2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kizlar ben 1 haftadir decavit kullaniyorum.bu saatlerde iciyorum gunduz yada sabah icersem iştahım daha fazla acilir diye.ama sanki uykumu kaciriyor.olabilir mi.zaten gece milyon defa uyaniyordum simdi dalamiyorumda uykuya
Vitaminler benim de gece uykumu kaciriyor. Bunu cok eski zamanlarda farketmistim. Sabah icmeye çalış bence. Elevit kullaniyorum. Istahimi çok etkilemedi. Mide bulantim ve yanmalar devam ediyor. Herseyi yiyemiyorum. Yine de nasilsa kilo aliyorum
Mide bulantilarin yoksa istah artışından korkma. Ekstra yeme isteğin geldikçe havuç marul gibi sebzerle iştahını azaltabilirsin. Su asamada uyku daha önemli

Varis çorabi hakkında bilgisi olan var mı?
Varis corabini gebeyken mi kullanacaksınız tam anlayamadim. Öyleyse su asamada böyle dar seyler giyilmez kullanilmaz diye düşünüyorum. Kan akışını engeller. Kullanmaniz gerektiren bi durum varsa da doktorla konuşmadan kullanmayın .

Kilo almaktan korkuyorum cunku kizimsa 47 kilo aldim ama yasim daha gencti dha aktif hayatim vardi vs hemen vermiştim. Mide bulantim yok benim iste ama dedigin gibi uyku daha onemli.bende uykum cok fazla kacinca ilactan mi dedim olabiliyormus demek ki sabahlari iceyim artik.tesekkurler : )

Doktorumla görüştüm ailemde annem teyzelerimde şahit oldum bu duruma dedim. Genetik olabilir düşün basınçlı kullanmaya başla dedi bende almadan önce biraz araştırim dedim

Kendi tartıma göre kilo almadığımı zannediyordum taa ki doktorun tartısında 1,5 kilo aldığımı görene kadar.
İlk hamileliğimde bırak kilo almayı iştahsızlıktan kilo bile vermiştim.Bu hamileliğimde böyle sıkıntılarım olmadı çok şükür...

Kizlar biraz once hastaneden geldim 12+1 olduk bugun. Bir hafta geriden geliyordu arayi kapatmis. Cinsiyeti sordum kesin degil ama erkek gibi duruyor dedi. Şaşkinim hala kizim olur diye dusunuyordum. Saglikla gelsin insallah
Canım hayırlısı olsun.saglikla gelsinler insallah cok sevindim senin adına arayıda kapatmiş bebiş maşallah

Bana verdi benim psikolojimde bozulmustu baya agladim söylendim ondan vermistir belki ne bilim beslenemiyordum hic

Vitamin hapi yazdi icinde herseyin oldugu bir tane birde magnezi calsiummu ne hem vitamin hem bagirsak duzenleyici yazdi birde endemesis yazdi ikili test zamani gittiginde hala yiyemiyorsam ve sikayetler devam ediyor ise endemesis o zaman alacagim burna sıkılıyor ve koku almiyorsun

Iyi ki gelmis anneniz ozaman bana aksamdan aksama esim bakiyor acikcasi insALlah hepimiz hemen iyilesiriz

Guatr icin ilac vermedi mi tehlikeli degilmiymis canim ?

Ben de oyleyim bugün nefesim de daralıyordu ben astima yordum kendimkini ama olabiliyormus demekki

Kızlar ikili test ve şeker yüklemesiyle ilgili düsünceleriniz nedir ? Bir kısım ısrarla yaptir derken bir kısım israrla yaptırma diyor ben yaptirma taraftariyim siz ne ďüsünüyorsunuz ?

-5 im ben kilo alanlar cok sansli bence bulantim olmadan once bende cok yiyordum doktorum meyve yogurt yulaf vs karistirip ye demisti badem ve ceviz kisacasi kuruyemisin fazlasi da acayip kilo aldiriyormus bu aylarda 2 falan almak normaldir sanirim 12 kiloyla bitirmek isteyen icin hic almamak lazim tabi

Kızlar ikili test ve şeker yüklemesiyle ilgili düsünceleriniz nedir ? Bir kısım ısrarla yaptir derken bir kısım israrla yaptırma diyor ben yaptirma taraftariyim siz ne ďüsünüyorsunuz ?
ikiliyi ben yaptırmadım hem kesin sonuç vermiyor hemde önüne geçilebilecek bir durum değil bence aldırmayı öneriyorlar zaten riskli çıkınca ama şekeri yaptırıcam ya zararını göreni duymadım ben siz duydunuz mu en azından varsa önüne geçebilecek bir durum oluyor o yüzden yaptırmak lazım

Brnim yakinlarimdan bir kac arkadaşim seker yuklemesinden zarar gorduklerini soylediler hep ama ben yaptirma taraftariyim. Ikili uclu ne varsa hepsini yaptiricam ben garantici insanim yaptirmassam uyuyamam sanirim

Hadi ya banada dediğim gibi refakatçı kabul etmiyoruz hiç bi şekilde sadece tansiyon kalp şeker hastalığı olan kişilerde kabul ediyoruz dedi hatta ben teyit etmek için tekrar sordum sezeryan olduğumu söyledim oda ısrarla sezeryandada kabul etmiyoruz hemşirelerimiz yardımcı oluyor filan diyince ben aman aman kalsın dedim. Üzüldüm şuan yaa...özel odadan banada bahsetti ama genellikle dolu oluyor dedi şansına kalmış bişey dedi. Özel odalara kabul ediyormuşlar refakatçıyı diğer türlü etmiyormuşlar falan filan işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…