Alla alla ya niye olmuş canım ne dedi doktorlar? Bu haftalarda bile olabiliyomuymuş ya korktum şimdi :/Kanama oldu canım size yazdıktan hemen sonra şimdi iyi gibi ama korktum yani baya :)
Oyy kıyamam , alışırlar elbet kardeşlik ne güzel şeyHahahahaha ayy yerim yaaaaaa minnoşşşş ben neler gorucemmmmmm allahhhhh
Yakın zamanda sahıt oldum eve bebek gelınce dıgerı altına yapmaya baslamıstı kıskandıgı ıcın:/ cok gordugum ıcın ama hallederız yaaa
Ooo 4 kardes mı ne guzell bız ıkı kız kardesızOyy kıyamam , alışırlar elbet kardeşlik ne güzel şeybiz dört kız kardeşiz yeri gelirdi saç baş kavga ederdik ama var ya , can onlar can .
Elim , ayağım gibiler asla sırt çevirmezler, iyi ki varlar ya
Bizim minnoslarda çok şanslı, alissinlar hele ki anlarlar kıymetini
Ooo 4 kardes mı ne guzell bız ıkı kız kardesızbenım ıcın cok baskaa
Senden ıkıdaha beklerler
Bekleyen bekledigiyle kalır valla
Bana iki yeter de artar , kızım kardeş istemeseydi bu bile zordu yani
Bugün devlet hastanesinde tam 12 haftalık ti normalde 12+5 geçen hafta kendi dokturum da 10+2ydi ultrason larda mi problem anlmadimBaşından beri mi yoksa yeni mi geriye düştü canım hani geç döllenme olayı gibi değil benimki mesela 2 hafta önce 2 li tarama da 13+2 çıkmıştı ki o zaman 12+5 di sata göre şimdi 13+3 çıkıyor o yüzden endişelendim biraz normalde 14+4 olması lazım bugün
Ankaradayım canım ikimizde :)
çok geçmiş olsun kızlar iyi haberleri bekliyoruzteşekkür ederim. Umarım hiç bir şey olmafan çıkarız hastaneden
ben 10 haftalığım. Sağol canım
Keşke kolilerden eve sipariş olsa yıllardır taşımaktan kollarım uzadı zira.Damacalar steril değil diğerleride pet şişe ama en azından tek kullanımlık.içime kurt düştü şimdi.
Canım çok geçmiş olsun.Acil şifalar diliyorum.Dualarım seninle...En kısa zamanda güzel haberlerini bekliyoruz...
soran sormayan dua eden herkese teşekkürler kızlar.çok geçmiş olsun kızlar iyi haberleri bekliyoruz
Bugün devlet hastanesinde tam 12 haftalık ti normalde 12+5 geçen hafta kendi dokturum da 10+2ydi ultrason larda mi problem anlmadimBaşından beri mi yoksa yeni mi geriye düştü canım hani geç döllenme olayı gibi değil benimki mesela 2 hafta önce 2 li tarama da 13+2 çıkmıştı ki o zaman 12+5 di sata göre şimdi 13+3 çıkıyor o yüzden endişelendim biraz normalde 14+4 olması lazım bugün
Ben erkeğe benzettim,tahmin ne ola ki :)
Doktor ne dedi erkek mi? :) merak ettim
Ben erkek diyorum
Maşallah canım bende erkek hissettim kaç haftalık bebegin
Bende anlamadım zaten ondanIkıncıden bısey anlayamadım ama kız dıyorum :)
Sağlıklı doğan tek bi bebek varsa diğeri neden benim çocuğum olmasın diye düşünüyorumÜclüsü dörtlüsü var kesin degilse bile risk var ise onlari yapiyorlar ne bilim ben bu olaya böyle bakamiyorum hamilelikten once yaptirmam diyordum simdi ciddi bir sekilde yaptirma taraftariyim.
Çikolata yedim ben de hiç umrunda değildi aynı babasıBen de o yüzden bekliyordumeğer bebek hareket etmemek için direnirse şekerli su gibi serum takıyorlardı o serumdan sonra mecbur hareket ediyordu:)
ben sonuçları dün aldım. herşey normal. 1 ay sonra 3 lü test dediBen de yaptirma taraftariyim ikili testi 22 aralikta gidicem onun icin sadece fikirleri duymak istedim ne dusunuyorlar anne adaylari diye seker icin ise kararsizim sanirim onda da kimseyi dinlemeyip doktorumla karar vereceğim en dogrusu bu gibi
bugün 13+1 oldum sabah yine kanamaKanama oldu canım size yazdıktan hemen sonra şimdi iyi gibi ama korktum yani baya :)
Kaç hatırlıyorsunki canım kafana takılan nedir? 1,0 olması mı?
Korkma canım benim korkutmak için söylemedimmm. Bazı bebişler başlarda ilerde bazıları sonradan öyle bir gelişiyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?