2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canım yurt dışında yapılan baby showerların mantığı nedir bilirmisin ?temiz,iyi kullanımda olan Bebek eşyalarının paylaşımıdır.Benim en yakın arkadaşım,iki hafta önce Doğum yaptı.Anne yanı beşik aldı,bana da dedi ki;”ben bu beşiği 6 ay kullanıcam,sonra odasına geçecek,sen şakın alma “ben de tamam dedim.Eğer cinsiyetlerimiz de aynı olursa,ben sana veririm dedi.Neyse pazar günü kaynanama gittim,bana diyor ki ,ben zıbınını alıcam,sen sakın alma.Ben de dedim ki;kaç tane zıbın alıcam,senin haberin varmı,sayısını biliyomusun da bana alma diyorsun dedim (hastane çıkışını anlatmaya çalışıyor,ama anlatamıyor,ben de aptala yatıyorum )O sırada baktı ben münakaşa edicem,eşim devreye girdi.Senin alacağın şey belli,sen Bebek arabasını alacaksın,onları almana gerek yok dedi.”olur “bile diyemedi.O kadar pintiler ki,bu ayazda,bu soğukta kalorifer yakmamışlar,evleri buz gibi ,ve ben cuma günü acillik oldum,pazar günü ayağa kalktım,oraya gittim,tekrar hasta oldum,2gündür yatıyorum,walla benim babam da Bebek odası takımı alacak ,o da Eğer torunuysa bir Bebek arabasını alır yani,sen de hiç canını sıkma,her ailede olan şeyler bunlar,Allah görümce derdi vermesin

hatta arkadaşım dedi ki
çocugun yediği helal kullandıgı haramdır dedi
Ben ondan öğrendim bu sözü
iyice tüketim toplumu olduk herkes yarıs halinde
zaten bebek eşyaları cok pahalı
bir hamıle pijaması bile 200 tl onu bile sektör kullanıyor yani
al kullan , kimseye de birşey deme bosver

Kızlar bu bebek için hamilelik takvimi nasıl oluşturuluyor bana bilgi verirmisiniz yeni giriş yaptım ☺

Ahh canım keşke senin etrafında olsa sadece ben instagramda paylaştım ilk kez hamile olduğumu geçen gün eşimin kuzenlerinin eşleri yani gelinler 3 kişi hemen mesaj attı cinsiyeti neymiş diye şok oldum ya insan bi hayırlı olsun der demi? Hepsi cinsiyeti sordu bende dedimki daha belli değil sağlıklı olsunda cinsiyetin ne önemi varki? Dedim bozuldular tabi canım bu arada hayırlı olsun bilmem ne dediler. İnsanların fesat olduğunu burdan anlayabiliyosunuz yani bende görüşmemek için elimden geleni yapıcam eşimede dedim ne evine giderim nede evime alırım böyle insanları diye.

Katılıyorum bebek kıyafetleri pembe ve maviden ibaret değil ki cıvıl cıvıl her renk eşya kıyafet var.

Katılıyorum bebek kıyafetleri pembe ve maviden ibaret değil ki cıvıl cıvıl her renk eşya kıyafet var.
Ya napıyım kuzum Allah nasip ederse ben kardeşinin olmasını çok istiyorum,her bebeğe ayrı eşya alacak kadar zengin değilim.Ortak renk alırım,o da kullanır

Kızlar bu bebek için hamilelik takvimi nasıl oluşturuluyor bana bilgi verirmisiniz yeni giriş yaptım ☺

Hoş geldin aramıza

Kendi profilindeki "Kişisel Bilgilerim" kısmına giriyorsun.

"Hamilelik Takvimi" yazan yerin karşısına tahmini doğum tarihini yazarsan oluyor

Eğer bilmiyorsan hemen altında "Doğum Tarihi Hesaplama" kısmına tıklayınca yapabilirsin

makas bıçak diye bir test varmış cinsiyet belirlemek için
bana çok komik geldi yapan var mı

Kocanız koltuklardan birinin altına makas koyacakmış, diğerine bıçak siz görmeden tabi
sonra siz hangi koltuga oturursanız o çıkıyormus

makas erkekmiş
bıçak kız:)

Kalp hastasıyım tatlım ben. Kardiyoloji doktorum kesin bir dille söylüyor zaten yıllardır. Mecbur sezeryan olacak benim
Benimde kalbim olması gerekenden fazla atıyor kardiyoloji doktoruna sormuştum normalde yapabilirsin sezaryende demişti şimdi doktorumda dedi bunun normal doğuma hiç bi engeli yok diye inşallah kolaylıkla yaparım allahın izniyle.

Bende çok hevesleniyorum. Öğrenir öğrenmez alıcam bir şeyler :)) Şimdide bakıyoruz hep ama eşyalar cinsiyetçi olduğu için bir şey alamadım. Zaten baştan sona tavrı çok saçmaydı da dicek bir şey yok insanlar değişik..
e

Canım dediğin gibi yakınlarından alabileceğin temiz kullanılmış eşya kıyafet varsa al için rahat olsun. Büyükler der ya çocugun giydiği haram yediği helal. Ya ne olacak sanki kaç sene kullancan. Bak biz ikinciye birincininkileri kullancaz. Çok ucuz şeyler değil bebek gereçleri. Arkadaşının vereceği şeyler senin içine siniyor mu beğeniyor musun o önemli.

benim anneannem yaptırdı o böyle şeylerle çok ilgilidir. erkek olan objeye oturdum diğer gün doktor çocuğun kız dedi :)

Maalesef birde böyle bir kesim var kendileri 2-3 çocuk yapıyor çok zor bunlar iyi günlerin vb. konuşmalar yapıyorlar :)) O zaman sen neden yaptın hadi yaptın ikinici üçüncü niye ? diye sormazlar mı insana :)) Evleneceğim zamanda kına gecesinde hala vazgeçme şansın var diyen kişi zaten bu çokta ciddiye almamak lazım

İlk hamileliğimde yaptılar doğru çıktı hurafe tabi ki ama tutuyor bazen kafamdan aşa tuz bile serptiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…