Benim bunyem de zayif bir tık hep oyleydi ama.doktorumun dedigine gore benim iyi bile geciyormus demistim ozamanda bundan beter ne olacak ki diye varmis ama su ilaclarin gozunu seveyim onlar olmasa valla ne yapardim bilinmeztabiki haber veririm.. baya aynı başlamışız demekki ama senin bna göre daha zor geçiyor, hatta ilk başlarda eşim hani hiç öğürüp banyoya koşmuyorsun die dalga geçiyordu hep derdim senin yüzünden şuan bu haldeyimm :):)
acayip kafam karışık ya izinli günüm anca 11+1 e denk geliyor o yüzden gideyim diyorum ama korkuyorum doktor beni erteler diye11-14 hafta arasinda yapiliyor. Senin de uygun zaman gibi.
Aaa pardon canim görmedim ben onu tabiki bu durum anne ile babanin karari saygi duyarim onu ben yaptiracagim ama randevuyu da aldimikili test yaptırmadım ben ense kalınlığı falan iyi dedi zaten doktorda boşuna kafamı doldurmayım dedim
Benim de aynı şekilde göğüs ucum sıfırdı,o belirdi ve baya koyulaştı hem de büyüdü . Ama cinsiyet konusunda iki farklı doktor iki farklı cinsiyet söyledi biri 11+4 te kız diğeri 12+5te erkek dediBilmiyorum ki kimin yazdığını benim ilk fark ettiğim belirtilerden birisi oldu,sana doktor olasılık bile söylemedi mi peki ?
bende aynı şekilde ailede falan yok zayıfımda ama gebelik şekeri farklı oluyormuş 2 dilim baklava diyorlar ama bilemiyorum
Cok mantikli aslinda gercekten seker hayatimizin her yerinde var bizim ailede seker gecmisi yok esimin ailesinde de yok bir ara ciddi ciddi yaptirmamayi dusundum hala da kararsizim pilav yiyoruz patates yiyoruz ki ben su siralar sadece onla besleniyorum resmen kola desen arada da olsa iciyoruz ee baktiginda meyvede de seker var hayatimizin tam ortasinda yani doktorum yap derse yaptiracagim eger yaptirma derse arastirma hastanesine gidip birde ordaki uzmanlara soracagim ona gore yaptiririm sanirim bende su ikiliyi hayirlisiyla bir atlatayim da insallah
Konussan doktorunla bana gün verdiler mesela ikili icin o gun gidecegim ? Sana da birsey soler belki devlet degilse tabiacayip kafam karışık ya izinli günüm anca 11+1 e denk geliyor o yüzden gideyim diyorum ama korkuyorum doktor beni erteler diye
olmadı öyle yapayım yarın 11 oluyorm 1 hafta daha sabredeyim olmazsaBenim doktorum 12. Haftada daha net olacagini soylemisti bütün hastalarina da o haftada yapiyormus ben de cok kurcalamadim. Sen de 12. Haftaya yakin git bence
Evet ben de inanamıyorum, mucize gibi geliyor, nasıl geçti o günler nasıl dayandım bilmiyorum. Cinsiyetleri haftaya çarşamba öğreneceğiz umarımcinsiyetleri belli mi:) ya o kadar uğraştıktan sonra kaç denemeden sonra bir de ikizinin olması harika:) benim bile içim kıpır kıpır oluyor senin adına:)
geç döllenme yok canım en son 1 gün geri çıktı büyük ihtimal o da ultrason sapmasıdırGeç döllenme durumun varsa bence biraz daha bekleyip git canım. Enazından 11+5 falan olursa daha iyi olur. Ben o zaman gitmiştim.
Aynen öylecanım aslına bakarsan Canan karatayın şeker yüklemesi çıkışı mantıken doğru çünkü kadın şekere karşı sıfır şeker diyeti istiyor
Ama gelelim biZim toplum hayatımıza:) evinden pasta börek çörek eksik olmayan ekmek makarna yiyen kişilerin şeker yüklemesi yaptırmayacağım demesi çok saçma geliyor bana çünkü zaten şekerin ağa babasını tüketiyorsun yüklemedeki şeker onların yanında devede kulak kalır:) artı bence zaten tam tersi bu tarz beslenen kişilerin yaptırması lazım . Mesela benim baba tarafım komple babam dahil şeker hastası eşimin annesi babası şeker hastası ben bulantılarım olduğu için kuru ekmekle besleniyorum resmen onun için hiç tereddüt etmeden şeker yüklemesini yaptıracağım çok çok güvendiğim birçok jinekolog da yaptırın diye bas bas bağırıyor :) uzun oldu biraz kusura bakma :)
Ben 11+4 te yaptırdım canımacayip kafam karışık ya izinli günüm anca 11+1 e denk geliyor o yüzden gideyim diyorum ama korkuyorum doktor beni erteler diye
Kimse yavrusundan vazgecmez ama benim gibi biri ikili testi yaptirmadan rahat edemez hep kafasina takilir Rabbim kimseyi evladi ile sinamasin ama bilmek isterdim benİki dilim baklava çok yerinde bir örnek bence :) ikili tarama kadersel bir şey sorun olsa vaz mı geçeceğiz yavrularımızdan hayır tabi ki ama şeker bence ayni kategoride değil çünkü onun önlemi tedavisi var eskiler övünürmüş 4 kilo doğurdum 5 kilo doğurdum diye ama hepsi şeker hastası doğmuş işte :/
İkizlere ikili üçlü vs taramalar yapılamadığından bu testi yapıyorlar. Örnek raporu eke koydum. Sevgiler..Bunu belli bir risk olunca mi yaptiriyorsunuz yoksa standart bir islemmi birde tam olarak neye bakiyorlar nasil bakiyorlar merak ettim ?
Benim bunyem de zayif bir tık hep oyleydi ama.doktorumun dedigine gore benim iyi bile geciyormus demistim ozamanda bundan beter ne olacak ki diye varmis ama su ilaclarin gozunu seveyim onlar olmasa valla ne yapardim bilinmez
Bence de oyle yap ben gecen hafta gittigimde 9+6 idim ama ultrasonda 9+4cikti 1 yada 2 gun oynayabiliyor bu sefer yapmazsa haftaya tekrar gidicen birdeolmadı öyle yapayım yarın 11 oluyorm 1 hafta daha sabredeyim olmazsa
Resim yüklenmemiş canım istersen bida deneMerhaba kizlar bizde 13+5 gunluguz doktor cinsiyeti soyledi ama sizlerin yorumu da ogrenmek istiyorum cunku ben bakiyorum bakiyorum anlamiyorum ikinci resme bakip soylemisti
Perşembe gibi öğrenecekti en son. Benimki de o civarlarda çıkacak umarım.Bir arkadaş vardı fetal dna sonucu bekliyordu ya nicki f ile başlıyordu acaba öğrendi mi sonucunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?