kız benden de arada pıhtı geliyor. ciğer gibi bişi.. çok tuhaf. ben de eski kanama alanındna kalma diye düşünüyordum.Kızlar kontrolümüz vardı bugün çok az pıhtı kalmış eski kanamadan zamanla atarsın dedi İnşâAllah bi daha o sıkıntıyı yaşamam hiçbirimiz yaşamayızBu arada ikili test yaptırma dedi eğer aldırmayı düşünmüyorsan dedi ense kalınlığı normal gözüyormuş birde cinsiyetine bakayım dedi büyük olasılıkla erkek dedi çok şaşırdım bi aaaaa dedim doktorda kızdı ne aaaası ya dedi :) sağlıklı hayırlı uzun ömürlü olsun bizi ona onu bize bağışlasın hiç farketmez
Valla benzettim dedi kesin olmamakla beraber hayırlısı olsun bakalım sağlıklı olsunlar11+0 da cinsiyet tahmini yaptı demek ben de 11+1im bugün, bu hafta kontrole gideceğim en son 7. Haftamda gitmiştim çok heyecanlandım şuan
Evet eski kanamadan kalanlar dedi İnşâAllah bi daha olmaz öyle. Pruloton yaptırıyordum onu yapma Yüksek doz progesteron hormonu çocukta otizm yaparmış dedi çok korktum crinone jele devam et dedi.kız benden de arada pıhtı geliyor. ciğer gibi bişi.. çok tuhaf. ben de eski kanama alanındna kalma diye düşünüyordum.
doktor kız da dese erkek te dese insan şaşırır yani ne varmış ki burda
Güzel ilaçlar yazmış canım. Ben de serum yiyorum şimdi. Su dahi içemedim midemde en azından bi leblebi kalırdı artık o da kalmıyor :) gece uyuyabiliyor musun canım. Dört saat uyusam şükredecek hale geldimVitamin hapi yazdi icinde herseyin oldugu bir tane birde magnezi calsiummu ne hem vitamin hem bagirsak duzenleyici yazdi birde endemesis yazdi ikili test zamani gittiginde hala yiyemiyorsam ve sikayetler devam ediyor ise endemesis o zaman alacagim burna sıkılıyor ve koku almiyorsun
Canim ben ikili yaptırmadım. Şeker konusundada cevremde olumlu şeyler duymadım geneli yaptırmama kararlı bende yaptırmayı düşünmüyorum.Kızlar ikili test ve şeker yüklemesiyle ilgili düsünceleriniz nedir ? Bir kısım ısrarla yaptir derken bir kısım israrla yaptırma diyor ben yaptirma taraftariyim siz ne ďüsünüyorsunuz ?
Kızlar kontrolümüz vardı bugün çok az pıhtı kalmış eski kanamadan zamanla atarsın dedi İnşâAllah bi daha o sıkıntıyı yaşamam hiçbirimiz yaşamayızBu arada ikili test yaptırma dedi eğer aldırmayı düşünmüyorsan dedi ense kalınlığı normal gözüyormuş birde cinsiyetine bakayım dedi büyük olasılıkla erkek dedi çok şaşırdım bi aaaaa dedim doktorda kızdı ne aaaası ya dedi :) sağlıklı hayırlı uzun ömürlü olsun bizi ona onu bize bağışlasın hiç farketmez
Kızlaaar bugün balon patlattık dün doktor arkadaşımıza söylemişti cinsiyeti bugünde deniz kenarında balon patlattık vee oğluşumuz oluyormuuşİnşallah sizde bian önce öğrenirsiniz canlar :))
Cinsiyet belli mi canım kızda büyüyor diyorlar benimkide limondan portakal oldu
Kızlar kilo almaya başlayan var mı? Kaç kilo aldınız? Şuana kadar Kaç kilo almamız normal?
1 kilo aldım ben, abur cubur yememeye dikkat ediyorum ama sık sık acıkıyorum, meyve, ceviz, badem geçiştiriyorum ama bıraksam dünyaları yiyecek gibiyim
Kızlar ikili test ve şeker yüklemesiyle ilgili düsünceleriniz nedir ? Bir kısım ısrarla yaptir derken bir kısım israrla yaptırma diyor ben yaptirma taraftariyim siz ne ďüsünüyorsunuz ?
Geçmiş olsun öncelikle daha öncede yazmıştım burda aile hekimim tantum sprey verdi boğazım için başka ilaç yazamam dedi ben kullandım doktoruna danışıp kullanabilirsinBugün boğazım çok ağrıyor bademciklerim sisliginden bişey de yiyemiyRum ilaç olarak ne kulanabilirz
Amin canım hayırlısı olsun bende eutrox 50 lik kullanıyorum testleri yeniletsem iyi olacakCanim ben ikili yaptırmadım. Şeker konusundada cevremde olumlu şeyler duymadım geneli yaptırmama kararlı bende yaptırmayı düşünmüyorum.
Canim geçmiş olsun bir daha kanama falan olmaz inşallah sağlıkla geçirirsin hamileliğini. Bir erkek annesi daha hadi bakalim hayırlısı olsun sağlıklı olsunda:))
Bende sağlık ocağına gittim troid ilk testim de 0.22 şimdi 0.34 olmuş muhtemelen migde bulantilairm geçtiğinden beri daha düzenli besleniyorum ondandır doktor da öyle dedi . Vitaminin bitsin bir süre bir şey kullanma değerlerin ıyi dedi . Bakalim 1 ay sonra gene çağırdı kan tahlili için .
Tamm saol canimGeçmiş olsun öncelikle daha öncede yazmıştım burda aile hekimim tantum sprey verdi boğazım için başka ilaç yazamam dedi ben kullandım doktoruna danışıp kullanabilirsin
ben de yaptırdım hep proluton iğne kanama oldukça.. toplamda 4 sefer galiba..Evet eski kanamadan kalanlar dedi İnşâAllah bi daha olmaz öyle. Pruloton yaptırıyordum onu yapma Yüksek doz progesteron hormonu çocukta otizm yaparmış dedi çok korktum crinone jele devam et dedi.
Benim şaşırmam sanki kız bebek olsaydı diye algılandı o yüzden kızdı ama Rabbim bilir kalbimi ikiside can hiç farketmez
Kızlar kontrolümüz vardı bugün çok az pıhtı kalmış eski kanamadan zamanla atarsın dedi İnşâAllah bi daha o sıkıntıyı yaşamam hiçbirimiz yaşamayızBu arada ikili test yaptırma dedi eğer aldırmayı düşünmüyorsan dedi ense kalınlığı normal gözüyormuş birde cinsiyetine bakayım dedi büyük olasılıkla erkek dedi çok şaşırdım bi aaaaa dedim doktorda kızdı ne aaaası ya dedi :) sağlıklı hayırlı uzun ömürlü olsun bizi ona onu bize bağışlasın hiç farketmez
teşekkürler iyiyim, göbüşüm kocaman oldu bile:)Nasılsın her şey yolunda mı?
buarada erkekmiş:)Nasılsın her şey yolunda mı?
Ben çok yaptırdım bi günde o yoğun kanamam olduğunda 3 kere yapıldı en son iki gün önce yaptırdım. İnşâAllah bi daha gerek kalmaz.ben de yaptırdım hep proluton iğne kanama oldukça.. toplamda 4 sefer galiba..
yani ne farkeder kız olmuş erkek olmuş.. İnsan ne olursa olsun cinsiyet belli olunca şaşırıyor tabi. doktor da nelerle karşılaştıysa artık, bıkmış adam
çok sağol canım. Benim aslında şu stresli dönem yüzünden hiç sormak aklıma gelmedi bile doktorum ben meraklıyım bakcam dedi:)Öncelikle hayırlı olsun ben de öğrenmek istiyorum artık yaaa :)
Geçmiş olsun canım c vitamini al bol bolBugün boğazım çok ağrıyor bademciklerim sisliginden bişey de yiyemiyRum ilaç olarak ne kulanabilirz
Kiminle konuştun bilmiyorum ama çok yanlış Bilgi vermişler sana ;Özel Oda konusunda çok haklılar,tamamen şans işi ama Refakatçi konusuna gelince 2 tane arkadaşım Hacettepe ‘de Doğum yaptı.Birisi özel oda da kaldı,diğeri 2 kişilik oda da kaldı.İkisinin de yanında 2 tane refakatçi vardı.Benim kendi kuzenim bile çocuk da 1 numara oldukları için Hacettepe’’ye geçmeyi düşünüyor.Ve arkadaşlarım epidural sezeryan ile oldular,kendi doktorları girdi,10 dk sonra Bebek geldi,hemşireler bebeği hazırladı,20 dk sonra da anneleri geldi.Biz akşam dokuz buçukta bile hastaneye gittik,ziyaret ettik.Özel hastaneden bir farkı yok ki;Aylık 150 lira muayene ücreti veriyorsun ,1000 lira Doğum ücreti ödüyorsun.Birisi seni fena zarflamışHadi ya banada dediğim gibi refakatçı kabul etmiyoruz hiç bi şekilde sadece tansiyon kalp şeker hastalığı olan kişilerde kabul ediyoruz dedi hatta ben teyit etmek için tekrar sordum sezeryan olduğumu söyledim oda ısrarla sezeryandada kabul etmiyoruz hemşirelerimiz yardımcı oluyor filan diyince ben aman aman kalsın dedim. Üzüldüm şuan yaa...özel odadan banada bahsetti ama genellikle dolu oluyor dedi şansına kalmış bişey dedi. Özel odalara kabul ediyormuşlar refakatçıyı diğer türlü etmiyormuşlar falan filan işte
Merhaba uçlu test nasıl oluyor acaba ben 12. Haftamda ikili test yaptırdım sonucu iyi çıktı. Simdi doktorum 16. Haftamda çağırdı kontrole. Acaba bana da ister mi uçlu testteşekkürler iyiyim, göbüşüm kocaman oldu bile:)
ikili ve üçlü test yaptırdım. sorun yok. sen nasılsın,nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?