2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Damacanada ki su kokuyor gerçekten .
Cam almak gerek de , onlarda temiz mi acaba
Bende güven falan kalmadı artık

Çok şükür bin şükür canım Allah her isteyene sağlıkla nasip eylesin InşAllah Rabbim kimseyi bu yolda imtihan etmesin tabiki fazlası ile heyecanlıyız anne baba olmaya hazırlıyoruz kendimizi

Kesinlikle sonuna kadar katılıyorum

Damacanada ki su kokuyor gerçekten .
Cam almak gerek de , onlarda temiz mi acaba
Bende güven falan kalmadı artık

Biz de şimdilik 0,5 lt koli alıyoruz içip atıyoruz oda plastik ama napalim damacanadan daha güvenlidir.
Damacana sonuçta evden eve dolaşıyor dolum öncesi sterilize ediliyormu bilmiyoruz..

Ne zaman muayene günün ikili test kan sonucu ciktimi ? Ben ilaclara müteşekkirim onlarla hayata ďöndüm çok şükür
Kan usg onlar ıyı canım kendı degerlerımı gosterıcem. Daha gıtmem bıraz zaman gecsın oyle gıderım..
Iyıı sevındımmm ıyı olmanaaaa hadı az kaldı balayı donemıne

Kızlar oğlumla hastaneye geldik. Bırakacak kimsem yoktu. Bekle bekle ancak sıra geldi.yavrum da perişan oldu. Artık eşim geldi onu aldı. Yatış verdiler. Duanızı eksik etmeyin. Düşük riski var.
geçmiş olsun. allah bebeğinizi size bağışlasın. korkmayın burda kanaması olup yatışı yapılan arkadaşlarımız oldu ama evlerine bebekleri karnında geri döndüler. size de aynısı olur inşallah.

Kızlar oğlumla hastaneye geldik. Bırakacak kimsem yoktu. Bekle bekle ancak sıra geldi.yavrum da perişan oldu. Artık eşim geldi onu aldı. Yatış verdiler. Duanızı eksik etmeyin. Düşük riski var.
İnş bişi olmaz canım çok geçmiş olsun güzel haberlerini bekliyoruz

Stres yapma bol bol dua et bebeğin seninle kalacak inşallah çok geçmiş olsun

Biz de şimdilik 0,5 lt koli alıyoruz içip atıyoruz oda plastik ama napalim damacanadan daha güvenlidir.
Damacana sonuçta evden eve dolaşıyor dolum öncesi sterilize ediliyormu bilmiyoruz..

Ben de iZledim haberlerde aynen ne yiyip içeceğiz güven sıfır :/ Bursa'da Çeşme'den su içiliyor biz içiyoruz normalde ve etrafımdaki herkes ama şöyle bir şey var bana Çeşme suyu kokmaya başladı

Freckless en iyisi aritma sanırım. Bursa nin suyu da güzeldir Pet şişelerin çoğu dolum tesisi Bursa da Uludağ da kaynak suları, şanslısın ama hamilelikden dolayı kokmaya başlamış olabilir.

Rabbim yardımcın olsun canım dualarimiz seninle inşallah bebeğin sıkı sıkı tutunur sana

Allah korusun canım bebeğini de seni de Allah sana bağışlasın. Hayırlı haberlerini alicaz inşallah

Kızlar bugün ikinci kontrolüm oldu. Bir oğlum bir kızım.var ikinci oğlan geliyor! Kan, dvit damla, decavit ve B12 verdi. İstahın olmasa da yiyeceksin diyor. Zorlayacağım biraz hâlâ hassasiyet devam ediyor. Rabbim herkse sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Kızımda ben de erken doğum riski yaşadığım için tedirgin olan kızları anlıyorum. Hepinize dua ediyorum.

Bende öyle düşünmüştüm amin canım sağolasın darısı başına

Bence de daha iyidir , benim de çözüm bulmam gerek . Suyu bile rahat içemiyoruz . Gıdalar zaten zehir saçıyor

Hahahah iki cocuk Çılgınlık diyolaaar
Valla battı balık yan gider

Tek çocukta zor anacım
Kızım iki yıldır tutturdu kardeş kardeş diye , son zamanlar kimin kardeşi olsa gözleri doluyordu yavrumun. Şimdi hayal kuruyor , gelip göbeğimi öpüyor , su falan getiriyor , sen yorulma annecim diyor ... Küçük anne oldu şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…