2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Anlayanlar anlamayanlar herkes bir fikir belirtsin lütfen arkadaşlar :)) şimdiden hepinize teşekkür ederim.

Eklentiler

• 489A528B-6CD5-4CF2-8D55-3B4867A2711D.webp
    45,7 KB · Görüntüleme: 66
bizim ki hafta hesabına çok kafa yormuyo... ilk zamandan beri soranlara 2 aylık diyordu, sonradan 3 aylık demeye başladı

ooo maşallah.. ben de arabasına falan bakıyorum yavaştan. zaten onlarda cinsiyet belli edecek renkler almayı düşünmem. o yüzden cinsiyete bakmıyorum

Bende dünden beri yatak döşşek salya sümük yatıyorum canım maalesef çok geçmiş olsun sanada. Sarımsak yuttum ben antibiyotik yerine fayda etti bana sende yut.

Benimde sezeryan olacak canım ilk bebeğimde sezeryandı senin niye sezeryan acaba?

Doğuma kadar kesin olması gerekmez mi ? Bence şimdi 4 boyutlu ultrasonla karışma ihtimali pek yok gibi. Biz bile anlıyoruz biraz :))
Saçmalamış resmen 16.haftada hepimiz ayrıntılı ultrasyona gireceğiz,10 günüm kaldı heyecanla bekliyorum ,parmak sayılarına kadar herşeyi paylaşıyor doktor,cinsiyeti mi göremeyecek ;bana da diyorlar ,cinsiyete göre alırsın,şimdiden alma birşey,iyi de benim “ilk çocuğum “hem hevesleniyorum,hem de bizim hiçbir şeyimiz yok yani.Herşey sanki cinsiyete göre alınıyor,sinir oluyorum.Ben gri filan alıyorum,çok severim o rengi

Bence yavaş yavaş hissetmen normal canım.

Ben doğduktan sonra da emin olamam, belli yaşa kadar kıyafet almayı düşünmüyoruz deseydin. Kız doğacak sonra erkek olmayı isteyecek belki ne belli.. Örnek Rüzgar Erkoçlar mesela
dur daha bize neler diyecekler.. hatta şimdiden birini sana diyim.
"Şimdi bebek doğsun istiyosun ya, doğduktan sonra da keşke karnımda kalsaydı diyeceksin. Çok zor çocuk bakmak zor. Sen o zaman göreceksin esas zorluğu. Şimdi ne var karnında büyüyo işte...."

ooo maşallah.. ben de arabasına falan bakıyorum yavaştan. zaten onlarda cinsiyet belli edecek renkler almayı düşünmem. o yüzden cinsiyete bakmıyorum
Aynen canım onları cinsiyet rengi almak iyi değil ikinci çocuk içinde kullanılır, bizde bebek arabasını almadık araştırıyoruz :)

İnşâAllah canım Rabbim korusun. Benim ablamın öyleydi onu da çok korkuttular normal olmaz sezaryen olmaz çok şükür ilk bebeği normal doğdu ikincisinde bebek dönmeyince sezaryen oldu hem de dediğin gibi sezaryen kesisindeydi işin ehli bi doktora denk gelince Rabbimin izniylede oluyor güzel şeyler

çikolata yiyince hareket edeceği beklentisi hurafe zaten:) aç karnına da hareketli olabilir yani:) merak etmemek mümkün değil ama beklemek de tatlı bi heyecan katıyor:)
Aynen canım ben bulantı yüzünden hiç bişey yemediğim için sabah hep aç karnına gittim:) arada hareket ediyordu İnşâAllah tekmelerini hissedeceğimiz günlerini de görürüz

Senin göbüş biraz çıksın tekmeler bi başlasın sen o zaman gör onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…