Senin haberin olmadan tuz serpiyolar burnuna ellersen erkek çenene ellersen kız oluyormuştuzu neden serptiler:)
Senin haberin olmadan tuz serpiyolar burnuna ellersen erkek çenene ellersen kız oluyormuş
o neymiş öyle ya. alternatif olmayacaklarsa gölge etmesinler. hem "siz alın o zaman" diyince yan çizecekler bi de akıl verecekler senin anan baban alsın diye. oldu başka? bu saatten sonra arkadaşımdan almayacağım varsa da alırdım ben. net gıcık oldum sizin yerinize.Kızlar benim çok yakın bir arkadaşım var ikizleri oldu bir oğlu bir kızı ve gerçekten inanılmaz çok esyalari oldu hediyeler vs..Çünkü yıllarca beklenilen bebeklerdi..
Şimdi o arkadaşım bana araba koltuğu bebek arabası felan vereyim sen çok masraf yapma onun yerine baska şeylere bak dedi..Bana da çok mantıklı geldi..
Diyeceksiniz ki eee anti sorun ne ?
Sorun şu ki ? Bu durumdan ötürü hevessiz bir anne oldu adım..
Sabah kayınvalidelere gittim konu açıldı bende onları arkadaşımdan alacağım dedim..
Ama illa ki sorun ederseniz siz alın anne o zaman dedi eşim.Bu seferde yan çizdiler..
O zaman dünürler alsın dediler..
Yahu Allah aşkına çok mu önemli herşeyin 0 olması..
Benim sigortam doğum kapsamıyor. 13000 TL gibi bir rakama nasip olursa doğum yapacağım ve bu sürede sürekli tahliller muayeneler hep para..Yani ben bu süreçte olabildiğince tutumlu olmak istiyorum..
Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum..
Sırf arkadaşım yardım etmek istedi diye kıza kıskanç bile dedi kayınvalidem kötü düşünceler ile vermiştir o dedi..
Benim alım gücüm var çok şükür en iyilerinden de alırım ama neden varken gidip bir daha alayım..Kenara para atsam geleceğimiz için daha makul olmaz mı ? Eşim bile sen bilirsin istersen yeni alırız diyor..
Ne olur bir akıl verin takıldım kaldım.
Ya napıyım kuzum Allah nasip ederse ben kardeşinin olmasını çok istiyorum,her bebeğe ayrı eşya alacak kadar zengin değilim.Ortak renk alırım,o da kullanır
Ya sorma burnumu kaşımışım sonra bi bağrış bi sevinme anam dedim noluo erkek olcak diye havalara uçtular eminmiş kesinmiş gibiAyyy bu daha komikmiş yaw:)))
Benimde hamile olduğumu öğrendiler 25 kişi bütün aileyi toplayıp ev kutlamaya geldiler 5 ay oldu taşınalı sırf bana zorluk olsun diye yaptıklarını düşünüyorum. Erkek kuzenim girmiş banyoya duvara elini sürüyor bakıyor iyi temizlenmiş mi diyeAhh canım keşke senin etrafında olsa sadece ben instagramda paylaştım ilk kez hamile olduğumu geçen gün eşimin kuzenlerinin eşleri yani gelinler 3 kişi hemen mesaj attı cinsiyeti neymiş diye şok oldum ya insan bi hayırlı olsun der demi? Hepsi cinsiyeti sordu bende dedimki daha belli değil sağlıklı olsunda cinsiyetin ne önemi varki? Dedim bozuldular tabi canım bu arada hayırlı olsun bilmem ne dediler. İnsanların fesat olduğunu burdan anlayabiliyosunuz yani bende görüşmemek için elimden geleni yapıcam eşimede dedim ne evine giderim nede evime alırım böyle insanları diye.
Benimde kalbim olması gerekenden fazla atıyor kardiyoloji doktoruna sormuştum normalde yapabilirsin sezaryende demişti şimdi doktorumda dedi bunun normal doğuma hiç bi engeli yok diye inşallah kolaylıkla yaparım allahın izniyle.
Doktorda bacak arası boş dedi 11+5 te bakalım :))Kız gibi :)
Ben ikimizin kızı olur dedim senin bebiş erkek çıktı :)) Olur mu olur tam tersi çıkabilir canım :))Ay valla erkeğe benzettim nedense ya :)
Alla alla ya çok ilginçler cidden. Aynen canım bu süreçte çok nazar duası okumamız lazım herkes fesat olmuş resmen. Allah herkesim gönlüne göre versin ne diyim kimseye kötü gözle bakıp kıskanmam.Benimde hamile olduğumu öğrendiler 25 kişi bütün aileyi toplayıp ev kutlamaya geldiler 5 ay oldu taşınalı sırf bana zorluk olsun diye yaptıklarını düşünüyorum. Erkek kuzenim girmiş banyoya duvara elini sürüyor bakıyor iyi temizlenmiş mi diyeVe şuan evdeki tüm LED’ler bozuldu onlar gider gitmez Allah kem gözden korusun gerçekten hepimizi.. Sende o insanlara karşı tavrını koy canım iyi niyet çok önemli çünkü. Niyeti kötü olandan her kötülük gelir insana..
Demek ki yakın arkadaşınmış, ne güzel düşünmüş. Yani sizin içinize sindikten sonra kimseye laf düşmez bence. Kullanacak olan sizsiniz.Kızlar benim çok yakın bir arkadaşım var ikizleri oldu bir oğlu bir kızı ve gerçekten inanılmaz çok esyalari oldu hediyeler vs..Çünkü yıllarca beklenilen bebeklerdi..
Şimdi o arkadaşım bana araba koltuğu bebek arabası felan vereyim sen çok masraf yapma onun yerine baska şeylere bak dedi..Bana da çok mantıklı geldi..
Diyeceksiniz ki eee anti sorun ne ?
Sorun şu ki ? Bu durumdan ötürü hevessiz bir anne oldu adım..
Sabah kayınvalidelere gittim konu açıldı bende onları arkadaşımdan alacağım dedim..
Ama illa ki sorun ederseniz siz alın anne o zaman dedi eşim.Bu seferde yan çizdiler..
O zaman dünürler alsın dediler..
Yahu Allah aşkına çok mu önemli herşeyin 0 olması..
Benim sigortam doğum kapsamıyor. 13000 TL gibi bir rakama nasip olursa doğum yapacağım ve bu sürede sürekli tahliller muayeneler hep para..Yani ben bu süreçte olabildiğince tutumlu olmak istiyorum..
Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum..
Sırf arkadaşım yardım etmek istedi diye kıza kıskanç bile dedi kayınvalidem kötü düşünceler ile vermiştir o dedi..
Benim alım gücüm var çok şükür en iyilerinden de alırım ama neden varken gidip bir daha alayım..Kenara para atsam geleceğimiz için daha makul olmaz mı ? Eşim bile sen bilirsin istersen yeni alırız diyor..
Ne olur bir akıl verin takıldım kaldım.
Evet canım muane oldum tamamen allaha şükür başka sıkıntım yok ama normalde 70-80 atıyosa benim 130 falan atıyor kalbim. İnşallah hayırlısıyla doğururuz sağ sağlim canım sanada çok geçmiş olsun..Ben normal doğum yapmak istiyordum. Sezeryan hiç istememiştim. Ama doktorum kesin bir dille söylüyor hamile kalmak kesinlikle yok, eğer illa olacaksa normal doğum olamaz sen siyanotik konjenital kalp hastalıkları grubundasın diye. Yani ileri seviye kalp hastalıkları oluyor bunlar. Zaten günlük hayatta da çok sıkıntı çekiyorum, hamilelik sürecinde bu biraz daha arttı. Sen şanslısın sadece kalp atımı fazlası var anladığım kadarıyla :)) Hepimize hayırlı doğumlar inşallah
Valla ben o kadar çok kız hissediyodum ki hala hissediyorum o ayrı :)) hiç canım tatlı istemiyor tuzlu limon yedim az önce falan ama demekki herkeste aynı şeyi göstermiyor. Ben ultrason fotondan yola çıktım bi arkadaşımın kızı olcak 16. Haftasında ama fotosunu bi gör bebek küçücükve eli ayağı daha zor belli oluyo kızlar böyle olurmuş genelde ama senin foto baya belli olunca erkekmiki dedim:))Ben ikimizin kızı olur dedim senin bebiş erkek çıktı :)) Olur mu olur tam tersi çıkabilir canım :))
tövbe bismillah niye vazgeçeyim ayolMaalesef birde böyle bir kesim var kendileri 2-3 çocuk yapıyor çok zor bunlar iyi günlerin vb. konuşmalar yapıyorlar :)) O zaman sen neden yaptın hadi yaptın ikinici üçüncü niye ? diye sormazlar mı insana :)) Evleneceğim zamanda kına gecesinde hala vazgeçme şansın var diyen kişi zaten bu çokta ciddiye almamak lazım
göreceğiz bakalımSenin göbüş biraz çıksın tekmeler bi başlasın sen o zaman gör onu
Çok teşekkür ederim sonunda olduHoş geldin aramıza
Kendi profilindeki "Kişisel Bilgilerim" kısmına giriyorsun.
"Hamilelik Takvimi" yazan yerin karşısına tahmini doğum tarihini yazarsan oluyor
Eğer bilmiyorsan hemen altında "Doğum Tarihi Hesaplama" kısmına tıklayınca yapabilirsin
Bu gittiğimizde önden gitmeye başlamış hatta ama bu cinsiyette etkili mi bilmiyorum. 2 haftaya belli olucak belki seninkinde değişir diyormuşumValla ben o kadar çok kız hissediyodum ki hala hissediyorum o ayrı :)) hiç canım tatlı istemiyor tuzlu limon yedim az önce falan ama demekki herkeste aynı şeyi göstermiyor. Ben ultrason fotondan yola çıktım bi arkadaşımın kızı olcak 16. Haftasında ama fotosunu bi gör bebek küçücükve eli ayağı daha zor belli oluyo kızlar böyle olurmuş genelde ama senin foto baya belli olunca erkekmiki dedim:))
Demek ki yakın arkadaşınmış, ne güzel düşünmüş. Yani sizin içinize sindikten sonra kimseye laf düşmez bence. Kullanacak olan sizsiniz.
Ayrıca dünürler alsın demeleri de çok ayıp. Keşke hiç bahsetmeseydiniz birinden alacağınızdan.
vallahi deneyeyim dedim ama uyuyodu pıtırcığımçikolata yiyince hareket edeceği beklentisi hurafe zaten:) aç karnına da hareketli olabilir yani:) merak etmemek mümkün değil ama beklemek de tatlı bi heyecan katıyor:)
Tamamen kötü niyet başka açıklaması yok canım. Bende yüzüme kötü bir şey deseler karşılık veremem omdan bana denk geliyorlar :)tövbe bismillah niye vazgeçeyim ayol
tabi ki zorlukları vardır ama hamile insana kötü enerji vermenin manası ne ki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?