2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben hamile platesi yapıyorum,YouTube da videoları var,Ebru şallıdan takip ediyorum ,onun dışında da ayda bir gebe okuluna gidiyorum

O gebe okulu nasıl oluyor canım yani gerçekten faydası oluyor mu ona göre eğitimlere gideyim bende..Neler yapılıyor ki

O gebe okulu nasıl oluyor canım yani gerçekten faydası oluyor mu ona göre eğitimlere gideyim bende..Neler yapılıyor ki
Geçen ay gittim hamile platesi başlangıcını gösterdi,ısınma hareketlerini filan anlattı ,tanışma,kaynaşma,40 haftaya kadar neler yapacağımızı söyledi,benimki başlangıçtı yani

Geçen ay gittim hamile platesi başlangıcını gösterdi,ısınma hareketlerini filan anlattı ,tanışma,kaynaşma,40 haftaya kadar neler yapacağımızı söyledi,benimki başlangıçtı yani

Ben şimdilik telefonda görüştüm bana ilk bir 10 dk meditasyon olacağını söyledi bu süreç doğuma konstre olmamı doğum anında panik gibi duyguları kontrol altına almamı saglarmis sonra ise bir 5 dk bebek ile iletişim kurma..
En son ise fiziksel hareketler vs.

Ben hamile platesi yapıyorum,YouTube da videoları var,Ebru şallıdan takip ediyorum ,onun dışında da ayda bir gebe okuluna gidiyorum
Canım sana tavsiyem ebru şallı yerine gebe okullarına fizyoterapistler geliyor onlardan doğru hareketleri öğren ve doğru yaptığından emin olsun aksi halde Allah korusun sakatlayıcı hareketlere dönüşebiliyor . Çünkü videoda her zaman yapmaman gereken şeyleri söylemiyor ve istemeden yanlış yapabiliyorsun ki kaldı ki ebru şallının sadeec sertifikası var ama bu işin ehli olanlar 4 yıl eğitimini alıypr :)

Egzersizi kimin yaptırdığı önemli canım :) ben de üniversitedeyken gebelere eğitime gidiyordum fizyoterapist hocalarımızla ve gerçekten şunu biliyorum yanlış hareket yaparsan kendini sakatlarsın Allah kprusun

En önemlisi o canım hayırlı evlat olsunlar bize inşallah :)) Ne olduğu önemli değil de öğrensek artık çok çok iyi olucak birşeyler almak istiyorum :)) Kızım oğlum demek istiyorum :))

Canım en doğrusunu düşünmüşsün. Takdir ettim. Belki daha alasını alabilecek gücün vardır ama neden boşa veresin ki.
Benimde kız kardesim ve dostum, bazı eşyalar verecek. Ikiside özenle saklıyor. Cokta mutlu oluyorum.
Kayınvaliden memnun olmadiysa masraftan da kacmayacakti

Erkekse söyler canım ama kızsa söylemiyorlar sanırım. Bana bacak arası boş deri boş olan sonra dolar mı ? Sonuçta doktorum bunu bilmesi gerekirdi :)

Evet tatlı cıdden etkı edıyor bızzat yasadıgım ıcın :))
Ben demeden soyledı.... cok kıymetlidir babaları için evlatlarıııı hiiiç merak etmeyinnnn bazıları azcık geç algılıyor demek ki

Kızlar kendi doktorum bebeğimin ense kalınlığına baktı 1.3 dedi
İkili testte yapılan ölçümde
NT 2.6 mm çıktı
Şimdi bu nedir 3 gün arayla ölçüm yapıldı..

Ya senın bence kızın olacak önceden de soylemıstım hem his hem görüntüden bakalım ne olacakkkk :)
Son ultrasonu da gördün mü canım akşamüzeri yüklemiştim :)) Bende kız çocuğu çok istiyorum Allah biliyor içimi saklamama gerek yok:)) İnşallah dediğin gibi çıkar 2 hafta kaldı öğrenmeye. İnternetten kıyafet bakarken bile kız elbiseleri gözüme daha çok çarpıyor hayırlısı olsun bakalım :)

Bunu bana gorumcem falan habersiz yaptılar ben oturdum gülmeler bişeyler dedım ne oluyor oturdugum hangısıydı unuttum ama kız olcak bakalım dogrumu dedıler dedım deli misiniz dogru cıktı tesaduf hahahahaah

Onu gördum ama nub genelde galıba 10,11 haftalarda tutuyor galıba... Ben eskı usg gormustum ama nıyeyse senın kızın olcak gıbı enerjı gelıyor belkı de cok ıstedıgın ıcın mı :))
Bende yıne kıza gönlüm kayıyor ıkılıde yuksek ıhtımal öyle dedı ama ben yıne de beklıyorum sonuc beni etkilemycek ama cok merak edıyorum.
doktoruma gıdınce ıyıce kesınlesır :)) ınsallah dogrudur
Allah saglıkla gonlune göre versın canım
Geçen e bebege gırdım tulumlar vardı pembeli sarılı bır de ınce montlar rengarenkk ayy belli olsaa hemen almak ıstıyorumm :) kız mı erkek mi ah emin olsak

Amaaan bırak şu kafada ınsanları yaaa bir cocuk yapıyorlar dunyaaaa bıtıyor !!! Hayatı bırakıyorlarrr kendını bırakıyorlarrr hep bir sıkayeeettt cocuklaa hayat şöyleeee böyyleeee cocugun olsun görürsünnnn eeee gördük nolduuuu??? Asırı hareketlı kızım var hemde nasılll... Tabı kı bekar gıbı asla olamaz
Daha önce de yazmıstık burda ıkı olcak gelmıs dıyor ıkı olsunnn böyle gezemıceksın dıyor tatıle gıdemıceksın amaaaan size bakarsak ılk cocukla da olmuyordu dıyorum yazın gordugum cocuklu tanıdık dıyor kı ahh parteee cocuk oldu şu süsünü bırakmadın(burda alttan laf vurarak) kendi salmış tabı ıkıncı de kafam çöp gibi gezcem zannedıyorlar
Allah saglık versın yeter ki

Benimde ikilide büyük ihtimal kız dedi ben o an zaten mutluluktan uçtum :)) Ama çok küçük daha kesin diyemem dedi. İnşallah içine doğduğu gibi olur hem kendin hem benim için canım :) Öğrenelim de cici bici şeyler alalım kuzularımıza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…