Benimde 13+5 denk gelecek randevum çok heycanlıyım inş gösterir walaAynen canım haftaya cuma gitmeyi düşünüyorum 13+4 inşallah gösterir çok merak ediyorum
Anladım tatlım tabi önce senin sağlığın önemli. Rabbim şifa versin inşallah sanada
Canım yurt dışında yapılan baby showerların mantığı nedir bilirmisin ?temiz,iyi kullanımda olan Bebek eşyalarının paylaşımıdır.Benim en yakın arkadaşım,iki hafta önce Doğum yaptı.Anne yanı beşik aldı,bana da dedi ki;”ben bu beşiği 6 ay kullanıcam,sonra odasına geçecek,sen şakın alma “ben de tamam dedim.Eğer cinsiyetlerimiz de aynı olursa,ben sana veririm dedi.Neyse pazar günü kaynanama gittim,bana diyor ki ,ben zıbınını alıcam,sen sakın alma.Ben de dedim ki;kaç tane zıbın alıcam,senin haberin varmı,sayısını biliyomusun da bana alma diyorsun dedim (hastane çıkışını anlatmaya çalışıyor,ama anlatamıyor,ben de aptala yatıyorum )O sırada baktı ben münakaşa edicem,eşim devreye girdi.Senin alacağın şey belli,sen Bebek arabasını alacaksın,onları almana gerek yok dedi.”olur “bile diyemedi.O kadar pintiler ki,bu ayazda,bu soğukta kalorifer yakmamışlar,evleri buz gibi ,ve ben cuma günü acillik oldum,pazar günü ayağa kalktım,oraya gittim,tekrar hasta oldum,2gündür yatıyorum,walla benim babam da Bebek odası takımı alacak ,o da Eğer torunuysa bir Bebek arabasını alır yani,sen de hiç canını sıkma,her ailede olan şeyler bunlar,Allah görümce derdi vermesinKızlar benim çok yakın bir arkadaşım var ikizleri oldu bir oğlu bir kızı ve gerçekten inanılmaz çok esyalari oldu hediyeler vs..Çünkü yıllarca beklenilen bebeklerdi..
Şimdi o arkadaşım bana araba koltuğu bebek arabası felan vereyim sen çok masraf yapma onun yerine baska şeylere bak dedi..Bana da çok mantıklı geldi..
Diyeceksiniz ki eee anti sorun ne ?
Sorun şu ki ? Bu durumdan ötürü hevessiz bir anne oldu adım..
Sabah kayınvalidelere gittim konu açıldı bende onları arkadaşımdan alacağım dedim..
Ama illa ki sorun ederseniz siz alın anne o zaman dedi eşim.Bu seferde yan çizdiler..
O zaman dünürler alsın dediler..
Yahu Allah aşkına çok mu önemli herşeyin 0 olması..
Benim sigortam doğum kapsamıyor. 13000 TL gibi bir rakama nasip olursa doğum yapacağım ve bu sürede sürekli tahliller muayeneler hep para..Yani ben bu süreçte olabildiğince tutumlu olmak istiyorum..
Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum..
Sırf arkadaşım yardım etmek istedi diye kıza kıskanç bile dedi kayınvalidem kötü düşünceler ile vermiştir o dedi..
Benim alım gücüm var çok şükür en iyilerinden de alırım ama neden varken gidip bir daha alayım..Kenara para atsam geleceğimiz için daha makul olmaz mı ? Eşim bile sen bilirsin istersen yeni alırız diyor..
Ne olur bir akıl verin takıldım kaldım.
hatta arkadaşım dedi kivictoryvivi Ya akıl almaktan ziyade insanın kendi doğrusunu sorgulatiyorlar o canımı sıkıyor..
Ama aynen alıp kullanacağım kim ne konuşursa konuşsun artık..
İzmir Kent Hastanesi canım araştırdım 10 bin ila 13000 arası..
@Freckless
Ya sorma ne olur dimi sanki..
Yahu bebektir ya günah ne kadar kullanacak..Arkadaşımin pusetide arabasıda çok temiz yoksa kız niye benimle paylaşmak istedim..
Amaç bizde almayalım ama annemler alsın.Yahu ben bebeğimi kimseye güvenerek yapmıyorum ki onlardan da bir şey istemiyorum ama dertleri annemler oldu..
Kızlar bu bebek için hamilelik takvimi nasıl oluşturuluyor bana bilgi verirmisiniz yeni giriş yaptım ☺kucagına alınca yazmıssın aklıma esım geldı
Esım heycanlıydı şimdi de öyle ama kucaga alınca bır baskaaaaa tabı
Dogumdan cıktım odaya kızım geldıgı zaman akrabası opmek ıcın yaklaşıyordu kııııı esım NAPIYOSUN ÖPMESENE diye sert bır cıkıs yaptııcımın yagları erıdı tabı bende kızmıstım. Yahu yenı dogmus cocuk manyakmısın öpmeye kalkıyorsun hey allahım aklıma g
kucagına alınca yazmıssın aklıma esım geldı
Esım heycanlıydı şimdi de öyle ama kucaga alınca bır baskaaaaa tabı
Dogumdan cıktım odaya kızım geldıgı zaman akrabası opmek ıcın yaklaşıyordu kııııı esım NAPIYOSUN ÖPMESENE diye sert bır cıkıs yaptııcımın yagları erıdı tabı bende kızmıstım. Yahu yenı dogmus cocuk manyakmısın öpmeye kalkıyorsun hey allahım aklıma geldı
eldı
Ahh canım keşke senin etrafında olsa sadece ben instagramda paylaştım ilk kez hamile olduğumu geçen gün eşimin kuzenlerinin eşleri yani gelinler 3 kişi hemen mesaj attı cinsiyeti neymiş diye şok oldum ya insan bi hayırlı olsun der demi? Hepsi cinsiyeti sordu bende dedimki daha belli değil sağlıklı olsunda cinsiyetin ne önemi varki? Dedim bozuldular tabi canım bu arada hayırlı olsun bilmem ne dediler. İnsanların fesat olduğunu burdan anlayabiliyosunuz yani bende görüşmemek için elimden geleni yapıcam eşimede dedim ne evine giderim nede evime alırım böyle insanları diye.Kızlar geçen gün kuzenim bebeğin cinsiyeti Doğuma kadar kesin belli olmaz bir şey almayın dediBirde konuşurken böyle hastalıktan bahseder gibi konuştu. Şok oldum resmen! Kendisininde 3 çocuğu var hani kıskançlık hissetmesi de imkansız çok şaşırdım. Bu tarz negatif insanlarla görüşmemek lazım bu dönemde..
Anlayanlar anlamayanlar herkes bir fikir belirtsin lütfen arkadaşlar :)) şimdiden hepinize teşekkür ederim.
Saçmalamış resmen 16.haftada hepimiz ayrıntılı ultrasyona gireceğiz,10 günüm kaldı heyecanla bekliyorum ,parmak sayılarına kadar herşeyi paylaşıyor doktor,cinsiyeti mi göremeyecek ;bana da diyorlar ,cinsiyete göre alırsın,şimdiden alma birşey,iyi de benim “ilk çocuğum “hem hevesleniyorum,hem de bizim hiçbir şeyimiz yok yani.Herşey sanki cinsiyete göre alınıyor,sinir oluyorum.Ben gri filan alıyorum,çok severim o rengi
Ay valla erkeğe benzettim nedense ya :)Anlayanlar anlamayanlar herkes bir fikir belirtsin lütfen arkadaşlar :)) şimdiden hepinize teşekkür ederim.
Ya napıyım kuzum Allah nasip ederse ben kardeşinin olmasını çok istiyorum,her bebeğe ayrı eşya alacak kadar zengin değilim.Ortak renk alırım,o da kullanırKatılıyorum bebek kıyafetleri pembe ve maviden ibaret değil ki cıvıl cıvıl her renk eşya kıyafet var.
Kızlar bu bebek için hamilelik takvimi nasıl oluşturuluyor bana bilgi verirmisiniz yeni giriş yaptım ☺
Benimde kalbim olması gerekenden fazla atıyor kardiyoloji doktoruna sormuştum normalde yapabilirsin sezaryende demişti şimdi doktorumda dedi bunun normal doğuma hiç bi engeli yok diye inşallah kolaylıkla yaparım allahın izniyle.Kalp hastasıyım tatlım ben. Kardiyoloji doktorum kesin bir dille söylüyor zaten yıllardır. Mecbur sezeryan olacak benim
eSaçmalamış resmen 16.haftada hepimiz ayrıntılı ultrasyona gireceğiz,10 günüm kaldı heyecanla bekliyorum ,parmak sayılarına kadar herşeyi paylaşıyor doktor,cinsiyeti mi göremeyecek ;bana da diyorlar ,cinsiyete göre alırsın,şimdiden alma birşey,iyi de benim “ilk çocuğum “hem hevesleniyorum,hem de bizim hiçbir şeyimiz yok yani.Herşey sanki cinsiyete göre alınıyor,sinir oluyorum.Ben gri filan alıyorum,çok severim o rengi
Kızlar benim çok yakın bir arkadaşım var ikizleri oldu bir oğlu bir kızı ve gerçekten inanılmaz çok esyalari oldu hediyeler vs..Çünkü yıllarca beklenilen bebeklerdi..
Şimdi o arkadaşım bana araba koltuğu bebek arabası felan vereyim sen çok masraf yapma onun yerine baska şeylere bak dedi..Bana da çok mantıklı geldi..
Diyeceksiniz ki eee anti sorun ne ?
Sorun şu ki ? Bu durumdan ötürü hevessiz bir anne oldu adım..
Sabah kayınvalidelere gittim konu açıldı bende onları arkadaşımdan alacağım dedim..
Ama illa ki sorun ederseniz siz alın anne o zaman dedi eşim.Bu seferde yan çizdiler..
O zaman dünürler alsın dediler..
Yahu Allah aşkına çok mu önemli herşeyin 0 olması..
Benim sigortam doğum kapsamıyor. 13000 TL gibi bir rakama nasip olursa doğum yapacağım ve bu sürede sürekli tahliller muayeneler hep para..Yani ben bu süreçte olabildiğince tutumlu olmak istiyorum..
Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum..
Sırf arkadaşım yardım etmek istedi diye kıza kıskanç bile dedi kayınvalidem kötü düşünceler ile vermiştir o dedi..
Benim alım gücüm var çok şükür en iyilerinden de alırım ama neden varken gidip bir daha alayım..Kenara para atsam geleceğimiz için daha makul olmaz mı ? Eşim bile sen bilirsin istersen yeni alırız diyor..
Ne olur bir akıl verin takıldım kaldım.
benim anneannem yaptırdı o böyle şeylerle çok ilgilidir. erkek olan objeye oturdum diğer gün doktor çocuğun kız dedi :)makas bıçak diye bir test varmış cinsiyet belirlemek için
bana çok komik geldi yapan var mı
Kocanız koltuklardan birinin altına makas koyacakmış, diğerine bıçak siz görmeden tabi
sonra siz hangi koltuga oturursanız o çıkıyormus
makas erkekmiş
bıçak kız:)
Maalesef birde böyle bir kesim var kendileri 2-3 çocuk yapıyor çok zor bunlar iyi günlerin vb. konuşmalar yapıyorlar :)) O zaman sen neden yaptın hadi yaptın ikinici üçüncü niye ? diye sormazlar mı insana :)) Evleneceğim zamanda kına gecesinde hala vazgeçme şansın var diyen kişi zaten bu çokta ciddiye almamak lazımBen doğduktan sonra da emin olamam, belli yaşa kadar kıyafet almayı düşünmüyoruz deseydin. Kız doğacak sonra erkek olmayı isteyecek belki ne belli.. Örnek Rüzgar Erkoçlar mesela
dur daha bize neler diyecekler.. hatta şimdiden birini sana diyim.
"Şimdi bebek doğsun istiyosun ya, doğduktan sonra da keşke karnımda kalsaydı diyeceksin. Çok zor çocuk bakmak zor. Sen o zaman göreceksin esas zorluğu. Şimdi ne var karnında büyüyo işte...."
İlk hamileliğimde yaptılar doğru çıktı hurafe tabi ki ama tutuyor bazen kafamdan aşa tuz bile serptilermakas bıçak diye bir test varmış cinsiyet belirlemek için
bana çok komik geldi yapan var mı
Kocanız koltuklardan birinin altına makas koyacakmış, diğerine bıçak siz görmeden tabi
sonra siz hangi koltuga oturursanız o çıkıyormus
makas erkekmiş
bıçak kız:)
bana da bir tanıdık dedi baya uzun zaman oldu ama unuttum yapmadım hiçbenim anneannem yaptırdı o böyle şeylerle çok ilgilidir. erkek olan objeye oturdum diğer gün doktor çocuğun kız dedi :)
tuzu neden serptiler:)İlk hamileliğimde yaptılar doğru çıktı hurafe tabi ki ama tutuyor bazen kafamdan aşa tuz bile serptiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?