2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben de yaptirma taraftariyim ikili testi 22 aralikta gidicem onun icin sadece fikirleri duymak istedim ne dusunuyorlar anne adaylari diye seker icin ise kararsizim sanirim onda da kimseyi dinlemeyip doktorumla karar vereceğim en dogrusu bu gibi

Cok gecmis olsun canim. Agrilar olsa bir dert olmasa bir dert. Ister istemez her iki durumda da tedirgin oluyoruz. Saglikla hamileligimizi tamamliyalim insallah.

Haha valla öylemi dedin çok komik ya :) bende kullancamda gitcem bi inşallah bitmiştir enfenksiyon :/

Ben yaptırmadım sonucunun doğruluğu kesin değil kötü olsa moral bozar sadece
Üclüsü dörtlüsü var kesin degilse bile risk var ise onlari yapiyorlar ne bilim ben bu olaya böyle bakamiyorum hamilelikten once yaptirmam diyordum simdi ciddi bir sekilde yaptirma taraftariyim.

Cok gecmis olsun canim. Kışın hamile olmanın kötü tarafi da bu galiba.

Ben cok sükür ilaclardan sanırım bi kac lokma biseyler yiyebiliyorum arada tabi her zaman degil uyku uyuyorum aslinda ama cok uyaniyorum 7 8 kere o yuzden hic tam dinlenmis olmuyorum
İyi olmana sevindim canım. Biz de şu balayı dönemini göreydik :) benim de bölünüyo sonra ağrıdan daha da uyuyamıyorum

Çok geçmiş olsun sata göre derken benimki de 1 buçuk hafta geride beslenmeyle mi alakalı dersin
Benimki de 1 hafta geride sata göre doktor beslenmeyle alakali birsey solemedi 12. Hafataya yada ileriki haftalar da yakalar dedi boyle dusunmeyin sizde lutfen tabiki iyi beslenmeye dikkat edin ama serumla beslenipte saglikla cocugunu kucagina alanlar var unutmayin.

Yaaa kahkahayla gülüyorum şu an
Hamilesin. Gercekten bombaymis

ya valla bende yaptırırım diyodum ama tamda bilmiyorumda bazı doktorlar açlık tokluk bakıyor riskli görürse ona göre karar veriyor
Benim haftam daha erken diye konusmadik ama konusacagim doktorumla bu konuyu bizim ailede seker gecmisi yok bende de simdiye kadar hic olmadi kilo olarakta zayifim ama tabi herseye ragmen cikabiliyormus bu sebepten kararsizim

İyi olmana sevindim canım. Biz de şu balayı dönemini göreydik :) benim de bölünüyo sonra ağrıdan daha da uyuyamıyorum
Cok iyi degilim aslinda sadece ilacla bir tik nefes alabiliyorum sanirim. 1 gün yiyebiliyorsam ertesi gün yiyemiyorum cok degisken benim de uykum bolundu mu dalmam cok zor oluyor o cok kotu ya o balayi donemini bende bekliyorum doktorum 2.5 haftan kaldi sik disini diyor ama umarim oyledir.

Mide bulantısı durumu geçse gerçekten çok iyi olucak benim o kdr yogun değil ama 2 günde bi istikrarlı istifra ediyorum ve ne yediğimin hiç önemi yok, muz genelde iyi geliyordu dün akşam midem kötü die muz yedim 5 dk geçmeden komple çıktı bi süre muzunda yüzünü görmek istemiyorum :)

1 gün yiyip ikinci gün aynı şeyi yiyememe durumu bende de var :)

Perşembe günü dr. randevum 11+6 olucak, 11 den sonra yapılıyor diye biliyorum bende oyuzden randevumu bu şekilde almştm :)
ya ben korkuyorum 1 gün geri çıkıyo ultrasonda acaba bu sefer daha mı geri çıkar ilk defa gidicem kafam çok karışık ama gitmesem o gün izinliyim. offff çorba oldu kafam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…