Aynen canım benim kızım da küçük anne moduna geçti inşallah sağ sağlim hayırlıca alırız kuzucukları kucağımıza yardımcı küçük annelerle büyütme kısmı daha kolay olacak sanırımValla battı balık yan gider
Tek çocukta zor anacım
Kızım iki yıldır tutturdu kardeş kardeş diye , son zamanlar kimin kardeşi olsa gözleri doluyordu yavrumun. Şimdi hayal kuruyor , gelip göbeğimi öpüyor , su falan getiriyor , sen yorulma annecim diyor ... Küçük anne oldu şimdiden
Maşalllah küçük prenseseAynen canım benim kızım da küçük anne moduna geçti inşallah sağ sağlim hayırlıca alırız kuzucukları kucağımıza yardımcı küçük annelerle büyütme kısmı daha kolay olacak sanırım
Aynı fikirdeyim bende.Arkadaşlar şu ikili testleri yaptırmayacagiz diyorsunda çok yanlış bir karar olduğunun farkında değilsiniz..
Her koşulda ne olursa olsun bir ebeveyn olarak bilgilenmeli ve oluşacak her ihtimale karşıda hazırlıklı olmalısınız..
Rabbim korusun velev ki oldu bu süreçte bilinçli bir şekilde araştırmak kendimizi buna hazırlamak gerekir..
Ben 2 li tarama testinin yaptırma sebebim sonuca göre verilecek bir karardan ziyade eğer bebeğimde bir problem çıkarsa kendimi buna en iyi şekilde hazırlamaya çalışmaktı..
Canım çok geçmiş olsun yapalabilcek herseyi drlar yapıyordur zaten.kanaman çok mu?Allahın izni ile bebeginle birlikte evinize dönersin.dualarimiz seninleKızlar oğlumla hastaneye geldik. Bırakacak kimsem yoktu. Bekle bekle ancak sıra geldi.yavrum da perişan oldu. Artık eşim geldi onu aldı. Yatış verdiler. Duanızı eksik etmeyin. Düşük riski var.
Ya dimi sanki midesi ile doğuruyor.birde hamile kalsaydım hayati tehlikem vardi demezmiSanırım biraz ölçüsüz sallamış
Alakası bile yok..
Sadece mideniz daha hassas olduğu için gebelik sürecinde ki belirtileri biraz daha ağır geçiriyorsun hepsi bu :)
Ama şimdi bu söylencek şey mi yıllardır eve damacana sokmam 1.5lt lik petlerden koli koli aliyorduk.artık bende taşıyamadıgım için ilk kez geçen hafta damacana almıştık canım yaKızlar haberleri izliyorum damacana su çok tehlikeli özellikle hamilelikte diyor..
Arıtılmıs su veya cam damacana öneriliyor bu süreçte..
Herşeyden korkar olduk özelikle istanbul da organik ürün bulmak kolay değil.
Ben herşeyi yiyemiyorum güvenip.
daha var adet dönemime, gazı sorma bende ondan çok var bi gün birinin yanında kaçaçak diye çok korkuyorumAdet doneminde oluyor o normalmis hatta birde dısari cikmayan gaz ayni ona benzer bir agri yapiyor hatta daha siddetli ondan acile gitmisligim bile var
Ayy ne tatlı kızın varmış canım maşallah onaValla battı balık yan gider
Tek çocukta zor anacım
Kızım iki yıldır tutturdu kardeş kardeş diye , son zamanlar kimin kardeşi olsa gözleri doluyordu yavrumun. Şimdi hayal kuruyor , gelip göbeğimi öpüyor , su falan getiriyor , sen yorulma annecim diyor ... Küçük anne oldu şimdiden
Onzyd aldım canım o bana hiç iyi gelmedi. İçince daha fena oldum midem köpürdü. İşte sabah serum yedim. Serum bi süre götürüyo beni. Doktora dedim bugün ilaçlar iyi gelmedi dedim senin baya ağır geçiyo dedi. Başka doktora gittim bugün. Psikoloji hem nasıl bozuluyo geçen hafta kaç kere çaresizlikten ağladım bilmiyorumBulanti ilaci benimkinden alacaktin aldin mi o beni hayata döndürdü diyebilirim. ? Boyle gecmez ki ama canim bana cok kizdi doktorum yiyip icemiyordum zayiflamistim arti olarak psikolojim de bozuktu bazilarinin ilacsiz cok zor yani
Ne güzel yaa... bende bugün hastanede sağıma soluma bakıyorum sanki taniycam da
Valla ben hemen sordum kk üyesi olan var mı diyeNe güzel yaa... bende bugün hastanede sağıma soluma bakıyorum sanki taniycam da
aa inanmiyorum çok hoş :) dünya küçük.
Hahahah cıldırmacalar olsunnn severız cıldırmayıValla battı balık yan gider
Tek çocukta zor anacım
Bence de daha iyidir , benim de çözüm bulmam gerek . Suyu bile rahat içemiyoruz . Gıdalar zaten zehir saçıyor
Keşke kolilerden eve sipariş olsa yıllardır taşımaktan kollarım uzadı zira.Damacalar steril değil diğerleride pet şişe ama en azından tek kullanımlık.içime kurt düştü şimdi.
Çok sağ ol birtanemAyy ne tatlı kızın varmış canım maşallah ona
Senın mınnoş kıskAnmazzzzzz ohhhhÇok sağ ol birtanem
Valla zamane çocukları çok fena :))
Gözün aydın sağlıkla gelsin bebeğin insallahKızlar bugün ikinci kontrolüm oldu. Bir oğlum bir kızım.var ikinci oğlan geliyor!Kan, dvit damla, decavit ve B12 verdi. İstahın olmasa da yiyeceksin diyor. Zorlayacağım biraz hâlâ hassasiyet devam ediyor. Rabbim herkse sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Kızımda ben de erken doğum riski yaşadığım için tedirgin olan kızları anlıyorum. Hepinize dua ediyorum.
Bnde katıldım araniza Bnide eklermisiniz listeyeHadi hadi hadiii tek kaldım buralarda gelen yok midir acaba :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?