2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar ikili test ve şeker yüklemesiyle ilgili düsünceleriniz nedir ? Bir kısım ısrarla yaptir derken bir kısım israrla yaptırma diyor ben yaptirma taraftariyim siz ne ďüsünüyorsunuz ?
Ben yaptırmadım sonucunun doğruluğu kesin değil kötü olsa moral bozar sadece

Ben 2 kilo vermiştim onu geri aldım kilo almak istemiyorum mümkün mü acaba

Bebisi ultrasonda hareket etmeyen özellikle erkek anaları aldanmayin bu masumluga o içerde uslu duran 5 senede beni böyle yapti o şapkayı huni olarak düşünün
Ben o kadar çikolata yedim ultrasona girdim uyuyormuş beyfendi cinsiyet öğrenmek istiyoruz diye doktor salladı uyandırdı aynı babası dedim erkek çıktı zaten

Günaydın Kızlar, doktorum büyük ihtimal erkek dedi bana göre ultrasonda da çıkıntı belli oluyor ama emin olamadım daha 15gün var bidahaki randevuma. Sizce oğluşum mu geliyor bakarmısınız
Maşallahhh canım benim Gördüğüm en net ultrason aynen oğluş ben burdayım diyorRabbim hepimize sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh Haftaya 12 hafta benim de inşallah gösterir bizimki de cinsiyet

Kizlar ben 1 haftadir decavit kullaniyorum.bu saatlerde iciyorum gunduz yada sabah icersem iştahım daha fazla acilir diye.ama sanki uykumu kaciriyor.olabilir mi.zaten gece milyon defa uyaniyordum simdi dalamiyorumda uykuya

Bugün kahvaltidan sonra almayi dene
Benimde iştahımı bay baya açmıştı

Gündüz uyuduğum zaman gece uykuma dalamıyorum
Yatmadan da bi bardak ayran içerim

Günaydın Kızlar, doktorum büyük ihtimal erkek dedi bana göre ultrasonda da çıkıntı belli oluyor ama emin olamadım daha 15gün var bidahaki randevuma. Sizce oğluşum mu geliyor bakarmısınız
Ya maşallah ne kadar net bence de erkek canım :) gözünüz aydın

orda bi çıkıntı var ama.. ben pek bilemiyorum renkliden. ama eğer o erkek organıysa doktorunun çok emin bir şekilde söylemesi lazımdı.

Brnim yakinlarimdan bir kac arkadaşim seker yuklemesinden zarar gorduklerini soylediler hep ama ben yaptirma taraftariyim. Ikili uclu ne varsa hepsini yaptiricam ben garantici insanim yaptirmassam uyuyamam sanirim
İlkinde de yaptırdım bunda da yaptıracağım, en azından içim rahatlar

Maşallah çok belli ama erkek olduğu :)

Kızlar ikili test ve şeker yüklemesiyle ilgili düsünceleriniz nedir ? Bir kısım ısrarla yaptir derken bir kısım israrla yaptırma diyor ben yaptirma taraftariyim siz ne ďüsünüyorsunuz ?
ben 2 liyi yaptırdım. Bugünde sonuçları doktora göstermeye gidicez. Tıbbın imkanlarından faydalanmak lazım. İnan hiç sorun etmedim yaptırırken. doktor ense kalınlığını ölçtü ama söylemedi. ben de sormadım çünkü o ara bebeğimin renkli ultrason görüntüsüne bakıyordum hayran hayran..
Ben endişe edilecek, korkulacak bişey olduğunu düşünmüyorum. Bir arkadaşımın bebeği down sendromlu. Allah bağışlasın 2. çocuğu. Birgün instagramında şöyle bişi paylaştı. "doğuma saatler var, yanımdaki kadına benim bebeğim down sendromlu olabilir dedim, bir tek o testi yaptırmadım" Ona bunu düşündüren neydi bilmiyorum. soramazdım, sormadım da..
Tüm bu yazıyı okuyanlardan küçük bir ricam. "Allah'a şükür bebeğim down sendromlu değil" bile demeyin nolur.
Şeker olayını henüz araştırmadım.

Günaydın güzel annişler, dün sabah bulantı ilacını içmeme rağmen gün içinde yine çok kötüydüm ama akşam normalde daha da kötü olurdum ama haftalardır ilk defa bulantısız uyudum veee sabah yine haftalardır ilk defa öğürmeden bulantısız uyandım çok mutluyum umarım böyle devam eder, umarım bebişimde iyidir 7. Haftadan beri gitmedim doktora haftaya gideceğim zaman geçmiyor, umarım tüm bulantısı ağrısı olanların tüm sıkıntıları tez zamanda geçer, herkese güzel bir hafta diliyorum

Ben de 5 kilo verdim o sebepten 52 yim suan dogru durust yemeye baslayamadim henuz ilacla iste ne yersem okadar 12. Haftada geciyor dediler umutla bekliyorum
Rabbim hepimize kolaylık versin can sağolsun kuzumuzun da bizimde İnşâAllah
Bende zofere bağımlı oldum onsuz günüm geçmiyor bugün 11+0 olduk çok şükür bulantılar tabiki ilk haftalarda ki gibi değil MâşâAllah ama yine de zofer içmeyince kusuyorum

Kızlar kontrolümüz vardı bugün çok az pıhtı kalmış eski kanamadan zamanla atarsın dedi İnşâAllah bi daha o sıkıntıyı yaşamam hiçbirimiz yaşamayız Bu arada ikili test yaptırma dedi eğer aldırmayı düşünmüyorsan dedi ense kalınlığı normal gözüyormuş birde cinsiyetine bakayım dedi büyük olasılıkla erkek dedi çok şaşırdım bi aaaaa dedim doktorda kızdı ne aaaası ya dedi :) sağlıklı hayırlı uzun ömürlü olsun bizi ona onu bize bağışlasın hiç farketmez

11+0 da cinsiyet tahmini yaptı demek ben de 11+1im bugün, bu hafta kontrole gideceğim en son 7. Haftamda gitmiştim çok heyecanlandım şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…