Cok rahatlatir seni haslama patates olmazsa gece yatmadan bi cay kasigi da kahve at agzina hic olmadi kefir icebilirsin bunlari doktorum onermisti bana ama benim tam tersi bir durumum var ve tek yiyebildigim patates halim icler acisiCanım benim maalesef ishal ama böyle uzun sürmüyor sadece sabahları oluyor bu demir ilacindan sonra..Büyük olasikla sebebi odur diye düşünüyorum şimdi koydum patates haşlaması rahatlarim diye. .
InşAllah canım hepimiz güzel haberler alalımGözün aydın canım ogluna senin adına çok sevindim inşallah bizde güzel haberlerle geliriz
Desene aynı haftalarda gidecegiz temiz haberlerle doneriz insallaheşim izin alamadı eleman sıkıntısından erteledik 12.haftaya :)))
merhaba evet haklısın fakat bnde ikili testi yaptırmadım fakat perinatolağa gidip birinci transmitter ultrasonunu yaptırdım. onu yaparken ense kalınlıgı ve burun kemıgınede bakılıyor bebekte anomalı var mı yok mu diye Allah korusun damarlara kan akışkarına idrar torbasına kadar bakılıo doktorum bana bu ultrasonun %70 ikili yani kanda verirsem %80 e yukselır ama degerlerin iyi yaptrmasabda olur dedi yaptırmadım. Allah korusun 22. haftada ayrıntılıda asıl ne var ne yok daha net belli oluyor. down sendromndan ziyade çocukta fızyolojık bır rahatsızlk varsa onların teşhisi doğum sonrası acil müdahale için oldukça önemli. fazla uzattım ama ayrıntılı ultrasonu özellikle her hamilenin yaptırması gerektiği kanaatindeyim.Arkadaşlar şu ikili testleri yaptırmayacagiz diyorsunda çok yanlış bir karar olduğunun farkında değilsiniz..
Her koşulda ne olursa olsun bir ebeveyn olarak bilgilenmeli ve oluşacak her ihtimale karşıda hazırlıklı olmalısınız..
Rabbim korusun velev ki oldu bu süreçte bilinçli bir şekilde araştırmak kendimizi buna hazırlamak gerekir..
Ben 2 li tarama testinin yaptırma sebebim sonuca göre verilecek bir karardan ziyade eğer bebeğimde bir problem çıkarsa kendimi buna en iyi şekilde hazırlamaya çalışmaktı..
Hayırlısı ile sizde atlatın muaneninizi InşAllahMaşallahcanım tebrik ederim.
Ayy siz boyle güzel seyler yazinca daha da heyecanlaniyorum. Benimde carsamba gunu kontrolum var.
HemfikirimArkadaşlar şu ikili testleri yaptırmayacagiz diyorsunda çok yanlış bir karar olduğunun farkında değilsiniz..
Her koşulda ne olursa olsun bir ebeveyn olarak bilgilenmeli ve oluşacak her ihtimale karşıda hazırlıklı olmalısınız..
Rabbim korusun velev ki oldu bu süreçte bilinçli bir şekilde araştırmak kendimizi buna hazırlamak gerekir..
Ben 2 li tarama testinin yaptırma sebebim sonuca göre verilecek bir karardan ziyade eğer bebeğimde bir problem çıkarsa kendimi buna en iyi şekilde hazırlamaya çalışmaktı..
Zaman geçmiyo sanki insan istiyo hep bebeğini görmeyiGözün aydın canım
Benim de bir daha ki randevu haftaya Çarşamba inşallah görürüm minigimi
Canimmm napiyorsun bebiş nasıl ??Ikıncıden bısey anlayamadım ama kız dıyorum :)
Mide kanaması geçirmiş birini buldum :) hemen sorayım sana.canım öncelikle geçmiş olsun geçirdiğin rahatsızlık için.benim bi yakınım mide kanaması geçirmiş tek çocuğu var her fırsatta dile getirir mide kanaması geçirdim dr bana hamile kalmayı yasakladı diyor bana da pek inandırıcı gelmemiştir.Ben mide kanaması geçirdiğim için midem çok hassas her gün bu dediklerini yaşıyorum.
Mide koruyucu ve gaviscon verdi doktorum onları kullanıyorum.
Ben bu hafta ikili test ve cinsiyet icin gidecegim daha heyecanliyim son 19 günZaman geçmiyo sanki insan istiyo hep bebeğini görmeyişimdiden diyorum bi gün daha geçti kaldı 29 gün Sende haftaya bebeğini gör InşAllah hayırlı haberlerini al hasret gider canım
Merhaba hanımlar. İki gündür kasıklarımda ağrı oluyordu. Şimdi baktım kanamam var. Oğlumu da yeni uyuttum. Bırakacak yerim de yok. Sizce hemen hastaneye gideyim mi yoksa akşamı beklesem mi?
Allahin izniyle sag saglim cıkarsın insallah canim üzme kendini saķın şimdiden gecmis olsunKızlar oğlumla hastaneye geldik. Bırakacak kimsem yoktu. Bekle bekle ancak sıra geldi.yavrum da perişan oldu. Artık eşim geldi onu aldı. Yatış verdiler. Duanızı eksik etmeyin. Düşük riski var.
Çok geçmiş olsun, moralini bozma sakın , sağ Salim çıkarsınız inşallah en kısa zamandaKızlar oğlumla hastaneye geldik. Bırakacak kimsem yoktu. Bekle bekle ancak sıra geldi.yavrum da perişan oldu. Artık eşim geldi onu aldı. Yatış verdiler. Duanızı eksik etmeyin. Düşük riski var.
Gozun aydın masallah oğluşunaTeyzeleri oğluşumla biz geldikkk
Bugün muane günümüzdü pipimizi gördükherşeyimiz yolunda çok şükür ikili tarama testi yaptırmadım ense kalınlığa baktık 1.6 idi . Haftasına nazaran 1 gün önde gelişim gösteriyo ama kesin haylaz olucak benim de gene başı aşağıda ayaklar havada oynaşıp duruyodu 1 aydır pozisyonunu değiştirmez mi hiç yok aynı doktorumuz kan açlık şekeri idrar testi istedi sonuçlarım da idrar yolu enfeksiyonu cıktı ama bende belirti olarak bi yanma akıntı falan yok dedim doktorum da gebelikte rastlanan bi durum önüne geçmeliyiz yoksa Allah korusun erken doğuma neden olur dedi . Onun icin antibiyotiğe başlattı. Herşey yolunda çok şükür güzel günler hep bizlerle olsun InşAllah hepimiz güzel haberler alalım
Amin inşallah canımZaman geçmiyo sanki insan istiyo hep bebeğini görmeyişimdiden diyorum bi gün daha geçti kaldı 29 gün Sende haftaya bebeğini gör InşAllah hayırlı haberlerini al hasret gider canım
Amin insallah canim. Cok tesekkur ederim❤Hayırlısı ile sizde atlatın muaneninizi InşAllahekrana bakıp hayran hayran onu izlemek paha biçilemez
İlaçlar bende hiç işe yaramıyo canım. Bugün söyledim de başka ilaç yazmadı. İlaçların iyi geliyosa bırakma canım yemek önemli çünkü. Bende baş dönmesi de çok var zaman çok yavaş geçiyor. Gün içinde sabretmesi zor oluyorBen sanirim ilaclardan 3 ayri ilac aliyorum sonucta daha iyi hissediyorum .sen doktoruna sorsana belki sana da ilac yazar canim
amiiinn. dünden beri adet sancısı gibi sancılarım var benim yaDesene aynı haftalarda gidecegiz temiz haberlerle doneriz insallah
Saçların cok şekilmiş yenimiHemfikirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?