2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Benim bunyem de zayif bir tık hep oyleydi ama.doktorumun dedigine gore benim iyi bile geciyormus demistim ozamanda bundan beter ne olacak ki diye varmis ama su ilaclarin gozunu seveyim onlar olmasa valla ne yapardim bilinmez

Bilmiyorum ki kimin yazdığını benim ilk fark ettiğim belirtilerden birisi oldu,sana doktor olasılık bile söylemedi mi peki ?
Benim de aynı şekilde göğüs ucum sıfırdı,o belirdi ve baya koyulaştı hem de büyüdü . Ama cinsiyet konusunda iki farklı doktor iki farklı cinsiyet söyledi biri 11+4 te kız diğeri 12+5te erkek dedi

bende aynı şekilde ailede falan yok zayıfımda ama gebelik şekeri farklı oluyormuş 2 dilim baklava diyorlar ama bilemiyorum

İki dilim baklava çok yerinde bir örnek bence :) ikili tarama kadersel bir şey sorun olsa vaz mı geçeceğiz yavrularımızdan hayır tabi ki ama şeker bence ayni kategoride değil çünkü onun önlemi tedavisi var eskiler övünürmüş 4 kilo doğurdum 5 kilo doğurdum diye ama hepsi şeker hastası doğmuş işte :/

acayip kafam karışık ya izinli günüm anca 11+1 e denk geliyor o yüzden gideyim diyorum ama korkuyorum doktor beni erteler diye
Konussan doktorunla bana gün verdiler mesela ikili icin o gun gidecegim ? Sana da birsey soler belki devlet degilse tabi

cinsiyetleri belli mi:) ya o kadar uğraştıktan sonra kaç denemeden sonra bir de ikizinin olması harika:) benim bile içim kıpır kıpır oluyor senin adına:)
Evet ben de inanamıyorum, mucize gibi geliyor, nasıl geçti o günler nasıl dayandım bilmiyorum. Cinsiyetleri haftaya çarşamba öğreneceğiz umarım

Bir arkadaş vardı fetal dna sonucu bekliyordu ya nicki f ile başlıyordu acaba öğrendi mi sonucunu

Aynen öyle

Kimse yavrusundan vazgecmez ama benim gibi biri ikili testi yaptirmadan rahat edemez hep kafasina takilir Rabbim kimseyi evladi ile sinamasin ama bilmek isterdim ben

Bunu belli bir risk olunca mi yaptiriyorsunuz yoksa standart bir islemmi birde tam olarak neye bakiyorlar nasil bakiyorlar merak ettim ?
İkizlere ikili üçlü vs taramalar yapılamadığından bu testi yapıyorlar. Örnek raporu eke koydum. Sevgiler..

Eklentiler

• F7685EE4-495D-49C4-931E-816C5C9874E5.webp
    51,5 KB · Görüntüleme: 44
Merhaba kizlar bizde 13+5 gunluguz doktor cinsiyeti soyledi ama sizlerin yorumu da ogrenmek istiyorum cunku ben bakiyorum bakiyorum anlamiyorum ikinci resme bakip soylemisti

Kızlar bağırsakları bozmusum ya bu ilaçlar demir vitamin felan yapıyor ya da başka bir şey bilemedim..Sizlerde bu tarz şikayetler oluyor mu hiç ?
Birde bağırsakları rahatlatacak ne yapsam hafif hafif ağrıyor

Benim bunyem de zayif bir tık hep oyleydi ama.doktorumun dedigine gore benim iyi bile geciyormus demistim ozamanda bundan beter ne olacak ki diye varmis ama su ilaclarin gozunu seveyim onlar olmasa valla ne yapardim bilinmez

beterin beteri var gerçekten bazıları da çok rahat geçiriyor kuzenimin mesela hiç bulantısı olmadı şuan 5 aylık maşallahı var iş temposu da yogun çalışıyor, benim işim masabaşı rahat olmasına ragmen işten eve gidip oturdugum yerden kalkamıyorum şans işi yinede halimize şükretmek lazım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…