- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
Ikıncıden bısey anlayamadım ama kız dıyorum :)
Şansını dene istersen. Ertelese bile bebisini görürsünacayip kafam karışık ya izinli günüm anca 11+1 e denk geliyor o yüzden gideyim diyorum ama korkuyorum doktor beni erteler diye
Gözün aydın canım ogluna senin adına çok sevindim inşallah bizde güzel haberlerle gelirizTeyzeleri oğluşumla biz geldikkk
Bugün muane günümüzdü pipimizi gördükherşeyimiz yolunda çok şükür ikili tarama testi yaptırmadım ense kalınlığa baktık 1.6 idi . Haftasına nazaran 1 gün önde gelişim gösteriyo ama kesin haylaz olucak benim de gene başı aşağıda ayaklar havada oynaşıp duruyodu 1 aydır pozisyonunu değiştirmez mi hiç yok aynı doktorumuz kan açlık şekeri idrar testi istedi sonuçlarım da idrar yolu enfeksiyonu cıktı ama bende belirti olarak bi yanma akıntı falan yok dedim doktorum da gebelikte rastlanan bi durum önüne geçmeliyiz yoksa Allah korusun erken doğuma neden olur dedi . Onun icin antibiyotiğe başlattı. Herşey yolunda çok şükür güzel günler hep bizlerle olsun InşAllah hepimiz güzel haberler alalım
MaşallahTeyzeleri oğluşumla biz geldikkk
Bugün muane günümüzdü pipimizi gördükherşeyimiz yolunda çok şükür ikili tarama testi yaptırmadım ense kalınlığa baktık 1.6 idi . Haftasına nazaran 1 gün önde gelişim gösteriyo ama kesin haylaz olucak benim de gene başı aşağıda ayaklar havada oynaşıp duruyodu 1 aydır pozisyonunu değiştirmez mi hiç yok aynı doktorumuz kan açlık şekeri idrar testi istedi sonuçlarım da idrar yolu enfeksiyonu cıktı ama bende belirti olarak bi yanma akıntı falan yok dedim doktorum da gebelikte rastlanan bi durum önüne geçmeliyiz yoksa Allah korusun erken doğuma neden olur dedi . Onun icin antibiyotiğe başlattı. Herşey yolunda çok şükür güzel günler hep bizlerle olsun InşAllah hepimiz güzel haberler alalım
Gözün aydın canımTeyzeleri oğluşumla biz geldikkk
Maşallah maşallah erkekler bol gruptaTeyzeleri oğluşumla biz geldikkk
Maşallah prenseTeyzeleri oğluşumla biz geldikkk
Dimi amaAynen öyle
Ben de oyle düşünüyorum bu konudaBen en yaptırcam canım orası ayrı bilmek isterim bilinçli olmak isterim :)
Ben de kusma yok ama bulantidan yemek yiyemiyorum. Tiksinmekten birde onlar gecerse bir sikintım kalmayacak cok sükürAynen canım bende öyle ilaç içiyorum kusmaktan çok korkuyum
Ben sanirim ilaclardan 3 ayri ilac aliyorum sonucta daha iyi hissediyorum .sen doktoruna sorsana belki sana da ilac yazar canimAynen bizim hemen hemen aynı gidiyor. Hayır hafiflemedi. Üç gündür inanılmaz ağırlaştı hatta. Azalmasını beklerken bu durum biraz moralimi bozdu açıkcası. Ben yatınca daha çok ağrıyı hissediyorum sanki yatarken fenalık basıyo duramıyorum pek
eşim izin alamadı eleman sıkıntısından erteledik 12.haftaya :)))Konussan doktorunla bana gün verdiler mesela ikili icin o gun gidecegim ? Sana da birsey soler belki devlet degilse tabi
Benim bagirsaklar calismiyor onun icin hem vitamin hem bagirsak duzenleyici yazdi doktorum canim. Birde kabiz mi ishal mi sormasi ayip kabiz ise aksamdan ilik suya kayisi koy kayisilari ye suyu icdemisti doktorum. Ishal icinse haslanmis patates ve kuru kahve 1 cay kasigi ayrica ben icemiyorum ama en guclu probiyotik bagirsak dostu kefir ve rezene de onermisti doktorum benim bulantilarim var icemiyorum.Kızlar bağırsakları bozmusum ya bu ilaçlar demir vitamin felan yapıyor ya da başka bir şey bilemedim..Sizlerde bu tarz şikayetler oluyor mu hiç ?
Birde bağırsakları rahatlatacak ne yapsam hafif hafif ağrıyor
Ben de boyle dusunuyorum ve yaptiracagim randevum 22aralikta Allahin izniyle temiz ciksin insallahArkadaşlar şu ikili testleri yaptırmayacagiz diyorsunda çok yanlış bir karar olduğunun farkında değilsiniz..
Her koşulda ne olursa olsun bir ebeveyn olarak bilgilenmeli ve oluşacak her ihtimale karşıda hazırlıklı olmalısınız..
Rabbim korusun velev ki oldu bu süreçte bilinçli bir şekilde araştırmak kendimizi buna hazırlamak gerekir..
Ben 2 li tarama testinin yaptırma sebebim sonuca göre verilecek bir karardan ziyade eğer bebeğimde bir problem çıkarsa kendimi buna en iyi şekilde hazırlamaya çalışmaktı..
Benim bagirsaklar calismiyor onun icin hem vitamin hem bagirsak duzenleyici yazdi doktorum canim. Birde kabiz mi ishal mi sormasi ayip kabiz ise aksamdan ilik suya kayisi koy kayisilari ye suyu icdemisti doktorum. Ishal icinse haslanmis patates ve kuru kahve 1 cay kasigi ayrica ben icemiyorum ama en guclu probiyotik bagirsak dostu kefir ve rezene de onermisti doktorum benim bulantilarim var icemiyorum.
Ben de boyle dusunuyorum ve yaptiracagim randevum 22aralikta Allahin izniyle temiz ciksin insallah
Evet ve böyle bir imkan varken faydalanmak gerek diye düsünüyorum.İnşallah canım tabi ki de ilk arzumuz sağlıklı sıhhatli olması ama tabi ki bir anne olarak da her şeye açık olmaliyiz güçlü olmalıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?