2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Muz şuan bana yasak çünkü bagirsaklarim da calismiyor iki taraftan sıkışmış durumdayim resmen bana en kötü gelen ekmek yiyememek ekmek bana kokuyor maalesef onun icin pide pogaca vs kokusu gelmeyecek seyleri denemeye basladim bakalim. 12. Haftada baya azaliyormus 2. Haftam var gün sayiyorum resmen

Cok teşekkür ederim ayrıntılı anlattığınız icin. Ben ikili yaptırdım ama henüz uçlu ya da dörtlü ile ilgili bir sey konuşmadık. 3 hafta sonra gittiğimde belki uçlu isteyebilir o zaman. Hayırlısı olsun. İkili de cok endişe etmiştim cok şükür temiz çıktı hersey.

hadi inşallah azalsın artık benmde az kalmış :)

bende herşeyi ekmek arası yemege başladım midemi tutuyor die kişiden kişiye çok değişiyor işte yiyebildiklerimiz..

ya ben korkuyorum 1 gün geri çıkıyo ultrasonda acaba bu sefer daha mı geri çıkar ilk defa gidicem kafam çok karışık ama gitmesem o gün izinliyim. offff çorba oldu kafam
Geç döllenme durumun varsa bence biraz daha bekleyip git canım. Enazından 11+5 falan olursa daha iyi olur. Ben o zaman gitmiştim.

Cok zor oluyo ya yemek yiyince acı ac kalınca acı arada minik lokmalarla yine acı. Benim iyice ağırlaştı. Evet hesaba göre 2.5 hafta var inşallah yemek yediğimiz günleri de görürüm. Mide bulanınca ağrıyınca uyuyamıyorum. Uyku bölündüğü gibi ağrı geri geliyo. Şöyle şu ay hayırlısıyla geçeydi

hadi inşallah azalsın artık benmde az kalmış :)

bende herşeyi ekmek arası yemege başladım midemi tutuyor die kişiden kişiye çok değişiyor işte yiyebildiklerimiz..
Sen 12. Haftandasin azalma olmadimi belirtilerinde ? Ekmek arasi keske bende yiyebilsem bazen ozluyorum ekmegi resmen

Kızlar birşey sorucam geçen de konuşulmuştu sanki erkek bebek bekleyen anneler göğüs ucu renginiz değişti mi? Benim oğlumda çok çok koyulaşmıştı şimdi nerdeyse hiç değişmedi rengi. ?
Benim göğüslerim çok küçük ,75b takıyorum düşün yani,hamile olduktan sonra göğüs uçlarım çıktı ,halkası daha belirgin oldu ve koyu renk oldu,bu belirti olabilir mi ?

teşekkürler iyiyim, göbüşüm kocaman oldu bile:)
ikili ve üçlü test yaptırdım. sorun yok. sen nasılsın,nasıl gidiyor
Ben de iyiyim, prenatest (fetal dna) yaptırdım sonucunu bekliyorum. 15. Haftaya girdim, benim de çıktı biraz. Hamilelik takvimini göremedim, kaç haftalıktın?

Brnim uykudan uyaninca siddetli bulanti oluyor gece de uyansam sabahta uyansam hic degismiyor . O yuzden gerekirse koyun sayip uyumaya calisiyorum hic yataktan kalkmiyorum. Bizim asagi yukari ayni ilerliyor. Ayni haftalarda da biter insallah hic azalma olmadi mi peki sende ?

Benim göğüslerim çok küçük ,75b takıyorum düşün yani,hamile olduktan sonra göğüs uçlarım çıktı ,halkası daha belirgin oldu ve koyu renk oldu,bu belirti olabilir mi ?

Geçen gün burda konuşulmuştu sanki göğüs ucu rengi çok koyu olduğunda erkek, koyu olmadığında kız diye benim oğlumda gerçekten baya baya koyuydu. Büyüklük için birşey diyemicem :)

Kızlar birşey sorucam geçen de konuşulmuştu sanki erkek bebek bekleyen anneler göğüs ucu renginiz değişti mi? Benim oğlumda çok çok koyulaşmıştı şimdi nerdeyse hiç değişmedi rengi. ?
Benim.normalde ufaktir baya büyüdü ve koyulasti hem de ilk haftalarim da oldu ama onla mi alakali bilmem tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…