2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar çok rahatsızım miğdem hem bulanıyor hemde ağrıyor miğdem ağzımda yaşiyorum resmen heryerim ağrıyor üşüttüm galiba bir parol içsem birşey olur mu 12+5 haftalığım bu arada

Uzmanlar arıtma ile ilgili olumlu şeyler söylüyor en sağlıklı buldukları o şimdilik.
Ben düşünmeye başladım arastiracağım.
Gıda için de organik pazar tercih ediyorum ne kadar organikse işte..
Doğrudur , bende kendi evime taşınınca direk mutfak musluğuna taktırmayi düşünüyorum kısmetse . Organik pazar iyi aslında ama çok fahiş fiyatlarla satılıyor ya hadi parasini geçtim de gerçekten organik mi tartışılır .

İyi akşamlar
Bugün doktorumuza gittik ve geçen hafta cinsiyetini göstermeyen miniğimin %90 kız olduğunu öğrendik.7,5 yaşında ki oğlumda ilk kez kardeşini görmüş oldu bugün.
Gözünüz aydın canım
Sağlıkla gelsin prenses
Topik erkek anneleri dolu , sanırım bende senin gibi nadir kız anneleri kervanına katılacağım
Belli değil benim miniğin cinsiyet ama kızım , kız hissediyormuş bende ona güveniyorum :))

Ablamın çocuklarına ablalık çok güzel yapıyor , kendi kardeşine de öyle yaklaşır :) kıskançlık yok çok şükür benim sıpada.
Umarım olmaz hiç.
Ya kızım tek büyüdüğü halde cocukları cooook sevıyooorrrr mesela sımdı kardesı olacak bılıyor ya gecen her bebek gördüğünde anneee yaa baksana cok tatlı dedii sanki kendi cok büyük 3,5 yasında haahhaahahah kıskanclık şöyle ee evın prensesi herkes üstüne düşüyor bır an acaba yeni üyeyi benımser mi ? Bıraz endıselıyım ınsallah yasamayız yoksa ona olan ılgı asla azalmayacak
Ayy bekleyip görelimmmm heycanlı

Maşallah kuzuma
İdil ilk zamanlar yeğenler olunca şimdi herkesin kucağında olduğu için orada belli etmese de evde odasına geçip beni kimse sevmiyor diye gizliden ağlıyordu
Bunları da yaşamadım değil ama kuzenlerine kıyamaz hic. Ablamın bebek ağlıyor ablam emzirecek ama susmuyor diye gidip kucağından alıyordu , sen bakamıyorsun ben emzireceğim diyordu
Çocuk çocukta olsa alıp karsina konuşunca cidden anlıyor

Amin canım,çok teşekkür ederim.
Sanırım kızlar kız,erkekler erkek kardeş istiyor. Hakkında hayırlısı ne ise o olsun.

Hahahahaha ayy yerim yaaaaaa minnoşşşş ben neler gorucemmmmmm allahhhhh
Yakın zamanda sahıt oldum eve bebek gelınce dıgerı altına yapmaya baslamıstı kıskandıgı ıcın:/ cok gordugum ıcın ama hallederız yaaa

Kızlar oğlumla hastaneye geldik. Bırakacak kimsem yoktu. Bekle bekle ancak sıra geldi.yavrum da perişan oldu. Artık eşim geldi onu aldı. Yatış verdiler. Duanızı eksik etmeyin. Düşük riski var.
Canım çok geçmiş olsun.Acil şifalar diliyorum.Dualarım seninle...En kısa zamanda güzel haberlerini bekliyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…