmadığından belkide deli gibi yiyesim var, 1 kilo bişi değil aslında ben onu zaten ay içinde alıp veriyorum ama iştahım kadar yersem dünya kadar olucam
Ye kuzum ye valla canın ne isterse ye iştahın varken
InşAllah canım benim güzel haberlerimiz olsun
Amin İnşâAllah canım
Doğru diyosun canım açıkcası ben de çok su içemiyorum. Su tadı bile midemi bulandırıyor.
Bi arkadaş soğuk su içmek daha kolay oluyor yazmış küçük birde limon atıyormuş içine denemedim henüz İnşâAllah iyi gelir
Amin canım Sağlıkla alalım kucagimiza
amin İnşâAllah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…