- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
Belki daha kavramamıs olabılır yani daha farkında degıldır bazı erkekler oluyormuş.BİR DERDİM VAR A KIZÇELER
Kızlar bişi sorcam.. Eşleriniz nasıl davranıyo size, daha doğrusu hamile olduğunuz için farklı bir yaklaşımı var mı? Biz eşimle doğru dürüst hiç bebekle ilgili konuşmuyoruz sanki öyle geliyor. Dün kuzeniyle telefonda konuştu yanımda. Bebeği sordu tabi. O da "işte 3 aylık oldu, albüm yapıyoruz ona, daha şimdiden albümü var" falan diye gülüyo, anlatıyo. Ama albümü falan yok bebeğin, ben bi yerde biriktiriyorum ve onun hiç açıpta baktığını görmedim. Dün bebek arabası baktığımı söyledim. Niye bebek arabası alalım, birinden buluruz diyo. Ben de sinir oldum. Niye birinden bulayım ki öyle biri de yok. Hani kardeşin vs olur da sana verir tamam amenna ama arkadaşımdan ondan bundan neden bebek arabası isteyeyim.
Ha sorarsanız bebeği başta kendi istedi yani istememe durumu yok. Hatta gör bak ben çok iyi baba olucam demişti ama o zamanlar hamile değildim.
Şimdi annemle konuşsam hep bebeği soruyo. Hep onu anlatayım istiyo, telefondan hani karşınızdakinin gülümsediğini hissedersiniz ya. Hissediyorum. Ama eşim yanıbaşımda ama hiç bebek nasıl demiyo. Garip değil mi?
Artık yavaştan takılmaya başlıyor gibiyim.
tabi baya geliyodu benim de, kıpkırmızı kan.. ama geçti gibi şimdi bakalım..Benim ilk defa oldu bayada kırmızı ve çok oldu korktum baya o yüzden ama ilaç veriyorlar şimdi bitti çok şükür seninkide biter insallah bi an önce canım :)
belki de dediğin gibi biraz zamana ihtiyacı vardırBelki daha kavramamıs olabılır yani daha farkında degıldır bazı erkekler oluyormuş.
Yoksa nıye umursamasın kendı de ıstemıs lütfen sımdıden böyle seylere takılma... bılıyorsun sımdı bızım hormonlar da tavan yapıyor :))) hele bır tekmelesın buyuk buyuk babası da dınler hısseder belkı daha ıyı anlar.
Her erkek bır degıl kı sımdı burdan böyle sorup kendını üzme canım...
Bende iki gündür hissediyorum sanki çok bariz değil tabiki çok içerden küçük bi pıt diye sanki ,ay inşallah benimkide bebeğimdir ,onun bi kalp sesini duyduğumda bide şimdi hissettiğimde sevincimcimden ne yapacağımı bilemiyorum, miniğim sanki anne ben oradayım diyoHayır canım ne alaka 20.hafta dıye bır kural yok ben net 16hafta ve sonrası sürekli hissetmıstım cok belırgın ıcerden ve derınden hala hatırlıyorum. 20.hafta da dahaa güçlenmişti o hareketler...
Bu ıkıncı seyırme ufak tek bır atma vs oluyor ama ben o asıl hareketlerı beklıyorum emın olmak ıcn :)
Gozun aydın kesınse tabıSaglıkla gelsın oğluşun
Ay valla korktum inşallah bi daha olmaz canım benimm. O zaman sen normal doğum yapamıcakmısın kuzum?Tatlım yüksek ihtimal miyomla alakalı benim şükür şuan bi sorun yok gibi bugünde iyi olursam yarın çıkış inşallah :) sen korkma boşuna :)
BİR DERDİM VAR A KIZÇELER
Kızlar bişi sorcam.. Eşleriniz nasıl davranıyo size, daha doğrusu hamile olduğunuz için farklı bir yaklaşımı var mı? Biz eşimle doğru dürüst hiç bebekle ilgili konuşmuyoruz sanki öyle geliyor. Dün kuzeniyle telefonda konuştu yanımda. Bebeği sordu tabi. O da "işte 3 aylık oldu, albüm yapıyoruz ona, daha şimdiden albümü var" falan diye gülüyo, anlatıyo. Ama albümü falan yok bebeğin, ben bi yerde biriktiriyorum ve onun hiç açıpta baktığını görmedim. Dün bebek arabası baktığımı söyledim. Niye bebek arabası alalım, birinden buluruz diyo. Ben de sinir oldum. Niye birinden bulayım ki öyle biri de yok. Hani kardeşin vs olur da sana verir tamam amenna ama arkadaşımdan ondan bundan neden bebek arabası isteyeyim.
Ha sorarsanız bebeği başta kendi istedi yani istememe durumu yok. Hatta gör bak ben çok iyi baba olucam demişti ama o zamanlar hamile değildim.
Şimdi annemle konuşsam hep bebeği soruyo. Hep onu anlatayım istiyo, telefondan hani karşınızdakinin gülümsediğini hissedersiniz ya. Hissediyorum. Ama eşim yanıbaşımda ama hiç bebek nasıl demiyo. Garip değil mi?
Aynen canım bende hissettim sanki böyle çok hafif inşallah benimkide bebeğimdirilk gebeliğim ama 16. haftada hissettim demişti, giyenbayan.. (takip ettiğim youtuber )
Canım şuan zubeyde hanimdayım daha kanama neden oldu onu bile söylemediler herşeye bakıyorlar ama bana hiç birşey anlatmıyorlar :)tabi baya geliyodu benim de, kıpkırmızı kan.. ama geçti gibi şimdi bakalım..
gitmiycem doktora gitmekten de bıktım. İlk gördüğümde ben de çok korkmuştum. 7. haftadan beri ara ara yaşıyorum.
Peki bişi sorcam doktor bi kan tahlili yaptı mı sana? bana her gittiğimde proluton iğne+ progestan hap
3 doktor gezdim hiçbiri kan da progestana bakmadı..
Benim öküzcük de öyle geçen gün bebek mağazasına gittik o mesajlaştı hep ben mest okurken. Ultrasonda falan heyecanlanıyo görüyorum ama öyle normalde ben bebek konusunu açmasam açmaz o da hatta o bulantıların da psikolojik olduğunu düşünüyo zeka küpü bi arkadaşı öyle söylemiş diye. Biz rüyamızda bile görüyoruz ama sanırım onlar bizim gibi değilBİR DERDİM VAR A KIZÇELER
Geçmiş olsun canım bende 2 sene önce miyom ameliyatı oldum 7cm 5cm 3cm üç tane miyom. Sonrasında tekrar oluştu şimdi 3 cm keseden uzak demişti doktorum ama benimde kanamam oldu iki kere acaba ondan mı oldu diye düşünüyorum İnşâAllah sağ Salim kucağımıza alırız vakti gelinceTatlım yüksek ihtimal miyomla alakalı benim şükür şuan bi sorun yok gibi bugünde iyi olursam yarın çıkış inşallah :) sen korkma boşuna :)
ya rahime düştüğü an bellidir canım ama insan meraklanıyo işte allah sağ salim kucağımıza aldırsın da gerisi boş :) çok tatlıydı ya çikolata yememe rağmen hiç hareket etmedi sanırım uyuyodubiz de 11. haftada sormuştuk meraktan, doktor net değil demesine rağmen ısrar ettim tahmininiz var mı diye o da kız dedi.sonra 16.haftada erkek dedi:)
ben de ilk 3 ay uyudukça algılayamadı. Bebek daha çok minik bir etkisi yok zannediyolar.. bi bilseler ana rahmine düştüğünden beri ne etkiler gösterdikleriniBenim öküzcük de öyle geçen gün bebek mağazasına gittik o mesajlaştı hep ben mest okurken. Ultrasonda falan heyecanlanıyo görüyorum ama öyle normalde ben bebek konusunu açmasam açmaz o da hatta o bulantıların da psikolojik olduğunu düşünüyo zeka küpü bi arkadaşı öyle söylemiş diye. Biz rüyamızda bile görüyoruz ama sanırım onlar bizim gibi değil
kanamanın neden olduğunu bilmiyorlar. her kanamaya "düşük riski" derler, ama düşeceği anlamına gelmez, korkmaCanım şuan zubeyde hanimdayım daha kanama neden oldu onu bile söylemediler herşeye bakıyorlar ama bana hiç birşey anlatmıyorlar :)
Canım boşver takılma bunlara erkekler bebek doğunca babalık duyguları depreşiyormuş:) bizi sorarsan ilk günden beri bulantı ve kusma yüzünden gözümü bile açamadım artı ara ara kanamam oldu adamcağız bizi hastaneye taşımaktan heba oldu:) sağlık olsun yeter ki karnın büyüyünce anlar daha iyiBİR DERDİM VAR A KIZÇELER
ben de istiyorum aynısından yaaAynen canım bende hissettim sanki böyle çok hafif inşallah benimkide bebeğimdir
yani takılmadım aslında bu zamana kadar. hatta özellikle bahsetmedim yanında falan ama bebek arabasını buluruz birinden, kardeşiminkini alırız deyince çok moralim bozuldu. Kardeşi doğum yapalı olmuş 6 sene.. Arkadaşının bebeği var daha 1 yaşında olmadı, onlarınkini alırız diyoCanım boşver takılma bunlara erkekler bebek doğunca babalık duyguları depreşiyormuş:) bizi sorarsan ilk günden beri bulantı ve kusma yüzünden gözümü bile açamadım artı ara ara kanamam oldu adamcağız bizi hastaneye taşımaktan heba oldu:) sağlık olsun yeter ki karnın büyüyünce anlar daha iyi
Gelmis ama turkceye çevrilip rapor halinde gondercekleri icin persembeyi bulurmus.persembe benim dogum gunum ins guzel sonuclar gelecek : )Canım nasılsın, geldi mi sonuçlar?
Kocaman oldu annesı hıssedıyorsun demekkiBende iki gündür hissediyorum sanki çok bariz değil tabiki çok içerden küçük bi pıt diye sanki ,ay inşallah benimkide bebeğimdir ,onun bi kalp sesini duyduğumda bide şimdi hissettiğimde sevincimcimden ne yapacağımı bilemiyorum, miniğim sanki anne ben oradayım diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?