Saçların cok şekilmiş yenimi
Damacanada ki su kokuyor gerçekten .Kızlar haberleri izliyorum damacana su çok tehlikeli özellikle hamilelikte diyor..
Arıtılmıs su veya cam damacana öneriliyor bu süreçte..
Herşeyden korkar olduk özelikle istanbul da organik ürün bulmak kolay değil.
Ben herşeyi yiyemiyorum güvenip.
Çok şükür bin şükür canımAllah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin
Sen bizden çok çok heyacanlısındır iki koca yil sabırla beklemişsin masallahrabbim dualarıni kabul etmiş
Allah çocuk isteyen hiçbir kucağı boş bırakmasın insallah
Kesinlikle sonuna kadar katılıyorumArkadaşlar şu ikili testleri yaptırmayacagiz diyorsunda çok yanlış bir karar olduğunun farkında değilsiniz..
Her koşulda ne olursa olsun bir ebeveyn olarak bilgilenmeli ve oluşacak her ihtimale karşıda hazırlıklı olmalısınız..
Rabbim korusun velev ki oldu bu süreçte bilinçli bir şekilde araştırmak kendimizi buna hazırlamak gerekir..
Ben 2 li tarama testinin yaptırma sebebim sonuca göre verilecek bir karardan ziyade eğer bebeğimde bir problem çıkarsa kendimi buna en iyi şekilde hazırlamaya çalışmaktı..
Damacanada ki su kokuyor gerçekten .
Cam almak gerek de , onlarda temiz mi acaba
Bende güven falan kalmadı artık
Kan usg onlar ıyı canım kendı degerlerımı gosterıcem. Daha gıtmem bıraz zaman gecsın oyle gıderım..Ne zaman muayene günün ikili test kan sonucu ciktimi ? Ben ilaclara müteşekkirim onlarla hayata ďöndüm çok şükür
geçmiş olsun. allah bebeğinizi size bağışlasın. korkmayın burda kanaması olup yatışı yapılan arkadaşlarımız oldu ama evlerine bebekleri karnında geri döndüler. size de aynısı olur inşallah.Kızlar oğlumla hastaneye geldik. Bırakacak kimsem yoktu. Bekle bekle ancak sıra geldi.yavrum da perişan oldu. Artık eşim geldi onu aldı. Yatış verdiler. Duanızı eksik etmeyin. Düşük riski var.
İnş bişi olmaz canım çok geçmiş olsun güzel haberlerini bekliyoruzKızlar oğlumla hastaneye geldik. Bırakacak kimsem yoktu. Bekle bekle ancak sıra geldi.yavrum da perişan oldu. Artık eşim geldi onu aldı. Yatış verdiler. Duanızı eksik etmeyin. Düşük riski var.
Kızlar oğlumla hastaneye geldik. Bırakacak kimsem yoktu. Bekle bekle ancak sıra geldi.yavrum da perişan oldu. Artık eşim geldi onu aldı. Yatış verdiler. Duanızı eksik etmeyin. Düşük riski var.
Biz de şimdilik 0,5 lt koli alıyoruz içip atıyoruz oda plastik ama napalim damacanadan daha güvenlidir.
Damacana sonuçta evden eve dolaşıyor dolum öncesi sterilize ediliyormu bilmiyoruz..
Hahahahaha cılgın anne modeli diyosunşu modelden sıkıldım , bunda karar kıldım
Tavsiye ederim
Çılgın ki ne çılgınHahahahaha cılgın anne modeli diyosunyakısırrrrr
Bende yapayım zaten kafamın içi çok fenalarda
Hahahah iki cocuk Çılgınlık diyolaaarÇılgın ki ne çılgın
Bana da çok yakışır ya
Rabbim yardımcın olsun canım dualarimiz seninle inşallah bebeğin sıkı sıkı tutunur sanaKızlar oğlumla hastaneye geldik. Bırakacak kimsem yoktu. Bekle bekle ancak sıra geldi.yavrum da perişan oldu. Artık eşim geldi onu aldı. Yatış verdiler. Duanızı eksik etmeyin. Düşük riski var.
Allah korusun canım bebeğini de seni de Allah sana bağışlasın. Hayırlı haberlerini alicaz inşallahgeçmiş olsun. allah bebeğinizi size bağışlasın. korkmayın burda kanaması olup yatışı yapılan arkadaşlarımız oldu ama evlerine bebekleri karnında geri döndüler. size de aynısı olur inşallah.
Büyüme oldu ama aşırı değil canim
Oglunda buyumusmuydu canım ikisinde de aynı mı yoksaBüyüme oldu ama aşırı değil canim
Maşallahhh canım benimGördüğüm en net ultrason aynen oğluş ben burdayım diyor Rabbim hepimize sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh Haftaya 12 hafta benim de inşallah gösterir bizimki de cinsiyet
Bence de daha iyidir , benim de çözüm bulmam gerek . Suyu bile rahat içemiyoruz . Gıdalar zaten zehir saçıyorBiz de şimdilik 0,5 lt koli alıyoruz içip atıyoruz oda plastik ama napalim damacanadan daha güvenlidir.
Damacana sonuçta evden eve dolaşıyor dolum öncesi sterilize ediliyormu bilmiyoruz..
Valla battı balık yan giderHahahah iki cocuk Çılgınlık diyolaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?