2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
west2606 Canımmm çok geçmiş olsun inşallah hayırlıca sende bebiş de sağlıklıca hayırlıca çıkarsın hastaneden dualarımız seninle

Aynen canım benim kızım da küçük anne moduna geçti inşallah sağ sağlim hayırlıca alırız kuzucukları kucağımıza yardımcı küçük annelerle büyütme kısmı daha kolay olacak sanırım

Maşalllah küçük prensese
Amin canım inşallah
Bence de kolay olur , hevesliler çünkü abla olmaya.

Aynı fikirdeyim bende.
Bu testler ile kesin tanı konulmuyor zaten kimse yaşamasa keşke ama hayatın bazı gerçekleri var ilerisi için çılabilecek olumsuzluklara karşı elimizde donemiz olur.benimde düşüncem bu yönde.
Kızlar oğlumla hastaneye geldik. Bırakacak kimsem yoktu. Bekle bekle ancak sıra geldi.yavrum da perişan oldu. Artık eşim geldi onu aldı. Yatış verdiler. Duanızı eksik etmeyin. Düşük riski var.
Canım çok geçmiş olsun yapalabilcek herseyi drlar yapıyordur zaten.kanaman çok mu?Allahın izni ile bebeginle birlikte evinize dönersin.dualarimiz seninle
Sanırım biraz ölçüsüz sallamış
Alakası bile yok..
Sadece mideniz daha hassas olduğu için gebelik sürecinde ki belirtileri biraz daha ağır geçiriyorsun hepsi bu :)
Ya dimi sanki midesi ile doğuruyor.birde hamile kalsaydım hayati tehlikem vardi demezmi
Ama şimdi bu söylencek şey mi yıllardır eve damacana sokmam 1.5lt lik petlerden koli koli aliyorduk.artık bende taşıyamadıgım için ilk kez geçen hafta damacana almıştık canım ya

Adet doneminde oluyor o normalmis hatta birde dısari cikmayan gaz ayni ona benzer bir agri yapiyor hatta daha siddetli ondan acile gitmisligim bile var
daha var adet dönemime, gazı sorma bende ondan çok var bi gün birinin yanında kaçaçak diye çok korkuyorum

Ayy ne tatlı kızın varmış canım maşallah ona

G guluncani bende haberlerde yeni izledim canım 2 senedir evliyim birkaç defa damacana aldık hayat su dan sonra memnun kalmayıp
0,5 lt lik kolilere tekrar döndük.
Aslinda 1.5 lt koli seklinde sipariş verilse sucularda ne güzel olur.

Bulanti ilaci benimkinden alacaktin aldin mi o beni hayata döndürdü diyebilirim. ? Boyle gecmez ki ama canim bana cok kizdi doktorum yiyip icemiyordum zayiflamistim arti olarak psikolojim de bozuktu bazilarinin ilacsiz cok zor yani
Onzyd aldım canım o bana hiç iyi gelmedi. İçince daha fena oldum midem köpürdü. İşte sabah serum yedim. Serum bi süre götürüyo beni. Doktora dedim bugün ilaçlar iyi gelmedi dedim senin baya ağır geçiyo dedi. Başka doktora gittim bugün. Psikoloji hem nasıl bozuluyo geçen hafta kaç kere çaresizlikten ağladım bilmiyorum

Hahahah cıldırmacalar olsunnn severız cıldırmayı

kızım da karnıma sarkı soyluyor benım ona soyledıgımmm :))Güzellllll kızzzzz ballı kızzzzzz tatlıııı kızzz

Bence de daha iyidir , benim de çözüm bulmam gerek . Suyu bile rahat içemiyoruz . Gıdalar zaten zehir saçıyor

Uzmanlar arıtma ile ilgili olumlu şeyler söylüyor en sağlıklı buldukları o şimdilik.
Ben düşünmeye başladım arastiracağım.
Gıda için de organik pazar tercih ediyorum ne kadar organikse işte..

Keşke kolilerden eve sipariş olsa yıllardır taşımaktan kollarım uzadı zira.Damacalar steril değil diğerleride pet şişe ama en azından tek kullanımlık.içime kurt düştü şimdi.

Gözün aydın sağlıkla gelsin bebeğin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…