2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canım benim maalesef ishal ama böyle uzun sürmüyor sadece sabahları oluyor bu demir ilacindan sonra..Büyük olasikla sebebi odur diye düşünüyorum şimdi koydum patates haşlaması rahatlarim diye. .
Cok rahatlatir seni haslama patates olmazsa gece yatmadan bi cay kasigi da kahve at agzina hic olmadi kefir icebilirsin bunlari doktorum onermisti bana ama benim tam tersi bir durumum var ve tek yiyebildigim patates halim icler acisi

merhaba evet haklısın fakat bnde ikili testi yaptırmadım fakat perinatolağa gidip birinci transmitter ultrasonunu yaptırdım. onu yaparken ense kalınlıgı ve burun kemıgınede bakılıyor bebekte anomalı var mı yok mu diye Allah korusun damarlara kan akışkarına idrar torbasına kadar bakılıo doktorum bana bu ultrasonun %70 ikili yani kanda verirsem %80 e yukselır ama degerlerin iyi yaptrmasabda olur dedi yaptırmadım. Allah korusun 22. haftada ayrıntılıda asıl ne var ne yok daha net belli oluyor. down sendromndan ziyade çocukta fızyolojık bır rahatsızlk varsa onların teşhisi doğum sonrası acil müdahale için oldukça önemli. fazla uzattım ama ayrıntılı ultrasonu özellikle her hamilenin yaptırması gerektiği kanaatindeyim.

Hemfikirim

Gözün aydın canım
Benim de bir daha ki randevu haftaya Çarşamba inşallah görürüm minigimi
Zaman geçmiyo sanki insan istiyo hep bebeğini görmeyi şimdiden diyorum bi gün daha geçti kaldı 29 gün Sende haftaya bebeğini gör InşAllah hayırlı haberlerini al hasret gider canım

Ben mide kanaması geçirdiğim için midem çok hassas her gün bu dediklerini yaşıyorum.

Mide koruyucu ve gaviscon verdi doktorum onları kullanıyorum.
Mide kanaması geçirmiş birini buldum :) hemen sorayım sana.canım öncelikle geçmiş olsun geçirdiğin rahatsızlık için.benim bi yakınım mide kanaması geçirmiş tek çocuğu var her fırsatta dile getirir mide kanaması geçirdim dr bana hamile kalmayı yasakladı diyor bana da pek inandırıcı gelmemiştir.

Zaman geçmiyo sanki insan istiyo hep bebeğini görmeyi şimdiden diyorum bi gün daha geçti kaldı 29 gün Sende haftaya bebeğini gör InşAllah hayırlı haberlerini al hasret gider canım
Ben bu hafta ikili test ve cinsiyet icin gidecegim daha heyecanliyim son 19 gün

Kızlar oğlumla hastaneye geldik. Bırakacak kimsem yoktu. Bekle bekle ancak sıra geldi.yavrum da perişan oldu. Artık eşim geldi onu aldı. Yatış verdiler. Duanızı eksik etmeyin. Düşük riski var.
Allahin izniyle sag saglim cıkarsın insallah canim üzme kendini saķın şimdiden gecmis olsun

Kızlar oğlumla hastaneye geldik. Bırakacak kimsem yoktu. Bekle bekle ancak sıra geldi.yavrum da perişan oldu. Artık eşim geldi onu aldı. Yatış verdiler. Duanızı eksik etmeyin. Düşük riski var.
Çok geçmiş olsun, moralini bozma sakın , sağ Salim çıkarsınız inşallah en kısa zamanda

Gozun aydın masallah oğluşuna

Amin inşallah canım
Senin ilk bebiş mi olacak ?

Ben sanirim ilaclardan 3 ayri ilac aliyorum sonucta daha iyi hissediyorum .sen doktoruna sorsana belki sana da ilac yazar canim
İlaçlar bende hiç işe yaramıyo canım. Bugün söyledim de başka ilaç yazmadı. İlaçların iyi geliyosa bırakma canım yemek önemli çünkü. Bende baş dönmesi de çok var zaman çok yavaş geçiyor. Gün içinde sabretmesi zor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…