Bulanti ilaci benimkinden alacaktin aldin mi o beni hayata döndürdü diyebilirim. ? Boyle gecmez ki ama canim bana cok kizdi doktorum yiyip icemiyordum zayiflamistim arti olarak psikolojim de bozuktu bazilarinin ilacsiz cok zor yaniİlaçlar bende hiç işe yaramıyo canım. Bugün söyledim de başka ilaç yazmadı. İlaçların iyi geliyosa bırakma canım yemek önemli çünkü. Bende baş dönmesi de çok var zaman çok yavaş geçiyor. Gün içinde sabretmesi zor oluyor
Mide kanaması geçirmiş birini buldum :) hemen sorayım sana.canım öncelikle geçmiş olsun geçirdiğin rahatsızlık için.benim bi yakınım mide kanaması geçirmiş tek çocuğu var her fırsatta dile getirir mide kanaması geçirdim dr bana hamile kalmayı yasakladı diyor bana da pek inandırıcı gelmemiştir.
Iyıdır ınsallahCanimmm napiyorsun bebiş nasıl ??
Çok geçmiş olsun. Allah tez zamanda şifanızı versin. Iyi haberlerini bekliyorum.Kızlar oğlumla hastaneye geldik. Bırakacak kimsem yoktu. Bekle bekle ancak sıra geldi.yavrum da perişan oldu. Artık eşim geldi onu aldı. Yatış verdiler. Duanızı eksik etmeyin. Düşük riski var.
Adet doneminde oluyor o normalmis hatta birde dısari cikmayan gaz ayni ona benzer bir agri yapiyor hatta daha siddetli ondan acile gitmisligim bile varamiiinn. dünden beri adet sancısı gibi sancılarım var benim ya
Ne zaman muayene günün ikili test kan sonucu ciktimi ? Ben ilaclara müteşekkirim onlarla hayata ďöndüm çok şükürIyıdır ınsallahsen nasılsın bulantıların ne durumda ınsallah daha ıyısındır
Büyüme oldu ama aşırı değil canimBenim ilk bebeğim ve göğüs ucum baya koyulaştı canım pembe gibiydi kahverengi oldu bende cinsiyeti çok merak ediyorum peki göğüste buyume oldumu canım benim limondan portakal gibi oldular
Kesinlikle katılıyorum ikili taramayla şeker yüklemesini aynı kategoriye koydular bir deArkadaşlar şu ikili testleri yaptırmayacagiz diyorsunda çok yanlış bir karar olduğunun farkında değilsiniz..
Her koşulda ne olursa olsun bir ebeveyn olarak bilgilenmeli ve oluşacak her ihtimale karşıda hazırlıklı olmalısınız..
Rabbim korusun velev ki oldu bu süreçte bilinçli bir şekilde araştırmak kendimizi buna hazırlamak gerekir..
Ben 2 li tarama testinin yaptırma sebebim sonuca göre verilecek bir karardan ziyade eğer bebeğimde bir problem çıkarsa kendimi buna en iyi şekilde hazırlamaya çalışmaktı..
Erkek bebek de başka hissetiklerin oldu mu peki ???Ben artık pıt pıt hareketlerini daha rahat hissediyorum Sağ göğsüm sol göğsüme göre daha sert ,ekşi yiyorum,tatlı yiyemiyorum,belirti mi bilmiyorum bunlar amaBüyüme oldu ama aşırı değil canim
Canim geçmiş olsun Allah şifa versin bebegin sana sımsıkı tutunur inşallah. Dikkat et güzel haberlerini bekliyoruzKızlar oğlumla hastaneye geldik. Bırakacak kimsem yoktu. Bekle bekle ancak sıra geldi.yavrum da perişan oldu. Artık eşim geldi onu aldı. Yatış verdiler. Duanızı eksik etmeyin. Düşük riski var.
Kızlar oğlumla hastaneye geldik. Bırakacak kimsem yoktu. Bekle bekle ancak sıra geldi.yavrum da perişan oldu. Artık eşim geldi onu aldı. Yatış verdiler. Duanızı eksik etmeyin. Düşük riski var.
Böyle böyle geçecek günler İnşâAllahBen de kusma yok ama bulantidan yemek yiyemiyorum. Tiksinmekten birde onlar gecerse bir sikintım kalmayacak cok sükür
O zaman bende asla tatlı yiyemezdim ilk aylar özellikle eksi elma yerdim çokça, sol göğsüm daha büyüktü uçların rengi baya koyuydu hareketi çok erken hissetmemistim ilk çocuk ya ondandır. Koku hassasiyeti olmamıştı. 13. Haftada bulantı tık diye kesilmisti.Erkek bebek de başka hissetiklerin oldu mu peki ???Ben artık pıt pıt hareketlerini daha rahat hissediyorum Sağ göğsüm sol göğsüme göre daha sert ,ekşi yiyorum,tatlı yiyemiyorum,belirti mi bilmiyorum bunlar ama
Böyle böyle geçecek günler İnşâAllah
Evet ilkim canım yaklaşık iki sene denememize rağmen nasip olmadı tüp bebekle hamile kaldımAmin inşallah canım
Senin ilk bebiş mi olacak ?
Allah bebeğini sana bağışlasın , inşallah güzel haberlerini de alırız canım .Kızlar oğlumla hastaneye geldik. Bırakacak kimsem yoktu. Bekle bekle ancak sıra geldi.yavrum da perişan oldu. Artık eşim geldi onu aldı. Yatış verdiler. Duanızı eksik etmeyin. Düşük riski var.
Canım bu test %100 garanti olan bi test değil ki artı 3lü4lü test gerekiyor oda tam garanti değil en son cvs amniyosentez uygulanıyor onlarda da düşük riski var sadece fetal DNA testi garanti oda çok çok pahalı Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim hiç birimizi evladıyla sınamasın bu kişisel bişey doktorum yaptırma dedi ama ben henüz karar veremedim bakalım büyük olasılık yaptırmam ama hayırlısıArkadaşlar şu ikili testleri yaptırmayacagiz diyorsunda çok yanlış bir karar olduğunun farkında değilsiniz..
Her koşulda ne olursa olsun bir ebeveyn olarak bilgilenmeli ve oluşacak her ihtimale karşıda hazırlıklı olmalısınız..
Rabbim korusun velev ki oldu bu süreçte bilinçli bir şekilde araştırmak kendimizi buna hazırlamak gerekir..
Ben 2 li tarama testinin yaptırma sebebim sonuca göre verilecek bir karardan ziyade eğer bebeğimde bir problem çıkarsa kendimi buna en iyi şekilde hazırlamaya çalışmaktı..
Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsinEvet ilkim canım yaklaşık iki sene denememize rağmen nasip olmadı tüp bebekle hamile kaldım
Hadi hayırlısı canım günler çarçabuk geciversin kavuş sende bebeğine hasret giderBen bu hafta ikili test ve cinsiyet icin gidecegim daha heyecanliyim son 19 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?