2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar benim çok yakın bir arkadaşım var ikizleri oldu bir oğlu bir kızı ve gerçekten inanılmaz çok esyalari oldu hediyeler vs..Çünkü yıllarca beklenilen bebeklerdi..
Şimdi o arkadaşım bana araba koltuğu bebek arabası felan vereyim sen çok masraf yapma onun yerine baska şeylere bak dedi..Bana da çok mantıklı geldi..
Diyeceksiniz ki eee anti sorun ne ?
Sorun şu ki ? Bu durumdan ötürü hevessiz bir anne oldu adım..
Sabah kayınvalidelere gittim konu açıldı bende onları arkadaşımdan alacağım dedim..
Ama illa ki sorun ederseniz siz alın anne o zaman dedi eşim.Bu seferde yan çizdiler..
O zaman dünürler alsın dediler..
Yahu Allah aşkına çok mu önemli herşeyin 0 olması..
Benim sigortam doğum kapsamıyor. 13000 TL gibi bir rakama nasip olursa doğum yapacağım ve bu sürede sürekli tahliller muayeneler hep para..Yani ben bu süreçte olabildiğince tutumlu olmak istiyorum..
Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum..
Sırf arkadaşım yardım etmek istedi diye kıza kıskanç bile dedi kayınvalidem kötü düşünceler ile vermiştir o dedi..

Benim alım gücüm var çok şükür en iyilerinden de alırım ama neden varken gidip bir daha alayım..Kenara para atsam geleceğimiz için daha makul olmaz mı ? Eşim bile sen bilirsin istersen yeni alırız diyor..
Ne olur bir akıl verin takıldım kaldım.

çikolata yiyince hareket edeceği beklentisi hurafe zaten:) aç karnına da hareketli olabilir yani:) merak etmemek mümkün değil ama beklemek de tatlı bi heyecan katıyor:)
Nıye hurafe olsun? Hamıleyken ne zaman yesem ıcerde gümbür gümbür hareket ederdı. Hatta yazmıştım nst bakanlar bana cıkolata ye derlerdi... her cocuk tepki vermeyebilir ana hurafe hıc degıl.

Herkese hayirli sağlıklı bulantısız hamilelik diliyorum.
Konuşuldu mu bilmiyorum ama size bir soru sormak istiyorum. Kızımda bez konusunda bir sıkıntı yaşamadık şükür pisik kızarma kaşıntı olmadı. Ben bu sefer elde yıkanan bezlerden kullanmak istiyorum aranızda daha önce kullanan ya da kullanacak olan var mı? En sağlıklısı o görünüyor sizler ne yapmayı düşünüyorsunuz.

Bana da öyle cıkıntı var ama kızlarla karışıtırılar dedi kuzum ondan sordum bi bana mı böyle konuşuyorlar diye

Ben kabul ederdim acikcasi her şey uçuyor hangi birine yetişeceksiniz. Ona vereceğim paramı da daha farklı şeylerde kullanırım. Ki ablamın kızı benim kızımdan 6 ay büyüktü çoğu zaman o kıyafetleri gönderirdi evin icinde onları giydirirdim. Bence masraf yapmanın anlamı yok olmadı kumbaraya atın emin olun bir şekilde kullanılır.

akıl verecek birşey yok
al tabi arkadasın teklıf ettı ıse
bana da arkadasım park yatak , mama sandalyesi verecek
kardesım puset ana kucagı ve beşik verecek
neden kısa süre kullanılan seylere dolu para ödeyelım

hatta arkadasım doktor o bile dedi ki bebeğimin dolu kıyafetı var , istersen veririm zaten gıyecegı 2-3 hafta oluyor dolu para verme dedı
bana sıcak geldı teklıfı
ben de nasip olursa bebeğimin eşyalarını doğum yapacak birilerine vereceğim

içine sinen biri ise al kullan tabiki ne olacak

bu arada hangi hastanede doğum ücreti cok yuksek geldı bana

Prenatest sonuçlarım normal çıktı, darısı başınıza :) @freyahel victoryvivi
Oh gözünüz aydın içiniz rahatlamıştır me güzel:)

Bu kaynanaları bir de kızlarında böyle konuşurken görsel keşke . Tabi ki alabilirsin arkadaşından onları ya Emin'im tertemiz pırıl pırıldır eşyalar neden varken Masraf yapasın az mı tutuyor sanki ? Ekonomik kriz almış başını gidiyor zaten biz iki memur çalışıyoruz şükürler olsun akmasa da damlıyor derler ya o hesap işte. Hiç gereksiz hevesle bir şey almayı düşünmüyorum ve eğer çevremde böyle bir imkanım olsaydı seve seve değerlendirirdim. Şu elalemcilik yüzünden borç içinde alıyor çoğu kişi eşyalarını

Bence kv nin dedikleri çok alakasiz. Benim yakın arkadaşlarım hep degisimli kıyafetleri birbirine vererek kullanıyorlar. Senin kızın olsun kıyafetten yana sıkıntısı olmaz diyorlar görümcem dr öyle yeni bebeği var eksiğin ne varsa veririm diyor ben bunda bir art niyet görmüyorum kullanabilecekleri mide alacağım onlardan sonuçta dünya hali bir sürü masraf çıkacak . Bence siz daha mantıklı düşünüyorsunuz

victoryvivi Ya akıl almaktan ziyade insanın kendi doğrusunu sorgulatiyorlar o canımı sıkıyor..
Ama aynen alıp kullanacağım kim ne konuşursa konuşsun artık..
İzmir Kent Hastanesi canım araştırdım 10 bin ila 13000 arası..

Freckless

Ya sorma ne olur dimi sanki..
Yahu bebektir ya günah ne kadar kullanacak..Arkadaşımin pusetide arabasıda çok temiz yoksa kız niye benimle paylaşmak istedim..
Amaç bizde almayalım ama annemler alsın.Yahu ben bebeğimi kimseye güvenerek yapmıyorum ki onlardan da bir şey istemiyorum ama dertleri annemler oldu..

Canım sen kabul ettiktrn sonra kime ne bebek arabasını yeni almışsın arkadaşından almışsın kullanışlı ise al derim çevremde olsa bende alırım benim kv de öyledir al deyince he bakarız der geçiştirir o yüzden iğne bile aldırmam. Sen kimseyi takma neyin doğru olduğunu düşünüyorsan onu yap ki hele bu devirde herşey parayken 13000 tl diyorsun zaten çoj yüklü bir masraf olacak

Ne olucak kuzum anlayamadım valla kusura bakma

Bence eğer varsa neden bidaha alasınız onun yerine başka şeyler alınabilir diye düşünüyorum. Keşke benimde yakınımda bu tip şeyleri alabileceğim biri olsada başka şeylere para harcasam. Hevesle alakası Yok sanırım bunun içine sinmesse alırsın yenisini ayrıca ama gerekte duyacağını sanmıyorum

Bende şimdi rabbim nasip etsin kullandığım çoğu şeyi paylaşmak ihtiyacı olan herkese vermek isterim bu gerçekten normal ve güzel bir şey ne var bunda..
İşte laf olsun diye konuşuyorlar

kucagına alınca yazmıssın aklıma esım geldı
Esım heycanlıydı şimdi de öyle ama kucaga alınca bır baskaaaaa tabı

Dogumdan cıktım odaya kızım geldıgı zaman akrabası opmek ıcın yaklaşıyordu kııııı esım NAPIYOSUN ÖPMESENE diye sert bır cıkıs yaptı ıcımın yagları erıdı tabı bende kızmıstım. Yahu yenı dogmus cocuk manyakmısın öpmeye kalkıyorsun hey allahım aklıma geldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…