aynen var karataycılarCanim ben yaptirmayi düsünüyorum ama yaptirmayin sakin diyen de ciddi bir güruh var anlamiş degilim
Ben de yaptirma taraftariyim ikili testi 22 aralikta gidicem onun icin sadece fikirleri duymak istedim ne dusunuyorlar anne adaylari diye seker icin ise kararsizim sanirim onda da kimseyi dinlemeyip doktorumla karar vereceğim en dogrusu bu gibiben 2 liyi yaptırdım. Bugünde sonuçları doktora göstermeye gidicez. Tıbbın imkanlarından faydalanmak lazım. İnan hiç sorun etmedim yaptırırken. doktor ense kalınlığını ölçtü ama söylemedi. ben de sormadım çünkü o ara bebeğimin renkli ultrason görüntüsüne bakıyordum hayran hayran..
Ben endişe edilecek, korkulacak bişey olduğunu düşünmüyorum. Bir arkadaşımın bebeği down sendromlu. Allah bağışlasın 2. çocuğu. Birgün instagramında şöyle bişi paylaştı. "doğuma saatler var, yanımdaki kadına benim bebeğim down sendromlu olabilir dedim, bir tek o testi yaptırmadım" Ona bunu düşündüren neydi bilmiyorum. soramazdım, sormadım da..
Tüm bu yazıyı okuyanlardan küçük bir ricam. "Allah'a şükür bebeğim down sendromlu değil" bile demeyin nolur.
Şeker olayını henüz araştırmadım.
Cok gecmis olsun canim. Agrilar olsa bir dert olmasa bir dert. Ister istemez her iki durumda da tedirgin oluyoruz. Saglikla hamileligimizi tamamliyalim insallah.Kizlar nasılsınız :)Feeling07 hayırlı olsun kuzum allah kucağına almayı da nasip etsin :) öğrenen diğer arkadaşlarında gözü aydın umarım sorunsuz bir hamilelik geçirir herkes :) bütün hafta sonu agrilarla uğraştım bi idrar yolların enfeksiyon kapmış dediler bi miyomlar dediler hatta idrar yollari için şu tek kullanımlık ilaçlardan verdiler ilk defa ilaç kullanmış oldum oda daha kötü yaptı beni sonra zubeyde hanıma gittik gece saat 4 de ultrasonla baktılar filan minnoşum 13+3 çıktı normalde hep sat a göre büyük çıkardı sevinirdim sanırım önceki grip dönemimde çok besleyemedim minnosumu hala ağrım var burdaki kadın doğumcuya bir görüneyim diyorum yine doktorların dediği ağrı olayi basladi artık sanırım
Haha valla öylemi dedinAy bendende acayip kaynana olur ha :) birinde enfeksiyon var dediler ilaç verdiler 5 6 saat sonra diğer hastanede yok dediler :) şimdi doktordan geliyorum asıl bomba yorumu bu yaptı 'hamilesin' dedi aa dedim oylemiymis sagolun :) bakmadi bile yüzüme 1 saat bekledigimle kaldım yani olur öyle dedi sağolsun :) ay sinirlerim bozuldu valla :)
Ben doktorum ne diyorsa onu yapacagim onla karar verecegim sanirim ama suan cok kararsizimaynen var karataycılarkadını da susturdular bende yaptırmak istemiyorum aslında ama şeker olursa riski çok
Haklısın canimİlkinde de yaptırdım bunda da yaptıracağım, en azından içim rahatlar
Üclüsü dörtlüsü var kesin degilse bile risk var ise onlari yapiyorlar ne bilim ben bu olaya böyle bakamiyorum hamilelikten once yaptirmam diyordum simdi ciddi bir sekilde yaptirma taraftariyim.Ben yaptırmadım sonucunun doğruluğu kesin değil kötü olsa moral bozar sadece
Cok gecmis olsun canim. Kışın hamile olmanın kötü tarafi da bu galiba.Bende sabah boğaz ağrısıyla uyandım , şimdide burnum akıyor baya. İşe gittim bi de kurum doktorundan rapor alaym die şansıma o da izinliymiş sağlık ocağına gideceğim . En çok korktuğm şey hamileyken hasta olmaktı
Ne resmiymis ya bende merak ettim konulara tam hakim degilim canim pardonÖyleymiş canım bende iki gündür içemedim ihmal ettim bugün kesin kullanmam lazım :/
ya valla bende yaptırırım diyodum ama tamda bilmiyorumda bazı doktorlar açlık tokluk bakıyor riskli görürse ona göre karar veriyorBen doktorum ne diyorsa onu yapacagim onla karar verecegim sanirim ama suan cok kararsizim
İyi olmana sevindim canım. Biz de şu balayı dönemini göreydik :) benim de bölünüyo sonra ağrıdan daha da uyuyamıyorumBen cok sükür ilaclardan sanırım bi kac lokma biseyler yiyebiliyorum arada tabi her zaman degil uyku uyuyorum aslinda ama cok uyaniyorum 7 8 kere o yuzden hic tam dinlenmis olmuyorum
Benimki de 1 hafta geride sata göre doktor beslenmeyle alakali birsey solemedi 12. Hafataya yada ileriki haftalar da yakalar dedi boyle dusunmeyin sizde lutfen tabiki iyi beslenmeye dikkat edin ama serumla beslenipte saglikla cocugunu kucagina alanlar var unutmayin.Çok geçmiş olsun sata göre derken benimki de 1 buçuk hafta geride beslenmeyle mi alakalı dersin
Yaaa kahkahayla gülüyorum şu anAy bendende acayip kaynana olur ha :) birinde enfeksiyon var dediler ilaç verdiler 5 6 saat sonra diğer hastanede yok dediler :) şimdi doktordan geliyorum asıl bomba yorumu bu yaptı 'hamilesin' dedi aa dedim oylemiymis sagolun :) bakmadi bile yüzüme 1 saat bekledigimle kaldım yani olur öyle dedi sağolsun :) ay sinirlerim bozuldu valla :)
Benim haftam daha erken diye konusmadik ama konusacagim doktorumla bu konuyu bizim ailede seker gecmisi yok bende de simdiye kadar hic olmadi kilo olarakta zayifim ama tabi herseye ragmen cikabiliyormus bu sebepten kararsizimya valla bende yaptırırım diyodum ama tamda bilmiyorumda bazı doktorlar açlık tokluk bakıyor riskli görürse ona göre karar veriyor
Cok iyi degilim aslinda sadece ilacla bir tik nefes alabiliyorum sanirim. 1 gün yiyebiliyorsam ertesi gün yiyemiyorum cok degisken benim de uykum bolundu mu dalmam cok zor oluyor o cok kotu ya o balayi donemini bende bekliyorum doktorum 2.5 haftan kaldi sik disini diyor ama umarim oyledir.İyi olmana sevindim canım. Biz de şu balayı dönemini göreydik :) benim de bölünüyo sonra ağrıdan daha da uyuyamıyorum
kızlar 11+1 de gitsem ikili yaptırabilir miyim? yoksa 12 haftalıkken mi gitmeliyim
Benim doktorum 12+4 de cağirdı ama 11. Haftada yaptiran arkadaslar da vardi galibakızlar 11+1 de gitsem ikili yaptırabilir miyim? yoksa 12 haftalıkken mi gitmeliyim
Cok iyi degilim aslinda sadece ilacla bir tik nefes alabiliyorum sanirim. 1 gün yiyebiliyorsam ertesi gün yiyemiyorum cok degisken benim de uykum bolundu mu dalmam cok zor oluyor o cok kotu ya o balayi donemini bende bekliyorum doktorum 2.5 haftan kaldi sik disini diyor ama umarim oyledir.
ya ben korkuyorum 1 gün geri çıkıyo ultrasonda acaba bu sefer daha mı geri çıkar ilk defa gidicem kafam çok karışık ama gitmesem o gün izinliyim. offff çorba oldu kafamPerşembe günü dr. randevum 11+6 olucak, 11 den sonra yapılıyor diye biliyorum bende oyuzden randevumu bu şekilde almştm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?