- 3 Haziran 2018
- 1.724
- 2.407
- 83
Gözünaydın canım :)) Zor bir bekleyişti tahmin edebiliyorum rahat bir nefes almışsınızdır. Darısı sonuç bekleyen herkesin başına inşallah
ayyy canım yaaa çok sevindim gözün aydın
Canım hiç takılma erkekler gerçekten daha geç algılıyorlar baba olacaklarını. Annen daha duygusal yaklaşıyor yavrusunun yavrusu sonuçta ama erkekler cidden daha farklılar. Eşim bana söyledi hatta ;ilk duyunca çok duygulandım kalp atışında çok duygulandım ama o kadar başka hissedemiyorum diye arkadaşlarıyla aralarında konuşmuşlar genel olarak erkekler kucaklarına almadan anlayamıyorlar galiba . Benim eşimde doktora gidiyoruz 12 haftalık mesela sonraki kontrole kdr 12 haftalık sanıyor soranlara 12 haftalık diyor diyorm 14 oldu artık aaa öyle mi diyo
ooo maşallah.. ben de arabasına falan bakıyorum yavaştan. zaten onlarda cinsiyet belli edecek renkler almayı düşünmem. o yüzden cinsiyete bakmıyorumYaşatmaz canım yaklaşınca mecbur alır herşeyini, benim eşimde ilk ayından herşeyini almaya başladı çoğu şeyi bitti alınacak onada alma bak daha çok var diyorum dinlemiyor her insanda farklı oluyor galiba, herkeste bize çok abartıyorsunuz daha cinsiyet belli olmadan diye laf söylüyor
telefonda mı soyledıler
Bende dünden beri yatak döşşek salya sümük yatıyorum canım maalesef çok geçmiş olsun sanada. Sarımsak yuttum ben antibiyotik yerine fayda etti bana sende yut.Günaydın herkese ..
malesef grip oldmevde dinleneceğim inşallah hemen atlatırım
Benimde sata göre hala 1 hafta geride bebeğim zmanla toparlar die düşünüyorm sata göre 29 mayıs doğum tarihi heralde mayıs sonunda doğar gibi geliyor bana
Siz nasılsınız kızlar
Benimde sezeryan olacak canım ilk bebeğimde sezeryandı senin niye sezeryan acaba?Ayy canım geçmiş olsun
Bu havalarda çok dikkat etmek lazım, bir anda çarpıveriyor. Ben de yeni iyileştim
Bir de hassasız tabi hamilelik döneminde başkalarından da kapabiliyoruz yada kalabalık ortamlarda bulaşıveriyor
Benim de sezeryan olacağı için mayıs sonu görünüyor doğum bakalım
Saçmalamış resmen 16.haftada hepimiz ayrıntılı ultrasyona gireceğiz,10 günüm kaldı heyecanla bekliyorum ,parmak sayılarına kadar herşeyi paylaşıyor doktor,cinsiyeti mi göremeyecek ;bana da diyorlar ,cinsiyete göre alırsın,şimdiden alma birşey,iyi de benim “ilk çocuğum “hem hevesleniyorum,hem de bizim hiçbir şeyimiz yok yani.Herşey sanki cinsiyete göre alınıyor,sinir oluyorum.Ben gri filan alıyorum,çok severim o rengiDoğuma kadar kesin olması gerekmez mi ? Bence şimdi 4 boyutlu ultrasonla karışma ihtimali pek yok gibi. Biz bile anlıyoruz biraz :))
Bence yavaş yavaş hissetmen normal canım.Kızlar merhaba ben sata göre 15.haftamdayım ama doktor bir hafta önden gidiyor diyo 16. haftadayım ona göre, bu haftalarda bebek hissedilir mi ,iki gündür hele okşayınca karnımı geriden pıt diye çarpıyo sanki yada bana mı öyle geliyor
Ben doğduktan sonra da emin olamam, belli yaşa kadar kıyafet almayı düşünmüyoruz deseydin. Kız doğacak sonra erkek olmayı isteyecek belki ne belli.. Örnek Rüzgar Erkoçlar meselaKızlar geçen gün kuzenim bebeğin cinsiyeti Doğuma kadar kesin belli olmaz bir şey almayın dediBirde konuşurken böyle hastalıktan bahseder gibi konuştu. Şok oldum resmen! Kendisininde 3 çocuğu var hani kıskançlık hissetmesi de imkansız çok şaşırdım. Bu tarz negatif insanlarla görüşmemek lazım bu dönemde..
Aynen canım onları cinsiyet rengi almak iyi değil ikinci çocuk içinde kullanılır, bizde bebek arabasını almadık araştırıyoruz :)ooo maşallah.. ben de arabasına falan bakıyorum yavaştan. zaten onlarda cinsiyet belli edecek renkler almayı düşünmem. o yüzden cinsiyete bakmıyorum
Doktor bi tahminde bulundumu canım bizim senle aynı haftamız.Iyi gunler arkadaşlar anlayan varsa tahmin alabilir miyim
Benimde sezeryan olacak canım ilk bebeğimde sezeryandı senin niye sezeryan acaba?
Maalesef canım devlete gittim söylemedi sanki sırtı dönük gibi bir türlü anlayamadımDoktor bi tahminde bulundumu canım bizim senle aynı haftamız.
Bilmiyorum canım doktor yorum yapmadıErkek mi canım :)
İnşâAllah canım Rabbim korusun. Benim ablamın öyleydi onu da çok korkuttular normal olmaz sezaryen olmaz çok şükür ilk bebeği normal doğdu ikincisinde bebek dönmeyince sezaryen oldu hem de dediğin gibi sezaryen kesisindeydi işin ehli bi doktora denk gelince Rabbimin izniylede oluyor güzel şeylerTatlım yerleşim yerleri sıkıntılı benimkilerin 2 tane biri 5.5 biri 5 cm biri rahim ağzında biri sezeryan kesisine denk gelen yerde ve birbirlerini sıkıştırıyorlar tabi ortalarindada çocuğumu :) inşallah alırız tatlım sikintisizca kucağımıza :)
Aynen canım ben bulantı yüzünden hiç bişey yemediğim için sabah hep aç karnına gittim:) arada hareket ediyordu İnşâAllah tekmelerini hissedeceğimiz günlerini de görürüzçikolata yiyince hareket edeceği beklentisi hurafe zaten:) aç karnına da hareketli olabilir yani:) merak etmemek mümkün değil ama beklemek de tatlı bi heyecan katıyor:)
ben de öyleyim. hatta annem benden daha heyecanlı ondan eminim. ben kese fotoğrafını atıyorum. Annem ağlıyoBurdan mı beslenecek diye.. bense olaya daha mantıksal bakıyorum. evet keseyi gördük, bu iyi birşey deyip geçiyordum.
Hani benim ondan beklediğim karnımı sevsim, bebeğimi sevsin değil. Ama çok aşırı umursamaz ya da bana öyle geliyor. Millete de caka satıyo. neymiş albümü varmış bebeğin de, albüme bakıyomuşuz. uyduruyor paşam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?