Biraz daha beklemek mi lazım bilmiyorum. Anne ile baba arasında böyle bir fark var işte.Tam üstüne bastın eşimle bu konuyu kınuştum benim ikinci olucak eşimde ilk hamileliğimde ki heycan yok dün dedim ikinci diye mi haycanlanmıyorsun karnı mı sevmiyorsun cinsiyet için bi heycanın yok yo sana öyle geliyor diyo ama bariz belli
belki değişir zamanla bakalım..Babalık duygusu doğumdan sonra başlar diyorlar canım görünce tüm dünyası değişir ama şimdi görünürde bişey olmadığı için anlayamıyordur. Bende bebeğimin herşeyini ilk ben kullanayım ilk benim bebeğim kullansın istiyorum haklısın canım biraz daha büyüyüp hissedilince heveslenir oda
Aynen canım sanırım öyle tekmeler başlasın heycan başlar belkiBiraz daha beklemek mi lazım bilmiyorum. Anne ile baba arasında böyle bir fark var işte.
Sen al alacaklarını,onlar zaten anlamıyorlar bile ,ben çoğu şeyi yavaş yavaş alıyorum.Bebek küvet setini bile aldım ,düşün yani;şimdi de ateş ölçer araştırıyorumbelki değişir zamanla bakalım..birinden duymuş zaten babalık doğunca anlaşılır diye bana onu söyledi. İnşallah alışveriş konusunda problem yaşatmaz bana
evet bir değil. Ama bir de çevresine farklı görünüyo nedense bana farklı. Herkese erkenden söyledi baba oluyorum diye, zannedersin heyecandan ölüyoHer baba bir değildir ki kuzum ;geçen hafta kavga çıkardım ben ,görümcemle ve kızıyla görüşmüyorum,onlarla ilgili bir sorun yaşadım.Senin hayattaki önceliğin kendi çocuğun falan filan diye konuştum,2 gün küstüm (çok sinirlenmiştim ) O olaydan sonra heralde dank etti “oğlum,paşam “diye seviyor,ismiyle filan hitap ediyor.
yarın gidicem ikiliye o zaman sorarım :)) erkekse bu haftalar belli ediyor kendini canımBende merak ediyorum cnm ama daha erken diyorlar. Beklicez
ben de öyleyim. hatta annem benden daha heyecanlı ondan eminim. ben kese fotoğrafını atıyorum. Annem ağlıyoErkekler kadınlara göre daha geç hissediyor bebeği bu bir gerçek bir de şöyle bir durum var naçizane benim düşüncem her gebe de her baba da çok farklı ve tuhaf davranabiliyor durumu olduğu gibi kabullenip tadını çıkarmak en iyisi:) mesela ben buradaki çoğu annenin hissettiği kadar yoğun hissetmiyorum sanki yani yazılan hisleri okuyunca ben niye böyle değilim diye çok sorguladım ama sonra kabullendim çünkü benim huyum bu :) eşim de tam tersi sanki o doğuracak
Yok tatlım benim o ihtimal ortadan kalktı çoktan hatta hatırlarsan belki miyomlar hem rahim ağzında hem sezeryan kesi yerinde idi doktor beni kabul etmemişti doğuma filan :) inşallah olmaz tatlım ama yüksek ihtimal olacak hazirlikliyiz artık bekliyorum :)Ay valla korktum inşallah bi daha olmaz canım benimm. O zaman sen normal doğum yapamıcakmısın kuzum?
Yaşatmaz canım yaklaşınca mecbur alır herşeyini, benim eşimde ilk ayından herşeyini almaya başladı çoğu şeyi bitti alınacak onada alma bak daha çok var diyorum dinlemiyor her insanda farklı oluyor galiba, herkeste bize çok abartıyorsunuz daha cinsiyet belli olmadan diye laf söylüyorbelki değişir zamanla bakalım..birinden duymuş zaten babalık doğunca anlaşılır diye bana onu söyledi. İnşallah alışveriş konusunda problem yaşatmaz bana
Yüzdelik verdi mi canımm
çikolata yiyince hareket edeceği beklentisi hurafe zaten:) aç karnına da hareketli olabilir yani:) merak etmemek mümkün değil ama beklemek de tatlı bi heyecan katıyor:)ya rahime düştüğü an bellidir canım ama insan meraklanıyo işte allah sağ salim kucağımıza aldırsın da gerisi boş :) çok tatlıydı ya çikolata yememe rağmen hiç hareket etmedi sanırım uyuyodu
Doğuma kadar kesin olması gerekmez mi ? Bence şimdi 4 boyutlu ultrasonla karışma ihtimali pek yok gibi. Biz bile anlıyoruz biraz :))Yok canım daha dogrusu kesin mi dedim onu doğumda görecez dedi bende bazen kordon bagı ile karıştırılıyormuş dedim olabilir öyle durumlar oluyor ama çıkıntı var erkek dedi 2.resimde gösterdi o yüzden dedim ya anlayanlar nereden anlıyor diye :))
Tatlım yerleşim yerleri sıkıntılı benimkilerin 2 tane biri 5.5 biri 5 cm biri rahim ağzında biri sezeryan kesisine denk gelen yerde ve birbirlerini sıkıştırıyorlar tabi ortalarindada çocuğumu :) inşallah alırız tatlım sikintisizca kucağımıza :)Geçmiş olsun canım bende 2 sene önce miyom ameliyatı oldum 7cm 5cm 3cm üç tane miyom. Sonrasında tekrar oluştu şimdi 3 cm keseden uzak demişti doktorum ama benimde kanamam oldu iki kere acaba ondan mı oldu diye düşünüyorum İnşâAllah sağ Salim kucağımıza alırız vakti gelince
Sizin miyomlarınız kaç cm?
hahah o ne ya:) bıkmıştır belki çocuktanKızlar geçen gün kuzenim bebeğin cinsiyeti Doğuma kadar kesin belli olmaz bir şey almayın dediBirde konuşurken böyle hastalıktan bahseder gibi konuştu. Şok oldum resmen! Kendisininde 3 çocuğu var hani kıskançlık hissetmesi de imkansız çok şaşırdım. Bu tarz negatif insanlarla görüşmemek lazım bu dönemde..
Canım hiç takılma erkekler gerçekten daha geç algılıyorlar baba olacaklarını. Annen daha duygusal yaklaşıyor yavrusunun yavrusu sonuçta ama erkekler cidden daha farklılar. Eşim bana söyledi hatta ;ilk duyunca çok duygulandım kalp atışında çok duygulandım ama o kadar başka hissedemiyorum diye arkadaşlarıyla aralarında konuşmuşlar genel olarak erkekler kucaklarına almadan anlayamıyorlar galiba . Benim eşimde doktora gidiyoruz 12 haftalık mesela sonraki kontrole kdr 12 haftalık sanıyor soranlara 12 haftalık diyor diyorm 14 oldu artık aaa öyle mi diyoBİR DERDİM VAR A KIZÇELER
Kızlar bişi sorcam.. Eşleriniz nasıl davranıyo size, daha doğrusu hamile olduğunuz için farklı bir yaklaşımı var mı? Biz eşimle doğru dürüst hiç bebekle ilgili konuşmuyoruz sanki öyle geliyor. Dün kuzeniyle telefonda konuştu yanımda. Bebeği sordu tabi. O da "işte 3 aylık oldu, albüm yapıyoruz ona, daha şimdiden albümü var" falan diye gülüyo, anlatıyo. Ama albümü falan yok bebeğin, ben bi yerde biriktiriyorum ve onun hiç açıpta baktığını görmedim. Dün bebek arabası baktığımı söyledim. Niye bebek arabası alalım, birinden buluruz diyo. Ben de sinir oldum. Niye birinden bulayım ki öyle biri de yok. Hani kardeşin vs olur da sana verir tamam amenna ama arkadaşımdan ondan bundan neden bebek arabası isteyeyim.
Ha sorarsanız bebeği başta kendi istedi yani istememe durumu yok. Hatta gör bak ben çok iyi baba olucam demişti ama o zamanlar hamile değildim.
Şimdi annemle konuşsam hep bebeği soruyo. Hep onu anlatayım istiyo, telefondan hani karşınızdakinin gülümsediğini hissedersiniz ya. Hissediyorum. Ama eşim yanıbaşımda ama hiç bebek nasıl demiyo. Garip değil mi?
Artık yavaştan takılmaya başlıyor gibiyim.
Başta korktum ama şuan iyiyim zaten kesildi kanama insallag yarın taburcu olurum :)kanamanın neden olduğunu bilmiyorlar. her kanamaya "düşük riski" derler, ama düşeceği anlamına gelmez, korkma
Doğuma kadar kesin olması gerekmez mi ? Bence şimdi 4 boyutlu ultrasonla karışma ihtimali pek yok gibi. Biz bile anlıyoruz biraz :))
Kendisi çalışıyor canım hepsine 10 ayına kadar baktı anane babannede kalıyorlar genelde çocuklar. Ama belliki bıkmış çünkü anlatıyorum mesela soru soruyor kaşlarını kaldırıyor şaşırır gibi üzülür gibihahah o ne ya:) bıkmıştır belki çocuktan
Bende 2 hafta sonra gidicem kontrole belli olsun istiyorum artık. Aslında burdan iki arkadaşa sordum ikiside kız dedi ama birde sayfaya ekliyim herkes yorum yapsın :)) Bende çok anlamıyorum ama anlayan çok :)Benim doktorum zaten erken söyleme taraftarı değilmiş soruncada böyle söyledi bencede detaylı ultrasonda netleşir siz yine anlıyormuşsunuz ben hiç anlamıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?