2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Benim 12. Haftadan sonra baya azaldı canım hala ara ara oluyor ama eskisi gibi her gün değil en azından

Günaydın herkese ..
malesef grip oldm evde dinleneceğim inşallah hemen atlatırım
Benimde sata göre hala 1 hafta geride bebeğim zmanla toparlar die düşünüyorm sata göre 29 mayıs doğum tarihi heralde mayıs sonunda doğar gibi geliyor bana
Siz nasılsınız kızlar

Ayy canım geçmiş olsun
Bu havalarda çok dikkat etmek lazım, bir anda çarpıveriyor. Ben de yeni iyileştim
Bir de hassasız tabi hamilelik döneminde başkalarından da kapabiliyoruz yada kalabalık ortamlarda bulaşıveriyor
Benim de sezeryan olacağı için mayıs sonu görünüyor doğum bakalım

Gecmis olsun ins hemen gecer bol su ic : )
Benimde sata gorede usgye gorede 5 haziran ama 38 39.haftalarda alinacagi icin mayis sonuna gelecek

Teşekkürler canjm sana da geçmiş olsun , neler yaptın iyileşmek için ? Eşimden bulaştı galiba geçen hafta o hastaydı hatta oturma odasında yattı bulaşmasın die ama ona rağmen kapmışm malesef

Kızlar oğlumla hastaneye geldik. Bırakacak kimsem yoktu. Bekle bekle ancak sıra geldi.yavrum da perişan oldu. Artık eşim geldi onu aldı. Yatış verdiler. Duanızı eksik etmeyin. Düşük riski var.

İnşallah riskin geçmiştir ve güzel haberlerle gelirsin canım..

Teşekkürler canjm sana da geçmiş olsun , neler yaptın iyileşmek için ? Eşimden bulaştı galiba geçen hafta o hastaydı hatta oturma odasında yattı bulaşmasın die ama ona rağmen kapmışm malesef
canım ben de bi ara hsta oldum. ılık süte bir çay kaşığı zencefil ve bal koydum.. rapor alıp evde dinlendim.. gün boyu uzandım bi iki günde geçti şükür. hamilelikte çok daha zor oluyor grip

Teşekkür ederim canım. Ben bol bol su içtim, her gün portakal ve greyfurt yedim. Bir de zencefilli bal (hiç sevmiyorum ama mecbur) Çabucak iyileşirsin inşallah

canım ben de bi ara hsta oldum. ılık süte bir çay kaşığı zencefil ve bal koydum.. rapor alıp evde dinlendim.. gün boyu uzandım bi iki günde geçti şükür. hamilelikte çok daha zor oluyor grip
Teşekkür ederim canım ben de dün işe gittm kurum doktorundan rapor alırım diye doktor izinlymiş boşu boşuna gittim daha da kötü oldum işte izin alıp çıktım bgnde doktora gidip bi kaç gün rapor alacağım inşallah geçer bi an önce
Teşekkür ederim canım. Ben bol bol su içtim, her gün portakal ve greyfurt yedim. Bir de zencefilli bal (hiç sevmiyorum ama mecbur) Çabucak iyileşirsin inşallah
İnşallah canım geçsin bi an önce insan hamileyken daha panik oluyor sanki ben hasta olunca bebekte etkilenecek gibi

Aynen öylee panik oluyor insan, benim moralim alt üst olmuştu bebeğim zarar görecek diye, güzelce dinlen bol su iç

Kızlar merhaba ben sata göre 15.haftamdayım ama doktor bir hafta önden gidiyor diyo 16. haftadayım ona göre, bu haftalarda bebek hissedilir mi ,iki gündür hele okşayınca karnımı geriden pıt diye çarpıyo sanki yada bana mı öyle geliyor

günaydın bizde yeni çıktık doktordan laf attım ama hiç bakmadı cinsiyete ayaklarına bakarken sanki biraz çıkıntı gibi bişey gördüm 11+2 çıktı ikili yaptırabilirsin dedi
Biraz erken daha cinsiyet için canım :) benmde ikili o zanan yapıldı :)
Aynen öylee panik oluyor insan, benim moralim alt üst olmuştu bebeğim zarar görecek diye, güzelce dinlen bol su iç
Teşekkür ederim canım öyle yapıcam artık
Canım 16 dan sonda hissedilebiliyormuş ilk gebeliklerde

Ay çok duygulanıyorum gerçek mi tam anlayamıyorum çok mutluluk veriyo yavrumu hissetmek

oğlum bu haftalarda çıkmıştı kuzum ondan dedm bi tahmin atıverir kadın demesin mi 16dan önce kesin söylemem
neyse yarın ikili için gidince belki kendim tahmin yaparım az çok anlıyorum ultrasondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…