2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Biraz daha beklemek mi lazım bilmiyorum. Anne ile baba arasında böyle bir fark var işte.

belki değişir zamanla bakalım.. birinden duymuş zaten babalık doğunca anlaşılır diye bana onu söyledi. İnşallah alışveriş konusunda problem yaşatmaz bana

belki değişir zamanla bakalım.. birinden duymuş zaten babalık doğunca anlaşılır diye bana onu söyledi. İnşallah alışveriş konusunda problem yaşatmaz bana
Sen al alacaklarını,onlar zaten anlamıyorlar bile ,ben çoğu şeyi yavaş yavaş alıyorum.Bebek küvet setini bile aldım ,düşün yani;şimdi de ateş ölçer araştırıyorum

evet bir değil. Ama bir de çevresine farklı görünüyo nedense bana farklı. Herkese erkenden söyledi baba oluyorum diye, zannedersin heyecandan ölüyo
İyi bari er ya da geç kafasına dank ettirmişsin. Hani evet şuan gerçekten o babalık hissi gelmemiş olabilir ki ben bile tam olarak anne gibi hissettiğimi söyleyemem. Ama en azından bizleri üzmemeyi öğrenmeliler, özellikle böyle bir dönemde..

ben de öyleyim. hatta annem benden daha heyecanlı ondan eminim. ben kese fotoğrafını atıyorum. Annem ağlıyo Burdan mı beslenecek diye.. bense olaya daha mantıksal bakıyorum. evet keseyi gördük, bu iyi birşey deyip geçiyordum.
Hani benim ondan beklediğim karnımı sevsim, bebeğimi sevsin değil. Ama çok aşırı umursamaz ya da bana öyle geliyor. Millete de caka satıyo. neymiş albümü varmış bebeğin de, albüme bakıyomuşuz. uyduruyor paşam

Ay valla korktum inşallah bi daha olmaz canım benimm. O zaman sen normal doğum yapamıcakmısın kuzum?
Yok tatlım benim o ihtimal ortadan kalktı çoktan hatta hatırlarsan belki miyomlar hem rahim ağzında hem sezeryan kesi yerinde idi doktor beni kabul etmemişti doğuma filan :) inşallah olmaz tatlım ama yüksek ihtimal olacak hazirlikliyiz artık bekliyorum :)

Yaşatmaz canım yaklaşınca mecbur alır herşeyini, benim eşimde ilk ayından herşeyini almaya başladı çoğu şeyi bitti alınacak onada alma bak daha çok var diyorum dinlemiyor her insanda farklı oluyor galiba, herkeste bize çok abartıyorsunuz daha cinsiyet belli olmadan diye laf söylüyor

Kızlar geçen gün kuzenim bebeğin cinsiyeti Doğuma kadar kesin belli olmaz bir şey almayın dedi Birde konuşurken böyle hastalıktan bahseder gibi konuştu. Şok oldum resmen! Kendisininde 3 çocuğu var hani kıskançlık hissetmesi de imkansız çok şaşırdım. Bu tarz negatif insanlarla görüşmemek lazım bu dönemde..

çikolata yiyince hareket edeceği beklentisi hurafe zaten:) aç karnına da hareketli olabilir yani:) merak etmemek mümkün değil ama beklemek de tatlı bi heyecan katıyor:)

Doğuma kadar kesin olması gerekmez mi ? Bence şimdi 4 boyutlu ultrasonla karışma ihtimali pek yok gibi. Biz bile anlıyoruz biraz :))

Tatlım yerleşim yerleri sıkıntılı benimkilerin 2 tane biri 5.5 biri 5 cm biri rahim ağzında biri sezeryan kesisine denk gelen yerde ve birbirlerini sıkıştırıyorlar tabi ortalarindada çocuğumu :) inşallah alırız tatlım sikintisizca kucağımıza :)

hahah o ne ya:) bıkmıştır belki çocuktan

Canım hiç takılma erkekler gerçekten daha geç algılıyorlar baba olacaklarını. Annen daha duygusal yaklaşıyor yavrusunun yavrusu sonuçta ama erkekler cidden daha farklılar. Eşim bana söyledi hatta ;ilk duyunca çok duygulandım kalp atışında çok duygulandım ama o kadar başka hissedemiyorum diye arkadaşlarıyla aralarında konuşmuşlar genel olarak erkekler kucaklarına almadan anlayamıyorlar galiba . Benim eşimde doktora gidiyoruz 12 haftalık mesela sonraki kontrole kdr 12 haftalık sanıyor soranlara 12 haftalık diyor diyorm 14 oldu artık aaa öyle mi diyo

hahah o ne ya:) bıkmıştır belki çocuktan
Kendisi çalışıyor canım hepsine 10 ayına kadar baktı anane babannede kalıyorlar genelde çocuklar. Ama belliki bıkmış çünkü anlatıyorum mesela soru soruyor kaşlarını kaldırıyor şaşırır gibi üzülür gibi Anlatamam görmen lazım

Benim doktorum zaten erken söyleme taraftarı değilmiş soruncada böyle söyledi bencede detaylı ultrasonda netleşir siz yine anlıyormuşsunuz ben hiç anlamıyorumm
Bende 2 hafta sonra gidicem kontrole belli olsun istiyorum artık. Aslında burdan iki arkadaşa sordum ikiside kız dedi ama birde sayfaya ekliyim herkes yorum yapsın :)) Bende çok anlamıyorum ama anlayan çok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…