2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Benim haftam daha erken diye konusmadik ama konusacagim doktorumla bu konuyu bizim ailede seker gecmisi yok bende de simdiye kadar hic olmadi kilo olarakta zayifim ama tabi herseye ragmen cikabiliyormus bu sebepten kararsizim
bende aynı şekilde ailede falan yok zayıfımda ama gebelik şekeri farklı oluyormuş 2 dilim baklava diyorlar ama bilemiyorum

Sen 12. Haftandasin azalma olmadimi belirtilerinde ? Ekmek arasi keske bende yiyebilsem bazen ozluyorum ekmegi resmen

Benim ilk başlarda çok yoktu 8. hafta itibariyle başladı bulantılar dr. randevum vardı o ara çnkü yeni başladı bulantılarım demiştim, istifrada çok sık değil 2 maksimum 3 günde bir oluyor düzenli şekilde ama hergün gün içinde sürekli bi bulantı hali var özellikle mide aç kaldıgında 1-2 saat bişey yemediysem mesela dha çok bulanıyor.

ama belirtilerim 8.haftadan sonra aynı azalma yok şuan için 11+3 üm 12 yi tamamlynca azalır inş. :)

ikili testiniz temiz çıktıysa üçlünün veya dörtlünün riskli çıkma olasılığı çok daha düşük. ama bence yine de yaptırmakta fayda var. sağlıkla kucağınıza alın:)

Cok gecmis olsun canim. Kışın hamile olmanın kötü tarafi da bu galiba.
Malesef canım
Benim göğüslerim çok küçük ,75b takıyorum düşün yani,hamile olduktan sonra göğüs uçlarım çıktı ,halkası daha belirgin oldu ve koyu renk oldu,bu belirti olabilir mi ?
Bunu ben yazmış olmalıyım benmki de mi oğlan acaba

Kızlar birşey sorucam geçen de konuşulmuştu sanki erkek bebek bekleyen anneler göğüs ucu renginiz değişti mi? Benim oğlumda çok çok koyulaşmıştı şimdi nerdeyse hiç değişmedi rengi. ?

benim baya koyulaştı ama cinsiyeti bilmiyorumm :) bi arkadaşta gögüsler büyürse kız olurmuş yazmıştı heveslenmiştim hangisi çıkıcak acaba :)

Benim de 7+4 de basladi bulantilar hatta artik olmaz sende diyenler bile vardi. Suan 10. Haftamdayim ilacsiz hic azalma yok. Senin ki azalirsa yaz buradan bana da moral olsun

benim baya koyulaştı ama cinsiyeti bilmiyorumm :) bi arkadaşta gögüsler büyürse kız olurmuş yazmıştı heveslenmiştim hangisi çıkıcak acaba :)

12. haftaya vardım ya cinsiyet merakı sardı iyice birde burda öğrenen arkadaşlar çoğaldıkça ben de hevesleniyorum :)

Canim ben yaptirmayi düsünüyorum ama yaptirmayin sakin diyen de ciddi bir güruh var anlamiş degilim
canım aslına bakarsan Canan karatayın şeker yüklemesi çıkışı mantıken doğru çünkü kadın şekere karşı sıfır şeker diyeti istiyor
Ama gelelim biZim toplum hayatımıza:) evinden pasta börek çörek eksik olmayan ekmek makarna yiyen kişilerin şeker yüklemesi yaptırmayacağım demesi çok saçma geliyor bana çünkü zaten şekerin ağa babasını tüketiyorsun yüklemedeki şeker onların yanında devede kulak kalır:) artı bence zaten tam tersi bu tarz beslenen kişilerin yaptırması lazım . Mesela benim baba tarafım komple babam dahil şeker hastası eşimin annesi babası şeker hastası ben bulantılarım olduğu için kuru ekmekle besleniyorum resmen onun için hiç tereddüt etmeden şeker yüklemesini yaptıracağım çok çok güvendiğim birçok jinekolog da yaptırın diye bas bas bağırıyor :) uzun oldu biraz kusura bakma :)

Benim de 7+4 de basladi bulantilar hatta artik olmaz sende diyenler bile vardi. Suan 10. Haftamdayim ilacsiz hic azalma yok. Senin ki azalirsa yaz buradan bana da moral olsun

tabiki haber veririm.. baya aynı başlamışız demekki ama senin bna göre daha zor geçiyor, hatta ilk başlarda eşim hani hiç öğürüp banyoya koşmuyorsun die dalga geçiyordu hep derdim senin yüzünden şuan bu haldeyimm :):)

Cok mantikli aslinda gercekten seker hayatimizin her yerinde var bizim ailede seker gecmisi yok esimin ailesinde de yok bir ara ciddi ciddi yaptirmamayi dusundum hala da kararsizim pilav yiyoruz patates yiyoruz ki ben su siralar sadece onla besleniyorum resmen kola desen arada da olsa iciyoruz ee baktiginda meyvede de seker var hayatimizin tam ortasinda yani doktorum yap derse yaptiracagim eger yaptirma derse arastirma hastanesine gidip birde ordaki uzmanlara soracagim ona gore yaptiririm sanirim bende su ikiliyi hayirlisiyla bir atlatayim da insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…