2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Oyy kıyamam , alışırlar elbet kardeşlik ne güzel şey biz dört kız kardeşiz yeri gelirdi saç baş kavga ederdik ama var ya , can onlar can .
Elim , ayağım gibiler asla sırt çevirmezler, iyi ki varlar ya
Bizim minnoslarda çok şanslı, alissinlar hele ki anlarlar kıymetini

Ooo 4 kardes mı ne guzell bız ıkı kız kardesız benım ıcın cok baskaa

Senden ıkı daha beklerler

Bugün devlet hastanesinde tam 12 haftalık ti normalde 12+5 geçen hafta kendi dokturum da 10+2ydi ultrason larda mi problem anlmadim

Arkadaşlar selam ben 11 temmuz görünsemde ilk bebeğimi 34 haftalık dogdu bu da sezeryan olacağı için Haziran'da doğum yaosrim Allah'ın izniyle daha erken olmasın da inşallah bulantilariniz geçmeye basladimi size bakıp umitlenmek istiyorum :)

Bugün devlet hastanesinde tam 12 haftalık ti normalde 12+5 geçen hafta kendi dokturum da 10+2ydi ultrason larda mi problem anlmadim

Üclüsü dörtlüsü var kesin degilse bile risk var ise onlari yapiyorlar ne bilim ben bu olaya böyle bakamiyorum hamilelikten once yaptirmam diyordum simdi ciddi bir sekilde yaptirma taraftariyim.
Sağlıklı doğan tek bi bebek varsa diğeri neden benim çocuğum olmasın diye düşünüyorum

Ben de yaptirma taraftariyim ikili testi 22 aralikta gidicem onun icin sadece fikirleri duymak istedim ne dusunuyorlar anne adaylari diye seker icin ise kararsizim sanirim onda da kimseyi dinlemeyip doktorumla karar vereceğim en dogrusu bu gibi
ben sonuçları dün aldım. herşey normal. 1 ay sonra 3 lü test dedi

Kanama oldu canım size yazdıktan hemen sonra şimdi iyi gibi ama korktum yani baya :)
bugün 13+1 oldum sabah yine kanama 3 aydan sonra kesilir sanmıştım yanılmışım. Geçmiş olsun canım ben alıştım artık içim bi ürperiyor ama korkmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…