Ben yaptırmadım sonucunun doğruluğu kesin değil kötü olsa moral bozar sadeceKızlar ikili test ve şeker yüklemesiyle ilgili düsünceleriniz nedir ? Bir kısım ısrarla yaptir derken bir kısım israrla yaptırma diyor ben yaptirma taraftariyim siz ne ďüsünüyorsunuz ?
Ben 2 kilo vermiştim onu geri aldım kilo almak istemiyorum mümkün mü acabaKızlar kilo almaya başlayan var mı? Kaç kilo aldınız? Şuana kadar Kaç kilo almamız normal?
1 kilo aldım ben, abur cubur yememeye dikkat ediyorum ama sık sık acıkıyorum, meyve, ceviz, badem geçiştiriyorum ama bıraksam dünyaları yiyecek gibiyim
Ben o kadar çikolata yedim ultrasona girdim uyuyormuş beyfendi cinsiyet öğrenmek istiyoruz diye doktor salladı uyandırdı aynı babası dedim erkek çıktı zatenBebisi ultrasonda hareket etmeyen özellikle erkek anaları aldanmayin bu masumluga o içerde uslu duran 5 senede beni böyle yaptio şapkayı huni olarak düşünün
Gaviscon içiyorum ben onun içinayıptır söylemesi öküz gibi yiyorum bulantı geçti ama şimdi de yedikten sonra yanma, ekşime başladı
Maşallahhh canım benimGünaydın Kızlar, doktorum büyük ihtimal erkek dedi bana göre ultrasonda da çıkıntı belli oluyor ama emin olamadım daha 15gün var bidahaki randevuma. Sizce oğluşum mu geliyor bakarmısınız
Kizlar ben 1 haftadir decavit kullaniyorum.bu saatlerde iciyorum gunduz yada sabah icersem iştahım daha fazla acilir diye.ama sanki uykumu kaciriyor.olabilir mi.zaten gece milyon defa uyaniyordum simdi dalamiyorumda uykuya
Hem de kaslı üçgen vücut bir erkekGünaydın Kızlar, doktorum büyük ihtimal erkek dedi bana göre ultrasonda da çıkıntı belli oluyor ama emin olamadım daha 15gün var bidahaki randevuma. Sizce oğluşum mu geliyor bakarmısınız
Ya maşallah ne kadar net bence de erkek canım :) gözünüz aydınGünaydın Kızlar, doktorum büyük ihtimal erkek dedi bana göre ultrasonda da çıkıntı belli oluyor ama emin olamadım daha 15gün var bidahaki randevuma. Sizce oğluşum mu geliyor bakarmısınız
orda bi çıkıntı var ama.. ben pek bilemiyorum renkliden. ama eğer o erkek organıysa doktorunun çok emin bir şekilde söylemesi lazımdı.Günaydın Kızlar, doktorum büyük ihtimal erkek dedi bana göre ultrasonda da çıkıntı belli oluyor ama emin olamadım daha 15gün var bidahaki randevuma. Sizce oğluşum mu geliyor bakarmısınız
İlkinde de yaptırdım bunda da yaptıracağım, en azından içim rahatlarBrnim yakinlarimdan bir kac arkadaşim seker yuklemesinden zarar gorduklerini soylediler hep ama ben yaptirma taraftariyim. Ikili uclu ne varsa hepsini yaptiricam ben garantici insanim yaptirmassam uyuyamam sanirim
Maşallah çok belli ama erkek olduğu :)Günaydın Kızlar, doktorum büyük ihtimal erkek dedi bana göre ultrasonda da çıkıntı belli oluyor ama emin olamadım daha 15gün var bidahaki randevuma. Sizce oğluşum mu geliyor bakarmısınız
Benim oglum NST lerde bile hareket etmiyordu. saatlerce bekliyordum. Ama bir doğduki 5 yıldır durduramıyoruz :)Ben o kadar çikolata yedim ultrasona girdim uyuyormuş beyfendi cinsiyet öğrenmek istiyoruz diye doktor salladı uyandırdı aynı babası dedim erkek çıktı zaten
ben 2 liyi yaptırdım. Bugünde sonuçları doktora göstermeye gidicez. Tıbbın imkanlarından faydalanmak lazım. İnan hiç sorun etmedim yaptırırken. doktor ense kalınlığını ölçtü ama söylemedi. ben de sormadım çünkü o ara bebeğimin renkli ultrason görüntüsüne bakıyordum hayran hayran..Kızlar ikili test ve şeker yüklemesiyle ilgili düsünceleriniz nedir ? Bir kısım ısrarla yaptir derken bir kısım israrla yaptırma diyor ben yaptirma taraftariyim siz ne ďüsünüyorsunuz ?
Tesekkur ederim. Doktora gitmekten korkuyordum artik daha iyiyim hizla buyuyor bakalim. Sende durumlar nasil??Canım hayırlısı olsun.saglikla gelsinler insallah cok sevindim senin adına arayıda kapatmiş bebiş maşallah
Erkek gibi canımGünaydın Kızlar, doktorum büyük ihtimal erkek dedi bana göre ultrasonda da çıkıntı belli oluyor ama emin olamadım daha 15gün var bidahaki randevuma. Sizce oğluşum mu geliyor bakarmısınız
Rabbim hepimize kolaylık versin can sağolsun kuzumuzun da bizimde İnşâAllahBen de 5 kilo verdim o sebepten 52 yim suan dogru durust yemeye baslayamadim henuz ilacla iste ne yersem okadar 12. Haftada geciyor dediler umutla bekliyorum
11+0 da cinsiyet tahmini yaptı demek ben de 11+1im bugün, bu hafta kontrole gideceğim en son 7. Haftamda gitmiştim çok heyecanlandım şuanKızlar kontrolümüz vardı bugün çok az pıhtı kalmış eski kanamadan zamanla atarsın dedi İnşâAllah bi daha o sıkıntıyı yaşamam hiçbirimiz yaşamayızBu arada ikili test yaptırma dedi eğer aldırmayı düşünmüyorsan dedi ense kalınlığı normal gözüyormuş birde cinsiyetine bakayım dedi büyük olasılıkla erkek dedi çok şaşırdım bi aaaaa dedim doktorda kızdı ne aaaası ya dedi :) sağlıklı hayırlı uzun ömürlü olsun bizi ona onu bize bağışlasın hiç farketmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?