2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
kız benden de arada pıhtı geliyor. ciğer gibi bişi.. çok tuhaf. ben de eski kanama alanındna kalma diye düşünüyordum.
doktor kız da dese erkek te dese insan şaşırır yani ne varmış ki burda

kız benden de arada pıhtı geliyor. ciğer gibi bişi.. çok tuhaf. ben de eski kanama alanındna kalma diye düşünüyordum.
doktor kız da dese erkek te dese insan şaşırır yani ne varmış ki burda
Evet eski kanamadan kalanlar dedi İnşâAllah bi daha olmaz öyle. Pruloton yaptırıyordum onu yapma Yüksek doz progesteron hormonu çocukta otizm yaparmış dedi çok korktum crinone jele devam et dedi.
Benim şaşırmam sanki kız bebek olsaydı diye algılandı o yüzden kızdı ama Rabbim bilir kalbimi ikiside can hiç farketmez

Güzel ilaçlar yazmış canım. Ben de serum yiyorum şimdi. Su dahi içemedim midemde en azından bi leblebi kalırdı artık o da kalmıyor :) gece uyuyabiliyor musun canım. Dört saat uyusam şükredecek hale geldim

Bugün boğazım çok ağrıyor bademciklerim sisliginden bişey de yiyemiyRum ilaç olarak ne kulanabilirz

Kızlar ikili test ve şeker yüklemesiyle ilgili düsünceleriniz nedir ? Bir kısım ısrarla yaptir derken bir kısım israrla yaptırma diyor ben yaptirma taraftariyim siz ne ďüsünüyorsunuz ?
Canim ben ikili yaptırmadım. Şeker konusundada cevremde olumlu şeyler duymadım geneli yaptırmama kararlı bende yaptırmayı düşünmüyorum.

Canim geçmiş olsun bir daha kanama falan olmaz inşallah sağlıkla geçirirsin hamileliğini. Bir erkek annesi daha hadi bakalim hayırlısı olsun sağlıklı olsunda:))

Bende sağlık ocağına gittim troid ilk testim de 0.22 şimdi 0.34 olmuş muhtemelen migde bulantilairm geçtiğinden beri daha düzenli besleniyorum ondandır doktor da öyle dedi . Vitaminin bitsin bir süre bir şey kullanma değerlerin ıyi dedi . Bakalim 1 ay sonra gene çağırdı kan tahlili için .

Kızlaaar bugün balon patlattık dün doktor arkadaşımıza söylemişti cinsiyeti bugünde deniz kenarında balon patlattık vee oğluşumuz oluyormuuş İnşallah sizde bian önce öğrenirsiniz canlar :))

Hayırlı olsun cnm ben de balonlar falan aldım ama tabiki daha var cinsiyetin belli olmasına sabırsızlıkla bekliyorum banada resmini gönderebilirmisin fikir olsunn :)

Cinsiyet belli mi canım kızda büyüyor diyorlar benimkide limondan portakal oldu

Limondan portakal olma durumu bendede var acaba kızmıı gelicekk heyecanlandım şuan

58 kilo ile başladım hala kilom aynı ama baya bi göbegim çıktı :)

Kızlar ikili test ve şeker yüklemesiyle ilgili düsünceleriniz nedir ? Bir kısım ısrarla yaptir derken bir kısım israrla yaptırma diyor ben yaptirma taraftariyim siz ne ďüsünüyorsunuz ?

İkili testi yaptırmayı düşünüyorum ama şeker yüklemesini yaptırmicam genelde yaptırmayın diyorlar.

Bugün boğazım çok ağrıyor bademciklerim sisliginden bişey de yiyemiyRum ilaç olarak ne kulanabilirz
Geçmiş olsun öncelikle daha öncede yazmıştım burda aile hekimim tantum sprey verdi boğazım için başka ilaç yazamam dedi ben kullandım doktoruna danışıp kullanabilirsin

Amin canım hayırlısı olsun bende eutrox 50 lik kullanıyorum testleri yeniletsem iyi olacak

ben de yaptırdım hep proluton iğne kanama oldukça.. toplamda 4 sefer galiba..
yani ne farkeder kız olmuş erkek olmuş.. İnsan ne olursa olsun cinsiyet belli olunca şaşırıyor tabi. doktor da nelerle karşılaştıysa artık, bıkmış adam

Öncelikle hayırlı olsun ben de öğrenmek istiyorum artık yaaa :)

Ben çok yaptırdım bi günde o yoğun kanamam olduğunda 3 kere yapıldı en son iki gün önce yaptırdım. İnşâAllah bi daha gerek kalmaz.
Bide benim ki tüp bebek doktorum çektiğim sıkıntıları biliyor belkide o yüzden sus sus şükret dedi:)
Öncelikle hayırlı olsun ben de öğrenmek istiyorum artık yaaa :)
çok sağol canım. Benim aslında şu stresli dönem yüzünden hiç sormak aklıma gelmedi bile doktorum ben meraklıyım bakcam dedi:)

Kiminle konuştun bilmiyorum ama çok yanlış Bilgi vermişler sana ;Özel Oda konusunda çok haklılar,tamamen şans işi ama Refakatçi konusuna gelince 2 tane arkadaşım Hacettepe ‘de Doğum yaptı.Birisi özel oda da kaldı,diğeri 2 kişilik oda da kaldı.İkisinin de yanında 2 tane refakatçi vardı.Benim kendi kuzenim bile çocuk da 1 numara oldukları için Hacettepe’’ye geçmeyi düşünüyor.Ve arkadaşlarım epidural sezeryan ile oldular,kendi doktorları girdi,10 dk sonra Bebek geldi,hemşireler bebeği hazırladı,20 dk sonra da anneleri geldi.Biz akşam dokuz buçukta bile hastaneye gittik,ziyaret ettik.Özel hastaneden bir farkı yok ki;Aylık 150 lira muayene ücreti veriyorsun ,1000 lira Doğum ücreti ödüyorsun.Birisi seni fena zarflamış

Kizlar nasılsınız :) Feeling07 hayırlı olsun kuzum allah kucağına almayı da nasip etsin :) öğrenen diğer arkadaşlarında gözü aydın umarım sorunsuz bir hamilelik geçirir herkes :) bütün hafta sonu agrilarla uğraştım bi idrar yolların enfeksiyon kapmış dediler bi miyomlar dediler hatta idrar yollari için şu tek kullanımlık ilaçlardan verdiler ilk defa ilaç kullanmış oldum oda daha kötü yaptı beni sonra zubeyde hanıma gittik gece saat 4 de ultrasonla baktılar filan minnoşum 13+3 çıktı normalde hep sat a göre büyük çıkardı sevinirdim sanırım önceki grip dönemimde çok besleyemedim minnosumu hala ağrım var burdaki kadın doğumcuya bir görüneyim diyorum yine doktorların dediği ağrı olayi basladi artık sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…