2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Belki daha kavramamıs olabılır yani daha farkında degıldır bazı erkekler oluyormuş.
Yoksa nıye umursamasın kendı de ıstemıs lütfen sımdıden böyle seylere takılma... bılıyorsun sımdı bızım hormonlar da tavan yapıyor :))) hele bır tekmelesın buyuk buyuk babası da dınler hısseder belkı daha ıyı anlar.
Her erkek bır degıl kı sımdı burdan böyle sorup kendını üzme canım...

Benim ilk defa oldu bayada kırmızı ve çok oldu korktum baya o yüzden ama ilaç veriyorlar şimdi bitti çok şükür seninkide biter insallah bi an önce canım :)
tabi baya geliyodu benim de, kıpkırmızı kan.. ama geçti gibi şimdi bakalım..
gitmiycem doktora gitmekten de bıktım. İlk gördüğümde ben de çok korkmuştum. 7. haftadan beri ara ara yaşıyorum.
Peki bişi sorcam doktor bi kan tahlili yaptı mı sana? bana her gittiğimde proluton iğne+ progestan hap
3 doktor gezdim hiçbiri kan da progestana bakmadı..

Sağol canım inşallah birşey olmayacak inanıyorum ben minnosa sende inan iyi olacak herşey :)

belki de dediğin gibi biraz zamana ihtiyacı vardır Sağol canım teşekkür ederim

Bende iki gündür hissediyorum sanki çok bariz değil tabiki çok içerden küçük bi pıt diye sanki ,ay inşallah benimkide bebeğimdir ,onun bi kalp sesini duyduğumda bide şimdi hissettiğimde sevincimcimden ne yapacağımı bilemiyorum, miniğim sanki anne ben oradayım diyo

Tatlım yüksek ihtimal miyomla alakalı benim şükür şuan bi sorun yok gibi bugünde iyi olursam yarın çıkış inşallah :) sen korkma boşuna :)
Ay valla korktum inşallah bi daha olmaz canım benimm. O zaman sen normal doğum yapamıcakmısın kuzum?

Canım erkekler biz gibi değil ki. Biz hamile olduğumuzu ilk öğrendiğimizde hemen anne oluyoruz o his oluşuyor. Onlara babalık hissinin gelmesi doğumdan sonra oluyor ki hatta çocuk büyüyecek de konuşacak da ona tepki verecek de baba dicek de anca anca o zamanlarrrrrr daha iyi anlıyorlar. Sen kafana takma.

Canım şuan zubeyde hanimdayım daha kanama neden oldu onu bile söylemediler herşeye bakıyorlar ama bana hiç birşey anlatmıyorlar :)

Benim öküzcük de öyle geçen gün bebek mağazasına gittik o mesajlaştı hep ben mest okurken. Ultrasonda falan heyecanlanıyo görüyorum ama öyle normalde ben bebek konusunu açmasam açmaz o da hatta o bulantıların da psikolojik olduğunu düşünüyo zeka küpü bi arkadaşı öyle söylemiş diye. Biz rüyamızda bile görüyoruz ama sanırım onlar bizim gibi değil

Tatlım yüksek ihtimal miyomla alakalı benim şükür şuan bi sorun yok gibi bugünde iyi olursam yarın çıkış inşallah :) sen korkma boşuna :)
Geçmiş olsun canım bende 2 sene önce miyom ameliyatı oldum 7cm 5cm 3cm üç tane miyom. Sonrasında tekrar oluştu şimdi 3 cm keseden uzak demişti doktorum ama benimde kanamam oldu iki kere acaba ondan mı oldu diye düşünüyorum İnşâAllah sağ Salim kucağımıza alırız vakti gelince

Sizin miyomlarınız kaç cm?

biz de 11. haftada sormuştuk meraktan, doktor net değil demesine rağmen ısrar ettim tahmininiz var mı diye o da kız dedi.sonra 16.haftada erkek dedi:)
ya rahime düştüğü an bellidir canım ama insan meraklanıyo işte allah sağ salim kucağımıza aldırsın da gerisi boş :) çok tatlıydı ya çikolata yememe rağmen hiç hareket etmedi sanırım uyuyodu

ben de ilk 3 ay uyudukça algılayamadı. Bebek daha çok minik bir etkisi yok zannediyolar.. bi bilseler ana rahmine düştüğünden beri ne etkiler gösterdiklerini sonra sonra etrafına sordu da öyle ikna oldu herhalde.
Ya eşini hastane hastane gezdiren babalar görüyorum hayret ediyorum. Adam doktor ve hastane seçiyo bildiğin Bizimkinin hiç umru değil

Canım şuan zubeyde hanimdayım daha kanama neden oldu onu bile söylemediler herşeye bakıyorlar ama bana hiç birşey anlatmıyorlar :)
kanamanın neden olduğunu bilmiyorlar. her kanamaya "düşük riski" derler, ama düşeceği anlamına gelmez, korkma

Canım boşver takılma bunlara erkekler bebek doğunca babalık duyguları depreşiyormuş:) bizi sorarsan ilk günden beri bulantı ve kusma yüzünden gözümü bile açamadım artı ara ara kanamam oldu adamcağız bizi hastaneye taşımaktan heba oldu:) sağlık olsun yeter ki karnın büyüyünce anlar daha iyi

yani takılmadım aslında bu zamana kadar. hatta özellikle bahsetmedim yanında falan ama bebek arabasını buluruz birinden, kardeşiminkini alırız deyince çok moralim bozuldu. Kardeşi doğum yapalı olmuş 6 sene.. Arkadaşının bebeği var daha 1 yaşında olmadı, onlarınkini alırız diyo Dedim daha kullanır onlar, 1 yaşına girmemiş. Hadi girse bile niye versin sana arabasını

Kocaman oldu annesı hıssedıyorsun demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…