2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
günaydın bizde yeni çıktık doktordan laf attım ama hiç bakmadı cinsiyete ayaklarına bakarken sanki biraz çıkıntı gibi bişey gördüm 11+2 çıktı ikili yaptırabilirsin dedi
biz de 11. haftada sormuştuk meraktan, doktor net değil demesine rağmen ısrar ettim tahmininiz var mı diye o da kız dedi.sonra 16.haftada erkek dedi:)

Ne güzel bir histir şimdi o :)

2. gebeliklerde 16. haftada hissedilebiliyormuş. benim ilk gebeliğim olduğu için bilemiyorum, ki zaten daha 14. haftadayım

2.gebelikse hissedebilirsin ilklerde 20.haftalardan sonra hissediliyor

2. gebeliklerde 16. haftada hissedilebiliyormuş. benim ilk gebeliğim olduğu için bilemiyorum, ki zaten daha 14. haftadayım
Benimde ilk gebeliğim nasıl tekmeleyeceğini bilmiyorum hiç ama böyle hissettim gibi olunca havalara uçtum

oğlum bu haftalarda çıkmıştı kuzum ondan dedm bi tahmin atıverir kadın demesin mi 16dan önce kesin söylemem
neyse yarın ikili için gidince belki kendim tahmin yaparım az çok anlıyorum ultrasondan

Ben de devlette sorduğmda 16 da öğrenirsin dedi :) geçen haftada bebişim sakladı göstermedi bakalım yarın gideceğim ben de merak ediyorum

günaydın bizde yeni çıktık doktordan laf attım ama hiç bakmadı cinsiyete ayaklarına bakarken sanki biraz çıkıntı gibi bişey gördüm 11+2 çıktı ikili yaptırabilirsin dedi
Ben de bugün devlete gittim ne durumda diye 11+4 çıktı ama ikili test için 10 gün sonra gel daha iyi çıkar dedi. Acaba devletteki ultrason kötü diye mi öyle söyledi.

Dogru hıssedıyorsun bence bende 16gırdıgım gun hıssetmıstım :))) cok barız bellı oluyor aslında seyırme gıbı degılde

BİR DERDİM VAR A KIZÇELER
Kızlar bişi sorcam.. Eşleriniz nasıl davranıyo size, daha doğrusu hamile olduğunuz için farklı bir yaklaşımı var mı? Biz eşimle doğru dürüst hiç bebekle ilgili konuşmuyoruz sanki öyle geliyor. Dün kuzeniyle telefonda konuştu yanımda. Bebeği sordu tabi. O da "işte 3 aylık oldu, albüm yapıyoruz ona, daha şimdiden albümü var" falan diye gülüyo, anlatıyo. Ama albümü falan yok bebeğin, ben bi yerde biriktiriyorum ve onun hiç açıpta baktığını görmedim. Dün bebek arabası baktığımı söyledim. Niye bebek arabası alalım, birinden buluruz diyo. Ben de sinir oldum. Niye birinden bulayım ki öyle biri de yok. Hani kardeşin vs olur da sana verir tamam amenna ama arkadaşımdan ondan bundan neden bebek arabası isteyeyim.
Ha sorarsanız bebeği başta kendi istedi yani istememe durumu yok. Hatta gör bak ben çok iyi baba olucam demişti ama o zamanlar hamile değildim.
Şimdi annemle konuşsam hep bebeği soruyo. Hep onu anlatayım istiyo, telefondan hani karşınızdakinin gülümsediğini hissedersiniz ya. Hissediyorum. Ama eşim yanıbaşımda ama hiç bebek nasıl demiyo. Garip değil mi?
Artık yavaştan takılmaya başlıyor gibiyim.

Canım nasılsın, geldi mi sonuçlar?

bugün 13+1 oldum sabah yine kanama 3 aydan sonra kesilir sanmıştım yanılmışım. Geçmiş olsun canım ben alıştım artık içim bi ürperiyor ama korkmuyorum
Benim ilk defa oldu bayada kırmızı ve çok oldu korktum baya o yüzden ama ilaç veriyorlar şimdi bitti çok şükür seninkide biter insallah bi an önce canım :)

Benim daha ilk gebeliğim canım var o zaman biraz daha
Hayır canım ne alaka 20.hafta dıye bır kural yok ben net 16hafta ve sonrası sürekli hissetmıstım cok belırgın ıcerden ve derınden hala hatırlıyorum. 20.hafta da dahaa güçlenmişti o hareketler...
Bu ıkıncı seyırme ufak tek bır atma vs oluyor ama ben o asıl hareketlerı beklıyorum emın olmak ıcn :)

Bugün devlet hastanesinde tam 12 haftalık ti normalde 12+5 geçen hafta kendi dokturum da 10+2ydi ultrason larda mi problem anlmadim
Aynen canım olcumden ölçüme değişiyor bak cumartesi aybi hastanede 13+3 dediler dün 14+3 çıktı şimdi 15+2 çok takmamak lazım sanırım boşuna telaş yapmışım ben sen yapma :)

S Susuem geçmiş olsun kızlar dün gece benimde kanamam oldu bugün artık 14+4 çok endişelendim iğne yaptılar eve geldm yatıyorum şimdi. Rabbim hepimizin evladını sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…