- 30 Haziran 2015
- 617
- 693
- 53
biz de 11. haftada sormuştuk meraktan, doktor net değil demesine rağmen ısrar ettim tahmininiz var mı diye o da kız dedi.sonra 16.haftada erkek dedi:)günaydın bizde yeni çıktık doktordan laf attım ama hiç bakmadı cinsiyeteayaklarına bakarken sanki biraz çıkıntı gibi bişey gördüm 11+2 çıktı ikili yaptırabilirsin dedi
Ne güzel bir histir şimdi o :)Kızlar merhaba ben sata göre 15.haftamdayım ama doktor bir hafta önden gidiyor diyo 16. haftadayım ona göre, bu haftalarda bebek hissedilir mi ,iki gündür hele okşayınca karnımı geriden pıt diye çarpıyo sanki yada bana mı öyle geliyor
2. gebeliklerde 16. haftada hissedilebiliyormuş. benim ilk gebeliğim olduğu için bilemiyorum, ki zaten daha 14. haftadayımKızlar merhaba ben sata göre 15.haftamdayım ama doktor bir hafta önden gidiyor diyo 16. haftadayım ona göre, bu haftalarda bebek hissedilir mi ,iki gündür hele okşayınca karnımı geriden pıt diye çarpıyo sanki yada bana mı öyle geliyor
2.gebelikse hissedebilirsin ilklerde 20.haftalardan sonra hissediliyorKızlar merhaba ben sata göre 15.haftamdayım ama doktor bir hafta önden gidiyor diyo 16. haftadayım ona göre, bu haftalarda bebek hissedilir mi ,iki gündür hele okşayınca karnımı geriden pıt diye çarpıyo sanki yada bana mı öyle geliyor
Çok mutlu oluyorum belki daha o değil ama genede öyle hissedince içim içime sığmıyorNe güzel bir histir şimdi o :)
Benimde ilk gebeliğim nasıl tekmeleyeceğini bilmiyorum hiç ama böyle hissettim gibi olunca havalara uçtum2. gebeliklerde 16. haftada hissedilebiliyormuş. benim ilk gebeliğim olduğu için bilemiyorum, ki zaten daha 14. haftadayım
Benim daha ilk gebeliğim canım var o zaman biraz daha2.gebelikse hissedebilirsin ilklerde 20.haftalardan sonra hissediliyor
oğlum bu haftalarda çıkmıştı kuzum ondan dedm bi tahmin atıverir kadın demesin mi 16dan önce kesin söylemem
neyse yarın ikili için gidince belki kendim tahmin yaparım az çok anlıyorum ultrasondan
Tatlım yüksek ihtimal miyomla alakalı benim şükür şuan bi sorun yok gibi bugünde iyi olursam yarın çıkış inşallah :) sen korkma boşuna :)Alla alla ya niye olmuş canım ne dedi doktorlar? Bu haftalarda bile olabiliyomuymuş ya korktum şimdi :/
Ben de bugün devlete gittim ne durumda diye 11+4 çıktı ama ikili test için 10 gün sonra gel daha iyi çıkar dedi. Acaba devletteki ultrason kötü diye mi öyle söyledi.günaydın bizde yeni çıktık doktordan laf attım ama hiç bakmadı cinsiyeteayaklarına bakarken sanki biraz çıkıntı gibi bişey gördüm 11+2 çıktı ikili yaptırabilirsin dedi
Dogru hıssedıyorsun bence bende 16gırdıgım gun hıssetmıstım :)))Kızlar merhaba ben sata göre 15.haftamdayım ama doktor bir hafta önden gidiyor diyo 16. haftadayım ona göre, bu haftalarda bebek hissedilir mi ,iki gündür hele okşayınca karnımı geriden pıt diye çarpıyo sanki yada bana mı öyle geliyor
ilk gebeliğim ama 16. haftada hissettim demişti, giyenbayan.. (takip ettiğim youtuber )Benimde ilk gebeliğim nasıl tekmeleyeceğini bilmiyorum hiç ama böyle hissettim gibi olunca havalara uçtum
Allah kimseye bu bekleme surecini yasatmasin.en guzel haberlerle su gibi gecsin sureciniz hepinizin.
En zoruda beklemek.ne yapsam oyalanamiyorum sanki.kimseyede soylemek istemiyorum.ah vahh duymak sinirimi iyice bozacak diye.bir size yaziyorum bole guzel temennilerinizle rahatliyorum iste : )
Benim ilk defa oldu bayada kırmızı ve çok oldu korktum baya o yüzden ama ilaç veriyorlar şimdi bitti çok şükür seninkide biter insallah bi an önce canım :)bugün 13+1 oldum sabah yine kanama3 aydan sonra kesilir sanmıştım yanılmışım. Geçmiş olsun canım ben alıştım artık içim bi ürperiyor ama korkmuyorum
Hayır canım ne alaka 20.hafta dıye bır kural yok ben net 16hafta ve sonrası sürekli hissetmıstım cok belırgın ıcerden ve derınden hala hatırlıyorum. 20.hafta da dahaa güçlenmişti o hareketler...Benim daha ilk gebeliğim canım var o zaman biraz daha
Aynen canım olcumden ölçüme değişiyor bak cumartesi aybi hastanede 13+3 dediler dün 14+3 çıktı şimdi 15+2 çok takmamak lazım sanırım boşuna telaş yapmışım ben sen yapma :)Bugün devlet hastanesinde tam 12 haftalık ti normalde 12+5 geçen hafta kendi dokturum da 10+2ydi ultrason larda mi problem anlmadim
Sağol canım :)çok geçmiş olsun kızlar iyi haberleri bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?