2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Merhaba hanımlar. İki gündür kasıklarımda ağrı oluyordu. Şimdi baktım kanamam var. Oğlumu da yeni uyuttum. Bırakacak yerim de yok. Sizce hemen hastaneye gideyim mi yoksa akşamı beklesem mi?

bencede hemen gidin önlem alırlar en azından vakit kaybetmeyn nolur nolmaz..

Kızlar herkese iyi günler. Pek yazamyorum ama genelde okuyorm yazılanları belki kaçırmşmdr mide ekşimesi ve yanması için bi ilaç kullanan var mı tavsiyeniz var mı doktor kontrolüne daha var soramadm da

Kızlar herkese iyi günler. Pek yazamyorum ama genelde okuyorm yazılanları belki kaçırmşmdr mide ekşimesi ve yanması için bi ilaç kullanan var mı tavsiyeniz var mı doktor kontrolüne daha var soramadm da

Ben mide kanaması geçirdiğim için midem çok hassas her gün bu dediklerini yaşıyorum.

Mide koruyucu ve gaviscon verdi doktorum onları kullanıyorum.

Brnim yakinlarimdan bir kac arkadaşim seker yuklemesinden zarar gorduklerini soylediler hep ama ben yaptirma taraftariyim. Ikili uclu ne varsa hepsini yaptiricam ben garantici insanim yaptirmassam uyuyamam sanirim
ne zarar görmüşler ki :/ bende hep yaptıranları gördüm asıl yaptırmazsan şeker varsa son aylarda allah korusun baya sıkıntı oluyormuş çoğu doktor da riske atmak istemiyor

Merhaba hanımlar. İki gündür kasıklarımda ağrı oluyordu. Şimdi baktım kanamam var. Oğlumu da yeni uyuttum. Bırakacak yerim de yok. Sizce hemen hastaneye gideyim mi yoksa akşamı beklesem mi?
Hemen git bence kanamam var diyosun bekleme tabi ki

az da olsa çokta olsa kanama düşük riski demek canım hemen git vakit kaybetme

Çok geçmiş olsun sata göre derken benimki de 1 buçuk hafta geride beslenmeyle mi alakalı dersin
Başından beri mi yoksa yeni mi geriye düştü canım hani geç döllenme olayı gibi değil benimki mesela 2 hafta önce 2 li tarama da 13+2 çıkmıştı ki o zaman 12+5 di sata göre şimdi 13+3 çıkıyor o yüzden endişelendim biraz normalde 14+4 olması lazım bugün

Sağol canım benim ikimizde kaynana olucaz ha :)) bende de idrar yolunda baya enfenksiyon varmış antibiyotik verdi istemeyerekte olsa içiyorum inşallah geçer bi an önce..
Ay bendende acayip kaynana olur ha :) birinde enfeksiyon var dediler ilaç verdiler 5 6 saat sonra diğer hastanede yok dediler :) şimdi doktordan geliyorum asıl bomba yorumu bu yaptı 'hamilesin' dedi aa dedim oylemiymis sagolun :) bakmadi bile yüzüme 1 saat bekledigimle kaldım yani olur öyle dedi sağolsun :) ay sinirlerim bozuldu valla :)

Sağol canım tam olarak enfeksiyonda demiyorlar ki enfeksiyon belirtisi de yok yanma vs bulamadık bı ağrının sebebini :)

ne zarar görmüşler ki :/ bende hep yaptıranları gördüm asıl yaptırmazsan şeker varsa son aylarda allah korusun baya sıkıntı oluyormuş çoğu doktor da riske atmak istemiyor
Canim ben yaptirmayi düsünüyorum ama yaptirmayin sakin diyen de ciddi bir güruh var anlamiş degilim

Ben yaptirma taraftariyim ozellikle ikili test icin kesin yaptiririm diyorum. Ama seker yuklemesi o kadar gıcık bir konu ki yapgir diyen de var haptirma diyende aile bile ikiye bölündü

Öyleymiş canım bende iki gündür içemedim ihmal ettim bugün kesin kullanmam lazım :/

Ben cok sükür ilaclardan sanırım bi kac lokma biseyler yiyebiliyorum arada tabi her zaman degil uyku uyuyorum aslinda ama cok uyaniyorum 7 8 kere o yuzden hic tam dinlenmis olmuyorum

Ben de 10. Haftadayim evet ilk haftalardaki gibi bulanmiyor ama bulanti ilaci almassam gecmiyor ki ilac bile bir noktaya kadar etkili oluyor gececek insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…