2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ferro Sanol yazan ilacı dün itibari ile kestim doktorumun önerisi ile..
İshal yapması iyi değilmiş..
Beslenmene dikkat et dedi haftaya gittiğimde başka bir şey yazacak..

Eklentiler

• IMG_20181128_200149.webp
    118,6 KB · Görüntüleme: 33
Bende dünden beri yatak döşşek salya sümük yatıyorum canım maalesef çok geçmiş olsun sanada. Sarımsak yuttum ben antibiyotik yerine fayda etti bana sende yut.
Sana da çok geçmş olsn canım inşallah hemen toparlarız..
Bence kafana taktığına bile değmez keşke benim çevremde de olsa böyle birileri diyorum hep .. hem madem ikinci el olmasın diyorlar kendileri alsınlar o zaman “kızımm almayn başkasından biz alıcaz” desinler. Senin ailenin ne alıp almayacağıda senç ilgilendirir sadece ..
Nıye hurafe olsun? Hamıleyken ne zaman yesem ıcerde gümbür gümbür hareket ederdı. Hatta yazmıştım nst bakanlar bana cıkolata ye derlerdi... her cocuk tepki vermeyebilir ana hurafe hıc degıl.
Bende geçen hafta gittiğimde bebeğim çok sakindi doktorum bi tatlı ye tekrar gel dedi biraz daha hareketlenmişti :)
Yaa ne tatlı hemen müdahale etmiş işte :) bakalım bizimkiler nasıl olacaklar

Bunu dün devlette cikarttik sizce belli mi cinsiyeti neye benziyor

Eklentiler

• 20181204_172824.webp
    51,5 KB · Görüntüleme: 130
Bi tahmin de ben alabilirmiyim

Eklentiler

• C4D7B2DA-AF0B-4224-9A16-2F822923E69D.webp
    117,8 KB · Görüntüleme: 58
  • D6D6AE49-A92A-4501-BDBC-B7DFEEB871A2.webp
    75,8 KB · Görüntüleme: 129
Bu gittiğimizde önden gitmeye başlamış hatta ama bu cinsiyette etkili mi bilmiyorum. 2 haftaya belli olucak belki seninkinde değişir diyormuşum
Benimkide 1 hafta önden gidiyormuş canım genelde erkek önden gidermiş ama bilemicem tabi benimki bu saatten sonra değişmez heraldede seninki değişir belki kız şaka bi yana sağ sağlim doğsunda minnoşlar hiç önemli değil yeterki bizi utandırmasınlar ömürleri boyunca

yarın devlete gidicem 11+2 çıktı bugün ikili test sırasında sorsam cinsiyet tahmini yapar mı acaba. veya uzun mu sürüyor muayenesi ben az biraz anlıyorum ultrasondan ayrıntılı incelerse ssormama bile gerek kalmaz diye düşünüyorum

Ya canım sen bilirsin ama sorma bence çünkü cidden erken bana 11+4 te kızı andırıyor denildi 12+5 te erkek cıkıntısı var denildi yani sorduğuma pişman oldum :) 14+5te gitcem sorsam mı bilemedim

Kızlar yoga pilates felan gidecek olan var mı ?
Ben Perşembe günü yoga için görüşmeye gideceğim...Doktorum tavsiye etti..
Birde gebelik eğitimleri varmış gerçi onlar için erken mi bilmiyorum sonra da onlara gideceğim..

Yoganın felan doğuma çok faydası oluyormuş gebelik boyunca da ağrılar vs azaliyormus.

Ben dün gittim ikili yapacakti ama küçük su an dedi , haftaya Çarşamba gideceğim tekrar . Detaylı organ incelemesi yapacaklar . Umarım sana da erken demezler.

Ben hamile platesi yapıyorum,YouTube da videoları var,Ebru şallıdan takip ediyorum ,onun dışında da ayda bir gebe okuluna gidiyorum

Canım erkekler ne kadar cok cocuk sahibi olmak isteseler bile baba olma duygusunu cok geç hissediyorlar. Yavaş yavaş degisecektir emin ol.
Ben de her kontrolden sonra eşime bebiş şu cm olmuş bu cm olmuş diye keyifle anlatiyordum. Buyudugunu soyluyorum. Kalkti bana taktin sende cocugun boyuna dedi. Ayy dedim bir daha hiç soylemem keyfimi kaciriyorsun.
Bebek arabasi konusunda haklisin. En yakinin verecek olsa seve seve alirsin. Hem masraf azalmis olur. Ama verecek kimse yoksa mecbur alinmasi lazim.
Kontrollere birlikte gitmeye calisin. Göbüş de büyudükce o da meraklanacaktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…