2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Teyzeleri oğluşumla biz geldikkk
Bugün muane günümüzdü pipimizi gördük herşeyimiz yolunda çok şükür ikili tarama testi yaptırmadım ense kalınlığa baktık 1.6 idi . Haftasına nazaran 1 gün önde gelişim gösteriyo ama kesin haylaz olucak benim de gene başı aşağıda ayaklar havada oynaşıp duruyodu 1 aydır pozisyonunu değiştirmez mi hiç yok aynı doktorumuz kan açlık şekeri idrar testi istedi sonuçlarım da idrar yolu enfeksiyonu cıktı ama bende belirti olarak bi yanma akıntı falan yok dedim doktorum da gebelikte rastlanan bi durum önüne geçmeliyiz yoksa Allah korusun erken doğuma neden olur dedi . Onun icin antibiyotiğe başlattı. Herşey yolunda çok şükür güzel günler hep bizlerle olsun InşAllah hepimiz güzel haberler alalım

Gözün aydın canım ogluna senin adına çok sevindim inşallah bizde güzel haberlerle geliriz

Maşallah canım tebrik ederim.
Ayy siz boyle güzel seyler yazinca daha da heyecanlaniyorum. Benimde carsamba gunu kontrolum var.

Gözün aydın canım
Benim de bir daha ki randevu haftaya Çarşamba inşallah görürüm minigimi

Maşallah maşallah erkekler bol grupta

Maşallah prense

Ben sanirim ilaclardan 3 ayri ilac aliyorum sonucta daha iyi hissediyorum .sen doktoruna sorsana belki sana da ilac yazar canim

Arkadaşlar şu ikili testleri yaptırmayacagiz diyorsunda çok yanlış bir karar olduğunun farkında değilsiniz..
Her koşulda ne olursa olsun bir ebeveyn olarak bilgilenmeli ve oluşacak her ihtimale karşıda hazırlıklı olmalısınız..
Rabbim korusun velev ki oldu bu süreçte bilinçli bir şekilde araştırmak kendimizi buna hazırlamak gerekir..
Ben 2 li tarama testinin yaptırma sebebim sonuca göre verilecek bir karardan ziyade eğer bebeğimde bir problem çıkarsa kendimi buna en iyi şekilde hazırlamaya çalışmaktı..

Benim bagirsaklar calismiyor onun icin hem vitamin hem bagirsak duzenleyici yazdi doktorum canim. Birde kabiz mi ishal mi sormasi ayip kabiz ise aksamdan ilik suya kayisi koy kayisilari ye suyu icdemisti doktorum. Ishal icinse haslanmis patates ve kuru kahve 1 cay kasigi ayrica ben icemiyorum ama en guclu probiyotik bagirsak dostu kefir ve rezene de onermisti doktorum benim bulantilarim var icemiyorum.

Ben de boyle dusunuyorum ve yaptiracagim randevum 22aralikta Allahin izniyle temiz ciksin insallah

Canım benim maalesef ishal ama böyle uzun sürmüyor sadece sabahları oluyor bu demir ilacindan sonra..Büyük olasikla sebebi odur diye düşünüyorum şimdi koydum patates haşlaması rahatlarim diye. .

Ben de boyle dusunuyorum ve yaptiracagim randevum 22aralikta Allahin izniyle temiz ciksin insallah

İnşallah canım tabi ki de ilk arzumuz sağlıklı sıhhatli olması ama tabi ki bir anne olarak da her şeye açık olmaliyiz güçlü olmalıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…