- 23 Temmuz 2014
- 5.359
- 17.566
- 498
Ben hamile platesi yapıyorum,YouTube da videoları var,Ebru şallıdan takip ediyorum ,onun dışında da ayda bir gebe okuluna gidiyorum
Geçen ay gittim hamile platesi başlangıcını gösterdi,ısınma hareketlerini filan anlattı ,tanışma,kaynaşma,40 haftaya kadar neler yapacağımızı söyledi,benimki başlangıçtı yaniO gebe okulu nasıl oluyor canım yani gerçekten faydası oluyor mu ona göre eğitimlere gideyim bende..Neler yapılıyor ki
Geçen ay gittim hamile platesi başlangıcını gösterdi,ısınma hareketlerini filan anlattı ,tanışma,kaynaşma,40 haftaya kadar neler yapacağımızı söyledi,benimki başlangıçtı yani
Eğer çalışmıyorsan,evdeysen devlet bu imkanı sağlıyor,ayda bir kere gidiyorsun zaten,hamile arkadaşların oluyor,ben git derimO gebe okulu nasıl oluyor canım yani gerçekten faydası oluyor mu ona göre eğitimlere gideyim bende..Neler yapılıyor ki
Güzel sonuçlar alirsin insallah canim. En guzel dogum gunu hediyen olsun ❤Gelmis ama turkceye çevrilip rapor halinde gondercekleri icin persembeyi bulurmus.persembe benim dogum gunum ins guzel sonuclar gelecek : )
Canım sana tavsiyem ebru şallı yerine gebe okullarına fizyoterapistler geliyor onlardan doğru hareketleri öğren ve doğru yaptığından emin olsun aksi halde Allah korusun sakatlayıcı hareketlere dönüşebiliyor . Çünkü videoda her zaman yapmaman gereken şeyleri söylemiyor ve istemeden yanlış yapabiliyorsun ki kaldı ki ebru şallının sadeec sertifikası var ama bu işin ehli olanlar 4 yıl eğitimini alıypr :)Ben hamile platesi yapıyorum,YouTube da videoları var,Ebru şallıdan takip ediyorum ,onun dışında da ayda bir gebe okuluna gidiyorum
Egzersizi kimin yaptırdığı önemli canım :) ben de üniversitedeyken gebelere eğitime gidiyordum fizyoterapist hocalarımızla ve gerçekten şunu biliyorum yanlış hareket yaparsan kendini sakatlarsın Allah kprusunO gebe okulu nasıl oluyor canım yani gerçekten faydası oluyor mu ona göre eğitimlere gideyim bende..Neler yapılıyor ki
En önemlisi o canım hayırlı evlat olsunlar bize inşallah :)) Ne olduğu önemli değil de öğrensek artık çok çok iyi olucak birşeyler almak istiyorum :)) Kızım oğlum demek istiyorum :))Benimkide 1 hafta önden gidiyormuş canım genelde erkek önden gidermiş ama bilemicem tabi benimki bu saatten sonra değişmez heraldede seninki değişir belki kızşaka bi yana sağ sağlim doğsunda minnoşlar hiç önemli değil yeterki bizi utandırmasınlar ömürleri boyunca
Gözün aydın canim. Cok sevindim.Prenatest sonuçlarım normal çıktı, darısı başınıza :) @freyahel @victoryvivi
Canım en doğrusunu düşünmüşsün. Takdir ettim. Belki daha alasını alabilecek gücün vardır ama neden boşa veresin ki.Kızlar benim çok yakın bir arkadaşım var ikizleri oldu bir oğlu bir kızı ve gerçekten inanılmaz çok esyalari oldu hediyeler vs..Çünkü yıllarca beklenilen bebeklerdi..
Şimdi o arkadaşım bana araba koltuğu bebek arabası felan vereyim sen çok masraf yapma onun yerine baska şeylere bak dedi..Bana da çok mantıklı geldi..
Diyeceksiniz ki eee anti sorun ne ?
Sorun şu ki ? Bu durumdan ötürü hevessiz bir anne oldu adım..
Sabah kayınvalidelere gittim konu açıldı bende onları arkadaşımdan alacağım dedim..
Ama illa ki sorun ederseniz siz alın anne o zaman dedi eşim.Bu seferde yan çizdiler..
O zaman dünürler alsın dediler..
Yahu Allah aşkına çok mu önemli herşeyin 0 olması..
Benim sigortam doğum kapsamıyor. 13000 TL gibi bir rakama nasip olursa doğum yapacağım ve bu sürede sürekli tahliller muayeneler hep para..Yani ben bu süreçte olabildiğince tutumlu olmak istiyorum..
Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum..
Sırf arkadaşım yardım etmek istedi diye kıza kıskanç bile dedi kayınvalidem kötü düşünceler ile vermiştir o dedi..
Benim alım gücüm var çok şükür en iyilerinden de alırım ama neden varken gidip bir daha alayım..Kenara para atsam geleceğimiz için daha makul olmaz mı ? Eşim bile sen bilirsin istersen yeni alırız diyor..
Ne olur bir akıl verin takıldım kaldım.
Erkekse söyler canım ama kızsa söylemiyorlar sanırım. Bana bacak arası boş deri boş olan sonra dolar mı ? Sonuçta doktorum bunu bilmesi gerekirdi :)yarın devlete gidicem 11+2 çıktı bugün ikili test sırasında sorsam cinsiyet tahmini yapar mı acaba. veya uzun mu sürüyor muayenesi ben az biraz anlıyorum ultrasondan ayrıntılı incelerse ssormama bile gerek kalmaz diye düşünüyorum
Evet tatlı cıdden etkı edıyor bızzat yasadıgım ıcın :))Sana da çok geçmş olsn canım inşallah hemen toparlarız..
Bence kafana taktığına bile değmez keşke benim çevremde de olsa böyle birileri diyorum hep .. hem madem ikinci el olmasın diyorlar kendileri alsınlar o zaman “kızımm almayn başkasından biz alıcaz” desinler. Senin ailenin ne alıp almayacağıda senç ilgilendirir sadece ..
Bende geçen hafta gittiğimde bebeğim çok sakindi doktorum bi tatlı ye tekrar gel dedi biraz daha hareketlenmişti :)
Yaa ne tatlı hemen müdahale etmiş işte :) bakalım bizimkiler nasıl olacaklar
Ya senın bence kızın olacak önceden de soylemıstım hem his hem görüntüden bakalım ne olacakkkk :)Erkekse söyler canım ama kızsa söylemiyorlar sanırım. Bana bacak arası boş deri boş olan sonra dolar mı ? Sonuçta doktorum bunu bilmesi gerekirdi :)
Son ultrasonu da gördün mü canım akşamüzeri yüklemiştim :)) Bende kız çocuğu çok istiyorum Allah biliyor içimi saklamama gerek yok:)) İnşallah dediğin gibi çıkar 2 hafta kaldı öğrenmeye. İnternetten kıyafet bakarken bile kız elbiseleri gözüme daha çok çarpıyor hayırlısı olsun bakalım :)Ya senın bence kızın olacak önceden de soylemıstım hem his hem görüntüden bakalım ne olacakkkk :)
Bunu bana gorumcem falan habersiz yaptılar ben oturdum gülmeler bişeyler dedım ne oluyor oturdugum hangısıydı unuttum ama kız olcak bakalım dogrumu dedılermakas bıçak diye bir test varmış cinsiyet belirlemek için
bana çok komik geldi yapan var mı
Kocanız koltuklardan birinin altına makas koyacakmış, diğerine bıçak siz görmeden tabi
sonra siz hangi koltuga oturursanız o çıkıyormus
makas erkekmiş
bıçak kız:)
Onu gördum ama nub genelde galıba 10,11 haftalarda tutuyor galıba... Ben eskı usg gormustum ama nıyeyse senın kızın olcak gıbı enerjı gelıyorSon ultrasonu da gördün mü canım akşamüzeri yüklemiştim :)) Bende kız çocuğu çok istiyorum Allah biliyor içimi saklamama gerek yok:)) İnşallah dediğin gibi çıkar 2 hafta kaldı öğrenmeye. İnternetten kıyafet bakarken bile kız elbiseleri gözüme daha çok çarpıyor hayırlısı olsun bakalım :)
Tesekkurler :)Gözün aydın canim. Cok sevindim.
Amaaan bırak şu kafada ınsanları yaaa bir cocuk yapıyorlar dunyaaaa bıtıyor !!! Hayatı bırakıyorlarrr kendını bırakıyorlarrr hep bir sıkayeeettt cocuklaa hayat şöyleeee böyyleeee cocugun olsun görürsünnnn eeee gördük nolduuuu??? Asırı hareketlı kızım var hemde nasılll... Tabı kı bekar gıbı asla olamazMaalesef birde böyle bir kesim var kendileri 2-3 çocuk yapıyor çok zor bunlar iyi günlerin vb. konuşmalar yapıyorlar :)) O zaman sen neden yaptın hadi yaptın ikinici üçüncü niye ? diye sormazlar mı insana :)) Evleneceğim zamanda kına gecesinde hala vazgeçme şansın var diyen kişi zaten bu çokta ciddiye almamak lazım
Benimde ikilide büyük ihtimal kız dedi ben o an zaten mutluluktan uçtum :)) Ama çok küçük daha kesin diyemem dedi. İnşallah içine doğduğu gibi olur hem kendin hem benim için canım :) Öğrenelim de cici bici şeyler alalım kuzularımıza :)Onu gördum ama nub genelde galıba 10,11 haftalarda tutuyor galıba... Ben eskı usg gormustum ama nıyeyse senın kızın olcak gıbı enerjı gelıyorbelkı de cok ıstedıgın ıcın mı :))
Bende yıne kıza gönlüm kayıyor ıkılıde yuksek ıhtımal öyle dedı ama ben yıne de beklıyorum sonuc beni etkilemycek ama cok merak edıyorum.
doktoruma gıdınce ıyıce kesınlesır :)) ınsallah dogrudur
Allah saglıkla gonlune göre versın canım
Geçen e bebege gırdım tulumlar vardı pembeli sarılı bır de ınce montlar rengarenkk ayy belli olsaa hemen almak ıstıyorumm :) kız mı erkek mi ah emin olsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?