bende aynı şekilde ailede falan yok zayıfımda ama gebelik şekeri farklı oluyormuş 2 dilim baklava diyorlar ama bilemiyorumBenim haftam daha erken diye konusmadik ama konusacagim doktorumla bu konuyu bizim ailede seker gecmisi yok bende de simdiye kadar hic olmadi kilo olarakta zayifim ama tabi herseye ragmen cikabiliyormus bu sebepten kararsizim
Sen 12. Haftandasin azalma olmadimi belirtilerinde ? Ekmek arasi keske bende yiyebilsem bazen ozluyorum ekmegi resmen
Cinsiyet balonu patlattık canım oğluşumuz geliyormuşta onun fotoğraflarını istedi arkadaşlar :)Ne resmiymis ya bende merak ettim konulara tam hakim degilim canim pardon
ikili testiniz temiz çıktıysa üçlünün veya dörtlünün riskli çıkma olasılığı çok daha düşük. ama bence yine de yaptırmakta fayda var. sağlıkla kucağınıza alın:)Cok teşekkür ederim ayrıntılı anlattığınız icin. Ben ikili yaptırdım ama henüz uçlu ya da dörtlü ile ilgili bir sey konuşmadık. 3 hafta sonra gittiğimde belki uçlu isteyebilir o zaman. Hayırlısı olsun. İkili de cok endişe etmiştim cok şükür temiz çıktı hersey.
Malesef canımCok gecmis olsun canim. Kışın hamile olmanın kötü tarafi da bu galiba.
Bunu ben yazmış olmalıyımBenim göğüslerim çok küçük ,75b takıyorum düşün yani,hamile olduktan sonra göğüs uçlarım çıktı ,halkası daha belirgin oldu ve koyu renk oldu,bu belirti olabilir mi ?
Cogunluk yaptiriyor sanirim evet 2 dilim baklava olayini ben de duydum. Hic bilemiyorum lakin sen ikili testi ne zaman yaptirdin ?bende aynı şekilde ailede falan yok zayıfımda ama gebelik şekeri farklı oluyormuş 2 dilim baklava diyorlar ama bilemiyorum
Kızlar birşey sorucam geçen de konuşulmuştu sanki erkek bebek bekleyen anneler göğüs ucu renginiz değişti mi? Benim oğlumda çok çok koyulaşmıştı şimdi nerdeyse hiç değişmedi rengi. ?
fetal dna analizini yaştan dolayı mı yaptırdın? ben 18+5 im şuanBen de iyiyim, prenatest (fetal dna) yaptırdım sonucunu bekliyorum. 15. Haftaya girdim, benim de çıktı biraz. Hamilelik takvimini göremedim, kaç haftalıktın?
Benim de 7+4 de basladi bulantilar hatta artik olmaz sende diyenler bile vardi. Suan 10. Haftamdayim ilacsiz hic azalma yok. Senin ki azalirsa yaz buradan bana da moral olsunBenim ilk başlarda çok yoktu 8. hafta itibariyle başladı bulantılar dr. randevum vardı o ara çnkü yeni başladı bulantılarım demiştim, istifrada çok sık değil 2 maksimum 3 günde bir oluyor düzenli şekilde ama hergün gün içinde sürekli bi bulantı hali var özellikle mide aç kaldıgında 1-2 saat bişey yemediysem mesela dha çok bulanıyor.
ama belirtilerim 8.haftadan sonra aynı azalma yok şuan için 11+3 üm 12 yi tamamlynca azalır inş. :)
benim baya koyulaştı ama cinsiyeti bilmiyorumm :) bi arkadaşta gögüsler büyürse kız olurmuş yazmıştı heveslenmiştim hangisi çıkıcak acaba :)
Ayyy yerim pasayi ama yaCinsiyet balonu patlattık canım oğluşumuz geliyormuşta onun fotoğraflarını istedi arkadaşlar :)
Hem yaş hem de ikiz olmasından dolayıfetal dna analizini yaştan dolayı mı yaptırdın? ben 18+5 im şuan
canım aslına bakarsan Canan karatayın şeker yüklemesi çıkışı mantıken doğru çünkü kadın şekere karşı sıfır şeker diyeti istiyorCanim ben yaptirmayi düsünüyorum ama yaptirmayin sakin diyen de ciddi bir güruh var anlamiş degilim
Benim de 7+4 de basladi bulantilar hatta artik olmaz sende diyenler bile vardi. Suan 10. Haftamdayim ilacsiz hic azalma yok. Senin ki azalirsa yaz buradan bana da moral olsun
Bilmiyorum ki kimin yazdığını benim ilk fark ettiğim belirtilerden birisi oldu,sana doktor olasılık bile söylemedi mi peki ?Malesef canım
Bunu ben yazmış olmalıyımbenmki de mi oğlan acaba
12. haftaya vardım ya cinsiyet merakı sardı iyice birde burda öğrenen arkadaşlar çoğaldıkça ben de hevesleniyorum :)
Cok mantikli aslinda gercekten seker hayatimizin her yerinde var bizim ailede seker gecmisi yok esimin ailesinde de yok bir ara ciddi ciddi yaptirmamayi dusundum hala da kararsizim pilav yiyoruz patates yiyoruz ki ben su siralar sadece onla besleniyorum resmen kola desen arada da olsa iciyoruz ee baktiginda meyvede de seker var hayatimizin tam ortasinda yani doktorum yap derse yaptiracagim eger yaptirma derse arastirma hastanesine gidip birde ordaki uzmanlara soracagim ona gore yaptiririm sanirim bende su ikiliyi hayirlisiyla bir atlatayim da insallahcanım aslına bakarsan Canan karatayın şeker yüklemesi çıkışı mantıken doğru çünkü kadın şekere karşı sıfır şeker diyeti istiyor
Ama gelelim biZim toplum hayatımıza:) evinden pasta börek çörek eksik olmayan ekmek makarna yiyen kişilerin şeker yüklemesi yaptırmayacağım demesi çok saçma geliyor bana çünkü zaten şekerin ağa babasını tüketiyorsun yüklemedeki şeker onların yanında devede kulak kalır:) artı bence zaten tam tersi bu tarz beslenen kişilerin yaptırması lazım . Mesela benim baba tarafım komple babam dahil şeker hastası eşimin annesi babası şeker hastası ben bulantılarım olduğu için kuru ekmekle besleniyorum resmen onun için hiç tereddüt etmeden şeker yüklemesini yaptıracağım çok çok güvendiğim birçok jinekolog da yaptırın diye bas bas bağırıyor :) uzun oldu biraz kusura bakma :)
cinsiyetleri belli mi:) ya o kadar uğraştıktan sonra kaç denemeden sonra bir de ikizinin olması harika:) benim bile içim kıpır kıpır oluyor senin adına:)Hem yaş hem de ikiz olmasından dolayı
Bunu belli bir risk olunca mi yaptiriyorsunuz yoksa standart bir islemmi birde tam olarak neye bakiyorlar nasil bakiyorlar merak ettim ?Hem yaş hem de ikiz olmasından dolayı
ikili test yaptırmadım ben ense kalınlığı falan iyi dedi zaten doktorda boşuna kafamı doldurmayım dedimCogunluk yaptiriyor sanirim evet 2 dilim baklava olayini ben de duydum. Hic bilemiyorum lakin sen ikili testi ne zaman yaptirdin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?