2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
geç döllenme yok canım en son 1 gün geri çıktı büyük ihtimal o da ultrason sapmasıdır
Anladım canım istersen ara doktoru çünkü izin gününde gitmen senin için kolaylık olucaktır mutlaka. İkili test çok güzel bir şey bence doktor incelerken sende bebeğini izliyorsun :)) Sırr bunun için bile yaptırılır :)

Ben calisamazdim valla calisanlarin onunde saygıyla egiliyorum evde dayanamiyorum kaldi ki isyeri iyi gecse idi calisirdim ama sanirim

Bende 2 gün Demir ilacımı kalkar kalkmaz aldım. Yarım saat sonra lavaboya zor gidiyordum o nasıl bir mide bulanması sanki midem patlıcak gibi oluyordu. Şimdi yatarken almaya karar verdim ne de olsa o zamanda aç oluyorum. Sanada çok geçmiş olsun canım bol bol su iç vücudun şuan susuz kalıyordur.

Aynen bizim hemen hemen aynı gidiyor. Hayır hafiflemedi. Üç gündür inanılmaz ağırlaştı hatta. Azalmasını beklerken bu durum biraz moralimi bozdu açıkcası. Ben yatınca daha çok ağrıyı hissediyorum sanki yatarken fenalık basıyo duramıyorum pek

Kızlar birşey sorucam geçen de konuşulmuştu sanki erkek bebek bekleyen anneler göğüs ucu renginiz değişti mi? Benim oğlumda çok çok koyulaşmıştı şimdi nerdeyse hiç değişmedi rengi. ?
Benim ilk bebeğim ve göğüs ucum baya koyulaştı canım pembe gibiydi kahverengi oldu bende cinsiyeti çok merak ediyorum peki göğüste buyume oldumu canım benim limondan portakal gibi oldular

Kızlar birşey sorucam geçen de konuşulmuştu sanki erkek bebek bekleyen anneler göğüs ucu renginiz değişti mi? Benim oğlumda çok çok koyulaşmıştı şimdi nerdeyse hiç değişmedi rengi. ?
Bana da büyük olasılık erkek dedi ama fazla değişmedi renk olarak

Bilmiyorum ki kimin yazdığını benim ilk fark ettiğim belirtilerden birisi oldu,sana doktor olasılık bile söylemedi mi peki ?
Yok canım sakldı bizimki göstermedi. İlk başta arkasını döndü ikinci girişimde bacakları karnına çekmiş kapatmıştı :) doktor aslında tahminim var ama haftaya gel net olsun dedi çarşamba gideceğim öğrenirim inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…