Sağol canım ictigim çay iyi geldi. Meğer benim baş ağrım sinuslerimin dolulugundanmis. Hele ki yüzüm sanki parçalanır gibi ağrıyordu. Çok şükür geçti bayagi herkese teskkur ederim önerileri için.Boğaz ağrısı için tantum sprey vermişti aile hekimi
Kizlar Mide bulantısı yaşayıp halen yemek yiyemeyenler var mı ?
Kuzum ben bi elbise aldım onu giydim saç makyaj kendim yaptım balon aldık süslettik içini helyum gazıyla doldurdular deniz kenarına gittik arkadaşımız geldi bizimle fotoğraf çekimi yaptık sonra patlattık o kadar :))
Baş ağrısından ölüyorum şuan,ne içtinSağol canım ictigim çay iyi geldi. Meğer benim baş ağrım sinuslerimin dolulugundanmis. Hele ki yüzüm sanki parçalanır gibi ağrıyordu. Çok şükür geçti bayagi herkese teskkur ederim önerileri için.
Kuşburnu ve ıhlamur bir küçük zencefil ve çubuk tarçın attım kaynattim. Ve sıcak havlu koy eğer sinuslerinden kaynaklanıyorsa agriBaş ağrısından ölüyorum şuan,ne içtin
Canım bende hep erkek hissettim ama büyük ihtimalle kız olucak tam tersi oluyo galibaBen de hep erkek hissediyordum hatta çevremden sadece 1 kişi kiz diye düşünüyordu diğerleri hep erkek diyordu
kiz deyince şok oldum
O ağrıyı çok iyi bilirim hamileliğimi öğrendiğim hafta çekmiştim ben de, geçmiş olsun tekrar inşallah bu süreçte bi daha hiç hasta olmayızSağol canım ictigim çay iyi geldi. Meğer benim baş ağrım sinuslerimin dolulugundanmis. Hele ki yüzüm sanki parçalanır gibi ağrıyordu. Çok şükür geçti bayagi herkese teskkur ederim önerileri için.
Evet benim de sinüzitim var o yüzden yapmayı düşünüyorum ama kuşburnu ıhlamur yok tarçın zencefil var ne yapsamKuşburnu ve ıhlamur bir küçük zencefil ve çubuk tarçın attım kaynattim. Ve sıcak havlu koy eğer sinuslerinden kaynaklanıyorsa agri
Kuzum sana çok yanlış Bilgi vermişler.Sezeryan yapacaksın ve yanında kimse olmayacak,hiçbir hastanede o şekilde bırakmazlar.Bir hafta önce arkadaşım Hacettepe de Doğum yaptı,epidural sezeryan oldu,gündüz annesi kaldı,gece de ablası kaldı,özel odada kaldı.2 gün sonra da taburcu oldular.Sen keşke hiçkimseyi dinlemeyip,hastaneye gitseydin.Çünkü ben bile yazdığım zaman sana en iyi bilgiyi doktorun verir dedim.12.haftayı geçiyorsun,almayabilirler(doktorları o konuda çok sert )randevu alabiliyorsan git en kısa zamanda doktorunla tanış benceGittim canım doktoru ayarlarız dedi bizim bi tanıdık ama refakatçı kabul etmiyolarmış benim ilki sezeryan buda sezeryan olacağı için yapamam diye düşündüm. Bi hastaneye başlayıp doğuma kadar aynı hastanede devam etmek istiyorum. Sigorta şirketleriyle görüştüm ve lokman hekim akay hastanesine karar verdik canım. 8 muayene 2li. 3lü tarama 2 gece refakatçı dahil konaklama tahliller falan filan dahil 9 taksit yapıyolar. Bana verdikleri fiyat 4500 bunun 660 TL sini geri ödüyomuşlar birde eşim polis olduğu için 200 TL daha geri ödeme olacakmış yani bana bu paket 3600 e filan geliyor. Bana gayet iyi gibi geldi ama çevremden duyduklarım beni korkuttu. Birde ben pek anlamadım bu sigorta işinden :)) bu geri ödeme dedikleri şeyin nezaman ödüyolar filan kafam pek basmadı:))
Bizde yaptirmak istemiyoruz canımMerhaba arkadaslar 2li testi yaptıranlar veya yaptırmayacaklar varmı. Biz yaptırmamaya karar verdik. Siz ne düsünüyorsunuz?
Ben de yüzde 90 erkek diye gittim ama tam tersi çıktı, büyük olasılık öyle oluyor :)Canım bende hep erkek hissettim ama büyük ihtimalle kız olucak tam tersi oluyo galiba
Çok teşekkür ederim canım benim Allah hepimizi sağlıkla kavuştursunCanim hadi gözün aydın . Hayırlı sağlıklı bir evlat olur inşallah . Kucağına alıp kokusunu duyunca iyiki oglum olmuş dersin:)
Canim hayırlı olsun . Sağlıkla sıhhatle al kucağına inşallah
Bu ara kız haberleri gelmeye başladı.hayirlisi olsun canim sağlıkla al kucağına.. Inşallah çarşamba benden de gelir kiznhaberi saglicakla:))) çok merak ediyorum
Gebe olduğumu öğrendiğim andan itibaren hep erkek hissettim ,şu anda da erkekBen de yüzde 90 erkek diye gittim ama tam tersi çıktı, büyük olasılık öyle oluyor :)
Doktorlar günde 3 taneye kadar parol veya minosetin gri kutulusu var hamileler için olan oymuş izin veriyorlar.Baş ağrısından ölüyorum şuan,ne içtin
Demek ki doğru çıkanda varmışGebe olduğumu öğrendiğim andan itibaren hep erkek hissettim ,şu anda da erkek
Ben varım canım zoferle yaşamaya çalışıyorumKizlar Mide bulantısı yaşayıp halen yemek yiyemeyenler var mı ?
Ye kuzum ye valla canın ne isterse ye iştahın varkenBulantım olmadığından belkide deli gibi yiyesim var, 1 kilo bişi değil aslında ben onu zaten ay içinde alıp veriyorum ama iştahım kadar yersem dünya kadar olucam
Amin İnşâAllah canımInşAllah canım benim güzel haberlerimiz olsun
Bi arkadaş soğuk su içmek daha kolay oluyor yazmış küçük birde limon atıyormuş içine denemedim henüz İnşâAllah iyi gelirDoğru diyosun canım açıkcası ben de çok su içemiyorum. Su tadı bile midemi bulandırıyor.
amin İnşâAllah canımAmin canım Sağlıkla alalım kucagimiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?