2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bulanti ilaci benimkinden alacaktin aldin mi o beni hayata döndürdü diyebilirim. ? Boyle gecmez ki ama canim bana cok kizdi doktorum yiyip icemiyordum zayiflamistim arti olarak psikolojim de bozuktu bazilarinin ilacsiz cok zor yani

Sanırım biraz ölçüsüz sallamış
Alakası bile yok..
Sadece mideniz daha hassas olduğu için gebelik sürecinde ki belirtileri biraz daha ağır geçiriyorsun hepsi bu :)

Kızlar oğlumla hastaneye geldik. Bırakacak kimsem yoktu. Bekle bekle ancak sıra geldi.yavrum da perişan oldu. Artık eşim geldi onu aldı. Yatış verdiler. Duanızı eksik etmeyin. Düşük riski var.
Çok geçmiş olsun. Allah tez zamanda şifanızı versin. Iyi haberlerini bekliyorum.

Kesinlikle katılıyorum ikili taramayla şeker yüklemesini aynı kategoriye koydular bir de

Büyüme oldu ama aşırı değil canim
Erkek bebek de başka hissetiklerin oldu mu peki ???Ben artık pıt pıt hareketlerini daha rahat hissediyorum Sağ göğsüm sol göğsüme göre daha sert ,ekşi yiyorum,tatlı yiyemiyorum,belirti mi bilmiyorum bunlar ama

Kızlar oğlumla hastaneye geldik. Bırakacak kimsem yoktu. Bekle bekle ancak sıra geldi.yavrum da perişan oldu. Artık eşim geldi onu aldı. Yatış verdiler. Duanızı eksik etmeyin. Düşük riski var.
Canim geçmiş olsun Allah şifa versin bebegin sana sımsıkı tutunur inşallah. Dikkat et güzel haberlerini bekliyoruz

Kac haftalıksıniz?
Muayene sonucunu dusuk riski dediler?

O zaman bende asla tatlı yiyemezdim ilk aylar özellikle eksi elma yerdim çokça, sol göğsüm daha büyüktü uçların rengi baya koyuydu hareketi çok erken hissetmemistim ilk çocuk ya ondandır. Koku hassasiyeti olmamıştı. 13. Haftada bulantı tık diye kesilmisti.

Allah bebeğini sana bağışlasın , inşallah güzel haberlerini de alırız canım .

Kızlar haberleri izliyorum damacana su çok tehlikeli özellikle hamilelikte diyor..
Arıtılmıs su veya cam damacana öneriliyor bu süreçte..
Herşeyden korkar olduk özelikle istanbul da organik ürün bulmak kolay değil.
Ben herşeyi yiyemiyorum güvenip.

Canım bu test %100 garanti olan bi test değil ki artı 3lü4lü test gerekiyor oda tam garanti değil en son cvs amniyosentez uygulanıyor onlarda da düşük riski var sadece fetal DNA testi garanti oda çok çok pahalı Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim hiç birimizi evladıyla sınamasın bu kişisel bişey doktorum yaptırma dedi ama ben henüz karar veremedim bakalım büyük olasılık yaptırmam ama hayırlısı

Evet ilkim canım yaklaşık iki sene denememize rağmen nasip olmadı tüp bebekle hamile kaldım
Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin
Sen bizden çok çok heyacanlısındır iki koca yil sabırla beklemişsin masallah rabbim dualarıni kabul etmiş
Allah çocuk isteyen hiçbir kucağı boş bırakmasın insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…