Aaa tesadüfe bak
ay çok hoş ya hangi şehirdeydiniz kii :) geçmiş olsun bu arada canım hepimizin kanaması oldu hemen hemen aklına kötü bir şey gelmesin ama takip edilmesi gerekiyor tabi :)
Büyümüştü ama çok değil şu anda da çok buyumedi beden atlamadi yani yalnız emzirirken nasıl büyüdüklerini göreceksiniz inşallah memeden kesince sönüyor tekrarOglunda buyumusmuydu canım ikisinde de aynı mı yoksa
Doğrudur , bende kendi evime taşınınca direk mutfak musluğuna taktırmayi düşünüyorum kısmetse . Organik pazar iyi aslında ama çok fahiş fiyatlarla satılıyor ya hadi parasini geçtim de gerçekten organik mi tartışılır .Uzmanlar arıtma ile ilgili olumlu şeyler söylüyor en sağlıklı buldukları o şimdilik.
Ben düşünmeye başladım arastiracağım.
Gıda için de organik pazar tercih ediyorum ne kadar organikse işte..
Ablamın çocuklarına ablalık çok güzel yapıyor , kendi kardeşine de öyle yaklaşır :) kıskançlık yok çok şükür benim sıpada.Senın mınnoş kıskAnmazzzzzz ohhhh
Gözünüz aydın canımİyi akşamlar
Bugün doktorumuza gittik ve geçen hafta cinsiyetini göstermeyen miniğimin %90 kız olduğunu öğrendik.7,5 yaşında ki oğlumda ilk kez kardeşini görmüş oldu bugün.
Kanama oldu canım size yazdıktan hemen sonra şimdi iyi gibi ama korktum yani baya :)
Ankaradayım canım ikimizde :)ay çok hoş ya hangi şehirdeydiniz kii :) geçmiş olsun bu arada canım hepimizin kanaması oldu hemen hemen aklına kötü bir şey gelmesin ama takip edilmesi gerekiyor tabi :)
teşekkür ederim. Umarım hiç bir şey olmafan çıkarız hastanedenay çok hoş ya hangi şehirdeydiniz kii :) geçmiş olsun bu arada canım hepimizin kanaması oldu hemen hemen aklına kötü bir şey gelmesin ama takip edilmesi gerekiyor tabi :)
ben 10 haftalığım. Sağol canım
Geçmiş olsun canım. Bu haftada neden kanama olmuş kiKanama oldu canım size yazdıktan hemen sonra şimdi iyi gibi ama korktum yani baya :)
Ya benim miyom filan vardi biraz sıkıntılıydi yani ondan galiba birşey de demiyorlar bakalım bekliyoruz çok teşekkürler canım :)Geçmiş olsun canım. Bu haftada neden kanama olmuş ki
Ya kızım tek büyüdüğü halde cocukları cooook sevıyooorrrr mesela sımdı kardesı olacak bılıyor ya gecen her bebek gördüğünde anneee yaa baksana cok tatlı dediiAblamın çocuklarına ablalık çok güzel yapıyor , kendi kardeşine de öyle yaklaşır :) kıskançlık yok çok şükür benim sıpada.
Umarım olmaz hiç.
Maşallah kuzumaYa kızım tek büyüdüğü halde cocukları cooook sevıyooorrrr mesela sımdı kardesı olacak bılıyor ya gecen her bebek gördüğünde anneee yaa baksana cok tatlı dediisanki kendi cok büyük 3,5 yasında haahhaahahah kıskanclık şöyle ee evın prensesi herkes üstüne düşüyor bır an acaba yeni üyeyi benımser mi ? Bıraz endıselıyım ınsallah yasamayız yoksa ona olan ılgı asla azalmayacak
Ayy bekleyip görelimmmm heycanlı
Amin canım,çok teşekkür ederim.Gözünüz aydın canım
Sağlıkla gelsin prenses
Topik erkek anneleri dolu , sanırım bende senin gibi nadir kız anneleri kervanına katılacağım
Belli değil benim miniğin cinsiyet ama kızım , kız hissediyormuş bende ona güveniyorum :))
Hahahahaha ayy yerim yaaaaaa minnoşşşş ben neler gorucemmmmmm allahhhhhMaşallah kuzuma
İdil ilk zamanlar yeğenler olunca şimdi herkesin kucağında olduğu için orada belli etmese de evde odasına geçip beni kimse sevmiyor diye gizliden ağlıyordu
Bunları da yaşamadım değil ama kuzenlerine kıyamaz hic. Ablamın bebek ağlıyor ablam emzirecek ama susmuyor diye gidip kucağından alıyordu , sen bakamıyorsun ben emzireceğim diyordu
Çocuk çocukta olsa alıp karsina konuşunca cidden anlıyor
Canım çok geçmiş olsun.Acil şifalar diliyorum.Dualarım seninle...En kısa zamanda güzel haberlerini bekliyoruz...Kızlar oğlumla hastaneye geldik. Bırakacak kimsem yoktu. Bekle bekle ancak sıra geldi.yavrum da perişan oldu. Artık eşim geldi onu aldı. Yatış verdiler. Duanızı eksik etmeyin. Düşük riski var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?