- 12 Ağustos 2010
- 2.379
- 2.164
- 333
Ben ikili taramayı yaptırdım,şeker yüklemesini yaptırmayı düşünmüyorumKızlar ikili test ve şeker yüklemesiyle ilgili düsünceleriniz nedir ? Bir kısım ısrarla yaptir derken bir kısım israrla yaptırma diyor ben yaptirma taraftariyim siz ne ďüsünüyorsunuz ?
Çok geçmiş olsun sata göre derken benimki de 1 buçuk hafta geride beslenmeyle mi alakalı dersinKizlar nasılsınız :)Feeling07 hayırlı olsun kuzum allah kucağına almayı da nasip etsin :) öğrenen diğer arkadaşlarında gözü aydın umarım sorunsuz bir hamilelik geçirir herkes :) bütün hafta sonu agrilarla uğraştım bi idrar yolların enfeksiyon kapmış dediler bi miyomlar dediler hatta idrar yollari için şu tek kullanımlık ilaçlardan verdiler ilk defa ilaç kullanmış oldum oda daha kötü yaptı beni sonra zubeyde hanıma gittik gece saat 4 de ultrasonla baktılar filan minnoşum 13+3 çıktı normalde hep sat a göre büyük çıkardı sevinirdim sanırım önceki grip dönemimde çok besleyemedim minnosumu hala ağrım var burdaki kadın doğumcuya bir görüneyim diyorum yine doktorların dediği ağrı olayi basladi artık sanırım
Ne kadara yaptırdinBen ikili taramayı yaptırdım,şeker yüklemesini yaptırmayı düşünmüyorum
Sağol canım benim ikimizde kaynana olucaz ha :)) bende de idrar yolunda baya enfenksiyon varmış antibiyotik verdi istemeyerekte olsa içiyorum inşallah geçer bi an önce..Kizlar nasılsınız :)Feeling07 hayırlı olsun kuzum allah kucağına almayı da nasip etsin :) öğrenen diğer arkadaşlarında gözü aydın umarım sorunsuz bir hamilelik geçirir herkes :) bütün hafta sonu agrilarla uğraştım bi idrar yolların enfeksiyon kapmış dediler bi miyomlar dediler hatta idrar yollari için şu tek kullanımlık ilaçlardan verdiler ilk defa ilaç kullanmış oldum oda daha kötü yaptı beni sonra zubeyde hanıma gittik gece saat 4 de ultrasonla baktılar filan minnoşum 13+3 çıktı normalde hep sat a göre büyük çıkardı sevinirdim sanırım önceki grip dönemimde çok besleyemedim minnosumu hala ağrım var burdaki kadın doğumcuya bir görüneyim diyorum yine doktorların dediği ağrı olayi basladi artık sanırım
Toz zencefil ve balı karıştır ye canım iyi geliyor geçmezse doktora git ilerlemesinBugün boğazım çok ağrıyor bademciklerim sisliginden bişey de yiyemiyRum ilaç olarak ne kulanabilirz
merhaba canım kaç haftalıksın kesin dedi mi doktorbuarada erkekmiş:)
Kuzum dün seni göremedim,oğluşun hayırlı,uğurlu olsun,bana da resim atarmısınSağol canım benim ikimizde kaynana olucaz ha :)) bende de idrar yolunda baya enfenksiyon varmış antibiyotik verdi istemeyerekte olsa içiyorum inşallah geçer bi an önce..
Genelde ikili testi iyi çıkanlar üçüncüye gerek duymuyor ama doktordan doktora değişebilir oglumda ikili sonucum iyi oldugu için üçlüye gerek yok demişti ama yaptırmak istersen sana kalmış birşey demişti doktorum şimdi hayırlısıyla bende perşembe yaptiricam ikiliyiMerhaba uçlu test nasıl oluyor acaba ben 12. Haftamda ikili test yaptırdım sonucu iyi çıktı. Simdi doktorum 16. Haftamda çağırdı kontrole. Acaba bana da ister mi uçlu test
Geçmiş olsun canım idrar yolu enfeksiyonumla ergenliğe girdiğimden beri uğraşıyorum hamile kalmadan çok ağrılı geçirdim antibiyotik kullandım şimdi pek olmuyor ,senin hamilelikte olmuş inşallah tez zamanda geçerKizlar nasılsınız :)Feeling07 hayırlı olsun kuzum allah kucağına almayı da nasip etsin :) öğrenen diğer arkadaşlarında gözü aydın umarım sorunsuz bir hamilelik geçirir herkes :) bütün hafta sonu agrilarla uğraştım bi idrar yolların enfeksiyon kapmış dediler bi miyomlar dediler hatta idrar yollari için şu tek kullanımlık ilaçlardan verdiler ilk defa ilaç kullanmış oldum oda daha kötü yaptı beni sonra zubeyde hanıma gittik gece saat 4 de ultrasonla baktılar filan minnoşum 13+3 çıktı normalde hep sat a göre büyük çıkardı sevinirdim sanırım önceki grip dönemimde çok besleyemedim minnosumu hala ağrım var burdaki kadın doğumcuya bir görüneyim diyorum yine doktorların dediği ağrı olayi basladi artık sanırım
Canım bende de idrarda enfeksiyon cıktı antibiyotiğe başlattı doktorum. Hamilelikte idrar yolu enjeksiyonu Allah korusun erken doğuma yol açar bunu önlemek adına enfeksiyona başlıyoruz antibiyotik diye korkma bu bebeğine zarar vermiycek dediSağol canım benim ikimizde kaynana olucaz ha :)) bende de idrar yolunda baya enfenksiyon varmış antibiyotik verdi istemeyerekte olsa içiyorum inşallah geçer bi an önce..
şuan 18+5 im ama 16. haftada öğrendim erkek olduğunu.merhaba canım kaç haftalıksın kesin dedi mi doktor
merhabalar,Merhaba uçlu test nasıl oluyor acaba ben 12. Haftamda ikili test yaptırdım sonucu iyi çıktı. Simdi doktorum 16. Haftamda çağırdı kontrole. Acaba bana da ister mi uçlu test
korkmayın hiçbişey olmaz bu tür basit enfeksiyonlardan. bolca dinlenin.ıhlamur hariç bitki çayı tüketmeyin. ballı süt içebilirsiniz.burun tıkanıklığı olursa burun spreyi kullanmayın. onun yerine tuzlu su çekebilirsiniz burnunuza. bir de gece yatmadan önce sıcak su kaynatın, başınıza bi havlu ile kapatıp içinize çekin. 5-10 dakika yeterli olur. ben böyle çok rahatlamıştım.Bende sabah boğaz ağrısıyla uyandım , şimdide burnum akıyor baya. İşe gittim bi de kurum doktorundan rapor alaym die şansıma o da izinliymiş sağlık ocağına gideceğim . En çok korktuğm şey hamileyken hasta olmaktı
Maşallah cnm gerçektende çok net erkek gibi görünüyor hayırlısı olsun bakalım yarın doktor bana ne diyecek gerçekten çok heyecanlıyımGünaydın Kızlar, doktorum büyük ihtimal erkek dedi bana göre ultrasonda da çıkıntı belli oluyor ama emin olamadım daha 15gün var bidahaki randevuma. Sizce oğluşum mu geliyor bakarmısınız
Merhaba hanımlar. İki gündür kasıklarımda ağrı oluyordu. Şimdi baktım kanamam var. Oğlumu da yeni uyuttum. Bırakacak yerim de yok. Sizce hemen hastaneye gideyim mi yoksa akşamı beklesem mi?
Çok teşekkür ederim hepsini uygulayacağm :)korkmayın hiçbişey olmaz bu tür basit enfeksiyonlardan. bolca dinlenin.ıhlamur hariç bitki çayı tüketmeyin. ballı süt içebilirsiniz.burun tıkanıklığı olursa burun spreyi kullanmayın. onun yerine tuzlu su çekebilirsiniz burnunuza. bir de gece yatmadan önce sıcak su kaynatın, başınıza bi havlu ile kapatıp içinize çekin. 5-10 dakika yeterli olur. ben böyle çok rahatlamıştım.
Bence hemen gidinMerhaba hanımlar. İki gündür kasıklarımda ağrı oluyordu. Şimdi baktım kanamam var. Oğlumu da yeni uyuttum. Bırakacak yerim de yok. Sizce hemen hastaneye gideyim mi yoksa akşamı beklesem mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?