Merhaba hanımlar. İki gündür kasıklarımda ağrı oluyordu. Şimdi baktım kanamam var. Oğlumu da yeni uyuttum. Bırakacak yerim de yok. Sizce hemen hastaneye gideyim mi yoksa akşamı beklesem mi?
Kızlar herkese iyi günler. Pek yazamyorum ama genelde okuyorm yazılanları belki kaçırmşmdr mide ekşimesi ve yanması için bi ilaç kullanan var mı tavsiyeniz var mı doktor kontrolüne daha var soramadm da
ne zarar görmüşler ki :/ bende hep yaptıranları gördüm asıl yaptırmazsan şeker varsa son aylarda allah korusun baya sıkıntı oluyormuş çoğu doktor da riske atmak istemiyorBrnim yakinlarimdan bir kac arkadaşim seker yuklemesinden zarar gorduklerini soylediler hep ama ben yaptirma taraftariyim. Ikili uclu ne varsa hepsini yaptiricam ben garantici insanim yaptirmassam uyuyamam sanirim
Hemen git bence kanamam var diyosun bekleme tabi kiMerhaba hanımlar. İki gündür kasıklarımda ağrı oluyordu. Şimdi baktım kanamam var. Oğlumu da yeni uyuttum. Bırakacak yerim de yok. Sizce hemen hastaneye gideyim mi yoksa akşamı beklesem mi?
az da olsa çokta olsa kanama düşük riski demek canım hemen git vakit kaybetmeMerhaba hanımlar. İki gündür kasıklarımda ağrı oluyordu. Şimdi baktım kanamam var. Oğlumu da yeni uyuttum. Bırakacak yerim de yok. Sizce hemen hastaneye gideyim mi yoksa akşamı beklesem mi?
Hemen gidin beklemeyin erkenden önlem alınırMerhaba hanımlar. İki gündür kasıklarımda ağrı oluyordu. Şimdi baktım kanamam var. Oğlumu da yeni uyuttum. Bırakacak yerim de yok. Sizce hemen hastaneye gideyim mi yoksa akşamı beklesem mi?
Başından beri mi yoksa yeni mi geriye düştü canım hani geç döllenme olayı gibi değil benimki mesela 2 hafta önce 2 li tarama da 13+2 çıkmıştı ki o zaman 12+5 di sata göre şimdi 13+3 çıkıyor o yüzden endişelendim biraz normalde 14+4 olması lazım bugünÇok geçmiş olsun sata göre derken benimki de 1 buçuk hafta geride beslenmeyle mi alakalı dersin
Ay bendende acayip kaynana olur ha :) birinde enfeksiyon var dediler ilaç verdiler 5 6 saat sonra diğer hastanede yok dediler :) şimdi doktordan geliyorum asıl bomba yorumu bu yaptı 'hamilesin' dedi aa dedim oylemiymis sagolun :) bakmadi bile yüzüme 1 saat bekledigimle kaldım yani olur öyle dedi sağolsun :) ay sinirlerim bozuldu valla :)Sağol canım benim ikimizde kaynana olucaz ha :)) bende de idrar yolunda baya enfenksiyon varmış antibiyotik verdi istemeyerekte olsa içiyorum inşallah geçer bi an önce..
Sağol canım tam olarak enfeksiyonda demiyorlar ki enfeksiyon belirtisi de yok yanma vs bulamadık bı ağrının sebebini :)Geçmiş olsun canım idrar yolu enfeksiyonumla ergenliğe girdiğimden beri uğraşıyorum hamile kalmadan çok ağrılı geçirdim antibiyotik kullandım şimdi pek olmuyor ,senin hamilelikte olmuş inşallah tez zamanda geçer
Canim ben yaptirmayi düsünüyorum ama yaptirmayin sakin diyen de ciddi bir güruh var anlamiş degilimne zarar görmüşler ki :/ bende hep yaptıranları gördüm asıl yaptırmazsan şeker varsa son aylarda allah korusun baya sıkıntı oluyormuş çoğu doktor da riske atmak istemiyor
Peki yaptirmama sebebiniz nedir ögrenebilirmiyim ? Bütün arkadaslar faydalanmis okur hemBen ikili taramayı yaptırdım,şeker yüklemesini yaptırmayı düşünmüyorum
Hayırlı olsun cnm ben de balonlar falan aldım ama tabiki daha var cinsiyetin belli olmasına sabırsızlıkla bekliyorum banada resmini gönderebilirmisin fikir olsunn :)
Ben yaptirmayi düsünüyorum yaptirmazsan asil buyük problemlere yol aciyormussun ama evet yaptirma diyen yaptir diyenlerden baya fazla
Limondan portakal olma durumu bendede var acaba kızmıı gelicekk heyecanlandım şuan
58 kilo ile başladım hala kilom aynı ama baya bi göbegim çıktı :)
İkili testi yaptırmayı düşünüyorum ama şeker yüklemesini yaptırmicam genelde yaptırmayın diyorlar.
Hareketlerini saymak gerekmiyor muBenim oglum NST lerde bile hareket etmiyordu. saatlerce bekliyordum. Ama bir doğduki 5 yıldır durduramıyoruz :)
Ben yaptirma taraftariyim ozellikle ikili test icin kesin yaptiririm diyorum. Ama seker yuklemesi o kadar gıcık bir konu ki yapgir diyen de var haptirma diyende aile bile ikiye bölündüCanim ben ikili yaptırmadım. Şeker konusundada cevremde olumlu şeyler duymadım geneli yaptırmama kararlı bende yaptırmayı düşünmüyorum.
Canim geçmiş olsun bir daha kanama falan olmaz inşallah sağlıkla geçirirsin hamileliğini. Bir erkek annesi daha hadi bakalim hayırlısı olsun sağlıklı olsunda:))
Bende sağlık ocağına gittim troid ilk testim de 0.22 şimdi 0.34 olmuş muhtemelen migde bulantilairm geçtiğinden beri daha düzenli besleniyorum ondandır doktor da öyle dedi . Vitaminin bitsin bir süre bir şey kullanma değerlerin ıyi dedi . Bakalim 1 ay sonra gene çağırdı kan tahlili için .
Tamam canım:))Kuzum dün seni göremedim,oğluşun hayırlı,uğurlu olsun,bana da resim atarmısın
Öyleymiş canım bende iki gündür içemedim ihmal ettim bugün kesin kullanmam lazım :/Canım bende de idrarda enfeksiyon cıktı antibiyotiğe başlattı doktorum. Hamilelikte idrar yolu enjeksiyonu Allah korusun erken doğuma yol açar bunu önlemek adına enfeksiyona başlıyoruz antibiyotik diye korkma bu bebeğine zarar vermiycek dedi
Ben cok sükür ilaclardan sanırım bi kac lokma biseyler yiyebiliyorum arada tabi her zaman degil uyku uyuyorum aslinda ama cok uyaniyorum 7 8 kere o yuzden hic tam dinlenmis olmuyorumGüzel ilaçlar yazmış canım. Ben de serum yiyorum şimdi. Su dahi içemedim midemde en azından bi leblebi kalırdı artık o da kalmıyor :) gece uyuyabiliyor musun canım. Dört saat uyusam şükredecek hale geldim
Ben de 10. Haftadayim evet ilk haftalardaki gibi bulanmiyor ama bulanti ilaci almassam gecmiyor ki ilac bile bir noktaya kadar etkili oluyor gececek insallahRabbim hepimize kolaylık versin can sağolsun kuzumuzun da bizimde İnşâAllah
Bende zofere bağımlı oldum onsuz günüm geçmiyor bugün 11+0 olduk çok şükür bulantılar tabiki ilk haftalarda ki gibi değil MâşâAllah ama yine de zofer içmeyince kusuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?