2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Yani o konular saçma olmuş bizimkinin hevesi var şükür Rabbim heveslerimizi almamızı nasip etsin İnşâAllah

benimkide öylee ben demesem bugün şu kadarlık oldu 12 haftalık oldu falan kaç haftalık olduğunu bilmicek doktorda yanımda götürüyorum gelip bakmıyodu çekinip ya neye çekiniyorsun sen babasısın yani en sonunda zorla doktora dedim bakabilir dimi diye doktor baksın deyince geldi baktı bizim annelik duygularımız hemen geliyor da erkekler doğmadan anlayamıyo sanırım öyle bi durum olsa gerek

Bak bıraz abartmıs

ooooohoo ne masraflar gorecek bebek arabası ufak kalır

Erkekler kadınlara göre daha geç hissediyor bebeği bu bir gerçek bir de şöyle bir durum var naçizane benim düşüncem her gebe de her baba da çok farklı ve tuhaf davranabiliyor durumu olduğu gibi kabullenip tadını çıkarmak en iyisi:) mesela ben buradaki çoğu annenin hissettiği kadar yoğun hissetmiyorum sanki yani yazılan hisleri okuyunca ben niye böyle değilim diye çok sorguladım ama sonra kabullendim çünkü benim huyum bu :) eşim de tam tersi sanki o doğuracak

Her baba bir değildir ki kuzum ;geçen hafta kavga çıkardım ben ,görümcemle ve kızıyla görüşmüyorum,onlarla ilgili bir sorun yaşadım.Senin hayattaki önceliğin kendi çocuğun falan filan diye konuştum,2 gün küstüm (çok sinirlenmiştim ) O olaydan sonra heralde dank etti “oğlum,paşam “diye seviyor,ismiyle filan hitap ediyor.

Gelmis ama turkceye çevrilip rapor halinde gondercekleri icin persembeyi bulurmus.persembe benim dogum gunum ins guzel sonuclar gelecek : )

Biz çevirirdik Türkçeye İyi gelicek zaten biliyorum, bu sene en güzel hediyen bebişindengelince yaz güzel haberlerini bekliyorum

Geçmiş olsun cnm. Bende aynen grip oldum her gece seruma kaldiriyorlar beni hiç iyi değilim.

günaydın bizde yeni çıktık doktordan laf attım ama hiç bakmadı cinsiyete ayaklarına bakarken sanki biraz çıkıntı gibi bişey gördüm 11+2 çıktı ikili yaptırabilirsin dedi
Bende merak ediyorum cnm ama daha erken diyorlar. Beklicez

Cok gecmis olsun canim. Bol C vitamini al. Bir an once iyilesirsin insallah.

Babalık duygusu doğumdan sonra başlar diyorlar canım görünce tüm dünyası değişir ama şimdi görünürde bişey olmadığı için anlayamıyordur. Bende bebeğimin herşeyini ilk ben kullanayım ilk benim bebeğim kullansın istiyorum haklısın canım biraz daha büyüyüp hissedilince heveslenir oda

kızlar hiç takmayın bence hamılelıgınzın tadını çıkarın benim eşimde rahat gayet. başta çok didikliyordu herşeyi iki ay sürdüşimdi midem bulansa psikolojik diyor. karnım ağrısa rahmin büyüyo olacak tabi diyo. dün kanamam oldu ben korktum ağladım gayet soğuk kanlı bişey olmaz koyu mu açık mı parçalı mı diye soruyo bide dönüp kanama var kanama var diyo. öyle rahat ki atlayacaktım tepesine sanki 10 tane doğurmuş paşam bebek anne rahmine düşünce analık duygusu başlar ama babalık bebeği kucagına alınca derler o yüzden takmamaya karar verdim

İyi akşamlar
Bugün doktorumuza gittik ve geçen hafta cinsiyetini göstermeyen miniğimin %90 kız olduğunu öğrendik.7,5 yaşında ki oğlumda ilk kez kardeşini görmüş oldu bugün.
Hayırlı olsun canim bor oğlun var mis bir de kızın olmuş ne güzel prenses :) sağlıkla kucağına al inşallah
Bu soruya 1 saat önce geçti diye cevap verirdim:) Ama ilk defa kahvaltıdan sonra afedersin istifra ettim hiç hoş değilmiş . :) ama ona kadar 1 haftadır itiydim .
Geçmiş olsun canim dikkat et kendine . Benim de 3 gün geriydi yakalarlar inşallah sen merak etme yediğin e içtiğine dikkat et . Ben de yarin gideceğim hastane inşallah güzel haberler alırım .

Canim geçmiş olsun dikkat edin kendinize S Susuem west2606 bol bol dinlenmeye çalışın.

Tam üstüne bastın eşimle bu konuyu kınuştum benim ikinci olucak eşimde ilk hamileliğimde ki heycan yok dün dedim ikinci diye mi haycanlanmıyorsun karnı mı sevmiyorsun cinsiyet için bi heycanın yok yo sana öyle geliyor diyo ama bariz belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…