2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
En önemlisi o canım hayırlı evlat olsunlar bize inşallah :)) Ne olduğu önemli değil de öğrensek artık çok çok iyi olucak birşeyler almak istiyorum :)) Kızım oğlum demek istiyorum :))
Benim eşim oğluşum paşam erkeğim demeye başladı ben daha hiç bişey demedim detaylı ultrasondan sonra demeye başlıcam

Tabiiki fark olucak onun bizde farkındayız ki bu sorumluluğu alamayacak olsak hiç yapmayız :)) Ama bu insanlar bir kaç ay öncesine kadar anneme bebek var mı diye soran insanlardı. Yani olmayınca neden yok olunca bir doğsun görcüler bunlar maalesef.. Her duruma bir kulp takmaya bayılıyorlar. Allah sağlık versin dediğin gibi kendimizede bakarız yavrumuzada evelAllah :))

Canım ona hala şaka gibi geliyordur hayırlıca kucağınıza alın o zaman daha farklı olur inşallah kadınlar bebek anne rahmine düştüğü an annelik duygusunu yaşamaya başlıyor ama erkekler bebeği kucaklarına aldıklarında baba moduna geçiyorlar hiç kafana takma canım benim

Ya canım sen bilirsin ama sorma bence çünkü cidden erken bana 11+4 te kızı andırıyor denildi 12+5 te erkek cıkıntısı var denildi yani sorduğuma pişman oldum :) 14+5te gitcem sorsam mı bilemedim
valla bana %99.9 erkek demşti ilkimde doktorum ne bilim erkekse belli olur kızsa zaten görünmez diye düşündüm ondan dedm ssorayım mı acaba :)

Kızlar kendi doktorum bebeğimin ense kalınlığına baktı 1.3 dedi
İkili testte yapılan ölçümde
NT 2.6 mm çıktı
Şimdi bu nedir 3 gün arayla ölçüm yapıldı..
Nt ne demek bilmiyorum ama 11.hafta da yapılan ölçümde benim bebeğimin ki 1,2 çıkmıştı,doktor da güzel sonuç demişti.

Benim eşim oğluşum paşam erkeğim demeye başladı ben daha hiç bişey demedim detaylı ultrasondan sonra demeye başlıcam
Bizede büyük ihtimal kız dediği için benim eşimde kızım kızım diye seviyor sürekli Ben kızıma onu alcam ben kızımı buraya götürcem :)) Sanki dünyaya baba olmaya gelmiş gibi haller ben onun kadar olamadım Hoş onun için önemli değildi cinsiyeti erkek dese hemen bir geri manevra yaparak oğlum oğlum demeye başlar

Ben dün gittim ikili yapacakti ama küçük su an dedi , haftaya Çarşamba gideceğim tekrar . Detaylı organ incelemesi yapacaklar . Umarım sana da erken demezler.
bugün sordum dedim gitsem yaparlar mı yapar dedi doktorum ondan gidicem canım ama oğlumda da 12de erkek dedi o zaman ikili göstermiştim hhayal meyal hatırlıyorum 11 haftalıkken yaptırmıştım inşallah geri çevirmezler izin günüm yanar

Erkekse söyler canım ama kızsa söylemiyorlar sanırım. Bana bacak arası boş deri boş olan sonra dolar mı ? Sonuçta doktorum bunu bilmesi gerekirdi :)
bende öyle düşünüyorum canım erkekse bellidir kızsa da. 11+2 gibi oğlum olacağını öğrenmiştm pipi resmi vermişti doktorum

valla bana %99.9 erkek demşti ilkimde doktorum ne bilim erkekse belli olur kızsa zaten görünmez diye düşündüm ondan dedm ssorayım mı acaba :)
Doğru düşünmüşsün canım ama yanılma payı çok oluyormuş bu dönemde,erkek diyip kız öıkan kız diyip erkek çıkan çok oluyormuş

Güzel haberlerini bekliyorum
Bende haftaya çarşambayı sabırla bekliyorum umarım herşey yolundadır.

Benim eşim de öyle doktor ilk kozı andırıyor dedi eşim oo kızım olacak iyiki kızım oluyor canım kızım diyordu,8 gün sonra erkek diyince bu sefer oğlum demeye başladı hatta biz 3. Bir doktora cinsiyet sormayalım maazallah başka bir şey der dedi

Doğru düşünmüşsün canım ama yanılma payı çok oluyormuş bu dönemde,erkek diyip kız öıkan kız diyip erkek çıkan çok oluyormuş
işte o yanılma olmaması için doktoruma gidicem adam baya iyi ya şıp diye söylüyo cinsiyeti yeterki 11-12 civarı git

Güzel haberlerini bekliyorum
Bende haftaya çarşambayı sabırla bekliyorum umarım herşey yolundadır.
ay çok heycanlıyım bugün gördüm uyuyodu kalbini dinletti oğlum için nasıl sevindi oğlum şaşkın gözlerle izliyodu :) yarın inşallah güzel sonuçlarla gelirim aşırı heycan yaptım

Ben de büyük bir heyecanla ayrıntılı ultrasyonu bekliyorum,iki doktor erkek dedi ama ben biraz garantici biriyim,tam olarak desin,Ayrıntılı ultrasyon da netlik kazanır değil mi?16.haftamda yaptırıcam

Ya benım bayaa ayrıntılı bakıldı uzun uzun kızımda baska yerde yaptırmıstım sadece ense söylemıstı bunda herseyıne bakıldı detaylı ultrosna benzettım hatta.. onda dahaa da ayrıntılı tabı hatta vıdeo cektı esım orda da bende baya baktım alttan bakıyo mesela bacak arası bombos gozukuyor, yandan da kemk ıkı tane yatay bsy gozukuyor kız degılse cok sasırırım
bak sana şunu söylıyım saka yapan elbet olur ama nıyetı degısık ınsan bellı oluyor.
Bunlar nasıl ınsanlar bılıyormusun kendı yasayamadıgı yapamadıgı seylerı bedelını senı zehırleyerek atlatırlar. Cıdden ben cok yasadım gördüm kendı yapamıyor yasayamıyor dıye hasetlenıp arkamdan ne atan tutan ınan ısım olmuyor muhatap degılım. Topluluk yerde gorursem selam selam bıttı. Bısey dıyen olursa da tokat gıbı lafı carparım ısıme bakarım. BOSVEEEER

Erkekler çok çabuk adapte oluyor gerçekten bizim inşallah değişmez :)) Kaç haftalık kız kaç haftalık erkek dedi acaba doktor ?

Evet ya hamile bir kadınla konuşma rehberi hazırlayıp dağıtıcam böyle insanlara. Kötü şeyler duymak istemiyoruz!! Zaten içimizdeki pimpirikli herşeyden endişe duyan sesi zor bastırıyoruz bi de dışardan negatif yorumlara ne gerek var acaba?

Bizimde boştu bacak arası hatta baya baktı doktor. Benim merak ettiğim o haftada boş olan bacak arası sonra dolar mı ? Yani tamamen fikrimi söylüyorum bence kolu bacağı oluşan çocuğun başka yerleride oluşmuş olmalıydı :))
Zaten kendi mutsuz olan kendi hayatında sorunları olan böyle başkalarının hayatına fazlaca musallat oluyor. Allah herkese mutluluk huzur versin de kimsenin hayatına burnunu sokmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…